Fitnah Pembangkang - Farid Ismeth Emir Pembaca Berita RTM1 Dikatakan Bekas Suami Rosmah Mansor

Sunday, July 22, 2012



Gua tak faham kenapa cukup suka dan begitu gembira puak Pakatan pembangkang dalam melemparkan fitnah Jahat keatas Datin Seri Rosmah Mansor Isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. Fitnah yang jijik dan boleh Gomo katakan mereka ini yang diupah oleh pemimpin pembangkang tidak mengira halal dan haram dalam menjalankan kerja terkutuk menyerang peribadi Datin Seri Rosmah Mansor.

Dah lama isu Rosmah Mansor berkahwin dengan pembaca berita RTM 1 Farid Ismeth Emir dimainkan oleh gerombolan jentera media baru pembangkang. Malah serangan yang dilakukan bukan sekadar cerita biasa malah sampaikan mewujudkan dokumen, gamar edit dan sebagainya dalam melakukan kerja terkutuk mereka ini.


Blogger upahan Rafizi Jambu Anwar

Blogger upahan Rafizi Ramli Blog Mimpi Senja begitu hebat memainkan fitnah jahat dengan kenyataan kenyataan yang jijik keatas Rosmah Mansor dan Najib Razak Perdana Menteri. Malah blog upahan Rafizi ini dilihat begitu komited dalam melemparkan fitnah.

Gomo melihat ini satu lagi cubaan untuk membunuh kreabiliti Rosmah Mansor yang mana kita lihat begitu konsisten dalam membantu suaminya Najib Razak. Malah Gomo boleh andaikan bahawa Rafizi Ramli sebenarnya sedang cuba mencari publisiti dalam isu Rosmah sepertimana yang pernah dilakukan oleh Chegubard dalam isu Fitnah "Rosmah Puaka"

Didalam bulan puasa ini mereka gerombolan pembangkang tidak peduli akan fitnah yang dilemparkan. Malah mereka semakin galak sehingga sanggup melakukan apa sahaja dengan berpaksikan wang ringgit yang diberi oleh kepimpinan Pakatan pembangkang. Kenapa begitu jahil mereka ini? Kenapa begitu dayus?


Anak Rosmah Mansor pun difitnah pembangkang.

Farid Ismeth dikatakan suami kepada Datin Seri Rosmah, satu cetusan Fitnah yang dilakukan bagi menarik minat rakyat mengikuti fitnah jahat mereka ini memandangkan Farid Ismeth sememangnya cukup popular sebagai pembaca berita kerana kelunakkan suara dan kata kata yang pedas diakhir rancangan.

Ini modus operandi mereka dalam menyebarkan fitnah kerana Rosmah Mansor mesti dikaitkan dengan seorang lelaki yang popular sepertimana Fitnah pembangkang sebelum ini yang mengaitkan Najib Razak bersama artis Ziana Zain.


Mana Yang Muka Terbakar?

Cukup cukup lah wahai Pakatan Pembangkang, cukuplah kerana Azab Fitnah itu semakin hari membuatkan anda semakin terasa bahangnya. Lihatlah wajah Anwar Ibrahim yang semakin hari semakin terbakar dek kerana Fitnah dan aktiviti Homoseksual yang beliau lakukan. Cukup lah menfitnah dan cubalah pilih isu yang tepat dengan masyarakat.

Tidak ada guna menabur fitnah dengan wang setakat seribu dua yang diberikan oleh pemimpin. Kreabiliti dalam menjual cerita diblog mestilah selaras dengan kebenaran walaupun ianya pahit untuk ditelan. Jadilah seperti kami blogger pro Kerajaan yang begitu tepat dan komited dalam menyampaikan berita Sahih, tepat dan benar buat rakyat Malaysia dan juga dunia luar.

Psssttt... Esok ada benda pasal Rosmah Mansor nak meletop!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


72 comments:

tengku faiz mansor July 22, 2012 at 10:12 AM  

PAKATAN nie tak habis-habis dengan fitnah terhadap DS Rosmah pergi jahanan la PAKATAN. jaga PAKATAN haram dulu membuat fitnah.maksiat,zina semua ada pada PAKATAN...fitnah paling di benci ALLAH neraka jawabnya....pakatan BODOH!!!!

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:24 AM  

Muka najib dh mcm muka jamban aku tengok.Najis mughallazah.

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:31 AM  

Dah Ramadhan ni.... bulan mulia, banyak kan amal ibadat. Keji mengeji, fitnah memfitnah dan cerca mencerca tinggalkan.

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:31 AM  

Ini semua dalah pencaturan jahat dan kotor, atktik Zionist untuk menghancurkan negara2 Islam. Dgn menggunakan barua2 lahanat mereka seperti di negara kita Anwar Zionist melakukan apa saja " Putrajaya At All Cost". Lihat saja apa yg berlaku terhadap Libya, Egypt, Iraq, Tunisia, Yemen, Pakistan, Afghanistan dan sekarang di Syria semua adalah agenda jahat dan kotor Zionist. Anwar Zionist dan talibarut2 beliau akan melakukan apa saja untuk menjatuhkan kerajaan BN. Target yg paling senang adalah membuat persepsi yg burok terhadap PM dan isteri serta ahli2 keluarga. Seolah olah keluarga 60 Anwar Zionist, Keluarga tunggang langgang, suci dalam tahi BABI. Ingat lah Anwar Zionist adalah pejuang keselamatan Yahudi zionist, embunoh rakyat Pelestina yg tak berdosa. Orang inikah yg akan menjadi PM setelah PRU13, nauziblllah, pada hari itu negara akan menjadi huru hara dan kacau bilau. Spesis ini adalah keparat dan lahanat. Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi dari menyokon Fuckaton Haramjadah.

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:33 AM  

Satu manifestasi kebusukan hati di bulan ramadhan yg mulia ini....sungguh mendukacitakan.

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:34 AM  

walaupun bekas suami rosmah,,,,apa masalahnya dgn pembangkang,,,,ini adakah satu kesalahan....yang aljuburi berzina,,meliwat...korup 3 biliion wang rakyat....salah guna kuasa..jadi pengkianat negara....sex bebas...dan berbagai lagi,,,kenapa pembangkang diam.....nak suruh mengangkat sumpah laknat pun takut...nak buruk2 orang....nilah parti ajaran sesat =pas yang ajar penyokongnya mencapaikan maklamat bagi menghalalkan cara yang songsang...

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:57 AM  

Ini semua dalah pencaturan jahat dan kotor, taktik Zionist untuk menghancurkan negara2 Islam. Dgn menggunakan barua2 lahanat mereka seperti di negara kita Anwar Zionist melakukan apa saja " Putrajaya At All Cost". Lihat saja apa yg berlaku terhadap Libya, Egypt, Iraq, Tunisia, Yemen, Pakistan, Afghanistan dan sekarang di Syria semua adalah agenda jahat dan kotor Zionist. Anwar Zionist dan talibarut2 beliau akan melakukan apa saja untuk menjatuhkan kerajaan BN. Target yg paling senang adalah membuat fitnah, menipu, berbohong dan persepsi yg burok2 terhadap PM dan isteri serta ahli2 keluarga, sperti Altantunya, Berlian 24juta, dan lain2, Seolah olah keluarga 69 Anwar Zionist, Keluarga tunggang langgang, suci dalam tahi BABI. Ingat lah Anwar Zionist adalah pejuang keselamatan Yahudi zionist, pembunoh rakyat Pelestina yg tak berdosa. Orang inikah yg akan menjadi PM setelah PRU13, nauziblllah, pada hari itu negara akan menjadi huru hara dan kacau bilau. Spesis ini adalah keparat dan lahanat. Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi dari menyokon Fuckaton Haramjadah.

Kump. Adik2 Keluar UMNO July 22, 2012 at 11:46 AM  

~Janji Ditepati - Kami Tak KEBULUR dengan Jawatan dalam UMNO ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Perhimpunan Agung UMNO - Pemuda Dan Puteri UMNO Menyalak Macam Anjing Gila ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Semua Rakyat Malaysia Belum Tahu - Pemimpin2 UMNO Terengganu Terbodoh Sejak Merdeka ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


p/s: Ubahsuai (copy,paste) dari 'Abang Sayang'

Anonymous,  July 22, 2012 at 12:01 PM  

Hanya spesis2 ahlul2 PAS dan penyokong2 fuckaton haramjadah, yg bengap nak mampos, kecik2 tak nak kojol, kote dah berbulu menyusahkan diri dan keluarga, hidup pun sia2 saja, bahlul tetapi berlagak samseng kampong dusun je. Hanya penjilat juboq belendir dan pencacai2 najis BABI yg dok menggila meneggakn kote bengkok Anwar Zionist untuk terus terus kencing kan mereka2, terus terus menyondol lobang taik, lobang najis, lobang jubor walaupun di dalam bulan Puasa. Janganlah merelakan diri anda dilahanat kerana menyokong agenda jahat dan kotor Zionist, untuk menghancurkan negara2 Islam. janganlah anda merelakan diri anda dilahanat kerana bersnegkongkol dgn peliwat terkutok, barua lahanat yahudi zionist, dan komunis biaDAP yg rasis giler, anti Melayu, anti Islam, LBGT . Ingatlah azab Allah sungguh dahshat dan Wali Terompah Jamban pun tak dapat larikan diri, ini kan pulak anda spesis2 pencacai2 najis BABI. Fikir2 kan lah, sebelum ajal didepan mata.

Anonymous,  July 22, 2012 at 12:08 PM  

gua dulu satu class ngan anak lelaki rosmah si reza tu takde lak dia berbinkan farid

Anti PAS,  July 22, 2012 at 12:17 PM  

BREAKING NEWS!!!

32julai....kuala lumpur

Akibat tidak dapat menghadapi tekanan akibat daripada permintaannya untuk disaman oleh aljuburi..blogger PAPAGOMO telah mengambil keputusan untuk menyaman aljuburi.....

bila ditanya oleh wartawan kenapa PAPAGOMO mengambil tindakan yg tergempar ini..PAPAGOMO sambil tersenyum menjawab..'saya dah tak tahan tekanan..sudah berulang kali saya meminta untuk disaman oleh aljuburi..namun aljuburi hanya menikus...kiranya aljuburi tidak bersalah mengapa tidak cuba untuk membersihkan namanya??bukan susah pun untuk aljuburi memfailkan petisyen..'

para wartawan dan ahli politik dunia merasa terkejut dengan tindakan PAPAGOMO ini.. begitu berani PAPAGOMO kata mereka....presiden USA pun dikhabarkan ada mengutuskan surat memuji keberanian PAPAGOMO ini...

pertama kali dalam sejarah seorang individu menyaman individu lain kerana permintaannya untuk disaman ditolak mentah mentah...

seluruh penganut pakatan tunduk malu...aljuburi tidak mahu keluar dari tandas.....

anis wana July 22, 2012 at 12:57 PM  

sial punya pembangkang..
xde keja asyik nk fitnah aje..kalau itu bks suami DS rosmah pn ape korang sibok!!!!!!!!


bodoh,pembangkang trlalu bnyk makan taik jd cmni la..hahahha

Anonymous,  July 22, 2012 at 12:59 PM  

SIAPA LAH ENGKO NI PAPAGOMO....

Anonymous,  July 22, 2012 at 1:11 PM  

kalau tak memfitnah bukan pembangkang namanya...dah ketuanya pun kaki pembohong...hanya golongan bodoh dan celaka je yg percaya cakap2 fitnah pembangkang ini... termasuklah golongan yg pakai kopiah, berjanggut yang pura2 warak...tapi sayang...semuanya sial...

Anonymous,  July 22, 2012 at 1:13 PM  

Inilah kalau Parti Isle, PAS PIS PUS kalau dah bersengtongkol dgn Yahudi Zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler, melahirkan Fuckaton haramjadah.Dalam Fuckaton semua Orite. LBGT ke, Liwat Ke, Zina Ke, Zionist ke, komunis ke, Rasuah ke, korupsi ke,rasis giler ke, semua Orite, dijamin Wali Terompah Jamban, masyukk Syurga mak bapak dia yg punya.

Undilah PAS Dijamin masyuukkk....Kawin sejenis Orite, Pedang lawan Pedang orite, lobang najis orite, lobang taik orite, lobng Jubor orite, air lendir orite, jual lendir orite, dalam jamban orite, dalam koch orite, kaunselinng 3pagi siap pake tuala basah orite, pelacur Cina Doll pun orite.

PAS = Orite, siap lambang Jempol Nik Najis, Tok guru yg paling nyanyok dan bengap nak mampos.

Leftenan Caine July 22, 2012 at 1:50 PM  

setan dh xde bulan puasa ni,tapi juak2 pmbgkang ni plk yg gnti tmpat setan...ingt dosa wei,xde guna korang puasa tapi tiap hari dok ftnah org sna sni...

Anonymous,  July 22, 2012 at 1:53 PM  

bro,ini semua diversion je bro.dorg ni smua nk cover malu je lepas dorg kantoi debat ngn Ustaz Fathul Bari baru2 ni.so disamping kita menepis fitnah pakatan kali ni kita juga kenalah memainkan selalu isu karpal sergah Ustaz Nasruddin ni.sampai cuak dia pusing sana pusing sini bg kenyataan xnak bgi karpal marah.mcm org xde telo je.mcm tu nk suh pertahankan islam.

BOB MALAYA July 22, 2012 at 2:16 PM  

memang bodoh la pembangkang asyik memfitnah jer...bulan2 puasa pun buat fitnah PEMBANGKANG nie.....dari DS najib sehingga DS ROsmah menjadi mangsa PEMBANGKANG yang keji dan sial...DS Rosmah terbaik!!!! pakatan SIAL!!!

Anonymous,  July 22, 2012 at 2:35 PM  

Sebenarnya, sudah jelas terang lagi di suloh, PAS ini bukan Parti Islam. Ciri2 Islam pun takde dalam PAS. Hanya demi politik nak mengisi pewot kembung buntal dan nak cekikkan Kek blackforest buat pemimpin2 hawa nafsu, temolok, Al gelojo mereka sanggup bersetongkol dgn Setan, peliwat, LBGT, komunis biaDAP yg rasis giler. 20tahun memerintah Kelantan, hukom hudud tak dilaksanakan, kelantan bukan saja tak menjadi Kerajaan Islam, Kota Serambi Mekkah, malah memalukan umat Islam, kerana gejala2 terkutok berlaku di kelantan dibawah PAS PIS PUS. Kenyataan pemimpin2 terencat akal mereka mengaku bahwa hukom hudud tidak ada dalam manifesto mereka, Haji Hardy yg nafsu mengalah Unta di padang pasir dgn pewot membuntal mengalahkan orang perempuan mengandung 9bulan, buat statement dan berkata bahwa dalam Alquran tidak ada Kerajaan Islam. karpal Pusing "langkah mayat saya sebelum hudud dilaksanakan" sekarang Osetat Tantaik kasi nafas baru itu 20tahun yg lalu..kahh..kahh...kahh tak ubah najis berkata taik lebih bau. Inilah PAS PIS PUS yg sebenarnya, harap2 semua ahlul2 yg sedar, insaf dan bertaubat, arus bermufarakah dan meninggalkan PAS, yg sanggup bersengtongkol dalam Fuckaton haramjadah, demi politik, demi peowth kembung membunta, hawa nafsu, gelojo dan temolok pemimpin2 keparat, bangsat dan lahanat PAS PIS PUS. janganlah merelakan diri anda dilahanat kerena menyokong agenda terkutok yahudi Zionist, untuk menghansurkan agama, bngsa dan negara.

PAShit,  July 22, 2012 at 2:50 PM  

PERJUANGAN PAS MUNAFIK ALA2 ABDULLAH AL UBAID!

PAS SOKONG PELIWAT TEGAR YG NABI SENDIRI TIDAK MENGAKU UMAT!

PAS DAH JADI UMAT NABI LUTH!

PAShit

DevvenKumar July 22, 2012 at 3:01 PM  

opposition think our PM n his wife are like them.... always linked with sexual issues.....

Anonymous,  July 22, 2012 at 3:16 PM  

PAS ini Parti Islam Ke? Nama Allah pun tak dibela dan dipertahankan. Mereka hanya sanggup golek golek tengah jalan demi komunis biaDAP yg rasis giler, anti Melayu dan Anti Islam. Parti PAS ini Parti Islam, dalam Islam Liwat itu haram, tetapi dalam PAS liwat itu haram tetapi kalau dgn isteri mereka dikira halalan lagi syiok. Kan kerja giler. Inilah kejahilan PAS. Apakah PAS itu Islam? Tetapi menyokong LBGT. Inilah haramjadah nya PAS PIS PUS. Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi dari menyokong PAS dan Fuckaton haramjadah. janganlah merelakan diri anda dilahanat kerna menyokong agenda jahat dan kotorr Zionist dan syaitanirrajim.

Prince of Noob July 22, 2012 at 3:35 PM  

diorang amik tu dari dalam wiki kat http://en.wikipedia.org/wiki/Rosmah_Mansor... adakah wikipedia juga dah jadi agen pr?

Global Products & Services Review July 22, 2012 at 4:32 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Lone Ranger,  July 22, 2012 at 5:10 PM  

TAUBATLAH. DALAM BULN PUASA NI HENTIKANLAH DALAM MEMBUAT FITNAH. TAK KAN TAK ADE SEKELUMIT PUN IMAN DALAM DIRI TU.

Anonymous,  July 22, 2012 at 5:11 PM  

prince of noob....

kalau tak silap aku maklumat kat wikipedia tu bukannya tepat 100% pun... ianya boleh diakses dan diedit oleh sesiapa pun rasanya... entahlah kalau aku salah... tapi bg aku la kot ya pun..minta maaflah.... kot a pun ds rosmah ni ada 3 suami pun..apa yg salahnya disini??? korang ni cakap mcm bebudak je lah... dia bukannya curang ngan suami dia pun... yg dok melaluk sampai ke situ pasai apa?? yg peliknya dgn korang.bila org dok kecoh pasal nuar dan assmin punya skandal..perhhh semuanya mengamuk sakan tanpa nak siasat..ada yg siap ckp video tu besi..bila kena nak fitnah org lain..sampai wikipedia tu pun boleh jadi bahan rujukan... insaflah... dah la fitnah tu pun dosa besaq..ni bulan posa..lagi kuat plak fitnah puak hangpa... bawa mengucap lah.......

Anonymous,  July 22, 2012 at 5:36 PM  

Apa salahnya dia kawin lebih dari sekali.
Lagipon dia kawin dengan orang...bukan dengan kuda, apa yg pelik nya?

loneranger July 22, 2012 at 5:43 PM  

10:57 / 12:01
Kalau gitu gaya posting engkau berdua,
maka begitulah akhlak anda...

Anonymous,  July 22, 2012 at 5:57 PM  

Ramai plk Pak Lebai Wannabe kat blog seks & lucah UMNO ni.nk jadi Lebai pi duduk masjid baca qoran byk2.

mr x July 22, 2012 at 5:58 PM  

Gomo kenapa x kata macam ni ;
Fitnah pembangkang - Rosmah Mansor dikatakan pernah berkawin dengan kuda.

Baru lah ada kelainan sikit, setakat orang kawin dengan orang...apa yg pelik nya?

Anonymous,  July 22, 2012 at 6:03 PM  

5:57pm
Bila kau nak mati?
Ada tukang mandi tak?
Tukang gali kubur ada?

Anonymous,  July 22, 2012 at 6:03 PM  

Pemimpin kamu pemimpin main jalang dan suka pungkok jantan. Kamu sokong bagai nak rak.

Anonymous,  July 22, 2012 at 6:14 PM  

Dunia dah terbalik isteri pemimpin yg tak pakai tudung tetapi aurat di jaga agar tidak fitnah dan menjaga tutur kata dan sopan santun dan banyak buat kebajikan. Tetapi ada isteri pemimpin yang pakai tudung tetapi aurat tak jaga, suka tabur fitnah dan kelakuan tak senonoh.

Anonymous,  July 22, 2012 at 6:14 PM  

5.57

anak kafir...saja nak provoke org islam... malu sikit la kat tuhan ko tu anjing...nak mengaku agama pun takut..... cakap lah ko tu org islam ke????? wei anjing kalau tak baik ko diam je..jangan nak lagakan org islam..... anak kafir haram...... mati nanti kena bakar......

X July 22, 2012 at 6:27 PM  

Johor ada masalah air, betul ke?
Kalau betul kenapa tak keluar berita kat tv?
Kat utusan malaysia pon tak ada...
Ini lagi satu fitnah pembangkang...

Orang johor betul ke?

PAShit,  July 22, 2012 at 7:05 PM  

Ramai plak an***g wannabe pakatan setan kat sini jugak hehe. Best tu senang nak tembak

PAShit

PAShit,  July 22, 2012 at 7:08 PM  

PAS BERZINA DGN AMBABIGA, PEGUAM LINA JOY MURTAD, PENGASAS IFC, PEJUANG HOMOSEKS HEHE

APA NAK JADI PAK LEBAI AUTA DAH KENA SUMPAH ALLAH SWT SBB SUKA KAPIR MENGKAPIR DAN SEMBAHYANG HAJAT MINTAK ORG UMNO PECAH PERUT1

PAShit

Anonymous,  July 22, 2012 at 7:10 PM  

papagomo bodoh la ko jadi balaci UMNO...

Melayu Ultra July 22, 2012 at 7:21 PM  

Ramai MELAYU yang busuk hati dari PAS dan PKR datang meroyan kat blog PAPAGOMO ni tak boleh terima kenyataan sebab takde sorang pun pemimpin diorang yang benar2 BERSIH moral dan masalah OTAK.

Otak mereka ni sudah diliwat Anwar, disesatkan Pok Nik dan HJ Hd, dibaptiskan oleh Theresa KOK!!

PERSEPSI dan Fitnah adalah makanan ASASI mereka..
Perpecahan MELAYU ISLAM adalah tiang agama mereka! Menghuru harakan negara adalah hobi mereka!

aku nak tanya kepada penyokong peliwat LGBT(PKR) dan ajaran sesat (PAS)....

KORANG tak boleh TERIMA kenyataan ke yang UMNO semakin berubah dan semakin diterima rakyat keseluruhannya????

Wakakakakakakakakaak!!!!

nizbzam July 22, 2012 at 7:22 PM  

good job passhit....teruskan papagomo..

PAShit,  July 22, 2012 at 7:59 PM  

alhamdulillah selamat berbuka puasa...sesi menembak an***g PAS di teruskan hehe

BAKOR YOB BAKOR!

BETUL KE PAKATAN RAKYAT MUSUH ALLAH??

KUALA LUMPUR 20 Julai – “Apa dalil yang dipakai dan berpandukan kepada nas Al-Quran yang mana… kata-kata berkenaan boleh menimbulkan kekeliruan yang dikhuatiri boleh membawa kepada kesesatan dan yang paling kita bimbangi merosakkan akidah.

“Ini kerana selepas wafatnya Rasulullah s.a.w, tidak ada lagi wahyu yang diturunkan dan jika benar kata-kata itu keluar daripada Timbalan Ketua Pemuda Pas, Nik Abduh Nik Aziz, beliau perlu memberikan penjelasan lebih lanjut,” kata bekas Ahli Jawatankuasa Dewan Ulama Pas Pusat, Datuk Ghazali Ahmad.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas Kenyataan Timbalan Ketua Pemuda Pas, Nik Abduh Nik Aziz yang mengatakan bahawa Allah mengarahkan Pas untuk menawan Putrajaya daripada musuh-musuh Allah baru-baru ini.

Mengulas lebih lanjut Ustaz Ghazali seterusnya mempersoalkan bagaimana pula hubungan Pas dengan DAP di dalam pakatan pembangkang yang turut disertai PKR.

“Apakah ini juga sama dalam konteks di atas…Jika Allah mengarahkan Pas untuk menawan Putrajaya daripada musuh Allah, itu jugalah yang kita terfikir setelah mereka bersahabat dan berkongsi pentas dengan DAP serta PKR untuk menentang kerajaan yang ada hari ini.

“Mungkin alasan yang sama boleh digunapakai….Itu adalah pandangan saya dan seeloknya kita mahu dengarlah pula pandangan serta penjelasan daripada pimpinan Pas hari ini,” katanya.

Ustaz Ghazali seterusnya menambah beliau sama sekali tidak mahu mempertikaikan apa yang diutarakan itu cumanya inginkan sedikit penjelasan kerana apa yang diutarakan oleh Nik Abduh itu amat mengelirukan.

“Janganlah gara-gara terlalu ghairah untuk menawan Putrajaya, kata-kata yang boleh mengelirukan boleh dikeluarkan sedemikian rupa.

“Apakah makna semua ini ……..semua pihak boleh berpolitik tetapi biarlah ada cara dan kena dengan gaya. Siapakah musuh-musuh Allah itu hinggakan Allah mengarahkan Pas menawan Putrajaya. Ceritakan dengan lebih lanjut. Saya pun nak tahu juga."

PAShit

PAShit,  July 22, 2012 at 8:05 PM  

SELAMAT BERTARAWIKH...

LUAHAN HATI ANAK MALAYSIA DARI LUAR NEGARA

ROHAYAH MOHAMED
Riverton, Western Australia

SAYA ingin meluahkan pandangan apa yang akan berlaku sekiranya orang Melayu di Malaysia tidak bersatu. Diharap tuan dapat menyebarkan apa yang saya tulis ini.

Sudah terdapat berita yang DAP akan meletakkan calon yang ramai dalam pilihan raya ke-13. Kalau ini betul dan mereka menang sudah tentu UMNO akan kehilangan kerusi untuk memerintah.
Kita semua tahu DAP adalah kembar PAP dari dulu lagi. Sekarang Singapura sudah dipenuhi dengan rakyat Cina dari PRC hingga berjuta dan Singapura terlalu kecil.

Di mana hendak ditempatkan mereka bersama dengan rakyatnya sendiri? Jadi kalaulah DAP berkuasa sudah tentu Singapura akan bercantum semula dengan Malaysia dan apabila Singapura sudah bersatu dengan kerajaan DAP, bayangkanlah apa yang akan berlaku?

Orang Melayu hilang kuasa dan yang paling menyedihkan ialah kita akan kehilangan sebuah negara sama seperti apa yang berlaku apabila Singapura keluar dari Malaysia dulu. Pilihan Raya Umum Ke-13 menjadi titik permulaan bagi kuasa orang Melayu sama ada akan terus kekal dalam kuasa UMNO atau jatuh ke tangan pembangkang.

Yang menghairankan ialah PKR dan Pas sanggup bersatu dengan DAP yang terang-terang musuh Melayu.
Saya bimbang kalau pembangkang menang kuasa tidak akan berada di tangan PKR atau Pas, tengoklah nanti apa yang akan berlaku ini sama seperti apa yang berlaku dalam sejarah di mana Melayu sendiri yang jatuhkan Melayu.

Saya betul-betul takut kalau nasi akan menjadi bubur.
Saya menyampah betul dengan sikap Anwar Ibrahim yang begitu ghairah sekali mahu tawan Putrajaya dan tidak sabar mahu menjadi PM. Kalau dia jadi PM dan masih menjaga negara seperti apa yang dilakukan oleh UMNO atau lebih baik lagi mungkin kita boleh terima, tapi saya tidak fikir Anwar atau orang Pas akan kekal sebagai PM.

DAP akan terus berjuang untuk jadi PM dan apa yang akan berlaku nanti samalah seperti apa yang saya tulis di atas. Orang Melayu mesti sedar dan berusaha untuk mengelakkan daripada kehilangan kuasa di negara sendiri yang akhirnya menjadi peminta sedekah di tanah air sendiri. Menteri-Menteri, AP dan semua orang Melayu jangan pentingkan diri sendiri tanpa memikirkan nasib anak-anak Melayu pada masa depan yang akan hilang segala-galanya.

PAShit

X July 22, 2012 at 8:08 PM  

Sekarang ni kan umno/bn yang perintah malaysia,
Setakat ambiga keling betina sekor ni, dengan nuar yang tak ada x ada apa2 pon,,,
Tak kan tak reti apa nak buat pada dua orang ni.

Setakat jual burger depan rumah dia.
Tongeng bontot ramai2 depan rumah dia..
Tak jadi kudis pon pada dia...

Kutuk dan caci maki dalam blog dan kat alam maya ni, sehelai pon x gugur bulu roma dia.

Ulang2 siar video lucah dia....apa ada kesan pada dia?
Jadi lumpuh ke dia?
Tak boleh makan ke dia?

Anda semua kutuk dan maki yang anda panggil lebai pas,
Aku tengok tak jadi apa pon kat dia,
Dia masih lagi boleh mengajar,
Boleh solat tarawih dan jadi imam lagi,
Boleh tazkirah lagi lepas solat tarawih,
Boleh bukak kitab lagi...

Agak2 pemimipin selalu kita sanjung bole tak pergi solat tarawih, macam yang kita pergi?


Tentu kita sendiri tahu jawapan nya,,,,

PAShit,  July 22, 2012 at 8:09 PM  

ANJING2 PAKATAN SETAN NI SEMUANYA BUTA HATI, BERNIAT JAHAT DAN BERHATI KALDU DEMI SESUAP NASI SEHINGGA SANGGUP MENJILAT JUBO DAP.

INSYAALLAH TSUNAMI YG DI CETUSKAN DATO DR HASAN ALI AKAN MENGHANCURKAN MUNAFIK2 INI!

PAShit

Melayu Ultra July 22, 2012 at 8:10 PM  

NIK BUDUH ni memang sama DNA dengan POK NIK.. belaja agama dari tok guru mana, kitab mana pun kita tak tau!

Musibat macam PORK NIK & NIK BUDUH anak beranak ni la yang menguatkan kepercayaan kita yang bahawasanya PAS adalah...

PARTI AJARAN SESAT
PARTI ANUTAN SYAITAN
PARTI ASSOBIYAH SEWEL
PARTI ARTIS SELEBRITI

PAShit,  July 22, 2012 at 8:16 PM  

wow ntah apa2 anon 8.08 merapu ni...

tahukah anda bahawa ramai anak2 muda dan pengundi atas pagar yg mengikuti ruang komen Papagomo ini dan kita mampu merubah fikiran mereka dgn memaparkan banyak fakta2 yg ramai di antara mereka tidak tahu sebelum ini?

PENIPU DLM JUBAH ULAR MAK2 POLITIK DAH TERKEDU TAK BOLEH SANGKAL FAKTA2 YG DIPAPARKAN

SBB ITU MERAPU CAKAP MCM KELING BOTOL KONAR LIPAT NAK MENGELAK SOALAN2 CEPUMAS YG DIKEMUKAKAN

Kalau kau ada K***K tolong jawab...

BETUL KE N.AJIS CKP ALLAH DAH AMPUNKAN DOSA ADUN SELISING YG DI TANGKAP BERZINA DGN BINI ORG DLM KETAPI?

BUKANKAH PERBUATAN N.AJIS TU ALA2 PADERI KRISTIAN?

PAShit

X July 22, 2012 at 8:20 PM  

ROHAYAH MOHAMED
Tak perlu pening kepala nak fikir pasal mereka.
Bukan kah umno dipihak yang benar?
Allah juga bersama pihak yng benar.

Apa yang jadi masalah?
Adakah perbuatan mereka itu menjejaskan amalan fardu ain atas anda?
Atau simpanan wang anda jadi berkurangan?
Atau anda sering ditmpa malapetak atas sebab perbuatan mereka?

Melayu Ultra July 22, 2012 at 8:20 PM  

X said...
Sekarang ni kan umno/bn yang perintah malaysia,
Setakat ambiga keling betina sekor ni, dengan nuar yang tak ada x ada apa2 pon,,,
Tak kan tak reti apa nak buat pada dua orang ni.

Setakat jual burger depan rumah dia.
Tongeng bontot ramai2 depan rumah dia..
Tak jadi kudis pon pada dia...

Kutuk dan caci maki dalam blog dan kat alam maya ni, sehelai pon x gugur bulu roma dia.

Ulang2 siar video lucah dia....apa ada kesan pada dia?
Jadi lumpuh ke dia?
Tak boleh makan ke dia?

Anda semua kutuk dan maki yang anda panggil lebai pas,
Aku tengok tak jadi apa pon kat dia,
Dia masih lagi boleh mengajar,
Boleh solat tarawih dan jadi imam lagi,
Boleh tazkirah lagi lepas solat tarawih,
Boleh bukak kitab lagi...

Agak2 pemimipin selalu kita sanjung bole tak pergi solat tarawih, macam yang kita pergi?


Tentu kita sendiri tahu jawapan nya,,,,

July 22, 2012 8:08 PM

-----------------------

Adakah dengan menjadi Imam kita boleh kata ISLAM seseorang itu lebih ISLAM dari orang lain? Adakah kita ni lebih hebat dari ALLAH yang memberikan pahala dosa syurga dan neraka??

Kekeliruan fikiran, kecelaruan otak pengikut PAS yang riyak dan ujub dengan amalan yang walhal tidak mengetahui samada diterima ataau tidak amalan kita itu..

Fikiran seperti saudara hanyalah memecahbelahkan ISLAM!! Perkara yang sama dilakukan IBLIS dan SYAITAN! iaitu memecahbelahkan ISLAM!!!

X July 22, 2012 at 8:30 PM  

Pashit
Aku ulang lagi,
Kan umno dipihak yg benar,
Allah sentiasa dipihak yang benar.

Apa yang merisau kan engkau,
Adakah engkau tidak yakin dengan pertolongan Allah?

Nik aziz kau nak ambik pusing, nak buat apa?
Apa yang dia boleh buat pada engkau?
Cuba beritahu aku..

X July 22, 2012 at 8:37 PM  

Melayu ultra.
Aku bercakap pasal kesan caci maki dan kutukan anda kepada mereka, apa yang aku lihat tidak ada apa2 kesan pon.

Tentang iman itu anda sendiri yang tahu sama ada anda beriman atau tidak bukan orang lain, kita juga tidak boleh menilai iman oran lain...

Dah azan dah, jom solat berjamaah...

Melayu Ultra July 22, 2012 at 8:48 PM  

X

Kat tempat aku ni baru masuk waktu Zohor..

selamat berterawih kepada umat ISLAM di MALAYSIA!

Jauhkan diri kita daripada politik persepsi kerana politik persepsi adalah FITNAH!

Bersama-samalah kita menyatukan UMMAH!

Anonymous,  July 22, 2012 at 9:05 PM  

Baca kt cni biodata rosmah....
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Rosmah_Mansor

PAShit,  July 22, 2012 at 9:06 PM  

anon merapu 8.30 pm,

ish ish kenapa tak jawab soalan secara terang dan tidak berdolak dalik?

kenapa plak tanya aku UMNO dipihak yg benar plak n? hihi

BILA MASA PLAK AKU CERITA PASAL UMNO NI?

AKU CUMA NAK KAU DAN SEMUA YG MASUK BLOG INI SEDAR AKAN PENIPUAN DALAM SERBAN LINGKUP ULAR MAK AUTA KELING JE!

jawab lah soalan tu ok...aku tunggu tau...hihi

PAShit

nizbzam July 22, 2012 at 9:27 PM  

ha ha ha diberitahu cra baik tk nk percaya...maki hamun org sesuka hati,bila dibalas ngan fakta dipusing nyer ngan auta,lepas tu berlindung belakang agama,,itu yg menyebabkan org marah puak kamu.sedarlah papagomo memberi kerana terlalu ramai meminta..teruskan usaha murni mu papagomo.

Anonymous,  July 22, 2012 at 9:40 PM  

Cayalah papagomo.kau mmg ternyata seorang Pak Lebai yg murni.

nizbzam July 22, 2012 at 10:01 PM  

tp rasa btul kot,klau bab jati diri dgn salah laku jgn nk dibandingkan dgn ketua2 kerajaan dgn papagomo pun ketua2 pakatan tk lepas.

tukang telek,  July 22, 2012 at 10:16 PM  

Setakat bab akhirat saja nak berat tetapi bab dunia diabaikan, tak kemana Yop. Kita kena sama berat Yop baru sempurma.

admin jakamas July 22, 2012 at 11:26 PM  

Bila pembangkang tak dapat nak serang Perdana Menteri, mereka serang isteri Perdana Menteri.

X July 22, 2012 at 11:36 PM  

Tak per lah rosmah kena fitnah, bukan jadi apa pon...dia kena apa sekali pon dia tetap isteri najib!

Maka tak perlulah risau dan berdukacita...

Anonymous,  July 22, 2012 at 11:43 PM  

Tukang telek
Bekalan akhirat engkau dah cukup,
dan engkau dah boleh goyang kaki.

Dan keperluan dunia engkau belum cukup lagi,
maka bersumgguhlah engkau mencarinya...

X July 22, 2012 at 11:49 PM  

Pashit,
Aku memang tak dapat jawab soalan engkau,
dan engkau lah orang yg paling pandai dalam malaysia ni..

Dan pegang kepandaian itu dengan sekemas mungkin, supaya ia tidak dicuri orang

Anonymous,  July 23, 2012 at 5:00 AM  

apalah Fuckakaton haramjadah, Kalau itu suami yg sah, bernikah secara sah, tidak ada masalah. Heran2 aku Fuckaton ni dah takde modal.
Apa yg pencacai2 dan penjilat2 Juboq blendir Anwar Zionist dan ahlul2 bahalul harus pertikaikan adalah mangsa2 liwat Anwar zionist yg terlalu ramai, yg kita adaalh :-
1) Adik2 Terangkat
2) Pensharah2 Universiti
3) drebar2 Pribadi
4) Penjahit2 pakaian
5) Setiausaha2 Peribadi
6)Tukang2 Urut
7) Tukang penulis
8) Isteri Assmin Bacul
9) Isteri2 orang
10) Mak Nyah - Mak Nyah
11) Cina Doll
12) Pelakon Tamil
13) Tom Yum Doll
14) Indon Doll
15) Russia Doll
16) Boypren2
17) Dll

Ini yg setakat kita, yg kita tak tahu. Sperti Petikan Sukma sudah bermula kencah terkutok sejak dari tahun 75/76. Bertahun tahun lamanya, masih belum2 bertaubat. Bila masuk mahkamah berlakun dgn pakai bengkung leher lah, bengkung pinggang lah, alas juboq lah, memang spesis penipu, pembohong, autaw keling, mengalah hero Tamil.
Inilah dia BABI haramjadah, peliwat terkutok, barua lahanat Yahudi zionist.

Anonymous,  July 23, 2012 at 5:25 AM  

Tidak ada isteri / Ibu di seluruh dunia yg sanggup dimadukan dgn wanita2 lain. Tetapi di Malaysia hanya Kak Wan Jijik, pelakum murahan yg hanya kerana mewah hidup, dikipas oleh Sang Suami, peliwat terkutok dgn janji2 manis untuk menjadi Wanita Pertama, diberi kemewahan hidup, rumah besau, kereta besau, jawatan besau, jamban besau, katil besau, wang haram dalam dan luar negara, semua hasil harami, itu sebab beliau sanggup dimadukan dgn lelaki2, boypren2, pelacur2, isteri2 Assmin dan isteri2 orang. Tak Cukop itu, sanggup menjulang Sang Suami dgn gelaran Anukera tuhan, inilah kejijikkan Kak Wan Jijik, spesis2 yg terkutok, kerana tidak ada isteri/ibu didalam dunia yg sanggup menjadi perkakas Sang Peliwat, barua lahanat yahudi zionist, BABI haramjadah, tetapi apa nak diherankan memang keluarga 69, keluarga tunggang langgang. Bab buat ibadah haji pun nak menipu rakyat, kalau belum buat, janganlah menipu, belum buat ngaku jelah, ini tidak corner baring, menipu, bebrbohong memang makanan anak beranak, keluarga 69. Fkir fkirlah pencacai2 dan penjilat2 Juboq blendir Hero Tamil pare pundek.

Daddy Cool July 23, 2012 at 9:27 AM  

diorng sbnrnya panas pnggung bila tgk DS Rosmah trus melakukan kerja kebajikan sbb diorng tkut krja amal DS Rosmah mndapat prhtian rkyat,sekaligus mningktkn skongan rkyat kpd DS Najib..itu yg diorng tngah tkut skrg ni,sbb diorng xde jasa pn pada rkyat..heret rkyat pegi buat rsuhan ad lah...bhaykan lagi nywa rkyat..tahniah DS Rosmah!!anda dh buat pmbgkang terberak dlam sluar diorng...

PAShit,  July 23, 2012 at 11:23 AM  

x MEN,

tak apalah kau tak boleh jawab soalan sbb jenis korang sebenarnya taksub dan penakut tak berani hadapi kebenaran apa yang berlaku.

Demi kata tak nak kalah dan menanggung malu, ko pusing cerita ckp peganglah kpd kebenaran ko? mende lu apek tongkang?

Aku cuma harap kau sedar, bertaubat, muhasabah diri dan menolak penipuan dlm serban...itu aje

PAShit

Anonymous,  July 23, 2012 at 1:16 PM  

Pashit.
Kau dah pandai dah, nak apa lagi?

Apa masalah engkau dengan orang pakai serban?

Engkau tak ada masalah ke dengan perempuan yang pakai mini skirt?

Anonymous,  July 23, 2012 at 4:08 PM  

ya Allah..
tak baiknya la tuduh-tuduh macam ni..

Melayu mana la yg melaga-lagakan Melayu..
entah Najib sendiri yg edit kat Wiki tu ke...

dah korang semua bergaduh psl benda bodoh...

Malaysia Post July 24, 2012 at 10:31 AM  

Sapa mau jawab?? kasi cerita sikit encik2 pakatan haram..

Anonymous,  July 24, 2012 at 4:16 PM  

ape pon x bole.dasar puak pembangkang sengal !

Anonymous,  July 24, 2012 at 7:20 PM  

anon 4. 08 PM

yg kau tuduh najib boleh plak.. tak guna plak perkataan ya Allah..

Anonymous,  July 26, 2012 at 4:41 PM  

lu ckp pakatan dok2 fitnah sana sini..lu x tengok kerajaan punya fitnah lagi..lu sendiri pon terpedaya..lu x tengok2 dua2 belah pihak..kes liwat anwar mmg terbukti dah x bersalah..video seks pon xcukup bukti..bukan fitnah ka tu?sudah2 la..jgn nak berat sebelah sangat bila menilai org..

Pantat Rosmah Penuh Tahi Palat Chua Soi Lek July 28, 2012 at 1:27 PM  

[katakuncinya: ROSMAH

kalau bacan Quran pun aurat buat acuh tak acuh..alamatnya betina macm gini basuh jubor sendiri pun belum tentu basuh cuci betul-betul!!!!!!

Taip 'ROSMAHBEBAL'> Taip #1 Jarak> Hatar ke 1800-100-NERAKA !!!!]

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP