Isu Permata Kenapa Pembangkang Cemas?

Friday, July 13, 2012



Dua hari lepas beberapa pihak mempersoalkan tindakan DS Rosmah Mansor, isteri YAB Perdana Menteri mengumumkan PROSES MERANGKA PELAN PERALIHAN sehingga menyifatkan beliau sebagai mengambilalih tugas Menteri. Ini mungkin kerana pihak tertentu tersalah atau sengaja salah tafsir petikan akhbar Read More....

Psssttt... Teruskan perjuagan membantu Dato Seri Najib....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


23 comments:

BOB MALAYA July 13, 2012 at 9:58 PM  

pembangkang sudah hilang arah dengan kredibiliti rosmah sebagai isteri perdana menteri.mereka tentuntu sedang meroyang memikir apa yang harus dilakukan dan apa fitnah yang harus dibuat..ternyata pembangkan yang songsang dari akidah akan cuba mencari isu lain.usah!! membuat fitnah lg perbetulkan diri anda dahulu wahai pembangkang yang mcm kayu

Anti PAS,  July 13, 2012 at 10:02 PM  

biasanya org cakap disebalik kejayaan seorg lelaki itu ada seorg wanita..tak kira la sama ada beliau tu ibu,adik,kakak ataupun isteri sendiri....

dalam kes datin seri rosmah ianya begitu kejam sekali......

adakah salah datin rosmah menyokong suaminya???

adakah hanya kerana keterampilan datin seri itu boleh disimpulkan yang beliau seorg yang boros??

adakah kerana tidak mengenakan tudung maka tidak islam datin seri itu???

adakah hanya kerana selalu muncul dikaca tv maka boleh dianggap yg datin seri ni lebih dari pm itu sendiri???

banyak sgt kalau nak berkata tentang datin seri... baik jahat dia pun biarlah diadili oleh Allah....sekurang kurangnya walaupun dikatakan seorg yg gila populariti tetapi usaha yg dilakukan oleh datin seri ni memang harus dipuji..terutamanya program permata ni..

kalau datin wan azizah menolong anwar hingga sanggup melepaskan jawatan ahli parlimen itu tak salah kenapa plak datin seri rosmah ini dikritik???

kalau nurulizzah dapat peluang menjadi ahli parlimen dan naib presiden keadilan yg mana ibunya presiden dan bapanya ketua umum maka kenapa harus mempersoalkan tentang datuk mukhriz yg hanya naik bila ayahnya turun takhta perdana menteri....

kalau lim guan eng yg juga setiausaha DAP merangkap ketua menteri pulau pinang..dan ayahnya yg juga ahli parlimen merangkap penasihat parti DAP dan isteri lim guan eng yg juga seorg adun di melaka boleh memonopoli parti dan jawatan tertinggi parti tersebut maka kenapa harus mereka mahu mepersoalkan tentang keturunan tok najib yg menjadi org besar dimalaysia sejak ayahandanya walhal tak seteruk dinasti mereka pun.....

abby abadi masuk pas kutuk umno abby bagus...kalau abby masuk umno dan kutuk pas.. mesti depa dah lacurkan siabby tu.... sedaq lah abby oi...hang tu bernilai selagi hang dapat tarik pengunjung ceramah ja..kalau tak dapat collection yg ditarget maka hang akan 'diceraikan' gak....

Anonymous,  July 13, 2012 at 10:42 PM  

10 : 02
Kalau umno benar, maka biarkan mEreka, apa nak pening kepala.

Anonymous,  July 13, 2012 at 11:01 PM  

Pak shit,
Sarah pulak lah bab diyat dan qasam, bior mereka yang tidak faham dalam bab itu akan faham dan tidak menolak hukum berkenaan.

Dan ini adalah tanggungjawab anda menerangkan kepada mereka bagi menyelamatkan aqidah mereka.

Anonymous,  July 13, 2012 at 11:16 PM  

Akidah penyokong sekular kasi betul dulu, sebelum nak suruh sarah menyanyi..Diyat kunuun, naisib baik PAs masuk politik kalo tidak pati sekular ko kata politik lain agama lain.. Jahil sungguh laa puak ni

Anonymous,  July 13, 2012 at 11:19 PM  

Betul tuu, biar kan PKR, biarkan PAS eko pati eko aku pati aku, habis cita

Anonymous,  July 13, 2012 at 11:23 PM  

Gomo tajuk ko tu betul la tu. Pembangkang cemas bab batu permata yang terlalu mahal, nanti datin tu kena ragut... Tu yang cemas tu.

Anonymous,  July 13, 2012 at 11:27 PM  

Habis yang kat kak Zizah yang ko fitnah sampai berbuih mulut tu macamana?

Anak Ketua Cawangan,  July 13, 2012 at 11:33 PM  

Tak de mana nak cemas pun. Cuma pembangkang buat promosi supaya rakyat tambah menyampah pada najib, rosmah dan umno.

Orang sekolah tak baca straight macam MELAYU BANGANG 5 STAR umno yang rata-rata tak pegi sekolah.

Orang tak sekolah macam ayahanda porkida memanglah baca terus terima tanpa siasat. Dia orang mana ada akal beb... pasal tu duduk merempat kat flet kos rendah macam reban ayam tu. Lagi bangsat dari melayu singapore.

BANGANG EXTREME 5 STAR punya melayu...

Orang umno pun menyampah tengok rosmah apa cerita? Cuma BANGANG 5 STAR je tak tau nak baca propaganda.

hahahaha...

Anonymous,  July 13, 2012 at 11:33 PM  

Azizah dan Nurul bertanding dan dipilih rakyat. Guan eng pun sama... Demokrasi lah... Yang tak bertanding ni jangan lah sibuk politik. Kalo nak, masuk bertanding PRU nanti...

Anonymous,  July 14, 2012 at 12:06 AM  

11 ; 16
Jangan pancung dulu, kita dengor macam mana dia syarah, nanti baru boleh kita tengok setakat mana ilmu dia.

Anonymous,  July 14, 2012 at 2:10 AM  

Kan bagus, nampaklah DS Rosmah buat kerja. Itu kan lebih baik dari mereka yang tak buat kerja, cuma berblog cucuk sana cucuk sini. Heheheh jangan mare

Anonymous,  July 14, 2012 at 2:17 AM  

Seumpama rambut yang kemas disisir,begitu juga kegagahan-mu amat didambakan dalam merealisasikan impian mu yang tinggi menggunung.

wak July 14, 2012 at 6:40 AM  

Buat lah apa juga kebaikan pada orang lain, tanpa mengabaikan yg fardu ain atas kita.

Anonymous,  July 14, 2012 at 6:55 AM  

Program pilihan raya.. sekali dalam 5 tahun

Global Products & Services Review July 14, 2012 at 9:27 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

DON MELAYU July 14, 2012 at 11:35 AM  

diorng cemas sbb Permata dh jadi Pemusnah kpd impian diorng..DS Rosmah brjya mnawan hati rkyat dgn Permata,so bila dh org suka isteri PM,automatik org akn suka PM,ini yg pmbgkang tkut...msti skrg ni dia tngah dok pkir nk buat ftnah apa plak lps ni..

Tengku Anuar July 14, 2012 at 11:40 AM  

Apa la yg pmbgkang ni nk tkut ngan DS Rosmah,dia bkn nk brtndg apa kerusi atau mna2 dun pun,dia buat keje kbajikan jer tp pmbgkang lak cemas thap dewa,dia hnya jlankan tnggkwb dia sbgai isteri PM,itu jer...sbnrnya pmbgkang tkut tgk usha DS Rosmah mndkati rkyat mndpat hasil...

Anonymous,  July 14, 2012 at 12:45 PM  

ape-ape jelah labuuu

mekkelate darul naim July 14, 2012 at 1:25 PM  

puak2 pmbangkang dh cemas sbb rakyat kita skrng dh mula suka,berpuas ati dgn ape yg dilaksanakan DS rosmah dgn permata...

Mohd Imran July 15, 2012 at 1:01 AM  

Oppositions don't have anything to talk about them. so They use DS Rosmah as their target.. sick la PR!

Puteri Farihah July 15, 2012 at 1:03 AM  

she's care about rakyat. not like anwar only care about PM post!

mekkelate darul naim July 15, 2012 at 8:13 PM  

puak2 dio takot,cemas la sbb rakyat kita skrng dh mulo suka,berpuas ati dgn apa yg DS rosmah laksanakan dgn permata......

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP