Lajim Ukin Akui Anwar Ibrahim Pelaku Video Seks, Homoseksual, Bapak Rasuah.

Monday, July 30, 2012


Lajim Ukin Sendiri Akui Anwar Ibrahim Pelaku Video Seks

Datuk Seri Lajim Ukin kelmarin mengumumkan peletakan jawatan sebagai Anggota Majlis Tertinggi Umno, Ketua Umno Bahagian Beaufort dan pengerusi Barisan Nasional (BN) Beaufort berkuatkuasa serta-merta. Dan beliau juga menyatakan sedia berkerjasama dengan pihak pakatan pembangkang terutama Anwar Ibrahim.

Malah semalam beliau Lajim Ukin menyambut ketibaan Anwar Ibrahim ketua umum Pakatan Pembangkang di lapangan terbang Antarabangsa Kota Kinabalu Sabah. Sambutan dari seorang yang Gomo kenal pada PRN Sarawak yang lalu.

Gomo tidak mahu mengulas mengenai perletakkan jawatan ataupun apa apa pekara mengenai jawatan Lajim Ukim dalam UMNO ataupun jawatan beliau dalam barisan kabinet. Apa yang Gomo nak ulas disini adalah pengalaman Gomo bersama beliau Lajim Ukin di Pilihanraya Negeri Sarawak tahun lalu.

Gomo turun membantu Barisan Nasional pada PRN Sarawak lalu dan pada waktu inilah Gomo diperkenalkan oleh rakan blogger Rafi Awang Kecik kepada Lajim Ukin dilobi Hotel Pull Man Kuching. Turut sama dengan Gomo waktu itu adalah rakan blogger Gerakan ANti PKR dan juga Pisau.Net.


Video Seks Anwar Tersebar Seluruh Negara

Waktu itu kecoh mengenai video Seks Anwar Ibrahim dan semua orang tahu bahawa Papa Gomo dan Gerakan Anti PKR yang mula mula menyebarkan video tersebut. Mungkin atas faktor tersebut Lajim Ukin berminat untuk berjumpa Gomo dan GAP dan pertemuan tersebut diatur oleh Rafi Awang Kecik.

Kami duduk santai biasa biasa sahaja dan hanya tertumpu mengenai masaalah moral Anwar Ibrahim. Antara Gomo, GAP, Pisau dan juga Rafi Awang Kecik. Lajim Ukin lah paling banyak sekali mendedahkan masaalah moral Anwar Ibrahim. Dari masaalah moral sampailah kepada masaalah Rasuah, Keronisme yang dilakukan Anwar Ibrahim dijelaskan oleh Lajim Ukin.

Lajim Ukin sendiri mengesahkan bahawa Anwar Ibrahimlah perosak UMNO dan memang tepat tindakan Tun Mahathir memcat Anwar Ibrahim. Malah Lajim Ukin juga mengakui betapa rakusnya Anwar Ibrahim sehingga meluluskan perjudian di negeri Sabah sewaktu beliau menjawat jawatan Menteri Keewangan dan Timbalan Perdana Menteri.

Pendek kata pertemuan kami itu memberikan banyak manfaat buat Gomo, GAP dan Pisau dalam mengetahui lebih mendalam sikap syaitan bernama Anwar Ibrahim ini.

Selang sejam kami berbicara mengenai Anwar Ibrahim, Lajim Ukin bertanyakan mengenai video seks Anwar Ibrahim dan China Doll. Dan Gomo yang merupakan Blogger yang telah menyaksikan rakaman tersebut memberikan Tab Galaxy Gomo kepada Lajim Ukin untuk beliau tonton video tersebut.



Reaksi Lajim Ukim yang pertama sekali apabila melihat kelibat lelaki dalam video tersebut yang Gomo masih ingat sampai kehari ini:

"Sah memang Anwar ini."


Itulah kata kata Lajim Ukin apabila melihat video seks Anwar Ibrahim dan China Doll. Lajim Ukin melihat video tersebut sampai habis dan dalam beliau menyaksikan video tersebut mulut beliau tidak henti henti berbicara soal Anwar Ibrahim yang tidak berahlak dan tidak bermoral apatahlagi untuk menjadi pemimin rakyat Malaysia.

Selesai menonton video Seks Anwar Ibrahim dan China Doll beliau Lajim Ukin meminta video tersebut untuk dimuat naik kedalam Tab Galaxy beliau. Rakan blogger Pisau.Net kemudiannya mengambil Tab Gomo untuk dibluetooh kepada Tab Lajim Ukin dan Gomo serta rakan lain masih ingat apabila selesai video Seks Anwar Ibrahim didownload beliau menyatakan:

"Saya nak kasi orang saya semua tengok siapa Anwar Ibrahim ini"



Itulah pertemuan pertama Gomo dan Lajim Ukin dan sesiapa sekalipun boleh bertanyakan kepada Lajim Ukin mengenai pekara ini dan Video Seks Anwar Ibrahim yang Gomo berikan kepada beliau.

Tetapi hari ini beliau Lajim Ukim MENJILAT balik kata katanya keatas Anwar Ibrahim. Beliau Lajim Ukim sanggup berkiblatkan Anwar Ibrahim semata mata kerana kuasa yang beliau inginkan iaitu Jawatan Ketua Menteri Sabah. Sunggup tak bermoral dan tidak berperinsip Lajim Ukin. Sungguh jelek perbuatannya waktu ini.



Inilah politik yang Gomo benci, politik Hipokrit yang sememangnya amat kotor untuk dicontohi rakyat Malaysia. Satu politik jijik yang sanggup menjilat semula kata kata yang dihamburkan sebelum ini. Pada Gomo Lajim Ukin tidak ubah seperti bangkai yang sudah berulat dan membusuk sampai ke tulang.

Buat Lajim Ukin, berpolitik lah setakat mana yang anda mampu, namun untuk membohongi diri anda bahawa Anwar Ibrahim tidak layak mentadbir Malaysia adalah pahit sama sekali. Minta anda Lajim Ukin buat kenyataan terbuka apakah Anwar Ibrahim layak menjadi Perdana Menteri?

Semoga rakyat Malaysia sedar bahawa mereka yang berpaksikan Anwar Ibrahim ini bukanlah kerana rakyat tetapi adalah kerana Sikap TAMAK HALOBA dan kerakusan diri dalam mencari kekayaan untuk diri sendiri semata mata.

Psssttt.... Lajim Ukin cakap Anwar Ibrahim bapak Rasuah, sekarang dia pi jilat Bapak Rasuah. Tak ke Binatang tu?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


56 comments:

Warigh Nogori July 30, 2012 at 10:04 AM  

Salam Tuan... Disini kami memohon masukkan link blog Warigh Nogori ke dalam senarai blog list Tuan dan untuk pengetahuan Tuan, blog hebat tuan telah pun kami senaraikan ke dalam blog list kami... Demi perjuangan, diharap Tuan dapat berikan kerjasama... TQVM.

Url blog kami: http://warighn9.blogspot.com/

Anonymous,  July 30, 2012 at 10:12 AM  

Demi pangkat dan demi duit dalam poket segalanya bisa berubah pak.... apakah Al-Juburi sudah tabur RM 2 juta pada setiap MP / ADUN yang mahu ikut dia????

YB Raz July 30, 2012 at 10:24 AM  

orang politik memang macam ni..sebab gilakan dunia, halal haram bukan peduli dah..puak pas yang kononnya kuat agamapun sesat jadinya sebab politik, inikan pulak orang tua yang bernama lajim ukin...

Anonymous,  July 30, 2012 at 10:28 AM  

Seks seks seks ha ha ha teruk hang ni gomo,posa2 pun seks siang malam..jemulah..dem!!ha ha ha hua hua hua

Global Products & Services Review July 30, 2012 at 10:34 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  July 30, 2012 at 10:39 AM  

Anwar tahu cara nak jatuh kan org yg mengata dia..nanti kita lihat apa akan jadi pada lajim ukim selepas pru13..tungguuuuu...

Anonymous,  July 30, 2012 at 10:44 AM  

Kah kah kah kah.. Udah2 la gomo tabur fitnah.. akhirat nnt sesape pn xtrlepas dari hukuman allah s.w.t..Tetiba kuar cite mcm ni lakk.. Kah kah kah.. Bln puasa ni gomo.. Bnyk2 kan la wat pahala..

Anonymous,  July 30, 2012 at 11:03 AM  

blog hebat konon. pirah

wak labu July 30, 2012 at 11:13 AM  

Waaa! kah! kah! kah!

Papa dah kehabisan modal...

Ini cerita dah kame basiiii!'

Moh kite ke Sabah, age banyak cerite baru yang masih hot2.

Anonymous,  July 30, 2012 at 11:51 AM  

BRO APA CITE..RESTORAN IKAN BAKAR SEKINCHAN DANH MELINGKUP KE? KAT BK TINGI KLANG TUTUP,KAT SEGAMBUT TUTUP DAN BYK LAGI DAH TUTUP.. BETUL KE?

Anonymous,  July 30, 2012 at 11:52 AM  

kalau setakat melalak lam blog buat ape. buang mase jer. pegi la buat report polis papagomo bahlol

Anonymous,  July 30, 2012 at 12:15 PM  

yang pasti aku takkan sokong pemimpin yang menipu. baru je hari tu mamat tu nafi, skrg dah letak jawatan dan keluar bn. hah..menipu la tu.. kalau cakap awal2, baru org respect. kalau penipu macam tu, baik jauhi..

Anonymous,  July 30, 2012 at 12:42 PM  

Kesian Gomo, makin banyak cita cita tak senonoh, makin banyak orang kuat BN join Anwar, kali ni 2 orang kuat BN sabah.

Kerishijau2 July 30, 2012 at 12:44 PM  

Hahaha... Sabah merupakan aset utk Umno/BN terus memrintah. Kini semuanya hancur... masa utk BN lingkup... tak gunalah Papagomo buat cerita, byk pembohongan Papagomo kantoiiii... ingat kami semua bodoh mcm lembu Sahrizat...

Anonymous,  July 30, 2012 at 1:07 PM  

woiiii gomo dah remove komen facebook!!!...dia dia serik kena hentam ka...org ada isteri mualaf didik bg jd islam sejati.......ni kita yg terbalik...

Anonymous,  July 30, 2012 at 1:18 PM  

Lajim 'mungkin' tidak akan tinggalkan UMNO jika DS najib buat RCI tapi d sebabkan kegagalan DS Najib buat RCI, so betul juga la tindakan Lajim tinggalkan UMNO. Sekarang padan muka UMNO.

DON MELAYU July 30, 2012 at 1:19 PM  

giler kau xjoin,....klau join Anuar blh dpat duit byk skit,klau dalam BN mna dpat projek byk,sbab dia msuk BN utk tender2 projek,utk jadi KM Sabah..bkn utk bela nasib rkyat negeri dia...

Muhammad Naguib bin Kaharudin July 30, 2012 at 1:19 PM  

Kompom lepas nie menyesal tak sudah..orang macam ini kita kena ingat esok nak masuk UMNO balik jangan bagi muka..masuk jadi ahli biasa jer la... berkuburnya kerjaya politik si Lajim.. samo macam Anwar tak sabar dan tak bersyukur...padahal dah menjadi TPM...ini pun spesis sama tak sabar padahal dah jadi TM. Maka sekelip mata Allah balik kan hati dia dari UMNO dan dia lompat parti...lepas nie jadi macam Anwar meroyan satu negara tapi tak dapat nak ambik balik kerusi TPM or TM tu.apatah lagi PM atau M tu.... Lajim oh Lajim...

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:09 PM  

Kah kah kah..cerita tahap sampah hanya orang bodoh yang percaya..Dan dan je si papagomol cerita pasal Lajim buat pengakuan..Kah kah kah..Papagomol tak suka politik hipokrit yang kotor katanya tapi suka politik lucah yang bersih dan syok!!!kah kah kah..Ko puasa ke tak gomol??

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:16 PM  

kah kah kah....

masih lagi nak try dengan cerita bangang.

ko memang hebat gomo tak pernah putus asa. cuma kau ni lemah dari segi IQ je. pasal tu BANGANG+++++++.

Cuba lagi beb. Buat cerita yg lebih sensasi. Aku bagi idea ko buat cerita anwar kongkek kambing ke atau kau sendiri kena kongkek dengan anwar.

Sure pecah panggung punya. Muka ko yang macam mangkuk jamban panggung wayang tu pun sure boxoffice punya.

Good try beb...

Aku tengah cuba sedaya upaya nak terima umno nih. Cepat beb... masa makin suntuk. Sebelum najib terjun tiruk dari puncak KLCC...

kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...
kah kah kah...

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:25 PM  

HAHAHAHAHA...... DAH XDE MODAL DAH GOMO NI....KESIAN....RANKING WEBSITE PON RENDAH....KASIHAN.....KAHKAHKAH

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:37 PM  

kenapa blog gomo byk pembangkang?ni blog PR@UMNO?nampak gaya mcm nak tamat je riwayat UMNO...

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:39 PM  

Ranking 300an cukup lah buat blog jamban ni. Krng dapat ranking 1, 2, susah juga Najib dan Rais up bayaran durang ni...........

Anonymous,  July 30, 2012 at 4:00 PM  

Hahahha takde cerita lain ke paps? asyik pasal seks je.

Malas ah baca mcm ni. Basi tau cerita ni. UMNO pun sudah jadi parti basi. Too bad.

Anonymous,  July 30, 2012 at 4:13 PM  

wei wak indon bangsa batak makan manusia... ko nak kah kah ke..ko nak ki ki ki ke..mampus ko la... ic dah ambik belum??? nak suruh najib terjun tiruk?? nanti imegresen dtg rmh ko..ko ngan anak bini ko terjun dalam lubang taik... apa punya bangsat la ko ni wak.... cepat gi ambik ic la..masuk campur politik org malaysia buat apa wak oi.. dah dah...esok gi serah diri je kat polis.......

Anonymous,  July 30, 2012 at 4:21 PM  

AIYOYOYOOYO...
SAYANGKU GOMO....
TAKDE CITER LAIN KE...YANG BEST SIKIT...INI CERITA TAK BEST LANGSUNG...BASI DOH...CAMMON GOMO JANGAN JATUHKAN MERTABAT ANDA DENGAN CERITA YANG DAH BASI NI...KITA MAHU CERITA YANG SEGAR...STUDY LAGI GOMO..CARI IDEA BARU...JANGAN LAYAN SANGAT PUAK UMPORNO YANG KETAGIH MELAYAN CERITA-CERITA SEX NI...CAMMON GOMO YOU ARE THE BEST......

Anonymous,  July 30, 2012 at 4:27 PM  

KAMI PENDUDUK SIPITANG SABAH MENGUCAPKAN SELAMAT BERPUASA KEPADA ANDA SEMUA. OH YA SATU LAGI KAMI NAK UCAPKAN - GOMO BUDUH

Anonymous,  July 30, 2012 at 4:29 PM  

maskot di olimpik lambang dua dajal jantan n betina.di malaysia siap berkibar lagi bendera 3 dajal.cuba hampa teliti dgn mata hati,bendera dap,pas n pkr.nampak x pada bendera pakatan dajal

Anonymous,  July 30, 2012 at 4:57 PM  

Terima kasih gomo kerana mendedahkan siapa sebenarnya Lajim dan apa niatnya lompat parti. Rakyat harus menolak pemimpin yang tak membawa apa2 keuntungan kepada mereka.

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:16 PM  

Kuasa Allah, sapa sangka Gadafi, Mubarak, skg Syiria akan tumbang? Kuasa akan tumbang bila banyak kemungkaran, insyaallah.

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:21 PM  

Apa ade bendera. Sian dah desperado, bendera pun nak buat modal.

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:22 PM  

LSJIM UKIN AKUI,PAPA GOMO MEMANG BAPAK PENIPU, DAN SUKA BUAT FITNAH!

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:26 PM  

skrg rakyat dimomokkan dgn slogan kuasa rakyat... kononnya ingin mengembalikan hak rakyat..hak apa tu?? ke anwar nak jadi mcm robin hood???

adakah kiranya pakatan mengambil alik tampuk pemerintahan..rakyat akan dapat kekayaan yg samarata??? kalau ya kenapa tak dimulakan dipulau pinang,selangor???ataupun anwar sendiri mungkin boleh menjual rumah mewahnya didamansara dan kereta mewah..pastu bg duit tu kat mana2 baitulmal... anwar plak duduk kat rumah biasa je mcm rakyat berpendapatan sederhana...

kalau anwar betul betul nak perjuangkan rakyat..mengambil kira penat lelah rakyat.. dia harus mencontohi perjuangan mahatma gandhi...tu baru pemimpin berjiwa rakyat nuar oi....

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:37 PM  

non 6.21pm buta hati?

Leftenan Caine July 30, 2012 at 6:48 PM  

ak heran la gomo ngan pencacai PR yg kmen kat blog kau ni..diorng ckap kau buat ftnah,tp byk plak diorng kmen kat blog kau,klau ak rsa kau buat ftnah,ak xkn bca blog kau...pelik x??

sbnrnya cybertrooper BERGAJI pmbgkang ni bmbg ngan crita2 yg kau kluakan,sbab diorng tkut diorng kmen...klau x knp diorn nak meroyan thap dewa??

pegi tonngeng buntut kat anuar sana lah..sbuk jer..ahahahhaha..

Anonymous,  July 30, 2012 at 7:04 PM  

Sebab Anuar tak kasih sewinang winang nya itu titik peluh dia sendiri, bukan rakyat yang punya. Anuar punya suka lah.. Lain lah dengan Umno, duit ambil dari dana khas hasil dari komesin dan projek projek kerajaan, kroni dan bank negara. Aku tak heran lah engko boleh cakap macam tu. Kasih semua pun tak ada rasa ria kepada nikmat allah. Duit tu rakyat yang punya, bukan hasil penat lelah engko. Nak menang pilihan raya tunjuk suci lah engko

Anonymous,  July 30, 2012 at 7:16 PM  

Kesian2 papa..kerjanya fitnah je ...tp xpe dia dibayar..janji masyukkk!!!...sian2!!!

Anonymous,  July 30, 2012 at 7:21 PM  

Papagomo jangan nak membual, waktu PRN Sarawak dulu, Galaxy tab belum ada lagi , Papagomo guna dan bangga dengan telefon blackberry dia........alahai.

Anonymous,  July 30, 2012 at 7:27 PM  

Gomo dtg Sabah dlu la..baru gomo tau knapa lajim ukin bertindak demikian. Ini semua bepuncak drpd cara kepimpinan cm. I'm not a politician, not even a member of any party politik.nutral bro. But we in Sabah we know exactly what when wrong. Project pembangunan yg d tampung kewangan kerajaan negeri habis d bolot oleh kaum keluarga saja. Klu Ada org lain yg dapat pun adalah org2 umno yg menyokongnya. Kontraktor2 sejati tetapi bkn keluarganya dan bkn ahli umno gigit jari, nasib baik ada projek2 d bwa kerajaan persekutuan dapat la kami bersaing secara sihat antara kontraktor2 bumiputera secara open tender. Projek kerajaan negeri award terus, klu ada open tender pun yg kecil2 saja. Pokoknya cm Sabah ne tamahak betul percaya la.

anis wana July 30, 2012 at 8:20 PM  

kerana duit punya pasal sngup jilat balik..
bodoh!!!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 30, 2012 at 9:01 PM  

wak indon 7.04

wei bangkai babi... mana ko tau itu titik peluh nuar???ko berpeluh sekali dgn dia ke?? pundek la lu batak makan manusia.... ko mcm tau je semua pasal nuar ni..ko auditor dia ke?? kalau nuar kaya itu hasil titik peluh dia..org lain kaya kaya itu rasuah..bolot duit rakyat... apa punya bingai la lu wak indon.... ic dah ambik blm haa??? imegresen nak mai dah tu..jaga2....

Anonymous,  July 30, 2012 at 9:25 PM  

tamahak!! kahkahkah...batah inda mandangar ayat atu. andang urang sabah kau ani...

Anonymous,  July 30, 2012 at 9:32 PM  

Gomo temberang ko tak jadi lah. Tunjuk gambar ke apa ke pemimpin BN Sabah tetap yakin dgn Anwar. Gambar Anwar celup tak menjadi lah, sorry ya.

Anonymous,  July 30, 2012 at 10:28 PM  

Saya rasa Lajim Ukin harus jadi cerdik sedikit jangan jadi bengap nak mampos, apakah beliau belum masak dgn perangai dan gelagat Hero Tamil Pare Pundek, peliwat terkutok, barua lahanat Yahudi zionist, penipu besar, pembohong, kuat fitnah, bapa Liwat, Bapa Zina, Bapa Korupsi. Apakah Betul Anwar Zionist sudah berjanji akan melantik beliau sebagai Ketua Sabah kepada beliau seorang? Apakah Anwar Zionist juga berjanji memberi jawatan tersebut kepada yg lain2. Kerana Anwar Zionist terkenal dgn kencing kuat, kerana beliau akan berjanji dgn "A" jawatan yg sama, setelah berjanji kepada "B", "C" "D" dan seterusnya, kerana menipu dan berbohong adalah makanan barua lahanat sperti beliau. Harap Pak Lajim janganlah diperbodoh bodoh dgn janji2 manis Zionist, kerana bila hilang madu, sepah sudh tidak berguna lagi, Pak Lajim akan disepak teranjang dalam kehinaan, kerana ini adalh mainan keparat dan bangsat bernama Anwar Zionist.
Pak Lajim pun rumah dah kata pergi, kubor pun dah kata mari, sendiri mau ingat lah.

zam July 30, 2012 at 11:28 PM  

restoran ikan bakar sekinchan harga makanan mahal nak mampos heeee.... mknan tak la mcm mn pun... harga mcm harga hotel 3 bintang

zam July 30, 2012 at 11:30 PM  

bro pak lajim tu nampak sangat gila kuasa tak sabar nak jadi KM Sabah heeee..... sanggup jilat ludah sendiri.

Anonymous,  July 31, 2012 at 6:32 AM  

alhamdulillah....

Allah memang tak mau manusia spt lajim berada dlm parti keramat UMNO...

manusia akan mendapat balasan atas apa tinakannya yg bergantung pd niat...

esok kita tau Lajim akan jadik spt penyokong2 alJuburi yg lain...
knp pencacai tak blajar dari sejarah??? buatlah research sikit, bodoh bangang melayu, tak boleh pikir ke perbandingan Setan alJuburi dgn pemimpim tulen UMNO lain??? spt Tun Dr M...

yg lompat2 ni tidak genuine dlm prinsip... mudah terpengaruh dgn janji palsu al juburi...

UMNO tak rugi apa2, sama spt Allah tak rugi yg rugi manusia itu sendiri yg melakukan kerosakan pd dirinya sendiri....

UMNO hanya parti yg tak bernyawa, manusia di dalamnya boleh bertukar ganti, yg rugi mereka yg menzalimi diri mrk dgn tiada KEIKHLASAN dlm perjuangan memertabatkan agama, bangsa & negara.... bukan utk kepentingan diri sendiri & kaum keluarga sendiri...yg jelas ujud dlm pembangkang...

UMNO terdiri dari mrk yg benar2 IKHLAS... jadi mrk yg tak ikhlas secara tak langsung Allah KELUARKAN mrk dari UMNO dgn caraNYA tersendiri...

untuk melihat "blesssing in disguise" di sebalik kejadian, maka muhasabah diri, buat research dgn hati yg terbuka & ikhlas....

"bukan matanya yg BUTA tetapi HATI di dalam dada" ~ inilah yg berlaku kpd penganut2 pembangkang....

Allah tutup pintu hati utk melihat THE TRUTH.... mrk akan kekal di dlmnya bersama2 kejahilan & kemungkaran mrk....

Anonymous,  July 31, 2012 at 7:29 AM  

6:32am - kenapa dah terdesak baru nak ingat Allah...
Kenapa masa sesak saja....

Anonymous,  July 31, 2012 at 9:52 AM  

Kita harap katak2 sperti Pak Lajim ini, sendiri mau ingat lah. Hero Tamil Pare Pundek ini memang kuat kencing, nama pun BABI haramjadah, sesiapa saja dia akan kencing, semua orang bole pergi mampos, waimah anak isteri, yg penting kote bengkok beliau, liwat, zina dan keselamatan Yahudi zionist. Apakah Pak lajim ingat janji2 manis spesis yg dalam ketagih akan dipegang? Bengap betul Pak lajim, ini Anwar Zionist lah, janji semua tak ditepati, menipu, berbohong, fitnah semua dalah makanan harian beliau. Janganlah Pak Lajim menemu ajal dalam menjadi keparat, bngsat dan lahanat dan anak2 Sabah, lebih2 lagi di Beaufort akan kencing di atas puasara beliau sudahlah, kerana menjadi perosak kepada agama, bngsa dan negara.nauzibillah

Global Products & Services Review July 31, 2012 at 2:10 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  July 31, 2012 at 2:28 PM  

itulah modal ngko gomo bodo,spin lah lg,terutama dlm bulan mulia ni,ngko dgn juak2 umngok sama bangang mcm baghal

Anonymous,  July 31, 2012 at 7:55 PM  

I LOVE PAPA GOMO.. DON'T ASK ME WHY ?

Anonymous,  August 1, 2012 at 12:43 AM  

aikkk marah nampak... kasian pecacai fuckatan ni.. nak tunjuk alim konon tapi hancusss

kalau puak2 fucktan memfitnah halal ke..? tak berdosa ke..?

memang hampehh siottt lah pecacai PR ni..

Anonymous,  August 1, 2012 at 4:33 AM  

ko ingt kami palui mcm ko ka gomo?urg bukan tinguk itu partila,urg tinguk itu yb,lgpun bukan kami nda pernah jd pembangkang,bgus lg jd mcm sarawak tiada umno.....

Anonymous,  August 1, 2012 at 4:35 AM  

Yg puak2 PR ni plak duk komen PAPAGOMO buat apa.. Isu kat sini Lajim Ukin. Tp tu lah, otak dh kena block, taksub dgn anwar.. Dh x nmpk kepandaian tu..

Lajim, u r an arsehole!

Anonymous,  August 4, 2012 at 1:38 PM  

memang le cerita pasal Lajim Ukin tapi siapa yg buat cerita tu kalau bukan Papagomo yg makin bangang,makin buntu sbb ramai hentam dari sokong...serupa dengan program menyesatkan rakyat, org x salahkan artis k-pop tu,org salahkan penganjur (tp yg lebih bersalah adalah najib,siap boleh bersalam dgn artis k-pop tu)...jgnlah tambah lagi kesengalan anda

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP