PANAS - Nurul Izzah Desak Papanya Anwar Ibrahim Tunjukkan Jam Omega

Sunday, July 29, 2012


Omega Watch?

Dihari Ahad ini Gomo nak sedarkan semula kisah jam tangan Omega milik Anwar Ibrahim yang merupakan salah satu bahan bukti bahawa Anwar Ibrahim lelaki yang melakukan adengan seks bersama wanita China yang didedahkan oleh Trio Dato T.

Anwar Ibrahim apabila ditanya mengenai jam Omega menyatakan jam tersebut berada didalam simpanan Wan Azizah isteri beliau. Dan apabila soalan jam omega diajukan kepada isteri beliau maka Wan Azizah menyatakan jam tersebut berada didalam simpanan namun enggan mempamerkan kepada rakyat Malaysia.

Paling dramatik apabila wartawan yang mengajukan soalan Jam omega dimaki hamun Anwar Ibrahim dengan begitu dasyat sama sekali. Meh layan video dibawah ini:



Persoalannya sekarrang jika Anwar Ibrahim enggan saman Dato Eskay, Papa Gomo dan juga mereka yang lain yang mana mendedahkan video seks beliau itu mengapa Jam Omega pun liat sangat untuk beliau dedahkan kepada rakyat?

Macam mana nak jadi Perdana Menteri Malaysia jika Jam Omega pun sampai sekarang masih GAGAL dijawap oleh Anwar Ibrahim?

Psssttt.... Susah sangat ke nak ambik jam Omega tu tunjuk pada rakyat?



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


48 comments:

Anonymous,  July 29, 2012 at 3:45 PM  

Mcm ni lah bro. Kalau dsai tak ada jam tu, bro siasatlah jam itu dlm pegangan siapa skrg. Dptkan omega serial number 8 digit. Kemukakan bukti dlm mahkamah. Saya yakin pihak omega sedia bagi kerjasama.

Anonymous,  July 29, 2012 at 4:18 PM  

Bukan jawapan pada bersoalan Anom 3:45 tu orang ke lembu?

Anonymous,  July 29, 2012 at 4:31 PM  

Datok Johari dalam video balasnya menyatakan jam omega tu Si Eskay punya. Jam tu ada nombor siri dan boleh check dgn syarikat. Hingga skg Eskay, Gomo atau polis ke , tidak ada yang saman dato Johari. Mengapa ya??

Anonymous,  July 29, 2012 at 4:58 PM  

Pelesit, Jin pun akan mengamuk jika DI BACA dengan ayat AL QURAN yang tepat untuk mengenyah kan nya, dia akan menyerang Dan mengatakan AKU PANAS, AKU PANAS... KAU PERGI, PERGI....TAMBAHAN PULA ANWAR NI BAPAK KEPADA JIN JIN TU

PAShit,  July 29, 2012 at 5:12 PM  

SELAMAT BERPUASA!

DAH JELAS DAN NYATA PENCACAI ANJING PEMBANGKANG BERNIAT JAHAT KONON JAM OMEGA DATO ESKAY YG PUNYA KAHKAHKAH!

BULAN PUASA PUN MASIH NAK PUSING CERITA!

HARAMJADAH!

PAShit

Anonymous,  July 29, 2012 at 5:21 PM  

hai gomo dh takde modal ke? Mn cerita liwat trbru anwar dgn mahasiswa utara tu? Kata nk bwa bkti...ramai yg tgu ni. Senyap je, nmpk bnor menipunya..he..he..gomo..gomo..

omeGAY,  July 29, 2012 at 5:24 PM  

issue is u tak boleh jawab la nuar... u haa nuar..belum pun press tu nak tanya soalan..dia dah tanya u dari mana??? mcm ni ke lu nak jadi PM???wat malu je la dok bertekak ngan wanita... ko nak gunakan wanita untuk certain certain time je kan abg nuar???

tugas wartawan tanya soalan...dia nak belit lu itu dah kerja dia... tugas lu jawab..faham tak???JAWAB!!! kalau tak nak kena mcm ni baik bersara dan bawa azizah,azizan,rafizi,azmin,chinadoll,siamdoll,shamsidar,sukma semua ni pi jalan2 makan angin abg nuar.....

Anonymous,  July 29, 2012 at 6:20 PM  

Kalau dilihat dan didengar tentang masalah peribadi anuar ni, dia ni jenis yg tak takut dosa dan tuhan, aku percaya anuar pasti akan membuat sesuatu disaat akhir sebelum pilihanraya sebagai contoh membuat sumpah laknat diatas semua tuduhan keatas dirinya dan mungkin juga akan mengeluarkan jam omega palsu, pada masa itu pasti pengundi atas pagar akan percaya dan akan menyokong anuar.nak buktikan pun dah lambat. apalah sangat kena laknat sebab dia dah tau dia memang laknatullah.. Jadi penyokong kerajaan perlu berhati2 dgn strategi kamikaze anuar..

PAPA GOMO July 29, 2012 at 6:46 PM  

jam omega ada pada pihak poli. so sekarang ni mana jam Omega yang anwar kata dia bagi wan jijah simpan? tak perlu marah wartawan kasi jelah jam tu semua tengok kan senang,

Anonymous,  July 29, 2012 at 8:37 PM  

jam omega hilang takapa, boleh ganti ngan yg baru, jangan kpala butuh yg hilang, sampai mati pun susah dicari ganti....

Prince of Noob July 29, 2012 at 8:44 PM  

takde pun nurul izzah desak papanya anwar ibrahim tunjukkan jam omega? mengarut2 je

Anonymous,  July 29, 2012 at 9:23 PM  

jam omega boleh ditukar tukar.. aku tak nak macam tu..

boleh mintak siA tujunkkan kontol dia bengkok ke lurus..

kalau bengkok sohih dia ni yang buat.

Anonymous,  July 29, 2012 at 9:41 PM  

TUNJUK LAAA KAK WAN OOIII.. BUAT APA SIMPAN2!! TAK PUN BELI JELAH SEBIJIK LAGI JENIS YG SAMA. CUMA.... NAK BAWAK NAIK COURT TAK BOLEH LAH SEBAB SETIAP JAM MAHAL NI MESTI ADA NO. SERIE MAKNA NYA ORG BOLEH TAHU TARIKH KELUARAN, LOKASI EDARAN, BILA DIJUAL, NAMA PEMBELI, YANG MESTI TAK SAMA DGN YG ADA DITANGAN PIHAK POLIS TU. HEHEHE apela nuar kongkek je tau last2 lupa jam letak mana.

Anonymous,  July 29, 2012 at 10:12 PM  

Sampai kiamat takkan abis cerita pasal peliwat nak jadik pm ni... Dan sampai kiamat le Pas kena kuda dgn pkr dan dap

exPAShit

bob hamid July 29, 2012 at 10:18 PM  

btul tu klu betul2 ada jam tu tunjuk la...jgn ckp belit2....bt apa nk takut tunjukan kebenaran....tp ckp pusing2 nie dh mmg kerja penasihat parti pkr nie....gua x heran la....

Anonymous,  July 29, 2012 at 10:37 PM  

PAShit.
Panjang sikit le tazMAKIrah tu...kenapa pendek sangat?

Leftenan Caine July 29, 2012 at 10:40 PM  

giler kau nk tnjuk..klau tnjuk nnti kantoi la smua keje jhat dia..apa lah ko gomo,ko prng dgr x ppatah melayu berani kerana BENAR,takut kerana SALAH...nnti lpas dia jdi PM dia tnjuk la,PM dlam khayalan..ahahahaha..

Anonymous,  July 29, 2012 at 10:40 PM  

Satu hari satu fitnah, lu memang berani lah gomo...
Carry on bro

tengku nora July 29, 2012 at 11:51 PM  

aku sokong gapo gomo oyk tu..kalu dh jijah pegang gk,tnjuk2 kan lh jam tu..
aku rasa sapa nuar mampus pn jam tu xtrkeluar bukti nye sbb......jam tu nuar(peliwat) simpan dlm buntut nya,hahahaha.........

Kong Holo July 30, 2012 at 12:32 AM  

Gomo ni x ubah seperti seekor khinzir menunggu masa utk d sembelih je...

Anonymous,  July 30, 2012 at 12:34 AM  

senang je tunjukan maka akan tamat lah cite ni dan bang non akan pasti jadi PM tapi masaalahnya................................ jam omega aku mana pah..

Jokiden July 30, 2012 at 1:20 AM  

Ado ko tidak ado ko jam omega tu.. tak ado mano ea Nuar nak jadi PM doh..Takat angan-angan atau mimpi tu bulihlah..

Selamat terus berpuasa..

Anonymous,  July 30, 2012 at 1:54 AM  

Jenis manusia bertuankan nafsu macam BABI ni bila time air naik kepala dia mana ingat apa lagi. Dok kosyok balun lupa dunia pasal setan bagi kepala otak jadi sebu. Tu yang lupa diri, lupa anak isteri, lupa parti, lupa para penyokong, lupa orang bolehpasang kamera dan lupa jam omega. Tak boleh kata Eskay perangkap BABI ni pasal bukan sapa pun paksa dia sudu china doll. Seks haram dah jadi macam dam kat BABI lama tak kena jadi gian.

nizbzam July 30, 2012 at 1:59 AM  

anuaq pencacai zionis.

Anonymous,  July 30, 2012 at 2:02 AM  

Ko suruh lah polis kuar kat TV 3. Polis pun tak minat cita jam bodoh ni. Eskay diam je bila Dato Johari kata jam dia.

Anonymous,  July 30, 2012 at 2:04 AM  

Ala... Senang cita tanya je pak polisi, habis cita

Anonymous,  July 30, 2012 at 2:09 AM  

Johari boleh kata spender king saiz Al Juburi tu pun dia yang punya. Nak bodek ketua pembongkang katakan. Hakikat dia manusia yang dirakam tu bukan orang minyak atau kembar seratus persen yang berkawan rapat pulak ngan member kamceng Al Juburi. Eskay dia tanda dia malas nak bertekak ngan kaki jilat pungkuk mcm Johari.

Anonymous,  July 30, 2012 at 2:16 AM  

Senang cerita kata saja orang yang kena rakam melakukan hubungan 2 jenis itu adalan iblis bertopengkan manusia. Bukan ka?

Anonymous,  July 30, 2012 at 2:40 AM  

Masih lagi try buat cerita bangang untuk sambung nyawa umno yg dah nak terbarai tu.

Woit melayu bangang.... orang dah tak kisah pasal anwar ke sape ke yg perintah. Yang penting sekarang umno perlu mampos.

Mampos umno malaysia aman. Harga kereta murah. Air free. Minyak murah.

Korang ni janganlah bangang terlampau beb. Sikit2 bangang dah lah.

Umnolah malapetaka paling besar untuk orang melayu beb. Contohnya paling ketara ialah menjadikan papagomo dan pengikutnya bangang terlampau 7 star beyond the limit. Dah tak de obat dah.

Bangang sampai ke mampos lah jawabnya tu.

Kah kah kah...

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:43 AM  

Kalu mun nok keto muroh mari klate la.nik aziz blh bui.mu nok merce ko bm ko sti ko evo ko blh blako.cucu nik aziz pun paka evo.mari r boh.byk keto muroh klate ni

Anonymous,  July 30, 2012 at 5:43 AM  

Yg dah nak melingkop tu pkr n the geng. Posting ntah hapa2 pastu gelak sendiri. Tau la ko tu species melayu bencikan bangsa sendiri. Err ke ko bukan org melayu kot. Ntah mana sakai masuk sini. Air free konon. Kete murah konon. Minyak murah konon. Pooorahhh

nizbzam July 30, 2012 at 6:11 AM  

anon 2.40 tu sebenarnyer behasrat nk jd blogger jeles kt papagomo..isu pertama nk tulis berkaitan jam omega,sebelum tulis dia wat interview ngan nuaq peliaq ialah klau nk menulis ni kena maklumat tepat..dia pun pi la jumpa tuan punya badan..blik dri pertemuan pertama tu terus jd gila(tk tau la nuaq marah dia ka belai dia ka)tu yg gelak sorang2 tu.

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:27 AM  

kah kah kah

korang tak reti baca ke ape? Yang nak mampos tu umno.

Korang nasihat je najib pi naik puncak KLCC lepas tu terjun tiruk

Kah kah kah...

Sekor lagi dok merepek pasal nuar pulak. Woit... kalau nuar mampos pun kor ingat rakyat akan patah balik ke umno?

Silap beb. Umno dah tak ada ape dah. Dah nak mampos pun... tinggal beberapa bulan je lagi.

Lagi cepat pru lagi cepat umno mampos.

kah kah kah

Aku buat kenduri 3D3N bila umno haramjadah mampos

kah kah kah...

Innalillah...

Anonymous,  July 30, 2012 at 6:59 AM  

Sian sian sian pencacai pr ni dah gila meroyan dah bila bakal pm idaman dia kena desak smua pihak psl jam omega dia.atok tu lama2 tngok dah sama dgn muka ariel sharon dgn mumia firaun dah aku tngok.nauzzublillah min zalik klau nk jd pm malaysia.

Anonymous,  July 30, 2012 at 7:50 AM  

buat bodo je la nuar jub. biar lantak la dorang ni. lama2 senyap la tu. lagipun dorang bukan boleh buat apa pun. bunyi aja lebih.

Anonymous,  July 30, 2012 at 8:49 AM  

Perangai KURANGAJAR AlJub (teringin nak jadi PM konon) aku kata sorry la AlJub pegi mampos la lu. Belum pon habis wartawan ajukan soalan dia dah mencelah, sampaikan wartawan lain pon marah. sepatutnya beri ruang pada wartawan bertanya, baru jawab. Ini tidak dia pulak soal wartawan. INILAH SEBENARNYA SIKAP JELAS SEORANG PENIPU. Dia dah kantoi dia salahkan orang lain pulak. HARAMJADAH PUKIMAK PUNYA B.A.B.I. AlJub. KALAU AKU JADI WARTAWAN TU AKU BALING MIKE KE MUKANYA BIAR PADAN MUKA DIA. HARAMJADAH PUNYA PENZINA LAKNATULLAH.

Anonymous,  July 30, 2012 at 8:50 AM  

Gumul,keadaan sekarang bertambah cemas,pertolongan cemas diperlukan segera,tolong promokan semua mp,dia jadi bos bukan sebab kerusi dia seorang

Anonymous,  July 30, 2012 at 9:39 AM  

cimeling said...
apala hampani semua... kata MELAYU tapi MELAYUKAN BANGSA sendiri... cuba check waktu solat masing-masing dulu setiap hari.. adakah tepat pada waktunya ataupun sebaliknya... diri sendiri pun belum tentu diterima TUHAN... asyik komen orang len tak betol... ingatla.. dosa memfitnah dlm blog ni umpama karen TNB yang sentiasa AKTIF... renung-renungkan sebelum ajal bakal menjemput kalian semua..

Anonymous,  July 30, 2012 at 9:54 AM  

makin tua makin bangang...

kereta buatan apa sekalipun jepun,u.s,german n lamborgini sekalipon...kalau enjin dah kondem teruk pun orang tukar/barai & potong jadi scrap... inikan pemimpin yang tak boleh pakai dan terlampau banyak habiskan wang rakyat untuk kepentingan family pun lu orang mau pakai lagi.???
kalau tak tahu nak pilih pemimpim... pergi mekah minum air zam zam banyak2 sampai semua KARBON UMNO BN yang melekat kat hati tu keluar...

Anonymous,  July 30, 2012 at 10:16 AM  

boringla gomo jaja cite nuar ni dah bertahun-tahun. last-last nuar dilepas mahkamah. boring, boring. buang mase je.

Anonymous,  July 30, 2012 at 12:41 PM  

Anon 6.27 -Kalau nuar mampus kau buat kebduri 3d4n blh?

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:23 PM  

Anwar gila nak jadi pm.

Lajim Ukin gila nak jadi Ketua Menteri Sabah.

Bumburing gila duit..dia kata sekarang gaji hanya RM20 ribu maknanya ikut Anwar dapat lebih lah. Mungkin 2juta.

zam July 30, 2012 at 3:47 PM  

air free heeeeee..... minyak murah heeeee.... keta murah heeee....... angan2 la lu bro. percaya la mn ada free dlm dunia ni heeee. klu buntut lu free heeeeeeee...

Anonymous,  July 30, 2012 at 3:58 PM  

dapat kongkek bontot free la wak indon...wei wak ic dah ambik blm????

Anonymous,  July 30, 2012 at 7:03 PM  

3:58 - engkau pon nak homoseks jugak ke?

Anonymous,  July 31, 2012 at 1:40 AM  

kat selangor tu air free ke tak ada air? orang pkr tu tau ke atau buat tak tau? dulu tak macam ni .ini kata tolong rakyat

Global Products & Services Review July 31, 2012 at 2:11 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 1, 2012 at 9:11 AM  

Jam omega ni cantek...g tgk kt KLCC...hehehe...harga dia murah je...sama murah dengan keta MYVI...huuu~...(T_T)...kalau jam tangan seiko aku ni hilang...meroyan aku cari...kira betul la tu jam omega DSAI tk hilang...sebab dia xgelabah pun cari jam dia...lagi pun Datin Sri Wan Azizah bukan tak nak tunjuk...kang bila tunjuk...wartawan mesti nak belek-belek...nanti hilang...dah 1 punca nak cari pulak...positif k uols...fikir positif je bulan puasa ni dan bulan-bulan seterusnnya...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP