PANAS - Wartawan Gila Menjejak Rosmah Mansor Sampai Ke India

Monday, July 16, 2012



Ramai pihak menyatakan pekara pekara negatif atas apa yang dilakukan Datin Seri Rosmah Mansor Isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. Malah sejak gagalnya pakatan pembangkang menjatuhkan kreabiliti Najib Razak mereka menyerang Datin Seri Rosmah dengan pelbagai gaya sampaikan fitnah keatas Rosmah Mansor semakin menjadi jadi waktu ini.

Ikuti pengalaman seorang wartawan KL POS yang menjejaki Datin Seri Rosmah Mansor di India. Pelbagai cerita yang pastinya membuatkan anda semua wajib membacanya.

KLIK DISINI


Psssttt.... Terus mempertahankan apa yang baik untuk negara


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


29 comments:

Syed Akramin July 16, 2012 at 11:06 PM  

Mohon Datin byk bersabar ye.
1st.

mekkelate darul naim July 16, 2012 at 11:13 PM  

dh sah puak pembangkang yg rncang semua ni...sngup bg uph pd wrtawan untk jejak DS rosmah di india...


puak pmbangkang bodoh2 belako...

Anonymous,  July 16, 2012 at 11:22 PM  

kalau mak temah tutup rambut pun...belum tentu, suara-suara yang mengata di belakang mak temah akan berhenti dari berkata-kata...he he

Anonymous,  July 16, 2012 at 11:28 PM  

alangkan tok det yang dah bersara itu pun depa rasa tercabar, inikan pula aura rakyat didahulukan, lagilah rasa tercabar, hik hik

Anonymous,  July 16, 2012 at 11:34 PM  

depa tak akan berhenti selagi mereka tidak jadi ikutan, tetapi nak ikut macam mana kalau depa sendiri menuju kesesatan...siapa lagi kalau bukan pembawa ajaran sesat

Anonymous,  July 17, 2012 at 12:16 AM  

11 : 34
ajaran sesat??
J A K I M kan ada, kenapa tak report jangan biarkan mereka terus sesat,

Bimbing lah mereka kepangkal jalan,
atas sebab kita sesama islam.

Anonymous,  July 17, 2012 at 12:30 AM  

Orang yang bijak yang mengatakan diri nya pandai, itu juga suatu kebodohan.

Orang yang dah memang tak pandai,
tapi suka mengatakan bodoh pada orang lain...

Maka anda takwil lah sendiri..

PaperWaris July 17, 2012 at 1:07 AM  

Ds Rosmah hebat. Bini anwar tau buat apa? hahehahaehahaha.. dia tau jaga jam omega.

Anonymous,  July 17, 2012 at 1:20 AM  

Paper waris...
Rosmah memang hebat, semua perkara dia boleh buat.

Cuma dia tak reti pakai jilbab, kalau awak boleh tolong ajar lagi bagus!

Anonymous,  July 17, 2012 at 4:56 AM  

cakaplah apa orang nak cakap...yg penting tak lama lagi akan ada rakyat Malaysia menerima Nobel Prize ke atas misi memertabatkan pendidikan prasekolah anak2...konsep permata pintar sedang mendapat perhatian dunia....

kak mah July 17, 2012 at 5:51 AM  

Nak berjaya kena usaha lebih

Amir July 17, 2012 at 7:13 AM  

syukur lah , ada 'spy' yg cerita perkara yang benar

Anonymous,  July 17, 2012 at 7:24 AM  

Alaaa...Pembangkang dah tak ada issue lagi..

DS Rosmah la jadi mangsa...nak cari issue nak tulis..
Kan tu kerja PENULIS..

Nanti ada la dia nak tulis dan spin..

Sabar DS Rosmah..Biasala..Bini Anwar yg jeles tu..Tak dapat jadi First Lady...

Biasala kalau di atas..Ramai yang cemburu...

Anonymous,  July 17, 2012 at 8:31 AM  

Jadi tak payah ke?

Anonymous,  July 17, 2012 at 8:36 AM  

Nak tengok rakyat umno sokong suruh lah dia bertanding PRU.

Anonymous,  July 17, 2012 at 8:56 AM  

Itulah jahatnya PR. Mana negara dalam dunia ni wanita pertama atau isteri president di Serang atas motif politik. Tidak pun di Indonesia sekali pun.

Disebabkan PR menyerang Rukunegara yang ini adalah mengenai Kesopanan dan Kesusilaan.

Orang orang gila ini tak boleh di beri peluang kelak kita yang malu.

Mereka bukan pembangkang lagi malah musuh negara. Mereka bukan saja berebut untuk menguasai rumah tetapi mereka berusaha membakar rumah tersebut.

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:18 AM  

1st, dia pergi india wat pe?
2nd die pergi india guna duit sape?
3rd mane sumber kewangan die?
4th ape peranan dia disana?
5th kenapa tak diwar2kan di media jika 1-4 betul.:)

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:46 AM  

[konsep permata pintar sedang mendapat perhatian dunia....]

wooowwww..
rasa nak terberak baca statement ni..

wakakaka...

go go Rosmah!
anda la inspirasi saya utk terus menabung dari kecil..

kahkahkah..

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:48 AM  

[Itulah jahatnya PR. Mana negara dalam dunia ni wanita pertama atau isteri president di Serang atas motif politik. Tidak pun di Indonesia sekali pun.]

ahhh, jahat ke apa ke...

JANJI SELANGOR, PAKATAN RAKYAT YANG PUNYA!

nak Selangor?
kasi menang la tgk..

wakakakaa...

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:55 AM  

biasa la tu....diaorang nak intip buat bahan nak buat fitnah je....ingat SB tak tahu ke....SB saje je tengok perangai diaorang selagi tak memudaratkan keselematan sudah la......tah2 wartawan ni pun SB tahu dan nampak....

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:32 AM  

Jangan lari tajuk. Ada sesiapa yang boleh jawap pertanyaan td?

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:28 AM  

pakai tudung ..tutop atas dedah bawah..

ada faham..pi lah jengok-jengok di tempat-tempat sunyi, gelap,panggung wayang, atas motor 99% pakai tudung.

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:58 AM  

Itu nak cover supaya orang tak nampak..

Anonymous,  July 17, 2012 at 4:23 PM  

PM kita takut bini...kah kah kah
Kena Queen Control la tu...Kah kah

Anonymous,  July 17, 2012 at 5:49 PM  

diharap semua rakyat Malaysia tunggu dpn tv mlm tgk anak bulan tu nanti ye..

ini adalah kerana PM kesayangan kita, iaitu Rosmah akan mengumumkan tarikh bermulanya kita rakyat Malaysia berpuasa..

sekian, berita dari Harrod London..

wakakakaaa...

afiq kltown July 17, 2012 at 7:26 PM  

Teruskan usaha murni mu Datin Seri Rosmah.. kami sentiasa bersama anda.. kamu adalah yang terbaik berbeza dengan wan azizah, walaupun luarannya nampak bersih, tetapi hatinya kotor !!

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:43 PM  

he3..kasiannn...

sebelum ni serang PM tapi tak ada respon, sekarang serang isteri PM plak...

semakin hangat puak2 ni hentam isteri PM sejak akhir2 ni...

isteri PM menjalankan tugas sebagai seorg isteri PM pun nak dikecohkan buat modal fitnah.. eh2 kan puak2 depa kata fitnah tu berdosa, neraka hukumnya tapi kenapa puak2 ni buat fitnah jugak.... Ooo puak2 depa buat fitnah halal, dibolehkan balasannya syorga..

inilah hasil tarbiah Pas yg songsang tu.. hancusss

Anonymous,  July 18, 2012 at 12:25 AM  

Cuba anda bayangkan bagai mana rupanye kalau Rosmah kenakan bikini tentu papagomo meleleh air liukan

Shafik July 18, 2012 at 10:39 AM  

Anonymous 17 July 9.18am

" 1st, dia pergi india wat pe?
2nd die pergi india guna duit sape?
3rd mane sumber kewangan die?
4th ape peranan dia disana?
5th kenapa tak diwar2kan di media jika 1-4 betul.:)"

Sy rasa jawapan 1 & 4 telah diberikan dlm artikel yg berkenaan. Utk no 2 & 3, sy rasa kita boleh assume yg bila dijemput sbagai tetamu khas maka perbelanjaan tetamu khas akan ditanggung oleh organizer event.

Ttg soalan no 5 ni yg buat sy pening kepala. Kalau dihebohkan dalam media, berduyun-duyun lah penyokong PR akan menghina, mencaci dan mengutuk kenapa berita pasal ds rosmah dihebahkan dalam media. Bila tak dihebahkan secara meluas....salah jugak ke? Ada yg akan mengata ada agenda tersembunyi pulak.

Dah tak boleh ke ds rosmah buat perkara kebaikan? Isu dia tak pakai tudung....pun dia kena kutuk? Drp dok kutuk dan hina dia lebih baik kita rakyat ni berdoa untuk keluarga pemimpin negara kita supaya diberi hidayah olehNYA. Kalau untuk orang bukan Islam dapat penyokong PR doakan...takkan untuk saudara seislam x boleh doakan?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP