Presiden Boneka PKR Wan Azizah Terus Menyerang PDRM & Hishammuddin

Wednesday, July 11, 2012


Presiden Boneka


Gomo melihat sahaja setakat ini pergerakkan permainan Wan Azizah Presiden PKR dalam arena politik tanah air. Boneka yang memainkan peranan begitu besar waktu ini dalam mewujudkan sentimen benci Kerajaan terutama pihak PDRM dan khusunya Menteri Keselamatan Dalam Negeri Dato Seri Hishammuddin Tun Hussin Onn.

Dah hampir sebulan Wan Azizah menfokuskan mengenai isu jenayah yang ada di Malaysia dan boleh Gomo katakan Wan Azizah sedang membina keupayaan untuk terus mengasak PDRM dan KDN yang kononya tidak berektika dan profesional.

Semalam daam satu sidang media Wan Azizah mempertikaikan peranan yang diambil oleh pihak Polis atas tindakan melepaskan tembakan kepada penyerang pedang Samurai di hadapan Pejabat Perdana Menteri. Malah tidak cukup dengan mengkritik PDRM beliau memperlekehkan peranan yang dimainkan oleh Hishammuddin selaku menteri yang bertanggungjawap.

Kenyataan Boneka Anwar Ibrahim:

Semalam, seorang lelaki yang bersenjatakan parang telah ditembak di perkarangan Jabatan Perdana Menteri, manakala seorang sukarelawan St John Ambulance (Tang Mui Choo) mati akibat terjatuh daripada motosikal kerana kejadian ragut berhampiran Damansara Jaya dan mayatnya telah ditemui di saluran air.

Ini hanyalah beberapa contoh kejadian yang berlaku.

Apa yang saya benar-benar melihat adalah kenyataan Menteri Dato' Seri Hishammuddin Hussein itu tidak punyai perasaan ihsan kepada seluruh rakyat Malaysia.
- Wan Azizah Presiden PKRApa yang Gomo nak persoalkan disini adalah isu keselamatan rakyat Malaysia itu sendiri yang mana jika pekara sepertimana yang berlaku dihadapan pejabat Perdana Menteri berulang kembali apakah penjenayah sebegitu perlu diberikan layanan bagaikan diraja? Apakah penjenayah perlu disambut dengan paluan kompang?

Wan Azizah dan beberapa pimpinan Pakatan sebenarnya sedang cuba menjatuhkan imej PDRM yang mana dalam masa yang sama menghasut rakyat agar memperlekehkan peranan yang dimainkan oleh PDRM selama ini dalam menjaga rakyat Malaysia. Apa yang Wan Azizah selaku Presiden PKR dan juga bekas Ahli Parlimen lakukan dalam membantu pihak Polis dalam membanteras jenayah?

Ini lah pemimpin pembangkang yang cukup mudah mengkritik dan melemparkan tuduhan yang tidak berasas kepada PDRM dan agensi kerajaan terutama pengkuatkuasa yang lain. Ironinya sedikit pun mereka tidak sama membantu PDRM dan agensi lain dalam mengembeling usaha dan tenaga dalam mengurangkan kadar jenayah di Malaysia dan memberikan kesedaran kepada rakyat untuk menajuhi jenayah.


Kejayaan PDRM Di Selangor Mendatangkan Benci DAP pada pihak POLIS

Lihat sahaja di Selangor apabila Pakatan PAS,DAP,PKR mengambil alih kerajaan dari Barisan Nasional apa yang mereka lakukan? Judi internet berleluasa, rumah urut penuh setiap ceruk dan bermacam macam lagi perniagaan yang mana boleh ditakrifkan sebagai HARAM berleluasa begitu hebat di Selangor. Apakah itu semua tidak menyumbang kepada jenayah? Apakah dengan melambakkan perniagaan sebegitu mampu mengurangkan kadar jenayah?

Rakyat Malaysia waktu ini sebenarnya sedang dalam amukkan pemimpin pembangkang yang sedang berusaha gigih untuk menjatuhkan imej dan intergriti pihak PDRM. Pelabagai cubaan yang mereka lakukan dalam menyerang PDRM dan kita sendiri pastinya masih ingat bagaimana kemarahan mereka ini dilepaskan secara membuak buak pada BERSIH 3.0 tempoh hari.

Rakyat Malaysia perlu jujur pada diri sendiri bahawa PDRM memberikan satu perlindungan keselamatan buat rakyat Malaysia. Jika wujud salahgunakuasa ataupun sebarang insiden yang melibatkan anggota ataupun pegawai PDRM ianya semua adalah masaalah peribadi dan pihak PDRM mengambil sebarang aduan dan tomahan dalam kes tersebut.

Rakyat Malaysia perlu sedar peranan dan tanggungjawap PDRM dan sudah pastinya asakkan dari pemimpin pembangkang terutama Wan Azizah waktu ini perlu diperhalusi dengan mendalam dan melihat skop politik yang dibawa oleh mereka pembangkang ini.


Pembangkang yang tidak bertamadun

Jangan kerana kita mudah terhasut dengan permainan pihak pembangkang maka kita terhasut dan menekan pihak PDRM. Jika tidak berpuas hati ada saluran yang boleh dilakukan dan jika ada yang sumbang maka suarakan secara berhemah dan bukannya dengan amukan sehingga melabelkan pihak Polis sebagai anjing kerajaan.

Rakyat Malaysia semakin matang dan Tranformasi yang dibawa Perdana Menteri Malaysia adalah satu mercu tanda yang kita semua warga Malaysia perlu matang dan membuka minda akal ini untuk pergi lebih jauh dalam membawa Malaysia ke peringkat lebih tinggi.


Peratahankan PDRM

Psssttt.... Wan Azizah boneka Anwar Ibrahim... Sungguh memalukan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


131 comments:

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:07 PM  

GOMO BODO

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:08 PM  

UMNU BUDUH

sukarelawan berkecuali,  July 11, 2012 at 3:09 PM  

GOMO TAIK

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:11 PM  

Kalau dah jadi PM, janganlah jadi kontraktor pula - Aspan Alias

http://aspanaliasnet.blogspot.com/

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:13 PM  

Isu kontrak LRT Ampang sekarang menjadi isu besar terakhir apabila Najib sekali lagi dikaitkan dengan George Kent Lion Pacific JV yang mendapatkan kontrak itu walaupun pada asalnya syarikat sahabat golf Najib ini tidak layak untuk mendapatkannya. Syarikat Bealfour Beaty – Invesys Consortium yang sepatutnya mendapatkan kerja ini dengan harga RM1.1 billion telah dinafikan peluang untuk melaksanakan projek itu walaupun pada Januari lepas syarikat ini dikatakan telah memenangi tender untuk perlaksanaan projek infrastruktor raksaksa ini.

Tetapi pada 1hb Jun yang lepas syarikat George Kent telah diberikan kerja untuk projek ini dan harganya telah melambung menjadi RM1.8 billion setelah Perdana Menteri yang juga Menteri Kewangan telah mengubah keputusan pihak berwajib dan memberikan kontrak itu kepada George Kent, syarikat yang katanya dipunyai oleh rakan golf Perdana Menteri.

Dimana kah letaknya apa yang dikatakan oleh PM untuk mentadbir secara transperan seperti yang dikatakan beliau untuk melakukan transformasi dalam semua bidang kenegaraan?

-aspan alias

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:15 PM  

Jika ini caranya Perdana Menteri membuat keputusan, ini adalah sangat menjijikkan dan mengaibkan nama negara diperingkat antarabangsa kerana isu ini menjadi perhatian khusus dari masyarakat antarabangsa.

Kita hairan kenapalah PM bersifat begini kerana kalau kita dengar retorik ucapan beliau, Najib sedang cuba menunjukkan kepada rakyat yang beliau adalah Perdana Menteri yang bersih dan cekap dan mempunyai nilai kepimpinan yang begitu tinggi.

Pendedahan yang dilakukan oleh Rafizi Ramli itu amat mengejutkan banyak pihak dan lapuran polis telah dilakukan terhadap Najib. Tetapi nampaknya pihak polis mengambil tindakan untuk menyiasat bagaimana perkara yang ‘classified’ itu boleh terbongkar dan tidak pula berani menyiasat tindakan Najib masuk campur dalam keputusan pemberian tender itu.

Ini merupakan salah satu dari ratusan isu besar dalam pemberian konrak terhadap kroni-kroni pemimpin BN khususnya UMNO dan nampaknya penyakit rasuah dan menyalahgunakan kuasa ini memang sudah tidak boleh diperbaiki lagi kerana ia sudah menjadi budaya dalam kepimpinan negara kita.

Saya juga ingin tahu, agaknya berapa orang Perdana Menteri didunia ini yang selain menjadi Perdana Menteri, mereka juga adalah kontraktor-kontraktor besar seperti PM Najib ini.

Bagaimana hendak memperbaiki pimpinan jika dalam isu pemberian kontrak besar ini melibatkan kehendak ahli politik dan dalam isu ini adalah pemimpin politik tertinggi negara yang juga seorang Perdana Menteri.

-aspan alias

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:17 PM  

Bagi saya Najib sepatutnya hanya menjadi Perdana Menteri dan tidak merangkapkan diri beliau sebagai seorang kontraktor besar. Jika PM sendiri mempunyai kepentingan peribadi dalam pemberian kerja kontrak seperti ini, bagaimanalah kerajaan hendak membina masyarakat perniagaan yang mantap untuk negara.

Najib, saya ulangi, sepatutnya hanya menjadi PM dan cuba elak dari menjadi kontraktor. Jika beliau lebih berminat menjadi kontraktor, beliau patut bersara sebagai Perdana Menteri dan tubuhkan sebuah syarikat pembinaan kelas A dan mempunyai lesen PKK yang sah.

Tidak boleh begini. Perdana Menteri buat tugas Perdana Menteri kerana terlalu banyak isu terhadap pimpinan hari ini. Jangan pula hendak menjadi kontraktor sekali.

-aspan alias

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:19 PM  

Mungkin PM terpaksa tunduk pada PM lagi besar dan mungkin ketakutannya pada PM lagi besar itu melebihi dari ketakutanya hilang kepercayaan rakyat.

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:20 PM  

bn sudah la tenat..kes najib x habis habis,lepas satu skandal timbul skandal yg lain,macamana rakyat hendak percaya..

Dunia belum mau kiamat,jangan la bolot semua,ramai lagi rakyat yg susah..kesihan la rakyat..nanti tidak tertanggung dek badan di akhirat nanti..jika rakyat malaysia 100 juta diakhirat,puas nak minta maaf dengan satu persatu..

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:21 PM  

Najib ini bukan hanya dilihat sebagai ikon PM terakhir dari UBN, malah sebagai "Bapa Korupsi" oleh rakyat yang mempunyai cukup maklumat dan akal yang sihat. Lihatlah sekarang ini beliau hanya berkempen dan berjuang seorang diri untuk mempopularkan UBN, menteri-menteri dan partisan yang lain hanya tukang tepuk dan sorak sahaja di samping menadah tangan kalau-kalau ada setitik dua kontrak yang bocor ke tanah (sebagai habuan kecil untuk tukang sorak). Perkara pokoknya, rakyat sudah tahu terlalu banyak tembelang dan penipuan besar Najib ini, buatlah program atau majlis kebajikan dan janji apa sekalipun semuanya akan dinilai rakyat sebagai "seperti Iblis membaca Al-Furqan". Kalau bekas PM, Pak Lah yang disayangi jutaan kakitangan awam dan pesara kerana banyak memberi kebajikan kepada golongan tersebut pun hanya mendapat majoriti mudah di dalam PRU12 yang lalu, maka fikirkanlah PM terkini yang hanya pandai merompak, menyamun, menipu dan terpalit dengan berbagai kontroversi untuk memimpin UBN di dalam PRU13 kelak? Kalau bukan kerana si lahanat SPR yang memihak secara terang-terangan kepada UBN (PRU13), maka jangan diharaplah UBN untuk mendapat majoriti mudah sekalipun... Insyaallah

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:25 PM  

Apelah...pencacai2 merepek ni.hahaha.org cte psl laen lu cte psl LRT.hahahahahaha

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:28 PM  

Sebenarnya terus terang cakap r kami rakyat malaysia dah bosan baca komen2 penjilat2 tegar anwar yang xda asas tu,bosan,jemu dan muak

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:32 PM  

Banyak betul copy and paste puak fackatan nie. Tak habis2 tabur fitnah.

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:44 PM  

alif mim nun wau = sarkas

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:52 PM  

PR dah ceret beret dengan isu sekarang ni. Apabila otak bengal ketandusan idea untuk mewujudkan isu mereka akan berbalik kepada buku rahsia mereka iaitu Buku Ceret.

Buku ini intipatinya mudah. Serang Rukunegara.

Hal ini akan berulang. Lihat saja PR. Mereka bertentang terus dengan semangat rukunegara.

Tuhan- Islam liberal, nama Allah, LGBT
Raja - Hina dan memperlekehkan Raja serta sebagai ketua ugama Islam
Perlembagaan - Hak Melayu, Urusan ugama Islam
Undang undang - Kdn, polis
Kesopanan dan kesusilaan - Tengok Bersih, Imam Mahadi samurai kencing manis

Kemana mahu di bawa kita semua?

Belum cukup bodoh lagi nak ikut binatang sebegini.

Lagi lah pompuan Korea sekor ni yang dah tunggang hak bumiputera. Sekarang berkokok pula!

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:53 PM  

Pakatan pencacai dengan fitnahnya memang tidak dapat dipisahkan ibarat irama dan lagu...

Anonymous,  July 11, 2012 at 3:58 PM  

pencacai UMNO layan komen pencacai Pakatan NGOK kehkehkeh

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:09 PM  

Semua kita tahu FUCKATAN ada sebuah kilang fitnah yang terbesar didunia. Tiada negara lain biasa bina kilang fitnah. Selepas gagal dengan fitnah scorpene, atlantuya, cincin 24juta, sogok untuk mendapat rahsia akaun peribadi dari bank, dan fitnah pasal PM beri kontrak pulak..

Rafizi kau kena ingat setelah mengupah pekerja bank untuk mendapatkan rahsia sulit, kalau didapati bersalah kelak denda RM3juta 13 tahun penjara..BAFIA.

Kes fitnah Kak Jat, MAK Lampir, Rafizi, Saifuddin belum dibicara lagi..

kita sama-sama tunggu kes MRT ni aku minta Kerajaan saman Rafizi lagi jangan kasi muka sial-sial ni semua.

Kami rakyat Selangor bertekad akan jatuhkan FUCKATAN dalam PRU13kerana terlalu banyak penyelewengan dalam kerajan Selangor sekarang..meloyakan. fikirkanlah menang PRU12 saja yang pertama hendak dilakukan oleh FUCKATAN islah nak bina pusat ternakan babi terbesar di Sepang..jangan lupa semua ini.

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:20 PM  

Semakam Gomo kata penyerang samurai tu penyokong Pas, geng Milo Suam kuku, bila milo bukti penyerang tu penyokong fanatik Mdir, terus senyap....sapa kaki fitnah ni?? Pe pun sian penyokong Mdir , tak pasal pasal je kene bunuh.

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:26 PM  

[Kejayaan PDRM Di Selangor Mendatangkan Benci DAP pada pihak POLIS]

aku suka Gomo tulis ayat kt atas ni..
mcm org bodoh ajer bunyinya...

wakakakakaaa...

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:27 PM  

Gomo, APA suka aku tumbuk muka ko 3kali...

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:29 PM  

puak Fuckatan terutama DAP memang tak suka dengan D7 - Bahagian Kongsi Gelap/Perjudian/Maksiat. Ohh, itu sebabnya Pakatan Rakyat kata rejim BN dan polis kejam.

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:43 PM  

[Ohh, itu sebabnya Pakatan Rakyat kata rejim BN dan polis kejam.]

ini la cth kata-kata pencacai bengap..time sekolah, ngular kt kubur Cina...

agama ko suka Judi & Maksiat ke?
sampai kata PR AJER x suka D7..
UMNO suka maksiat?

Anonymous,  July 11, 2012 at 4:53 PM  

Sebelum Kak Jijik dan Nurul melalak lalak seantero pelusok kampong pasal Ihsan,peri kemanusian,hak asasi,keadilan dan sebagainya/ Tolong cerminkan diri dulu. Tengok perangai dan gelagat Sang Suami dan Papa Hebat Nurul. Berapa ramai jantan2,boypren2, drebar2 peribadi, Tukang2jahit, pembancuh2 kopi, setiia usha peribadi, Isteri2 orang,pelacur2 jalanan, Cina Doll,TomYumDoll, MakNyah Doll,yg telah menjadi mangsa liwat dan zina Sang Suami, tetapi tidak dapat apa2 pembelaan. KesLiwat sampe kena tangguh punya tangguh sampe 3 tahun lamanya. Hak2 mangsa tidak diberikan, malah dihina. Inilah HeroTamil pare pundek Anwar Zionist anak isteri. Kerja barua lahanat Yahudi zionist anak isteri sekeluarga asik nak meliwat dan kencingkan rakyat saja. Memang dasar haramjadah BABI hutan,keparat dan bngsat Suami Isteri peliwat terkutok. Spesis2 keparat,bngsat dan haramjadah ini sudah harus direjam sperti kanak2 Palestina merejam aswkar2 Yahudi Zionist.

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:04 PM  

Kak wan Jijah harus merasa malu,kerana tidak ada isteri,ibu yg sanggup bersengkongkol dgn Sang Suami,yg sudah bertahun tahun terlibat dalam kancah terkutoki iaitu menyondol lobangtaik, lobang najis, lobng jubor, jantan2,boypren2,maknyah2,pelacur2,adik2terangjkat. Tidak ada isteri di seluroh dunia yg sanngup,hnya Kak Wan Jijah yg jijik,sanggup menipu,berbohong,fitnah,untk melepaskan Sang Suami terus terusan meliwat anak2 bngsa,pelacur2 dan isteri2 orang. Kak Jijah seorang yg munafik, pelakon murahan dan terkutok, hanya kerana ingin hidup mewah, rumah besar, katil besau,kereta besar,jamban besau,wang harami dalam dan luar negara, sanggup menjadi keparat,bngsat dan lahanat bersengkongkol dgn Sang Suami, peliwat terkutok dan barua lahanat Yahudi zionist. Muka tak tahu malu,jijik lagi terkutok.

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:05 PM  

Hak apa lagi ko nak? Hak buntut ko? Bodoh macam lembu pun nak masuk politik. Segala polis dah siasat masih nak cakap hak, pi ragut rumput laa...

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:05 PM  

Kak wan Jijah harus merasa malu,kerana tidak ada isteri,ibu yg sanggup bersengkongkol dgn Sang Suami,yg sudah bertahun tahun terlibat dalam kancah terkutoki iaitu menyondol lobangtaik, lobang najis, lobng jubor, jantan2,boypren2,maknyah2,pelacur2,adik2terangjkat. Tidak ada isteri di seluroh dunia yg sanngup,hnya Kak Wan Jijah yg jijik,sanggup menipu,berbohong,fitnah,untk melepaskan Sang Suami terus terusan meliwat anak2 bngsa,pelacur2 dan isteri2 orang. Kak Jijah seorang yg munafik, pelakon murahan dan terkutok, hanya kerana ingin hidup mewah, rumah besar, katil besau,kereta besar,jamban besau,wang harami dalam dan luar negara, sanggup menjadi keparat,bngsat dan lahanat bersengkongkol dgn Sang Suami, peliwat terkutok dan barua lahanat Yahudi zionist. Muka tak tahu malu,jijik lagi terkutok.

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:07 PM  

Dei dah bodoh nak melalak pulak lembu ni,

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:08 PM  

Dei lembu bodoh

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:08 PM  

DAP bengang rejim BN dan polis serbu pusat urut,maksiat,judi dan sebagainya kedai kepunyaan cina. Patut le DAP robohkan kedai peniaga Melayu Penang. Ohh,balas dendam.

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:10 PM  

BUKAN AHLI UMNO DAN BUKAN PENYOKONG UMNO.. SAHIH SAMUROI (BOROI) PENYOKONG PKR! HAHAHA.

ORANG GILA DENGAN HANTU JE SOKONG PAKATAN.

GILA?
IYE LA SEBAB TU ORANG GILA MACAM SAMUROI, UNCLE SEEKERS, MAHASEWEL DAN PENGANAS BERSIH 3.0 ADALAH WATAK UTAMANYA.

HANTU?
TENGOK JELA SAMBUTAN CERAMAH ANJURAN PAKATAN RAKYAT AKHIR2 INI. BANYAK GILE PENGUNDI HANTU!

ehhh betul ke ada blogger sedang ditahan polis?

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:13 PM  

MCA macamana??

Prince of Noob July 11, 2012 at 5:20 PM  

pasal orang mengamuk kat jpm tu rasanya tak payah la sape2 nak politikkan lagi... takde kaitan pun dengan politik amno atau pkr pas, arwah tu sendiri yg taksub dgn kepercayaannya sendiri...

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:29 PM  

Anon... 513
MCA parti taukey. DAP parti kongsi gelap
pandangan lain.
MCA pengikut buddha. DAP pro kristian.

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:52 PM  

UMNO macamana???

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:56 PM  

2 x 5 je lah , sume datang dari kampung sama je. Dari seberang..

Anonymous,  July 11, 2012 at 5:59 PM  

MIC macamana??

Anonymous,  July 11, 2012 at 6:07 PM  

MCA towkey rumah urut, DAP bouncer rumah urut, ok lah tuu. 1 Msia maa..

Anonymous,  July 11, 2012 at 6:13 PM  

aduhai kak jijah...prihatin bebenor ko ya... terkedu bebenor kawan ni ya...kak jijik oppsss kak jijah ni nak minta juga lah jasa baik akak... nanti kes saiful tu bila dah masuk mahkamah balik minta tolong la kat abg nuar berahi jangan lah ditangguh tangguh lagi mcm kes yg sebelum tu ya.. tolong lah akak demi untuk keadilan bg saiful dan abg nuar berahi sendiri..... kak jijah cuci la bontot sendiri ya kak..pastu boleh la jilat bontot polis..

Anonymous,  July 11, 2012 at 6:15 PM  

pencacai Fuckatan pandaiii nak tukar topik. Jgn harap aku nk layan puak gila ni meroyan. ptuihhhh ambik nii..

Anonymous,  July 11, 2012 at 6:59 PM  

Buat apa habiskan duit rakyat, pakai duit ko kan lagi bagus untuk cuci bontot saifol tu.

PAShit,  July 11, 2012 at 7:22 PM  

PKR = PARTI KOTE2 RAKUS

PKR = PARTI KONGKEK RAMBANG

PKR = PARTI KUAT ROGOL

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 7:28 PM  

Elok lah Kak Jijah jaga cucu je, Abang Anwar pun dah tak setim, berzikir banyak banyak kat umah. N Ijah pula tak yah lah ikut cam Papa tu nanti takut laki lari pula.

Sambal Tumis,  July 11, 2012 at 7:41 PM  

Biasalah bila anjing-anjing Anwar melalak.

Lama-lama bila dah sakit kerongkong baru terkodek ekor.

Anonymous,  July 11, 2012 at 7:48 PM  

Taik ko bodoh, mcm rosmah takde cucu

Anonymous,  July 11, 2012 at 7:50 PM  

Sambal tumis taik lembu ko ni, sedap je panggil ko anjing, tentu ko pun anjing kurap jugak.

Anonymous,  July 11, 2012 at 7:54 PM  

Taik dah naik kepala ke Pak Shit? Dah tua buat cara tua, jangan shit merata rata

PAShit,  July 11, 2012 at 8:01 PM  

N.AJIS DAH BANYAK TAIK NAIK KAT KEPALA DIA!hehehe takde teloq lah lu...

Pada suatu ketika dulu, semasa menjelang dan selepas PRU-10 (tahun 1999), Nik Aziz Nik Mat mencabar Perdana Menteri ketika itu Tun Mahathir Mohamad supaya meletakkan jawatan Perdana Menteri kerana didakwanya Mahathir sudah tua dan nyanyuk, sentiasa uzur.
Nik Aziz kata lagi, jika Mahathir letak jawatan pada hari ini, esok ambo (saya) pula letak jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan.
Mahathir telah letak jawatan pada tahun 2003. Hingga ke hari ini pun, sudah lebih 9 tahun Mahathir letak jawatan, Nik Aziz masih belum letak jawatan lagi walaupun sudah tua dan nyanyuk seperti apa yang dia pernah kata kepada Mahathir dahulu.
Ada ulama-ulama berpendapat, di antara orang-orang fasik ialah orang- orang yang suka berjanji tetapi tidak suka menunaikannya, atau sanggup memegang amanah tetapi tidak berpegang kepada amanah itu.
Sebenarnya ajaran agama yang boleh dikategorikan sebagai sesat yang dibawa oleh penceramah dan penyokong Pas ialah dikatakan jika orang-orang itu mati dalam UMNO maka dia akan dimasukkan ke neraka. Jika orang-orang kita mati dalam Pas akan dimasukkan ke syurga.

petikan Suara Politik Tamingsari

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:02 PM  

di sini aku ingin mengingatkan kepada mereka2 yg pernah memfitnah Tun ada berhala dalam rumah, berkahwin dgn perempuan cina singapura, menonton blue film dgn cucu dan mcm2 lagi agar SEGERA MEMOHON AMPUN DAN MAAF sebelum kamu semua mati dan tak sempat bertaubat.
Jadikan kes arwah Buniyamin sebagai sempadan wahai ahlul Parti Adat dan Sukan merangkap Biro Agama DAP!

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 8:10 PM  

Yang pak shit tuduh Nuar macamana pulak? Yang Mdir tuduh Pas, tuduh Isle mcmana pulak??

Anwar Bodoh July 11, 2012 at 8:13 PM  

Gua baca komen pencacai PR mcm sial jer.. lain yg org bincang lain plak yang depe komen. Mmg kaki putar alam puak PR ni. Sebijik mcm Anwar dgn Azizah.

Bila Press tny soalan yang killer jer, terus nak tukar topik. Dasar Anwar bodoh dan bahlul.

Tunggu jer PRU13 nanti. Rakyat yg bijak akan hukum Anwar. Masa tu bila Anwar kalah, kita buat tahlil jer..

Juak PR mmg penjilat jubur Anwar. Sialan jer..

Anonymous,  July 11, 2012 at 8:16 PM  

Mahadir letak jawatan, tapi remote control masih power..

PAShit,  July 11, 2012 at 8:16 PM  

eh anon takde kote 8.10 pm hehe...

ish ish yeke aku yg tuduh? Yg mana satu ek tolong terangkan wahai pencacai no cock hihihi...yg ni ke?

KUALA LUMPUR 4 Jan. – Seorang sahabat lama yang mengenali Datuk Seri Anwar Ibrahim sejak sama-sama menuntut di Universiti Malaya (UM) tidak lagi menyokong beliau kerana Ketua Pembangkang itu dikatakan cenderung kepada fahaman pluralisme agama.

Ahli Jawatankuasa Pertubuhan Muafakat Sejahtera Masyarakat Malaysia (Muafakat), Ismail Mina Ahmad berkata, beliau ‘meninggalkan’ Anwar setelah mendapati Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu berpegang kepada fahaman yang boleh merosakkan akidah.

“Saya mengambil keputusan meninggalkan beliau kerana fahaman pluralisme boleh membawa kepada kekufuran,” katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Ismail Mina pernah menjadi Presiden Persatuan Mahasiswa Islam Universiti Malaya (PMIUM), bersama-sama Anwar mengasaskan Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM) dan turut terlibat membangunkan Yayasan Anda.

Pluralisme agama adalah satu fahaman yang menyamaratakan semua agama yang mana penganutnya mempercayai semua agama adalah benar.

Menurut Ismail Mina, sebab lain beliau bertindak meninggalkan pemimpin itu juga mengamalkan ideologi politik yang tersasar dari perjuangan asal yang berlandaskan kepada amalan Ahli Sunnah Wal Jamaah.

“Dia (Anwar) terutama semasa di luar negara sentiasa menyatakan tidak akan melaksanakan syariat Islam apabila berkuasa.

“Dia juga mengkritik hukuman sebat terhadap Kartika Sari Dewi Shukarno (kerana minum arak) padahal wanita itu reda. Dia pula yang tak nak, sepatutnya kita sokong perempuan itu lagipun enakmen agama Pahang pun membenarkan hal itu, apa yang dia risaukan?

“Inilah dua faktor kenapa saya tinggalkan beliau,” katanya sambil menafikan beliau mempunyai faktor lain seperti tidak mendapat projek kerajaan.

anjing2 semua jgn cerita lancau kat sini ok? makin terserlah kebodohan korang semua sedikit demi sedikit. Putar belit cakap pasal pluralisme konon.

Aku cabar korang kutuk plak Ust Ismail Mina mcmana korang kutuk bekas idola kesayangan korang Dato Dr Hasan Ali.

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 8:18 PM  

Kalo pemuda punya program pun tak laku, tu tanda tanda nak bungkus lah tuu

Anak sempering,  July 11, 2012 at 8:18 PM  

menda kecik pon nk kecoh jd isu... Dh xda modal sgt la tuh.. Yg bab pom tuh kena ragut pon xkan nk slahkn pdrm.. Cersebut satu negara yg sifar jenayah... Liwat pon jenayah tauu..auuuwww

PAShit,  July 11, 2012 at 8:25 PM  

aku fenin yang mana satu pencacai taik takde konek anon 8.10 pm maksudkan ni...hmmmm adakah yg ini yg di maksudkan bapok tua 8.10pm ni?
hehehe

Seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) PAS mempersoalkan tindakan kerajaan negeri pimpinan parti itu yang disifatkannya tidak memberi keutamaan terhadap pembinaan masjid di setiap pembangunan bandar baru yang dilaksanakan di Kelantan.

Hassan Mohamood (Pas-Tawang) berkata, perkara tersebut boleh dilihat dalam pelaksanaan pembangunan Bandar Baru Tunjung dan Lembah Sireh apabila pembinaan masjid tidak diberikan penekanan berbanding bangunan lain yang telah siap dibina. Beliau turut mempersoalkan projek pembinaan masjid di Lojing yang belum bermula tetapi peruntukan sebanyak RM1 juta telah pun diluluskan.

"Kerajaan tidak memberi keutamaan kepada pembinaan masjid dan tidak memberi penekanan kepada pemaju supaya membina masjid, sebagai
sebagai contoh di Bandar Baru Tunjung, bangunan lain dah naik masjid tidak ada manakala di Lembah Sireh, bangunan lain penuh, masjid entah di mana.
G"Jadi saya harap kerajaan memberikan keutamaan terhadap pembinaan masjid," katanya ketika mengemukakan soalan tambahan kepada Timbalan Menteri Besar, Datuk Ahmad Yakob pada Sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) di sini hari ini.

Ahmad ketika itu sedang menjawab soalan tambahan Abdul Halim Abdul Rahman (Pas-Chetok) yang meminta kerajaan negeri mencontohi pendekatan hijrah Rasulullah yang memberi keutamaan membina masjid, dalam pembangunan bandar baru Lojing. Abdul Halim berkata, pembinaan masjid itu penting supaya masyarakat tidak kosong daripada menerima ajaran agama.

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 8:26 PM  

kak jijah menopus nanti salah umno bn gak....pdrm kena siasat kenapa kak jijah menopus... kalau kote nuar bengkok gitu salah siapa kalau bukan umno bn..... polis harus memanggil bang nuar dan melakukan siasatan benarkah kote nya bengkok salah umno... bang nuar harus bersedia untuk menunjukkan kote nya kepada polis.........

PAShit,  July 11, 2012 at 8:29 PM  

ataupun yg ini wahai pencacai sialan no kontol 8.10pm...hihihi

ko ni kelakar bodoh lah


BALING 22 Nov. – Penulis buku “Air Mata di Bumi Memali” kesal dengan sikap pemimpin Pas yang melarang ahlinya membeli buku tersebut ketika majlis memperingati 25 tahun Memali diadakan di sini, baru-baru ini.
Menurutnya, buku yang banyak mendedahkan penyelewengan Tabung Memali itu oleh pihak tertentu dalam Pas telah dihalang dan disekat daripada dijual kepada orang ramai pada majlis berkenaan.
Penulis buku itu, CN Al-Afghani atau nama sebenarnya, Zainon Ismail berkata, tindakan penganjur majlis iaitu Dewan Pemuda Pas Pusat melarang orang ramai membeli buku berkenaan membuktikan mereka sebenarnya takut dengan pendedahan penyelewengan yang dilakukan oleh pihak tertentu dalam Pas itu daripada terbongkar.
“Saya kecewa dengan halangan pihak berkenaan untuk mengedarkan buku ini,” katanya kepada Utusan Malaysia ketika ditemui di rumahnya di sini, hari ini.
Hadir sama anak Ibrahim Libya, Mohd. Irsyad Zamani Ibrahim, 28, dan beberapa ahli Pas.
Majlis memperingati 25 tahun Memali itu diadakan selama tiga hari yang berakhir semalam dan majlis penutupnya disempurnakan oleh Mohd. Sabu.
Tabung tersebut dilancarkan oleh Pas selepas peristiwa berdarah Memali pada November 1985 yang menyaksikan 14 orang awam dan empat anggota polis terbunuh ketika operasi menahan guru agama, Ibrahim Mahmud atau Ibrahim Libya dilakukan oleh pihak berkuasa atas dakwaan terbabit dengan kegiatan ekstremis.
Tambah Zainon, halangan penjualan buku itu menunjukkan sikap tidak adil kepimpinan Pas terhadap kebebasan bersuara dan mahu melindungi salah laku pemimpin yang berkenaan.
”Jika penyelewengan itu dilakukan oleh pemimpin UMNO atau Barisan Nasional (BN), mereka akan menelanjangi habis-habisan tetapi jika dilakukan oleh pemimpin Pas sendiri, mereka akan cuba menutup dan menganggapnya fitnah.
“Inilah sikap double standard dalam Pas yang cuba melindungi pemimpin berkepentingan,” tegasnya.
Zainon juga mencabar pihak yang tidak berpuas hati dengan pendedahan buku tersebut dan menganggapnya sebagai fitnah, menggunakan saluran undang-undang untuk mengambil tindakan.
Bekas guru itu juga mencabar pihak berkenaan mengadakan forum di pentas terbuka untuk memberi penjelasan tentang dakwaan penyelewengan wang anak-anak yatim dan ibu tunggal yang telah disalahgunakan pihak berkenaan.
Tegasnya, Ahli Dewan Undangan Negeri atau Ahli Parlimen yang mewakili Pas perlu telus dalam hal itu kerana jika tidak, mereka tidak layak untuk bercakap dan mempertikaikan salah laku pihak lain.

ISH ISH ISH APA HUKUMNYA EK KALAU PAK LEBAI AUTA SEBAT DUIT TABUNG ANAK2 YATIM MEMALI?

tolong jawab dgn tepat anon takde konek 8.10pm...aku cabar engkau sekarang

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:33 PM  

KENAPA PEMIMPIN PAS SUKA MAIN BINI ORANG?


1. Din PUDURAYA hahaha

Kita kena ingat, manusia mempunyai sejarah buruk masing-masing yang cukup untuk dijadikan sempadan dan tak perlu kita dedahkan untuk mengaibkan siapa-siapapun sebab kita bukan malaikat atau para rasul yang maksum. Iman umat nabi Muhammad s.a.w ibarat buih-buih di pantai yang tak mampu menahan ombak besar. Jangan kerana gilakan kuasa politik, kita terpaksa korbankan kesucian Islam untuk mengaibkan orang lain.

Berbalik kepada Azizah tadi, nama sebenar beliau ialah Norazizah bte Mohamed Asmuni yang sekarang berumur 47 tahun. Beliau sekarang tinggal di No.18, Jalan Setia Rawang 2, Taman Setia Rawang, 4800 Rawang, Selangor. Bagi yang menuduh Tukang Screw mengada-adakan cerita, silalah ke alamat tersebut dan tanyalah Azizah tentang hubungan istimewanya dengan YB Salahuddin. Mungkin YB Salahuddin tertanya-tanya bagaimana kisah hubungan beliau ini boleh dihidu! Ingatlah bahawa beliau sendiri banyak musuh dalam PAS sendiri yang senantiasa mencari 'peluru' untuk ditembak ke sasaran! YB mesti tahu siapa musuh atau gunting dalam lipatan dalam PAS. Menjelang Muktamar Agung PAS akan datang, pastinya PAS akan bergoncang dengan hebatnya. Siapalah yang akan jadi mangsa selepas ini. Kita tunggu siapa yang akan kena screw......


2. Adun Perupuk kahkahkah

http://www.papagomo.com/2011/02/ini-buktinya-gambar-wanita-skandal-adun.html

3. ADUN Selising fuiyo!


KOTA BHARU, 21 Dis – Apa respon Pas? Pemuda UMNO Kelantan hari ini mencabar Pas segera tampil membuat kenyataan berhubung pendedahan yang dibuat beberapa buah blog berhubung satu isu yang cukup mengemparkan, penangkapan ADUN Selising bersama seorang wanita di dalam sebuah koc VIP keretapi dari Kuala Lumpur ke Tumpat, Kelantan baru-baru ini.

Sambil melahirkan rasa terkejut berhubung pendedahan itu, Ketua Pemuda UMNO Kelantan, Anuar Safian meminta ADUN tersebut atau mana-mana pemimpin Pas segera membuat penjelasan.

Menurutnya pendedahan oleh Ustaz Saidi Hussin yang merupakan Ketua Keselamatan Pas Semerak merangkap Ketua Keselamatan Pondok-pondok negeri Kelantan (Jawatan ketika di dalam Pas), saksi utama dalam kes tersebut, kini menjadi berita hangat di blog, facebook dan youtube.

“Sehubungan itu, Pemuda UMNO Kelantan mencabar ADUN tersebut atau mana-mana pemimpin PAS membuat penafian berhubung isu ini serta menyaman pihak-pihak terbabit dalam isu ini khususnya Ustaz Saidi Hussin, bagi membuktikan bahawa beliau benar-benar bersih dan tidak terlibat dalam mana-mana skandal dengan isteri orang di dalam koc tersebut.

“Kita hanya mahu mencari kebenaran, jangan menipu rakyat dengan slogan ‘Membangun Bersama Islam’ tetapi dalam masa yang sama, pemimpin-pemimpin Pas terlibat dalam skandal yang amat memalukan ini,” katanya kepada UMNO-Online di sini, hari ini.

Pada masa yang sama tegas beliau lagi pihaknya turut berharap agar ADUN Selising tidak hanya berdiam diri sebaliknya tampil untuk menjernihkan keadaan.

“Jika benar beliau tidak bersalah, sila buktikan tetapi jika benar berita skandal tersebut, tidak salah beliau meminta maaf dan berundur dari jawatan wakil rakyat kawasan Selising yang disandangnya sekarang.

“Kita harus menjadi pemimpin yang bertanggungjawab, berani, jujur dan tidak menipu rakyat. Jika beliau benar-benar terlibat, mohon maaf dan letak jawatan sebagai ADUN bagi membolehkan rakyat memilih pemimpin yang benar-benar berpegang pada janji dan tidak mengkhianati amanah yang diberikan kepadanya,” tambahnya.

4. MAT SABUN

'Mah bau burit mah masih melekat kat muka abang!'

PENCACAI2 ANJING KURAP PAKATAN SYAITAN DI SERU BERTAUBAT DAN KEMBALI KE PANGKAL JALAN SEPERTI DATO ZUL NORDIN DAN RAKAN2.

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:38 PM  

Haram Menjadah Anon tak ada konek 8.10pm...kenapa tak jawab soalan2 aku setannnnn?

memang dah perangai mcm sial kecut bila kena tembak dgn bukti2 kukuh

BAKOR YOB BAKOR!

Kerajaan sial Pakatan Syaitan PP dan Kedah tak pernah bina walau satupun projek perumahan kos rendah selama 4 tahun memerintah!

Memang sial kome semua patut di talkinkan kasi mampus pada PRU 13 nanti!

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:43 PM  

NAH AMEKAW!

Dr. Ahmad Fathi Bahansi dalam bukunya, Nazariyat al-Itsbat Fi al-Fiqh al-Jinaa’ie al-Islami, m/s 12 menyatakan terdapat 7 cara yang boleh digunakan dalam membuktikan kes-kes jenayah termasuk dalam kes-kes hudud, iaitu :

1) Kesaksian.
2) Pengakuan.
3) Bahan Bukti (qarinah)
4) Keterangan Pakar (al-Khibrah)
5) Pengetahuan hakim
6) Dokumen ( Al-Kitabah )
7) Sumpah

Sekiranya bahan bukti berbentuk Qarinah dan Keterangan Pakar (al-Khibrah) digunakan dalam kes berkaitan kesalahan hudud, hukuman hudud/had tidak boleh dikenakan sekiranya OKT tersebut sabit kesalahannya kerana tidak memenuhi syarat 4 saksi, sebaliknya hukumnya akan ditaqzirkan lah. Kalau dikenakan hukuman takzir sekalipun ia tidak bermakna bahawa hukuman berbentuk had tidak boleh dilaksanakan kerana ini semua bergantung kepada budi bicara hakim.

Hukuman bagi kesalahan ta’zir pula terbahagi kepada 10 jenis bergantung kepada seriusnya perlakuan tersebut iaitu;

Pertama; Menasihati orang yang melakukan kesalahan kecil bagi pertama kali agar ia tidak mengulangi lagi pada masa akan datang.

Kedua; Teguran rasmi yang dilakukan oleh hakim dengan mengeluarkan ucapan-ucapan atau melakukan sesuatu tindakan tertentu agar orang yang melakukan kesalahan akan berusaha untuk memperbaiki dirinya.

Ketiga; Mengancam orang yang bersalah agar tidak mengulangi kesalahannya di atas sebab takut dikenakan hukuman

Keempat; Hukuman pemulauan dikenakan kepada pesalah agar ia berasa tersempit sekiranya ia berterusan atau mengulangi kesalahannya lantaran tidak dapat bermuamalat dengan orang lain dalam masyarakat.

Kelima; Membuat pengisytiharan kepada umum terhadap kesalahan penjenayah. Dengannya penjenayah berasa tertekan dan malu yang amat sangat.

Keenam; hukuman ta ‘zir dengan denda berbentuk kewangan dan merampas harta yang dimiliki oieh penjenayah.

Ketujuh; Mengenakan hukuman penjara dalam tempoh tertentu mengikut pertimbangan realiti semasa.

Kelapan; Mengenakan hukuman sebat kepada penjenayah dengan jumlah sebatan yang tertentu mengikut realiti semasa

Kesembilan; Hukuman bunuh bagi kesalahan ta’zir dibenarkan oleh syarak bagi menjaga kemaslahatan umum masyarakat.

Kesepuluh; Hukuman buang daerah dikenakan supaya penjenayah berasa tertekan, mengalami kesusahan dan tersisih akibat dipisahkan dari kaum keluarga dan sahabat handai.

ULAR MAK2 POLITIK PAS MEMANG RAJA MENIPU, MEMFITNAH DAN MENYELEWENG HUKUM AGAMA TETAPI BERLAGAK ALIM MENGALAHKAN ULAMAK2 MUKTABAR YG JATI.

INI SEMUA MEREKA SANGGUP LAKUKAN DEMI MENGEJAR CITA2 NAFSU POLITIK SEMATA2.

PERJUANGAN PAS ALA ABDULLAH AL UBAID!

KAJI DENGAN MENDALAM PENIPUAN DI SEBALIK JUBAH MEREKA!

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:46 PM  

Pengurusan Koperasi Al-Hilal tutup mulut
KOTA BHARU 7 Jun - Pihak pengurusan Koperasi Al- Hilal Berhad (Kohilal) mengambil sikap 'menutup mulut' berhubung dakwaan skandal melibatkan pelaburan ahli-ahli Pas sebanyak RM45 juta.
Ahli Lembaga Pengarahnya, Md. Shukor Aziz ketika dihubungi bagaimanapun mengakui koperasi berkenaan sedang disiasat oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).
Sehubungan itu, Setiausaha Kohilal itu meminta mana-mana pihak yang mahu mengetahui berkenaan isu berkenaan agar berhubung terus dengan SKM.


PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 8:49 PM  

senyap penjilat TGNA setelah ditarbiyah kehkehkeh

PAShit,  July 11, 2012 at 8:49 PM  

Khas untuk pencacai2 anak haram Pakatan Syaitan...untuk renungan korang sebelum korang mampus!

aku dah bilang manyak kali, PAS ni parti penipu namapak aje alim luaran tapi perangai sebenar umpama munafik pemecah belah umat Islam di negara ini!

Ramai orang, tidak terkecuali pemimpin dan penyokong Pas, tersentak apabila Prof Emeritus Datuk Dr Shahnon Ahmad baru-baru ini mengecam parti itu kerana terkeluar daripada perjuangan asal.

Pas mempraktikkan dasar politik yang menyimpang kerana mengadakan hubungan dengan DAP.

Semua orang tahu betapa beliau sebelum ini penyokong kuat Pas – malah ahli seumur hidup. Ketika masuk Pas, kepimpinan parti itu menjajakan nama Shahnon kerana beliau Sasterawan Negara dan tokoh akademik yang disegani.

Namun, perjalanan politik Shahnon dengan Pas tidak bertahan. Dalam tempoh kurang 15 tahun, beliau sudah nampak bagaimana Pas – termasuk golongan ulama dalam parti itu - gagal mempertahankan Islam.

Malah, Dewan Ulamak Pas dianggapnya tidak lagi berpengaruh seperti dahulu. Kini wujud bagai ‘tongkol kayu’. Ulama Pas termasuk Mursyidul Am, kini dibayangi golongan profesional.

Beliau dilaporkan berkata:
“Dasar politik Pas sekarang ini langsung tak sama dengan amalan politik Rasulullah SAW bersama sahabatnya ketika membentuk Madinah. Malah, saya sendiri sebenarnya tidak berapa faham dengan perjuangan dan latar belakang golongan profesional Pas...Kesimpulannya, Pas sekarang tidak sama macam dulu dan saya langsung tidak bersetuju dengan dasar politik semasanya.”

Bayangkan, jika cendekiawan sehebat dan secerdik pun boleh tak faham dengan Pas, apa lagi rakyat biasa.

Pemerhati politik berpendapat Pas akan membayar harga yang mahal dalam pilihan raya umum nanti ekoran pakatannya dengan DAP.

Sehinggakan misi menubuhkan Negara Islam pun bertukar kepada Negara Berkebajikan dan slogan Membangun Bersama Islam dan Kepimpinan Ulama sekarang ditukar kepada Pas For All.

Ada pihak memberi cadangan agar slogan Pas Ganti Umno elok ditukar saja kepada DAP Ganti Pas.

Perubahan sikap Shahnon ini sangat signifikan, kerana pengalaman yang sama turut dilalui Datuk Dr Hassan Ali dan tokoh Pas yang lain. Mereka kesal kerana Pas berkompromi soal prinsip dan perjuangan.

Dalam banyak isu berkaitan agama dan akidah, DAP dan PKR lebih dominan. Pemimpin DAP kini lebih kuat bercakap isu agama.

Banyak pelanggaran agama dan kemungkaran berlaku di Selangor dan Pulau Pinang, tetapi Pas tidak boleh buat apa. Pas juga diam apabila Majlis Peguam mempertikai kemutlakan keputusan Majlis Fatwa Kedah.

Andainya Shahnon masuk Pas dulu kerana tertarik kepada kepimpinan ulama, maka kekecewaan beliau hari ini adalah manifestasi penolakan beliau terhadap kepimpinan Datuk Nik Aziz Nik Mat dan Datuk Abdul Hadi Awang.


PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:51 PM  

kita tengok taktik sial pencacai2 upahan anak2 haram PAS bila di asak dengan pelbagai bukti dan fakta.

1. merapu tak tentu arah cuba tukar tajuk tapi tak berdaya menjawab soalan2, bukti2 dan fakta2 yg di bentangkan.

2. memaki umpama tin kosong dengan harapan menang sorak

3. berlagak alim mcm sial tapi hakikatnya spesis merekalah yang puas memaki aku dgn segala perkataan mencarut yang ada dan juga tak ada dalam kamus.

PAKATAN SYAITAN BAKAL DI TALKINKAN PADA PRU13 AKAN DATANG INSYAALLAH!

HIDUP DATO DR HASAN ALI! HIDUP DATO ZUL NORDIN! HIDUP USTAZ NASHA MD AISA! HIDUP USTAZ ISMAIL MINA! HIDUP USTAZ ABDULLAH SAAMAH! HIDUP USTAZ SAIDI! HIDUP EZAM MD NOR! HIDUP MURSHIDUL AM TIBAI!

PERGI MAMPUS PENGKHIANAT2 BANGSA DAN NEGARA!PERGI MAMPUS PENGAMAL SEKS BEBAS DAN TANGGANG MODEN! PERGI MAMPUS SEMUA PENGANJUR DAN YG TERLIBAT DLM BERSHIT 3.0! PERGI MAMPUS ULAR MAK2 POLITIK YG SANGGUP JUAL AGAMA DEMI DUNIA! BERLAGAK ALIM KONON MENIPU RAKYAT DEMI KEPENTINGAN PERIBADI! PERGI MAMPUS DAP! KORANG AKAN AKU PERANGI SAMPAI KE TITISAN DARAH TERAKHIR!

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:53 PM  

N.AJIS = BAPA PEMECAH BELAH UMAT ISLAM TERSOHOR SEANTERO MALAYA!

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 8:55 PM  

artikel berikut di tujukan khas buat Melayu2 pengkhianat bangsa gila pangkat masuk DAP...

BATU PAHAT: Lebih 18,000 orang Melayu Pulau Pinang berhijrah ke negeri lain di antara 2009 hingga 2010 kerana tidak mampu menampung kos sara hidup yang terlalu tinggi di negeri kelahiran mereka.
Mengikut satu kajian dikeluarkan Oktober tahun lalu, jumlah penduduk Melayu berkurangan daripada 654,300 orang pada 2009, kepada 636,146 orang pada 2010, iaitu penyusutan 18,154 orang dalam tempoh setahun.
Tidak ada satu pun projek perumahan untuk bela nasib rakyat miskin. Malah, di Balik Pulau (kawasan majoriti Melayu) dibangunkan projek mewah yang harga rumahnya bermula RM500,000 ke atas. Apa erti semua ini? Bukankah ini agenda tersusun, terancang dan halus untuk meminggirkan serta mengusir Melayu dari negeri strategik seperti Pulau Pinang.


Berikutan itu, jumlah penduduk Cina yang berjumlah 670,400 orang pada 2010 menjadi kumpulan etnik terbesar iaitu 42.9 peratus, manakala Melayu 40.7 peratus. Ini berbanding pada 2009, orang Melayu menjadi kumpulan terbesar iaitu 42.4 peratus, manakala kaum Cina (40.9 peratus).

Bekas Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang, Dr Mohammad Fairus Khairuddin (kanan) yang membuat pendedahan berkenaan mendakwa hasil kajian itu membuktikan Bumiputera Pulau Pinang dipinggirkan secara halus oleh kerajaan negeri pimpinan DAP.

Mohammad Fairus yang pernah berkhidmat selama dua tahun di bawah pentadbiran Ketua Menteri, Lim Guan Eng juga mendakwa tahu rancangan dan strategi disusun kerajaan negeri itu dalam melaksanakan dasar peminggiran Melayu di Pulau Pinang.


“Tidak ada satu pun projek perumahan untuk bela nasib rakyat miskin. Malah, di Balik Pulau (kawasan majoriti Melayu) dibangunkan projek mewah yang harga rumahnya bermula RM500,000 ke atas. Apa erti semua ini?

“Bukankah ini agenda tersusun, terancang dan halus untuk meminggirkan serta mengusir Melayu dari negeri strategik seperti Pulau Pinang,” katanya berucap merasmikan Himpunan Perguruan Silat Batu Pahat di Dataran Sungai Suloh, Senggarang dekat sini, semalam.

Beliau juga mendakwa Guan Eng dan pemimpin DAP apabila berdepan orang Melayu cakap manis tetapi di belakang memburukkan Melayu, tanpa mengetahui beliau memahami bahasa Mandarin yang mereka tuturkan.

“Saya tahu rahsia dan rancangan mereka,” katanya.

Kajian Pusat Penyelidikan Sosio Ekonomi Pulau Pinang (PReCISE) yang dikeluarkan Oktober lalu juga menunjukkan purata harga rumah melebihi RM500,000 seunit di negeri itu dikenal pasti antara faktor ramai orang Melayu berhijrah ke kawasan luar bandar dan negeri jiran sejak 2010.Mohammad Fairus yang juga Naib Presiden Persekutuan Silat Kebangsaan Malaysia (PESAKA) berkata, episod yang melanda bekas Naib Pengerusi DAP, Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim turut mendedahkan wajah sebenar Guan Eng dan DAP.

“Tunku Abdul Aziz adalah tokoh berpengalaman dan bekas Pengerusi Transparency International-Malaysia dan apabila dia kata tiada kebebasan bersuara dalam DAP sehingga meninggalkan parti itu, maka perjuangan pembangkang yang kononnya mahu menjuarai demokrasi negara ini akhirnya lenyap dan punah,” katanya.

Menyentuh isu lain, Mohammad Fairus berkata, beliau juga akan mendedahkan bukti dan dokumen berhubung tindakan parti itu menukar teras perjuangan negara Islam dan hudud demi kesinambungan serta survival pembangkang.

WAHAI BABI2 MELAYU DALAM DAP! KORANG ADALAH PENGKHIANAT BANGSA. KAMI AKAN PAHATKAN NAMA KAMU DALAM SEJARAH SEBAGAI SI KITOL PENGKHIANAT BANGSA UNTUK TATAPAN ANAK CUCU KAMI SUPAYA MEREKA MELAKNATI ORANG2 SEPERTI KAMU PADA MASA AKAN DATANG!

MATLAMAT DAP ADALAH MENGHANCURKAN MASADEPAN ORANG MELAYU DENGAN PELBAGAI CARA TERMASUK BERZINA DGN PAS DAN PKR!

SESUNGGUHNYA PAS DAN PKR ADALAH KELDAI BODOH TUNGGANGAN DAP!

PAShit,  July 11, 2012 at 9:01 PM  

KERETA2 N.AJIS HEBAT2 TU NUUU..

1. VOLVO XC90

2. MERCEDES MATA BELALANG

3. MERCEDES KOMPRESSOR PLAT NO DV1

yg lain aku tak tau tapi mesti hebat2 kot terutama menantu N.ajis yg kaya raya tuuu...

"Arked MPKB,Pusat Jualan Kain Dan Pelbagai Jenis Pakaian Udah Tiada Lagi.Ia Sujud Menyembah Bumi.Tapaknya DijuaL Dengan Harga Murah Kepada Sebuah Pemaju Untuk DiNaikkan Sebuah Kondo.

Siapa Pemaju Itu,Ia Adalah Syarikat Sensatimur Sdn Bhd.Siapa Empunya,Ia Adalah Milik Arriffahmi.Siapa Arriffahmi,Manusia Itu Adalah Menantu Nik Abdul Aziz Nik Mat Yang Juga Ipar Kepada Nik Abduh."


WOW!

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:12 PM  

Kah kah kah Pak Shit dah meroyan, punat bisul dah pecah...kah kah kah apa ada, jual surat kabar lama laa. Masih politik racist, tak mampu terima polisi Najib, 1bangsa 1negara 1 Malaysia

PAShit,  July 11, 2012 at 9:12 PM  

LAHANAT PUNYA PAKATAN SYAITAN!

SIAL PUNYA PAS! JADI KELDAI TUNGGANGAN DAP AJE LAH KORANG!

PKR MEMANG DAH DI AMBANG MAUT TAPI PAS YG PALING SIAL UMPAMA BUDAK SURUHAN DAP!

DAP akan bertanding 90 kerusi Parlimen sementara PAS dan PKR masing2 bertanding 66 kerusi sahaja di PRU akan datang.

YA ALLAH KAU SELAMATKANLAH BUMI BERTUAH INI DARI PAKATAN SYAITAN LAKNAT INI!

JIKA PAKATAN MEMANG PRU13 ( SEMOGA DI JAUHI ALLAH SWT) MAKA DAP AKAN JADI TUNJANG PEMERINTAHAN NEGARA INI NAUZUBILLAH!

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 9:14 PM  

eh eh hidup lagi anon takde konek ni rupanya ya hehehe...

eh kenapa tak jawab soalan2 aku siallll?

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 9:15 PM  

pencacai2 bangang Pakatan Rogol dah mula merapu hahaha.

Perangai sebijik umat Nabi Luth. Sila semak kembali kisah Sodom & Gomorrah dah kaji persamaan korang dgn umat Nabi Luth tu ok pencacai2 sial?

PKR adalah parti seks bebas, peliwat main bontot, tukar bini suka sama suka (tp bukan Wan Azizah sbb anwar panggil dia 'sepat kering' haha)

aku nak tanya pencacai2 sial korang kenal Assmin lebih dari ibu kandungnya sendiri ke?

tolong jawab pencacai2 sial!

Rakyat wajib mengetahui latarbelakang dan perangai seseorang yang kita mahu lantik sebagai pemimpin.

Kalau bersifat si Tanggang, kongsi bini, seks bebas maka kita WAJIB TOLAK!

Siapa pencacai yg berani sanggah statement aku ni?

Bila dah kena batang hidung sendiri barulah pencacai2 sialan Pakatan Rogol menyeru agar pembaca bersikap bersangka baiklah, jgn mudah menuduhlah, ini isu keluargalah, UMNO dah belilah....ada2 je alasan umat Nabi Luth ni.

Kalau time dia serang BN lain pulak perangai haha. Kalau dah jumud tu apa boleh buat.
Dengan ini aku gerenti PKR masuk longkang PRU 13 nanti haha. PAS pulak cuma harapkan sokongan kapir dan pengundi tegar saja untuk meraih undi.
Rakyat marhaen dah sedar penipuan PKR dan PAS.

Cuma kaum cina saja berduyun2 mengundi DAP sbb inilah peluang terbaik melemahkan kuasa politik orang Melayu atas faktor kebodohan org Melayu menyokong Parti Adat dan Sosial dan Parti Kaki Rogol.

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 9:19 PM  

Bab mati ini, harap-harap kita akan mati dalam Islam sahajalah, dan mati dalam keadaan beriman kepada Allah SWT.

Sesetengah Mat Rempit pun ada berkata bahawa mereka juga akan dimasukkan ke syurga jika mati kemalangan semasa merempit kerana 'mati di jalan yang lurus'.

Dalam al-Quran ada ayat menyuruh kita berbuat baik, jangan berbuat jahat dan terus beribadat kepada Allah. Dalam al-Quran juga ada ayat menyuruh kita berlumba-lumbalah membuat kebaikan.

Setelah berakhirnya PRU DUN Sarawak Ke-10 pada 16 April 2011 yang lalu, Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali telah mengeluarkan kenyataan sombong bahawa BN kehilangan banyak kerusi DUN di Sarawak.

Kenapa pula beliau tidak sebut yang Pas langsung tidak menang apa-apa kerusi DUN? Sebelum itu ada seorang pemimpin Pas Sarawak berkata, penyertaan Pas dalam PRU DUN Sarawak adalah untuk berdakwah.

Pelik bunyinya! Namun orang Islam Sarawak menolak Pas secara baik. Tetapi Nik Aziz sakit hati dan mengeluarkan kenyataan "orang Sarawak bodoh pakai cawat". Dulu Nik Aziz ada berkata kepada orang di Tenang, Johor yang menolak Pas dalam PRK DUN N5 Tenang sebagai "orang Arab Jahiliah".

Nik Aziz sudah tua, sebaik-baiknya bercakaplah elok-elok sikit melambangkan kita ini ulama, berimej Islam yang tinggi melalui pakaian serban, berjubah dan berjanggut. Ini tidak, tua-tua pun mulut masih jahat dan sewajarnya malulah kepada generasi muda. Harap Nik Aziz boleh faham suara daripada tulisan orang muda ini.

Pada tahun 1990 selepas Nik Aziz mengangkat sumpah sebagai MB Kelantan, kenyataan pertama yang dikeluarkan oleh Nik Aziz ialah perempuan tidak boleh bekerja malam di Kelantan. Semua pemimpin Pas sokong. Sila baca di sini.

Persoalannya, bagaimana pihak hospital kerajaan atau klinik swasta yang semua doktor wanita atau jururawat wanita tidak bekerja malam untuk menghadapi ibu hendak beranak?

Adakah doktor lelaki atau pembantu hospital lelaki yang perlu ditugaskan menyambut kelahiran itu? Atau adakah kita meminta dan menyuruh ibu tersebut tunda beranak hingga ke pagi esok?

Selepas itu Nik Aziz kata perempuan cantik tak perlu kerja kerana perempuan cantik akan dilamar segera dan boleh berkahwin. Tetapi di pejabat MB, TMB, Exco-Exco semuanya terdiri daripada wanita-wanita cantik belaka.


Suara Politik
Taminsari

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:19 PM  

PAS perentah negara semua settle, Umno si Jamil tu duit zakat pi buat bela Sipol, lagi teruk.

PAShit,  July 11, 2012 at 9:20 PM  

Nik Aziz juga ada berkata bahawa orang perempuan tidak boleh jadi pemimpin tetapi hari ini dibolehkan pula. Ramai wanita di kalangan Muslimah Pas menjadi calon PRU atau PRK dan ada yang dilantik menjadi Exco Kerajaan Negeri Kelantan.

Dulu semasa mula-mula memerintah Kelantan, suara wanita adalah aurat! Maka mereka tidak dibenarkan menyertai Tilawah Al-Quran. Sekarang selepas 20 tahun dibenarkan pula dengan alasan mengatakan mereka mengambil masa yang lama untuk mendidik muslimah di Kelantan?

Hukum Islam atau Fatwa yang keluar daripada mulut Nik Aziz itu sentiasa berubah-ubah mengikut seleranya dan dengan itulah maka ramai orang berkata, Pas itu adalah sebuah parti politik yang membawa ajaran yang berubah-ubah.

Orang bukan Islam yang makan daging 'kz' 3 kali sehari dinobatkan sebagai Khalifah Umar Abdul Aziz. Tak logik langsung. Orang-orang UMNO punya satu kiblat dengannya dikatakan kafir kerana tidak menyokong partinya dan bermacam- macam lagi. Kita tidak boleh berpecah-belah dalam agama kerana ini memang ada larangan daripada Allah. Rujuk al-Quran Surah Al-An'Aam Ayat 159 dan ikrar kita di ayat seterusnya, Ayat 160 hingga 163.

Nik Aziz juga pernah berkata bahawa beliau tidak minta pun dilahirkan sebagai orang Melayu. Nik Aziz juga ada berkata bahawa Islam tolak kebangsaan. Kata-kata Nik Aziz itu seolah-olah dia menentang penciptaan Allah kepadanya. Dalam al-Quran ada satu surah bernama 'Pencipta' iaitu Surah Faatir. Surah Faatir Ayat 1 ada menerangkan penciptaan Allah. Adakah Nik Aziz tidak membaca al-Quran?

Adalah menjadi hak Allah untuk mencipta sesuatu. Allah cipta kita sebagai orang berbangsa Melayu, Jepun, Bugis dan bangsa-bangsa lain. Sila baca di sini.

Di Kelantan Nik Aziz sebagai MB, ada sebuah jabatan kerajaan negeri bernama Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan, adakah itu bukan kebangsaan. Di negeri sendiri pun ada unsur-unsur Kebangsaan. Seorang Exco baru Selangor daripada Pas pun memegang Exco yang ada kaitan dengan Kebangsaan.

Fikir-fikirkan lah...Wallahuallam!

Suara Politik
Taminsari

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:21 PM  

Pemerentah lah salah bodoh, takkan lembu pulak?

PAShit,  July 11, 2012 at 9:22 PM  

AKU MEMANG KENA TABIK SPRING KAT ANON 9.12 PM SEKOQ NI...

DIA SELAMBA DOG MENGAKU TAKDE KONEK HAHAHA

CUMA MAMPU TEMBAK GUNA PISTOL AIR JE SBB TAK MAMPU JAWAB SOALAN2 AKU

ADA LAIN YG BERANI?

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:24 PM  

Pak Shit bodoh, sebat duit apakebende nye?? Auta ko je.. Apa ada kalo bandingkan dgn bunuh orang kat Memali??? Yang tuu anjing umno ni bisu pulak

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:27 PM  

Ada 4 saksi ke Pak Shit? Banyak pemimpin Umno kita boleh tuduh tanpa 4 saksi ni, ce tanya Mat Bedal tu betul tak?? Kah kahkah

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:29 PM  

Pak Shit taik dah naik kepala, bawak pencen lah ko tu dah tua

Anti PAS,  July 11, 2012 at 9:31 PM  

PasShit.....

rugi je hang ajak anon sial kurap tu berhujah... sial tu kafir harbi la bro.... mana tau apa hang cakap... hang ckp la apa pun..jawapan dia mesti belit gila punya.... hang balun ja nik aziz kurap tu..bagi yg dok layar blog ni dapat info....

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:31 PM  

Kalo setakad copy paste buku orang tu apa ada, mahkamah Isle nak bicara Sipol pun takde teloq, tosah nak kutbah lah Pak Shit

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:33 PM  

Bank Bumi tutop ko diam je kah kah kah

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:35 PM  

Dah baca ke buku Shit Pak Shit... Khas buat Pak Shit dan gerombolan Shit

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:38 PM  

Apa ada Pak Shit ko ngan Umno dah tak relevant, cuma jual surat kabar lama, modal baru takde pon

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:45 PM  

Pak Shit, ketua umno runnibg dog. Cakap ugama tin kosong... Kah kah kah asik cak pluralism... Macam tau sangat, Kerajaan Msia, peomosi pluralism ni laa.. Berapa banyak cita Hindustan dia kasi bawak masuk kat Msia, suma promo pluralism.. Tu Mahadir, dan Marina dgn bangga cakap pi tengok cita Shah Rukh Khan, my name is Khan, terang terang promosi pluralism, ko, gomo, Umno, Mdir apa apa ada ? Sume taik pluralism. Koboleh tipu lembu umno laa, rakyat cerdik jangan ko bodohkan... Tui!!!!!!!

Anonymous,  July 11, 2012 at 9:56 PM  

pompoan HARAMJADAH

Anonymous,  July 11, 2012 at 10:00 PM  

ade sape-sape sini tahu apa kabar bontot saiful. lama senyap tak dengar kabar. bontot saiful kan penyelamat umno. harus jaga baik-baik sontot saiful tu. nyawa umno tu.....

Anonymous,  July 11, 2012 at 10:03 PM  

pashit kalo ko nak tulis panjang-panjang ko buka blog ko sendiri la. org gila jer yg baca tulisan ko tu. dah la fakta byk auta.

PAShit,  July 11, 2012 at 10:14 PM  

anon takde konek hehehe

tlg bagi jawapan tepat jgn merapu mcm sial ok

eh ko tak malu ke takde konek?

salam ex pas,

aku saja je nak balun anjing ni sbb aku suka tgk dia terkujat beruk merapu ntah apa2 hihi teruskan perjungan bro!

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 10:17 PM  

anon no konek 10.03pm,

kau nak sponsor aku ke hehe
aku suka kt blog papagomo ni sbb banyak anjing2 berkeliaran senang aku nak tembak sekor2

fakta auta kepala bapak engkau hihi

PAShit

PAShit,  July 11, 2012 at 10:22 PM  

N.AJIS AMPUNKAN DOSA ADUN SELISINH YG KENA TANGKAP BERZINA DGN BINI ORANG DLM KETAPI OLEH KETUA KESELAMATAN PAS!

WOW! ALA2 PADERI KRISTIAN TUU...

PAShit

Anonymous,  July 11, 2012 at 11:11 PM  

PASHIT BUDUH

Anonymous,  July 11, 2012 at 11:41 PM  

muhahahaaaa... terkucil2 bro.. puak fucktan nak jawap..alih2 pusing kut lain...

gua sokong lu PAShit... sebenarnya tak ada satu ayat pun yg puak2 boleh jawap semuanya berfakta.. kantoi selalu

tibai jgn tak tibai..

Anonymous,  July 12, 2012 at 2:53 AM  

hihihihihihihi, hahahahahahaha, padam muko ko pengikut pas barua dap pelingkup islam dan bangsa melayu.

Pas/pkr suka islam dan melayu mampus asalkan kristian dan cina dap hidup.

Anonymous,  July 12, 2012 at 7:16 AM  

PAK SHIT,
Bagus penerangan engkau pasal hudud tu, apa yang aku harap semoga PEMIMPIN dan penyokong UMNO yang bodoh pasal hudud boleh tahu dan faham.

Semoga dengan penerangan engkau, maka terbukak hati pemimpin umno nak laksana hudud di malaysia...pemuda umno johor dah nak buat dah, peringkat tertinggi umno bila lagi?

Anonymous,  July 12, 2012 at 7:31 AM  

Pak shit,
Dengan ilmu yang anda ada..
maka besarlah harapan kami semoga bagi sedikit tazkirah pada najib bagi mengajar isrerinya berjilbab.

Anonymous,  July 12, 2012 at 7:53 AM  

Petikan dari blog Jaya Negara yang ternyata menyanjungi Mantan PM.:
"Dr Mahathir pernah dikafirkan semasa mengusulkan pendapat supaya Alquran diubahkan kepada banyak bahasa supaya mudah dipelajari. Hariini cuma ada terjemahan kebahasa-bahasa lain. Terjemahan tidak sama. Itu bukan yang Dr Mahathir maksudkan. Ia berbeza dengan kitab Injil telah lama diubah dan Wal hasilnya Kristian dianuti lebih dari 2.2 bilion penduduk Dunia. Penat orang tua ni menjawap. Dr Mahathir satu-satunya manusia berjiwa besar yang aku temui diMalaysia hingga hari ini. Jika dia masih mahu menjadi Perdana Menteri Malaysia pasti aku amat-amat bersetuju."

Anonymous,  July 12, 2012 at 8:59 AM  

Tapi Gomo awal awal tipu kata penyokong pembangkang, kata Badrul lah, TG lah. Kalo dah dasar penipu, hidup menipu je lah. Yang kesian, budak umno jugak yang kena tipu.

Anonymous,  July 12, 2012 at 9:28 AM  

Pak Shit tu dah tua, tosah lah buat keje anjing buruan. Ko ingat posting ko tu terror sangat tibai orang, tapi takde mende nya. Tak lebih content mcm taik lembu yang ditulis olih lembu yang otak terlampau penuh taik...Rakyat sedar tak termakan ponnn

DON MELAYU July 12, 2012 at 10:30 AM  

ak tgk kmen pnykg pembangkang mcm bangang!!xde kaitan lgsung ngan isu ni..biaslah gomo,org kalu dh suka buat ftnah,hbs bnda dia nk ftnah..ftnah ni dh jdi asam gram dlm dnia poltik diorng...woi jijah,baik la ko pegi buat keje2 knjaikan drpd ko dok bela suami ko tu yg trang2 seorng pengkhianat bgsa!!

Anonymous,  July 12, 2012 at 11:04 AM  

Sapa yang mulakan fitnah ni??? Ko budak baru lahir ke? Mcm bodoh tak tahu ape

Anonymous,  July 12, 2012 at 12:16 PM  

Nak tanya mak jijah atau sepat kering dalam bahasa inggeris salted gourami fish.. bang nua selalu melakukan jenayah seks luar tabaie iaitu dioralkan PDRM tak tangkap pasal tak sebut?

Anonymous,  July 12, 2012 at 2:33 PM  

x kisah la Anwar bisex ke, Azizah ikan kering ke...

JANJI SELANGOR KITORANG PUNYA..
JANJI PENANG KITORANG PUNYA..

KO ADA?

hahaha...

Anonymous,  July 12, 2012 at 2:35 PM  

oii org UMNO..
kalau korg terer, korg menang Selangor & Penang la tgk..

bwk keluar semua fitnah-fitnah tu..

BRING IT ON!

wakakakakaaa...

PAShit,  July 12, 2012 at 3:08 PM  

WOW! pencacai2 anjing menyalak kung kung hehe!

woi lancau Penang tu Cina hamsap punya lah bodoh! jgn cakap besau umpama tong kosong sedangkan rumah murah pun kerajaan DAP tak sediakan untuk kau..

memang dasar bangsat si Kitul huhu

PAShit

Anonymous,  July 12, 2012 at 3:16 PM  

woi PAShit...
x kisah la ko nk ckp Penang tu cina babi tonyok ke apa ke..

PENANG TU PAKATAN RAKYAT PUNYA
SELANGOR TU PAKATAN RAKYAT PUNYA

dua-dua tu negeri kaya!
dua-dua tu BUKAN UMNO punya dah!

terima ajer la kenyataan ni..
ekekekekekkk...

Anonymous,  July 12, 2012 at 3:18 PM  

woi BARISAN NASIONAL..

kalau korg hebat sgt..
kasi menang la PRU13 ni tgk..
jgn sembang kuat dlm ni, konon-konon bagus...

NAK SELANGOR KE?
NAK PENANG KE?

korg nak main tipu pun, main la!

kasi menang la tgk..
hahahaha...

Anonymous,  July 12, 2012 at 3:20 PM  

PAShit hati panas..

sabar PAShit..
rakyat boleh sabar, takkan PAShit xleh sabar iyer x?

Anonymous,  July 12, 2012 at 3:56 PM  

woi pencacai tolonglah undi bn sini. sian aku tengok bn jauh ketinggalan
http://www.facebook.com/questions/316959701730239/

Anonymous,  July 12, 2012 at 4:29 PM  

eleh, si ikan sepat nie sebok nak cakap pdrm takde ihsan terhadap rakyat Malaysia...baik tengok dululah pulau pinang tu, nenak kena ranggut pon takde sorang manusia berhati perut pun nak tolong dibiar jer mati macam anjing tu takde plak ko nak sebok cakap orang pulau pinang tak berhati perut...banggang punya betina tua keparat...

Anonymous,  July 12, 2012 at 4:30 PM  

wow golongan pluralisme sudah bongkak nampak.. undi cina sama melayu rosak akhlak PgayR ko leh le dapat.. melayu islam sama atas pagar jangan harap.. last PRK kat kawasan selangor mana dapat? PR ka BN ka dei tambi?

Anonymous,  July 12, 2012 at 4:36 PM  

Lu pegang selangor ke penang ke Putrajaya sama Malaysia tetap BN pegang.

Kerajaan tetap BN.

PM tetap UMNO.

Ko ader?

Anonymous,  July 12, 2012 at 4:42 PM  

kahkahkah..

apa?
SELANGOR & PENANG LUBUK DUIT?

Malaysia x byk duit ke?
wakakakaaa...

Anonymous,  July 12, 2012 at 5:33 PM  

http://www.facebook.com/questions/316959701730239/


undi stu apa barang aku pun boleh create acc 1000 pastu undi hehe. tarak makna semua tu huhu, semua tu kerja bodoh tak guna menipu diri sendiri.

PAShit,  July 12, 2012 at 5:59 PM  

anjing2 pakatan syaitan takde konek sanggup jual jubo kt cina DAP walaupun agama bangsa di tindas!

Nasib baik aku bukan rakyat Penang!Fuhh lega bhai!

anjing2 sial ni diseru bertaubat sebelum korang mampus!

PAShit

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:12 PM  

Pak skit 5 : 59
Anda banya ilmu, mana boleh kata gitu....xbaek!!!

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:27 PM  

Hak selepas di rogol jubor la bodoh.....sedap2 bantai jubor orang....taknak mengaku....cakap suka sama suka.....ada akai ka.... Senang hidup....

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:29 PM  

Kau bodoh masih percaya anwar dan ikan sepat kering

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:36 PM  

Kau lagi bodoh dari lembu sebab tak paham apayg orang tulis. Kau lah lembu yg paling bodoh

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:42 PM  

Takpa aku potong pcb setiap bulan RM3500. Boleh la sara perbicaraan utk keadilan saiful. Tu baru sorang oi....kalau dok tangguh tu yg rugi tu....buat la cepat2...tadak teloq ka bang Non?

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:44 PM  

Parti kaki rogol jubor

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:48 PM  

Nik ajih nik ajih......ciri2 orang munafik....
Mahathir jugak yg baguih...gentleman

Anonymous,  July 12, 2012 at 6:52 PM  

Pak shit tuduh apa? Liwat betul, perogol betul, china dol betul......orang suruh sumpah kecut telur kot......haji pun tak pegi lagi...apa dalil rumah harga 7 juta tapi haji tak pi.....dok kehulu kehilir pi siam ada masa pulak....ceh...makin benci aku binatang anwar neh....

Anonymous,  July 12, 2012 at 7:20 PM  

Di Pakistan isteri ditangkap berzina di hukom kena tembak sampe mati. Sudah seharus nya Di Malaysia Sang Suami yg suka berzina dan terjebak dalam kancah terkutok iaiitu meliwat anak2 bngsa yg tak berdosa sudah harus di jatuhkan hukoman yg serupa. Ini baru dikatakna adil, dan rule of law. Apakah Anwar Zionist dan Kak Wan Jijik berani melaksanakan hukoman tersebut? Apak hukoman terhaap isteri yg bersengkongkol dgn Sang Suami peliwat terkutok, membebaskan Sang peliwat, malah sanggup menipu, berbohong dan menfitnahkan. Sudah patut dua2 ekor spesis keparat dan bngsat ini dijatuhkan hukoman.

Anonymous,  July 13, 2012 at 1:44 AM  

Aspan meroyan....

Anonymous,  July 13, 2012 at 9:12 AM  

Apakah hukuman kpd manusia bodoh, tapi berlagak sombong asyik menfitnah siang-malam..

Pastu kompleks sukan Sukma x siap-siap..
org dah abis sukan, kompleks x siap-siap..

Apakah hukuman kpd diorg ni?

BIARKAN DIORG RATAH DUIT RAKYAT LAGI?

Anonymous,  July 13, 2012 at 9:14 AM  

[Nasib baik aku bukan rakyat Penang!Fuhh lega bhai!]

PENANG PUN X PERLUKAN RAKYAT MCM KO TAU..

jgn dok perasan bagus..
PRU13 KASI MENANG LAA OII!!

hahahaha...

Anonymous,  July 13, 2012 at 9:18 AM  

[PKR MEMANG DAH DI AMBANG MAUT TAPI PAS YG PALING SIAL UMPAMA BUDAK SURUHAN DAP!]

kahkahkah..

rasa nak terberak ketawa, bila baca ayat-ayat Katak Bawah Tempurung ni..

ko hari-hari baca Utusan ajer ke?
pastu bookmark ko cuma Utusan, Porno & Papagomo ajer ke?

ORANG KG DAH ADA INTERNET FAHAM?
KO INGAT DIORG BACA SURAT-KHABAR LAMA AJER KE?

DIORANG PUN TAU NAK BEZA iPhone 3G DGN iPhone 4S GAK!

hahaha...
bodoh giler!

PAShit,  July 13, 2012 at 9:51 AM  

anon 9.18pm TAKC ADA KONEK! HAHAHAHAHA

PAShit

Anonymous,  July 13, 2012 at 5:24 PM  

PUIIII....PAPAGOMO BUSUK PUNYA OLANG...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP