TERKINI - Nurul Izzah Akui Kesilapan Beliau Yang Menyebabkan Mahasiswa Diliwat Anwar Ibrahim

Tuesday, July 17, 2012


Hebat Nurul Izzah berbicara tentang tindakan demi tindakan yang dituntut untuk pihak berkenaan mengambil tindakan keatas Blog Papa Gomo. Sungguh lantang suara Izzah dalam gelagatnya cuba menghilangkan kembimbangan hati beliau tentang perangai bapa nya Anwar Ibrahim yang merupakan Kaki Sodomy.

Wahai Nurul Izzah anak kepada Anwar Ibrahim, janganlah bersikap hipokrit dalam memperjuangan keadilan dalam arena politik Malaysia. Jika anda menuntut tindakan diambil keatas Papa Gomo mengapa anda tidak pula mendesak bapa anda Dato Seri Anwar Ibrahim mengambil tindakan SAMAN keatas Dato Eskay, Papa Gomo dan rangkaian blogger yang lain?

Mengapa anda hanya mendesak satu pihak sahaja dan kemudiannya menyalahkan pihak kerajaan terutama nya UMNO apabila sesuatu isu timbul berkaitan Bapa anda yang merupakan seorang Peliwat? Mengapa tidak bertanya kepada bapa anda apakah beliau telah berhenti dari terus meliwat anak anak muda Malaysia?

Gomo malas nak ulas panjang berkenaan pekara ini namun AMARAN buat Nurul Izzah kerana dalam minggu ini Gomo akan berikan satu TAMPARAN maut untuk Nurul Izzah agar bersedia dengan tanggungjawap sebagai seorang anak yang menasihati bapanya.

Sabar Nurul Izzah, sabar kerana sabar itu adalah separuh dari iman. Gomo sendiri sentiasa bersabar dengan apa yang berada ditangan ini. Gomo sendiri tetap tenang dengan bahan bukti yang ada ini. Kerana iman kesabaran ini lah yang membuatkan Gomo akan buka satu persatu agar seluruh rakyat Malaysia tahu siapa bapa anda Anwar Ibrahim.



Sabar Izzah....... Kita tunggu minggu ini!!!!


Psssttt.... Nurul Izzah tahu dimana kesilapan beliau sehingga menjadikan ayahnya meliwat seorang Mahasiswa.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

76 comments:

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:24 PM  

dedah cecepat gomo... dah nak puasa.. tak sanggup gua nak tengok kote bengkok time tu..gi terawih lagi bagus.....

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:31 PM  

Eeeeeeee... tak sabar nyew i nak tunggu2 niew taw...

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:33 PM  

Dalam berita bergambar tu cuba tukar nama Papagomo dengan Anuwar dan UMNO/BN ke PKR/PR.

Anwar malah fitnah dan pembohongan yang keluar dari tenggorok dia melebehi Papagomo.

Anwar malah melakukan secara praktikal. Misal liwat, zina, halau org bertanya, suruh remount halangan Bersih 3.0 dan sebagainya. Polis patut ambil tindakan sama seperti yang Nurulizzah mahu kan!

Gomo, tulis tulis tulis. Tak ada perbuatan fizikal pun macam bapak puaka Nurulizzah.

Fikir fikir lah. Siapa lebih celaka!

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:43 PM  

Kesian dah nak PRU ko rang masih cita sex.. Sex je lah agenda kempen PRU ko tapi rakyat tahu ko di pihak yang penipu

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:43 PM  

habis la hang Gomo.izzah nak saman hang 100juta.kah kah kah kah

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:45 PM  

hang ada video izzah ka??

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:46 PM  

Cina lagi pulak, loya dengan cita eko, muntah hijau.. Ko harap dia sokong? Lancau!!!!!!!

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:49 PM  

BETUL GOMO...TERUSKAN..BIAR MAMPUS DIA ANAK BERANAK..KEJA DIA NAK MENIPU RAKYAT JER..TAK SEDAR DIRI...

PAPA GOMO July 17, 2012 at 9:51 PM  

kalau anwar tak salah, aku sarankan nurul izzah desak bapak dia saman aku. So kat Court nanti aku tayangkan videonya,

Anonymous,  July 17, 2012 at 9:55 PM  

ni la silap org yg berfikiran sempit..kalau kita nak cita sex atau porno baik tgk website porno je..lagi best..ngape nak terliur ke kote nuar...TETAPI ini adalah perjuangan yg ingin dibongkar oleh org yg mengetahui siapa sebenarnya anwar ibrahim..kalau dia hanya sipolan sipolan mcm kita takpe la..tetapi dia adalah individu yg berhajat untuk menjadi pemimpin negara..org islam yg secara automatiknya teladan pada umat islam dinegara ini..jadi seharusnya dia bersih dari segala maksiat... kalau tak pun dia harus berani menidakkanya bukan sekadar menunjukkan perut atau membelit isu...

jadi bg yg rasa blog ni porno dan fitnah nape nak jenguk gak?? dah siap tengok video tu pastu baru nak komen yg gomo ni porno lah..lucah la..fitnah la... aik mana boleh ini macam... tengok porno pun haram bhai.. so lain kali klu tak sanggup nak ditipu oleh gomo ni jangan la tengok blog dia...

org tayang blue dia nak tgk... dah puas tgk pastu baru nak komen... baguih betoi hangpa ni..

pada yg nak ketahui isu sebenar yg dirungkai oleh gomo ni sila sila jenguk blog yg menjadi mimpi ngeri nuar berahi ni...

Prince of Noob July 17, 2012 at 10:05 PM  

mohon siarkan sekali pengakuan liwat dari mahasiswa selatan, timur dan barat

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:05 PM  

Takde button like la pulak. Sokong 100%

aidil,  July 17, 2012 at 10:15 PM  

dapat duit haram je ler ko,otak ko pun sama dg umporno...mesin fitnah ...bodoh

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:20 PM  

yee betul.. org yg dedahkan bapak dia main jongkang jongkit tak pulak desak bapak dia suruh saman, bapak dia pun tak bersuara..senyappp je pasai apa......pelikk tu..

yg lagi heran ramai yg mintak disaman gara2 kes bapak dia ni..pasai apa plak tak mau saman.. bila tang gomo bersuara plak budak ni....ishh3 musykil betul

DON MELAYU July 17, 2012 at 10:25 PM  

superb bro!!tu jer ak mmpu ktakan..ko dh buat dia ngan bapak dia ssh hati mcam org gler bro!!ak skong cdangan anon 9.24 tu..klau blh jgan smpai bulan puasa nnti brkrang phala puasa ak sbb mrahkan si peliwat tersebut...

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:28 PM  

Mesin fitnah putar alam made in China.....hahahaha.... tak ada respon pun dari pembangkang. Engko tulis lah lagi sebanyak engko suka.......tahu lah engko apa kelas engko.

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:29 PM  

Wargh wargh wargh...

Ko ni memang bangang sungguh lah gomo. Ko perasan bijak je.

Ko cuma producer filem bangang je. Ko try lah buat kelakar baru buat anwar kongkek ayam ke atau anwar kongkek jubur kau ke baru lah sensasi.

Bangang betul lah kau ni. Cerita serupa je.

Apa pun aku kesian tengok kau sebab berhempas pulas yang teramat getir untuk bagi orang pecaya. Cuba nak pecaya atau diupah suruh pecaya pun susah.

Wargh wargh wargh....

Memang kau sungguh BANGANG. Adalah amat wajar kau dimartabatkan sebagai ayahanda paduka raja porkida dan perkosa.

Wargh wargh wargh...

Braim ali pun tak sebangang kau...

Wargh wargh wargh...

YOU JUST ACHIEVED BANGANG 7 STAR BEYOND THE LIMIT... MORE THAN WORDS CAN SAY

Good try beb... percubaan kali terakhir sebelum umno mampos.

Wargh wargh wargh...

Tengku Anuar July 17, 2012 at 10:36 PM  

ak meliwat lagi,ak meliwat lagi..suka ak suka..sms pn jbgan,bbm pun jgan,jgan gngguku meliwat...

p/s;lagu ak ditipu lagi klau versi nyanyian anuar jadi tjuk Aku Meliwat Lagi..

zam July 17, 2012 at 10:45 PM  

kahkahkahkah.......... betul bro. tk sanggup aku nk tengok. kote org tua pula tu heeee... bayangkan eeeeeee geli la aku.

zam July 17, 2012 at 10:49 PM  

heeeee.....oiiiik cik nuar dn nurul izzah tolong lah saman papagomo. plssssssss....... saman papagomo. ada berani keee?????? kahkahkah... tak ada telor kahkahkahkah.......

Anonymous,  July 17, 2012 at 10:52 PM  

Gomo, aku dengar mahasiswa Arab pun ada buat report polis kena liwat, ko mesti ade video dier kan?

Kahh!!Kahh!!Kahh!!!

Nikmati saat2 akhir anda gomo...nikmatilah

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:02 PM  

Khairul Izah ada telo ke ??

Kah kah kah kah...

zopinion July 17, 2012 at 11:09 PM  

Nurul jeles kat Gomo tu sebenarnya.. he he he

http://wubra.blogspot.com/2012/07/tak-habis2-kroni-buat-hal-sudah2-lah.html

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:14 PM  

Sudah puas bekas rakan-rakan Anwar pecahkan rahsia dan tingkah laku Anwar yang sebenar! Ini semua dari bekas rakan-rakan beliau sendiri, tapi hairan kenapa orang lain yg tidak tahu menahu tentang latar belakang Anwar sibok sangat untuk membelanya!dan lagi pelik bila bahan bukti sudah di selidik dan diakui kesahihannya, masih lagi menuduh perkara seperti ini fitnah? Apakah akal dikepala sudah letak dikaki? Kalau ada sedikit pun keraguan dari mereka yang "sayangkan" sangat Anwar ini, anda sepatutnya mengambil langkah berfikir sejenak, dari terus menerus taksub dan melabel orang yang berani mengketengahkan perkara ini sebagai pemfitnah!Oh.. mereka yang menggunakan topeng agama pula seharusnya mencari jalan meleraikan kekusutan dan menyoal mengapa cabaran demi cabaran saman yang tak bersambut ini! Biarlah jujur dan pandai. Jangan jadi lebai malang!

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:18 PM  

Ina la kebodohan org. Melayu tuduh Dan bergaduh sesama sendiri mcm mana nk maju

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:22 PM  

Tu la pasal.......bang nuar senyap je.....so, watpe nak kecoh2......kalo dah tuan badan sendiri tak berminat nak menyaman papagomo....apahal plak nurul izzah nak lebih2.....bikin, kaco je......

Gomo, aku tempah barisan depan sekali tau siap ngan popcorn sekali. Tak sabar nak tengok filem pecah pung**g berjudul Beruk Bek Monten.

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:32 PM  

Ini negara demokrasi...setiap orang ada hak asasi masing2... terpulang la, nak main ngan lelaki ke pompuan ke... yg penting kena pandai camne nak tepis & spin citer...

nizbzam July 17, 2012 at 11:38 PM  

teruskan perjuangan bro.....jgn biarkan negara kita digadai.

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:43 PM  

Nak pasti kan nuar jatuh tersungkur, UMNO mengerahkan pacal-pacal nya, patik-patik nya, pencacai2 nya...buat sesuatu bagi memastikan nuar tersungkur,

Dari tahun 1998 hingga kini, tanda2 nuar nak tersungkur masih belum nampak.

Yang jelas nampak, kebodohan para pacal, para patik, para pecacai dan para mok pet.


Mereka sentiasa bersedia untuk diperbodohkan, pada kadar yang maxima.

mekkelate darul naim July 17, 2012 at 11:46 PM  

anwar buat semua ni untk penutup,xlama lg kita dh nk poso kan..hehehe
ada berani ka izzah mau saman GOMO???kalau xbtl xkn gomo nk keluarkan knyataan ni...

Anonymous,  July 17, 2012 at 11:46 PM  

11 : 32
Anda muslim atau bukan muslim?

mzams July 18, 2012 at 12:13 AM  

suspen laaa citer aljub ni....

Anonymous,  July 18, 2012 at 12:24 AM  

aku harap satu hari nanti sikaki bontot tu melekat tak leh cabut. kita bawak dia round satu malaysia.

Anonymous,  July 18, 2012 at 12:49 AM  

Cepat la gomo, si umnuworld harkhhh puitttt tu dah tak sabo2 dah nak liwat spin isu ni tew..

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:26 AM  

Liwat atau tidak Anwar memang dah tak relevan. Kes lama dgn Cina Doll pun belum settle, simple je, pihak polis kata video ori, sampai sekarang geng PKR & PR tak ada respond menafikan secara profesional. Simple je kes jam Omega pun belum dijawab. Simple je Si Jijah heboh kata susuk badan lah perutlah bukan Anwar, Kote dia camna tak pula dia komen. Moral Anwar out babe, bodohlah sesiapa yang berhempas pulas sokong dia, walaupun tak suka kat UMNO/BN. Mamat Anwar ni dah tak boleh pakai, PR atau PKR cari lah pengganti satu tokoh lain klu ada. Ini bukan fitnah sebab ada bukti, mungkin mengaibkan (tu gomo tanggunglah) tapi kerana apa, sebab nak menyelamatkan Umat babe.

Meow Bergaya,  July 18, 2012 at 1:37 AM  

Masalah Nuar tu senang saja nak selesaikan. Dia bersara dari politik, kemudian sontotlah berapa banyak dia hendak dlm sehari, takkan ada siapa yg peduli. Kat KL tu melambak-lambak yg seangkatan dgn dia.

Ini tak. Sontot depan belakang dia nak, jadi PM pun dia hendak. Itu yg jadi kecoh satu dunia!

Biarlah Izzah BSF dan Mama Setiakasih dia saja yg berjuang dlm politik. Tak boleh ke?

Dah kaya berbillion RM nak apa lagi. Bukan boleh bawak mati pun ...

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:49 AM  

Aku dah mula nak percaya pasal cite Jijah pakai sarong tangan bila pegang Anwar, dia pun dah tak boleh tahan lagi tapi terpaksa cover line demi malu diri & keluarga.

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:49 AM  

Aku baca blog pembangkang,katanya polis dah nafikan ada laporan polis dibuat.Maknanya ini cuma khabar2 angin aje.Amacam gomo?Ko jangan gomo,kalau nak siar cerita siasatlah dulu bebetul.At least bagi bukti macam kes china doll,ada videonya,kes saiful ada repot polisnya.

Aku pun rasa macam percaya tak percaya aje.Kalau betul mesti anu dah lari kedutaan turki sambil meracau2 kata ada orang nak bunuh dia.Punyalah panik aljub.

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:53 AM  

Aku nasihatkan geng pembangkang kalau nak lawan kerajaan carilah pemimpin lain yang bersih.Ini kaki tibai depan belakang jugak yg korang pilih.Malulah wei,macam barua aje aku tengok sekor2.Apa korang ni gay ke hape?

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:54 AM  

Betul Gomo kau siasat habis nanti Anwar dpt publisiti, klu tak sure sangat cam kat Blog PK kata ni Anwar buat sendiri. Baik focus kat kes Bangkok, dah tentu ada video. Amacam Video Bangkok bila nak kasi keluar? esoklah dah napuasa ni.

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:58 AM  

Betul klu tak suka UMNO/BN cari lah tokoh lain yang berwibawa, takkan semua PKR & PR ni semuanya mangkuk hayun. Geli lah dgn Anwar ni, Azmin pun. Tak tau malu masih boleh tunjuk muka sana sini, kulit babi ke apa?

Anonymous,  July 18, 2012 at 2:02 AM  

Dah lewat sangat ni, tengok muka Ijah naik setim pulak, sekali sekali pujilah dia.

pro bn,  July 18, 2012 at 2:06 AM  

Gomo ko jangan semata2 nak kejar hit ko main siarkan berita yg tak sahih lagi.Patutlah blog2 pro k'jaan yg lain tak berani siarkan lagi.

Ingat gomo,kita bukan macam pembangkang yg akan percaya membabi buta(walaupun dgn gambar2 superimpose bodoh)asalkan melibatkan lawan politik diorang.Kita lebih berakal dan kritikal.Tak kira siapa asal ada bukti kita bedal.Kalau salah kata salah,kalau betul kata betul,baru bijak.

Anonymous,  July 18, 2012 at 2:53 AM  

Weh mamat gelabah..lek ar..ko sorng je yg tak prcaya..dah brambus..dasar bulu jembut

Anonymous,  July 18, 2012 at 7:11 AM  

Melayu Pencacai dan Socai DAP (PAS/PKR) adalah spesis yang kecewa yang berakal di lubang dubur.

Gi MAMPOS lah korang semua!!!

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:25 AM  

Dalam liwat 1, 2 dari 3 hakim dah kata Anwar meliwat, jadi jika ada 10 kes liwat yg didapati tidak bersalah pun, muka Anwar sudah dichop peliwat dalam dan luar negara.

Begitu juga kes zina china doll. Dalam video semuanya jelas perbuatan dia. Cuma yang herannya sampai hari ini tiada jabatan ugama yang mengambil tindakan perbuatan zina tersebut.

Gomo - Wah Nurul pun dah tak senang duduk. Kenapa Nurul cepat melatah yek jika polis kata tiada laporan polis. Bukan ke selama ni apa saja yang Gomo tulis, mereka kata fitnah. Jeng jeng jeng...

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:31 AM  

Bahan bukti diseliidik Hakim , hakim tolah ko pulak terima. Rakan rakan Anwar pecahkan rahsia? Rahsia apa? Ko takan dia ke? Rasia sex ke? Anwar main depan rakan ke? Rakan penipu tak de ke? Eskay keling siam penipu tu rakan ke? Rakan Najib macam mana ? Ada tak pecahkan? Razak ada tak pecah kan? Ko tak pecaya lak?

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:34 AM  

Kalau melayu bodoh politik tak sah campur laa.. Rakyat mana nak undi Umno kalau modal jubo , liwat dan sex ni.

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:36 AM  

Apa cita liwat tapi tak ke lockup, liwat jubo ko?

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:38 AM  

Senab melayu bodoh ni spesis ko je tongok

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:41 AM  

Dah lah ko bodoh suka pulak buat dosa besar... Hakim tu tengok Nuar main ke? Skrip Umno je utk orang macam ko

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:50 AM  

pjgnya konek Anwar ni, boleh memanjang sampai ke Utara tu!

jap aku kira jarak dari Sarawak ye..
kejapppp, tunggu aku kira dulu..

Total : 1400km

giler la pjg konek Anwar ni!!
aku mesti pilih...

wakakakakaaa..

apa punya bodoh la fitnah ni, at least buat la homework dulu..

Anonymous,  July 18, 2012 at 8:52 AM  

APA - 306
Gomo - 312

FITNAH KO NI X TOLONG NAIKKAN RATING KO BRO!

carik citer lain laaa...
APA punya citer jauh lg best..

jom support...
http://aku-tak-peduli.blogspot.jp/

Aku Peduli Apa

Anonymous,  July 18, 2012 at 9:55 AM  

LIWAT! LIWAT! LIWAT!


RECYCLE JE LA KEPANDAIAN KO WAHAI PAPAPORNO

Anonymous,  July 18, 2012 at 9:56 AM  

Hahaha...kata fitnah tapi pr meroyan kat sini macam susah hati je....

Anonymous,  July 18, 2012 at 9:59 AM  

Macam mana tak susah hati. Juburi tu dah banyak lubang dia toron tapi tak tahu yang mana satu nak buat laporan polis atau yang mana satu ambil video aksi dia.

Peliwat tegar mengiggil gian.

Anonymous,  July 18, 2012 at 10:05 AM  

Dulu aku ingat orang yang suka main belakang ni tak kahwin. Tapi lepas baca banyak pengakuan kaki liwat yang kahwin dan ada ramai anak, barulah aku percaya kes juburi. Hobi meliwat memang susah nak buang walaupun dah kahwin. Kahwin tu cuma nak tunjukkan yang mereka normal.

Nico Bellic July 18, 2012 at 10:07 AM  

LIWAT DAN LIWAT LAGI !!
dah nk puase dh, bntilah meliwat sempena menghormati bulan Ramadhan

meinlandmalaysia.blogspot.com<---

Anonymous,  July 18, 2012 at 11:09 AM  

PGU = peliwat/pelakun Ganti Ulama slogan baru hamPASnyoir........Take BEEEEERRRR.....

Anonymous,  July 18, 2012 at 11:20 AM  

Gomo, ko jgn lupa check rating lagi..
mana tau dah potong blog APA ke..
xkan buat fitnah mcm ni, still x boleh rating iyer x?

hahahaha...

MENGAKU AJER LA YG BLOG NI DAH KALAH!

syok lagi baca blog APA..
jom support!

http://aku-tak-peduli.blogspot.jp/

wakakakaaa..

Anonymous,  July 18, 2012 at 11:21 AM  

[PGU = peliwat/pelakun Ganti Ulama slogan baru hamPASnyoir........Take BEEEEERRRR.....]

woiii..

KO NI ISLAM KE?
X PERNAH SOLAT KE?

kahkahkah...

Anonymous,  July 18, 2012 at 11:26 AM  

Tahniah kita ucapkan kepada blogger APA yang berjaya menduduki ranking No 1 Blogger pro Kerajaan.

Kita kagum dengan pendiriaan APA yang tidak mencanang cerita lucah ataupun seks tetapi memberi penekankan kepada isu isu sosial.

Bagi saya perjuangan APA boleh menarik minat orang ramai, termasuk mereka yang kononnya anti kerajaan ataupun golongan atas pagar.

Ini disebabkan kerana APA berblog secara waras dan tidak ada unsur unsur keterlaluan ataupun unsur unsur politik kotor yang telah ditolak mentah mentah oleh masyarakat.

Beliau hidup berdikari dan tidak tergamak membodek pemimpin untuk mencari nafkah

Sekali lagi, tahniah kita ucapkan kepada APA

Anonymous,  July 18, 2012 at 1:40 PM  

tak habis dgn fitnah meliwat nie.. bawak taubat ler orang yang buat fitnah nie?? x takut ker api neraka yang membara ?? ko x takut ke hukum Allah?? Dunia mungkin ko di sanjung dengan fitnah nti mati ko akan di hina.

Anonymous,  July 18, 2012 at 2:12 PM  

alaaaa.. mamat July 18, 2012 1:40 PM
jgn la panic and panic.....
tang blogger BN suruh taubat la, tak takut hukum tuhan la....
tang blogger pr lu ada kata itu mcm? ada berani lu kata berhenti sama blogger pr bhenti la fitnah sesama umat isle...

nmpk sgt la sifat munafik lu jika lu tak berani kata pada blogger PR!!
tarak teloq!!!!

Anonymous,  July 18, 2012 at 2:13 PM  

Jambu Liwat anwar lubung dubur kat Sarawak per crita plaks eh ??

Kalau tak silap aku jambu valentine asal serian tu namanya - Joshua Nibor..

Ahaks..

Anonymous,  July 18, 2012 at 2:23 PM  

Cuba siasat nama budak2 nih yang seringkali dikaitkan dengan si juburi..

1. Saiful Bukhari Azlan - X coffee boy..

2. Sateshkumar Partipin

46, Jalan Tipia, Taman Sri Putra, Banting, Selangor

3. Joshua Nibor Valentine Asai

88, Kpg Tijirak, Batu 19, Jalan Kuching Serian Sarawak

4. Mohd Khairunazman Shukri

Kampung Jakar, Bukit Bunga, Tanah Merah Kelantan

5. Chin Jium Juey

B-882 Jalan Air Putih, 25300 Kuantan Pahang

6. Mohd Zahfri Aminurashid

83, Jln Kesuma, 7/18 Bandar Tasik Kesuma, Beranang Selangor

7. Affendy Jailani

46 Jln 2/13 Taman Sri Duyong 2, Melaka

8. Mohd Fareez Kamal

2 Jln Peinggiran Delima 1/3, Taman Pinggiran Delima, Hulu Langat Selangor

9. Khairizan Yaacob

57-4-15 Apartment Pantai Indah, Jalan Pantai Dalam, 59200 Kuala Lumpur

10. Shaizan Shapiee

10 Jalan Mutiara 14, Taman Abadi, Johor Baru

11. TERKINI - Mahasiswa di Kedah ler..

Di setiap cabang - ranting (persatuan Gay kebangsaan), semuanya ada doh.. (anak ikan) kah kah kah...

Korek.. korek.. korek... jangan tak korek.. korek.. korek... kah kah kah...

Koman Spanar July 18, 2012 at 5:41 PM  

nak tunggu sampai habis pilihan raya ke gomo.... kalau ada bukti keluarkan terus. x payah tungu2. buktikan cpt. kalau xda bukti jgn buat fitnah. kesian gua tgk pencACai umno terlalu percayakan gomo .... kesian

Anonymous,  July 18, 2012 at 5:53 PM  

kahkahkah.... gomo sah terdesak sgt buat fitnah sana sini.... x kenal dosa ke gomo... harap gomo insaf. minta semua umat islam doakan yang terbaik buat papagomo yang kuat sgt memfitnah....

Anonymous,  July 18, 2012 at 9:06 PM  

Sebenarnya mendedahkan aib seseorang bagi menyelamatkan ummah di benarkan. Kalau musnahkan sorang demi menyelamatkan sejuta harus dilakukan. Tak caya tanya ustazz idrus

Anonymous,  July 19, 2012 at 12:38 AM  

kalau nak suruh org bertaubat, berhenti buat fitnah kan lebih baik pegi nasihatkan dulu puak2 kauorg yg siang malam buat fitnah tu...apa kalau Pkr/Pas buat fitnah tak berdosa ke..apa hukumnya syorga ke..

kalau org lain berdosa, neraka tapi puak sendiri pahala, syorga.. ptuihhhh... alim taik kuching

wan_cikgumuzik July 19, 2012 at 3:15 AM  

aku yakin dengan video terbaru anuar liwat mahasiswa tuh..!! hahahaha.. kompom TUMBANG BANG NUAR lepas nihh.. kah kah kah kah.. KUNYITTTTT,,!!

Anonymous,  July 19, 2012 at 8:57 AM  

Gomo...
dgn mengucap dua kalimah syahadah, ko kembali kpd Islam..

kembali la kpd agama, sebagaimana kita kembali kpd-Nya nanti..

Anonymous,  July 19, 2012 at 12:22 PM  

alo mamat July 19, 2012 8:57 AM,
sblm kau nk dakwah PG, lu dakwah la pork nik + hadi boy.

kalimah syahdah itu utk org islam tapi ngapa pork nik suruh berkongsi ALLAH S.W.T ngan org Kristian!!!!

Anonymous,  July 21, 2012 at 2:24 AM  

Selamat berpuasa.hormati bulan ramadhan...jaga2 setiap amal akan dicatit...tata...selamat beramal

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP