WWE - Bila Pondan Si Milo Suam & Ameno World Berganding Bahu Belasah Papa Gomo

Saturday, July 21, 2012




Gua makin lama makin kasihan dengan gerombolan pemimpin pembangkang yang waktu ini semakin tertekan dengan sokongan rakyat keatas Barisan Nasional terutamanya peranan yang dimainkan oleh Dato Seri Najib Razak Perdana Menteri Malaysia serta barisan kepimpinan yang lain. Gua kasihan dengan mereka yang waktu ini semakin menggila tak tentu hala.

Tapi gua lagi kasihan apabila peranan yang dimainkan oleh media baru pembangkang tenggelam akibat kenaikkan mendadak pembaca blog kearah blog politik pro kerajaan seprtimana Blog papa Gomo, GAP, Parpu Kari dan lain lain lagi.

Tidak cukup dengan peranan blog pro BN yang semakin hari semakin hebat menyengat pimpinan serta mendedahkan kegiatan pelacuran pembangkang jentera sukarelawan Facebook dan Twiiter seperti kumpulan Nadi Rakyat, MYKMU dan lain lain mendatangkan trauma kepada pemimpin pakatan pembangkang.



Dalam minggu lalu jika anda semua perasan bahawa pimpinan Pembangkang sudah mula kepanasan apabila serangan dihalakan kepada barisan pejuang media pro kerajaan. Lim Kit Siang melalui harakah pertama sekali telah menyerang pejuang BN dan diikuti dengan barisan pejuang pakatan pembangkang.

Malah setiap hari pelbagai cara diusahakan oleh blogger pembangkang dengan mewujudkan pelbagai cerita yang mana sedang cuba memcahbelahkan pejuang media baru Pro Kerajaan. Usaha mereka begitu bersungguh sungguh sampaikan rekayasa dicipta entah apa apa.

Dan paling menyengat apabila Papa Gomo dilabelkan sebagai liabiliti dan merupakan bakal menjadi punca UMNO serta BN lingkup pada PRU dengan cerita seks dan porno pimpinan pakatan pembangkang. Mereka dakwa Gomo pembawa Fitnah dan itu begini bagi mewujudkan sentimen Anti Papa Gomo.

Tak kurang dari itu blogger serta pimpinan pembangkang termasuk Rafizi, Chegubard, Nurul Izzah dan lain lain begitu kepanasan punggung apabila mula spin cerita bahawa Gomo dibenci oleh barisan pejuang media Pro Kerajaan. Benar ke semua tu? Betul ke?

Gomo tidak hairan dengan sentimen Anti Papa Gomo sama ada ianya datang dari ahli UMNO, BN mahupun pejuang media baru pro kerajaan itu sendiri. Gomo berblog atas inisiatif sendiri dan sudah lama sejak 2008 lagi dan bukannya baru berjuang menentang puak gerombolan Rejim pakatan pembangkang ini.

Malah Gomo juga tidak hairan dengan cerita pembangkang mengenai Gomo yang dibenci barisan blogger ataupun pejuang maya yang lain kerana sememangnya Gomo seorang yang angkuh dan bukanlah seorang yang hipokrit. "U Fuck With Me. U Fuck With The Best"

Lebih menarik Gomo ada pesona tersendiri yang mana siapa yang pernah bersama dengan Gomo dalam perjuangan tahu apa matlamat dan impian Gomo. Sebab itu Gomo senang dengan cerita busuk yang dimainkan oleh pembangkang kerana sahabat seperjuangan lain tahu apa kelebihan dan kekurangan yang ada pada Papa Gomo.



Papa Gomo terkenal kerana Porno? Ya betul tak dinafikan memang terkenal dengan isu Porno tetapi bukan isu gosip artis ataupun porno yang entah membabi buta. Papa Gomo Porno kerana isu moral pimpinan pembangkang terutama Anwar Ibrahim yang kononya nak menjadi Perdana Menteri Malaysia menggantikan Najib Razak.



Papa Gomo dan angkatan Blogger pro BN yang lain sebenarnya lebih unggul dan hebat jika nak dibandingkan dengan blogger serta pejuang Pakatan pembangkang. Kami telus dalam menegur pemimpin tetapi tidak pada pejuang pembangkang yang begitu takut untuk menegur pemimpin.

Lihat sahaja Blogger hebat pembangkang iaitu Blogger Milo Suam yang mana satu masa dulu begitu angkuh dengan kedudukannya sebagai raja Blogger. Dimana beliau hari ini? Kenapa sepi blog beliau dan sudah tidak berpengarauh sama sekali dan artikelnya tidak mendapat tempat dikalangan pembaca blog Politik?

MILO SUAM
Popular kerana Hanya dibaca oleh Pembangkang sahaja
Promosi dalam Facebook KBSB
"Tajuk mesti pakai nama Papa Gomo coz nak tumpang Populariti"

Blogger Milo Suam kini tenggelam kerana dipulaukan oleh pembaca kerana artikel beliau yang mempertahankan Badrul Amin PKR yang ditangkap khalwat. Beliau tahu kebenaran bahawa Badrul Amin ditangkap khalwat namun tetap mempertahankan Badrul Amin sehinggakan menyalahkan Umno sebagai punca kejadian. Dan sejak artikel mempertahankan Badrul Amin yang ditangkap Khalwat maka sejak itulah juga pengikut blog politik yang membaca blog belia hilang kerana meluat dengan artikel menjilat pemimpin membabi buta.



Sekarang Ameno World hebat menggantikan Milo Suam, tetapi hebat sangatkah beliau? Gomo kenal Ameno World ini sejak 2008 sewaktu dalam facebook lagi dan Gomo lihat artikel beliau yang tidak berkualiti dan hanyalah sekadar sampah semata mata. Cuma beliau lebih baik dari blog Tukar Tiub yang hanya tahu "Kah Kah Kah".


AMENO WORLD
Popular kerana Hanya dibaca oleh Pembangkang sahaja
Promosi dalam Facebook KBSB
"Tajuk mesti pakai nama Papa Gomo coz nak tumpang Populariti"

Blog Ameno World hebat dan mendapat puluhan ribu pembaca sehari bukanlah kerana beliau bagus dalam menjelaskan artikel politik tetapi semuanya banyak bergantung kepada Facebook "Kelab Kami Benci Saiful Bukhari" dan juga melalui link link yang ada didalam blog hiburan tanah air seperti Oh Bulan, Beautiful Nara dan sebagainya. kekuatan politik? Jangan haraplah beliau mampu untuk menadingi Papa Gomo, GAP ataupun Parpu Kari.

Gomo sememangnya seorang yang angkuh dengan reputasi yang Gomo bina hari ini. Malah Gomo berbangga sahabat seperjuangan yang pertama kali Gomo kenal pada tahun 2008 seperti Gerakan Anti PKR, Parpu Kari, RBF Online dan lain lain seiring dan sejalan dengan Papa Gomo. Malah sahabat seperjuangan yang lain menyokong usaha yang Papa Gomo lakukan kerana mereka tahu Blogg Papa Gomo mempunyai Kreabiliti yang utuh serta mendatangkan ketakutan kepada pimpinan pembangkang.

Belum ada lagi dalam sejarah Parlimen satu nama Blog menjadi topik untuk dibahaskan, dan Papa Gomo mencatat sejarah untuk dibahaskan oleh pimpinan pembangkang. Itu bukti kekuatan Blog Papa Gomo. Itu buktinya Papa Gomo sukar untuk ditandingi oleh Blogger hebat pembangkang seperti Ameno WOrld, Milo Suam ataupun Anak Sungai Derhaka.


Isu Seks?


Lihat sahaja komen diblog Papa Gomo yang 70% majoritinya adalah datang dari cybertroopers pembangkang. Dan lihat pula Blog Ameno World, Milo Suam, Anak Sungai Derhaka dan blog pembangkang yang lain. Komen komen yang dilontarkan adalah datangnya dari sesama mereka sendiri. Komen yang datangnya dari pembangkang dan bukannya pro kerajaan BN. Itu satu tanda jelas bahawa Blog Pembangkang ini hanyalah sekadar syok sendiri dan tidak mendatangkan kesan kepada rakyat Malaysia.

Gomo malas nak mengulas mengenai pekara ini lagi, cukup disini sahaja agar pimpinan pembangkang dan juga juak juak penacacai pembangkang yang hanya bersandarkan wang seribu dua untuk melemparkan fitnah kepada pimpinan BN berfikir waras dalam hal ini. Terimalah hakikatnya bahawa kebangkitan kami pejuang media maya Barisan Nasional semakin membuatkan anda semua takut untuk berhadapan dengan kebenaran yang rakyat mahukan.



Dan pesanan Gomo untuk blogger hebat pembangkang seperti Ameno World, Milo Suam dan lain lain:

"Kau orang ni juak pembangkang mampu ke Gadai Nyawa demi kebenaran? Mampu ke Kau orang keluarkan video sepertimana yang Papa Gomo lakukan dalam mendedahkan siapa Anwar Ibrahim? Kau orang juak pencacai dalam pakatan pembangkang ni pandai ke nak tegur pemimpin sendiri?

Dan akhir kata dari Gomo buat jentera media pembangkang, sedarlah diri bahawa blog anda semua tidak laku dipasaran melainkan hanya dibaca oleh gerombolan pembangkang yang sama sahaja setiap masa."


Pesanan buat pejuang Pro BN, teruskan perjuangan walaupun kita ada yang berlainan kem tetapi matlamat kita adalah menang 2/3 PRu 13 nanti. Ganjaran sememangnya kita tagih dan Gomo tidak menafikan setiap dari kita mahukan ganjaran atas apa yang dilakukan namun perjuangan ini bukan atas arahan mana mana pihak maka kewajipan kita untuk tidak melupakan hasrat kita untuk melihat UMNO/BN terus mentadbir Malaysia demi keamanan dan kemakmuran negara. Menang PRU 13 nanti Gomo yakin Najib Razak sendiri akan menghargai kita para pejuang maya.


Psssttt.... Gua punya keberanian tak dapat disangkal, tak percaya boleh try le dengan Papa Gomo ni....huhuhu

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


76 comments:

Anonymous,  July 21, 2012 at 4:02 PM  

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA Freemalaysiakini2

TOKGURU86 July 21, 2012 at 4:18 PM  

Steady gomo... Aku bangga pernah menuntut bersama mu walau seketika.

Anonymous,  July 21, 2012 at 4:26 PM  

terima kasih kerana mendedahkan wajah sebenar anwar, sekalipun terpaksa menayangkan filem porno anwar. rakyat perlu tahu moral pemimpin sebelum boleh melantik seseorang menjadi pemimpin.

Aku Peduli Apa @ APA July 21, 2012 at 4:42 PM  

Salam Ramadhan.
Jawapan terbaik untuk yang masih tak faham.PapaGomo adalah Papagomo dan lu tak perlu mengikut acuan orang lain.

Walaupun ramai org ingat lu ngan gua tak ok tp sebenarnya kita berdua ok je..

PAShit,  July 21, 2012 at 5:16 PM  

hehe tahniah papagomo bagi an***g2 sebijik dua...

aku memang suka ruang komen papagomo sbb tak tapis komen,bukan mcm blog pembangkang ptui!

banyak anjing2 berkeliaran kt sini senang nak tembak.

bila dah kena tembak menggelupur mcm ayam berak kapur merapu tak tentu arah.

otak jumud dan hati kaldu an***g ni tahap kanak2 tadika je hehe

DARI DULU SAMPAI SEKARANG TAK ADA SATU PUN AN***G YG DAPAT JAWAB SOALAN2 CEPUMAS AKU.

SEMUA KONAR LIPAT DAN TERGOLEK TAK DAPAT JAWAB!

KENA GELAR TAK ADA K***K PUN MASIH TAK MAMPU NAK MENJAWAB HAHAHAHIHIHIHUHUHU

teruskan perjuangan bro!

PAShit

Anonymous,  July 21, 2012 at 5:26 PM  

Porno adalah senjata utama umno bagi memenangi pru13,
Sekiran nya semua rakyat suka kepada porno, seperti mana yang umno suka.....
Maka peluang untuk memenangi pru13 memang amat cerah.

Lone Ranger,  July 21, 2012 at 5:29 PM  

Saya sokong papagomo. Kasi gomo puak2 sesat ni. Mereka ni hanya tau menegakkan benang basah aje. Lepas tu maki hamun dan fitnah jadi mainan mereka. Bravo papagomo! Teruskan.

PAShit,  July 21, 2012 at 5:33 PM  

SOALAN CEPUMAS : SIAPAKAH PELAKON PORNO TERUNGGUL SEANTERO MALAYA?

Disebabkan pelakon porno sekoq ni lah peluang BN utk menang PRU13 semakin cerah hehehe

PAShit

Dhanyaraam July 21, 2012 at 6:22 PM  

Mantap gomo.. Teruskan perjuangan...

Anonymous,  July 21, 2012 at 6:25 PM  

Pelakun terunggul seantaro di malysia ialah najib razak...
Dan dia juga penyebab utama berkubur nya umno,
Sebab tu sampai sekarang dia x berani bubar parlimen,
Sebab takut umno berkubur....

aljuburi,  July 21, 2012 at 6:33 PM  

hahahahahaha.............pecah perut ku.............woiiii....gomok, blog engko ni kebanyakan dilayari oleh orang pembangkang bukan pasal tulisan engko, tapi dorang hanya datang untuk FUCK engko je...paham??????..........kakakakaka......fuck u wan....

eiii, gomo, cipai bini cina engko sedap x?

Anonymous,  July 21, 2012 at 6:35 PM  

dah lama x pos cite lucah dlm blog nie? gomo, tolong pos cite lucah

Lone Ranger,  July 21, 2012 at 6:38 PM  

Apa beza dengan kerajaan PR selangor? Tak berani bubar DUN bersama. Omong kosong.

amenoworld July 21, 2012 at 6:40 PM  

Pengerusi Jawatankuasa Kerja Sekreteriat Ulama Muda Umno, Fathul Bari Mat Jahaya pada sidang media di Kompleks Karangkraf semalam menolak budaya fitnah yang dilakukan oleh blogger pro Umno, Papagomo.

Beliau yang menjelaskan pendirian tersebut ketika menjawab pertanyaan pemberita berhubung budaya fitnah yang dilakukan oleh blogger pro Umno itu yang sentiasa menjadi topik utama kepada media pro kerajaan dalam usaha meraih sokongan undi.

"Saya katakan secara prinsip tidak setuju dengan bentuk fitnah dan provokasi yang dilakukan.

"Sewajarnya kita perlu perbetulkan dan memperbaiki keadaan, perlu bekerjasama dalam mengurangkan budaya melontar persepsi tanpa fakta dan bukti," jelasnya selepas program debat anjuran Sinar Harian.

Tambahnya lagi, didikan perlu dilakukan dalam membuat analisa sebelum menjatuhkan hukum.

Read more: http://amenoworld.blogspot.com/2012/07/papa-gomo-kena-sound-dengan-fathul-bari.html#ixzz21Fi1MxYu

Tauke Ikan July 21, 2012 at 6:52 PM  

itu dia dapat disaksikan pencacai pembangkang sudah mula komen kepanasan seperti biasa. macam biasa la kalau komen puak-puak ni mesti pakai nama anon. KAH KAH KAH

Anonymous,  July 21, 2012 at 7:03 PM  

sayang sama kamu sihh~~~

tengku faiz mansor July 21, 2012 at 8:11 PM  

terbaik gomo bongkarkan lebih banyak lg kebodohan PAKATAN yang banyak menyeleweng wang dan membuat fitnah

Anonymous,  July 21, 2012 at 8:32 PM  

Wahai wan muhammad azri bin wan ideris papagomo...insaflah atas fitnah yg ko taburkan..takutlah akan api neraka allah yg bhn bakaranyer org yg suke tabur fitnah...siksaan kubur itu benar.janji allah itu benar..tiada yang benar balasan seburuk2.balasan iaitu siksaan allah dan neraka alah..sy menyeru papa gomo ingatlah perlakuan kamu itudan yang seblogger kamu semua ingatlah jgn melampui batas allah akan hukum kamu dgn seberat2.hukuman yang tak tettanggung oleh kamu....janji allah itu benar.berita allah itu benar.dan siksaan allah itu benar....peringatan allah juge benar.jgn kamu hidup sombong dan bongkak dgn kuasa yang tak mana yang akan menghampiri kamu ke jalan binasa oleh allah. doa org teranaiya allah akan terima tanpa sekatan hijab....p/s hamba allah. Mga ader jln keinsafan tuk kamu semua blooger..

PAShit,  July 21, 2012 at 8:39 PM  

eleh anon 8.32 pm,

jgn lah berpurak purak nak bagi nasihat kt sini konon. pilah mabuk, spesis kau lah yg maki hamun aku dgn mencarut mcm2 dulu.

konon berlakon alim kahkah.

papagomo teruskan perjuangan!
Bongkar segala maksiat, penipuan,niat jahat pembangkang pakatan syaitan!

kpd anon BERLAGAK ALIM 8.32pm,
ada bran jawab soalan2 cepumas aku?

PAShit

Anonymous,  July 21, 2012 at 9:34 PM  

Memang betul UFB kata blogger jangan fitnah tapi Papa Gomo ada fitnah ke? Semua bukti dia tunjuk sekali. Bukti Anwar berzina dengan pelacur pun ada. Bukti Azmin berzina dalam jamban pun cukup. Sekarang ni kita tunggu bukti mahasiswa yang diliwat. Amacam pr? Takut ke?

Sikit2 fitnah. Makna fitnah pun tak faham.

Anonymous,  July 21, 2012 at 10:19 PM  

mrngucaplah pashit..org diatas itu pun bg nasihat kamu hina..

Anonymous,  July 21, 2012 at 10:25 PM  

Dah jawab tapi eko tak terima. Eko nak pilih pilih jawapan susah lah

Anonymous,  July 21, 2012 at 10:37 PM  

pada penyokong parti mata satu n parti berputih mata yg bekerja dgn gomen eloklah bertaubat atau berhenti kerja pasai gaji hampa tu haram kerana menyokong pembangkang utk jatuhkan kerajaan yg di pimpin oleh agong yg berugama islam

Lone Ranger July 21, 2012 at 10:43 PM  

10 : 37pm
Ijtihad ulama mana yg kata gitu....

QuiNcy QuiRks July 21, 2012 at 10:51 PM  

Ini lah masalah pacal-pacal umno,
Bila ada orang nasihatkan dia memang dia tak nak terima,
Kerana ia beranggapan orang itu nak membodohkan dia...
Sebenar nya orang tu bukan nak membodohkan dia...
Dia dah memang bodoh dah...

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:02 PM  

tiada yg terlebih baik jika pembangkang jadi kerajaan kerana dendam kesumat dah membusuk dlm perut n puak khawarij yg ada dlm parti berputih mata bertindak mengikut telunjuk kafir harbi yg suka perpecahan umat melayu islam yg besar telah menjadi kecil dlm pemerentahan

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:18 PM  

Taktik Yahudi Zionist Neocons dgn barua2 mereka dis serata dunia, menggila menjalankan agenda jahat dan kotor mereka, lihat saja apa yg berlaku di negara2 Arab, media barat menggelarkan "Arab Spring" Konon rakyat yg memberontak, tetapi hakikatnya dgn peltualang2 dan barua2 bacul mereka diperalatkan untuk menjalankan kerja2 keparat dan bngsat, iaitu menjatuhkan kerajaan dan pemimpin2 negara. Anwar Zionist, peliwat terkutok, Bapa Zina, Bapa Korupsi, bapa kronisma, Bapa bacul, Bapa Tak bermoral, Bapa Perosak agama, bngsa dan agama, barua lahanat dan perkakas Yahudi zionist, adalah anak dajjal lahanat, yg sanggup melakukan, Putrajaya At All Cost, demi menjalankan kerja2 terkutok Yahudi Neocons. Sedar dan insaflah penyokong2 Fuckaton haramjadah, jangan lah merelakan diri anda dilahanat kerana bersengkongkol dan menyokong agenda jahat dan kotor Yahudi Zionist Neocons. Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi lah dari Fuckaton Haramjdah.

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:19 PM  

Ala.klau mmg dasar pencacai buta hati dek atuk nuar mmg cmtu.buat2 x nmpak kebenaran depan mata.pegila teruskan sokong pengikut kaum luth tu.nauzubillah min zalik

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:22 PM  

Woi sape pelakon porno tu sebenarnye?bkn die ke yg kemaruk sgt nak jd pm malaysia tu?klau ko tu baik sgt awat menyemak kat blog ni?pegila menyibuk kat portal2 fitnah kesayangan hangpa tu.yg penuh dgn ubat kuat ko*e tu?hehehe

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:27 PM  

Petikan dari mangsa terkutok Anwar Zionist, bahawa Hero Tamil pare pundek, BABI haramjadah telah melakukan perbuatan terkutok di siang hari dalam bulan puasa Ramadhan. Selepas kote bengkok beliau menembak berdas das air kote dalam stor kunyit, beliau secara tergesa gesa menyarung pakaian. Bila ditanya, Hero Tamil berkata yg beliau terpaksa bergegas kerana hendak menunaikan ibadah solat Terawih. Mungkin beliau tergesa gesa, kerana di mesjid PAS, ahlul2 bahalul sedang berduyun duyun menantikan ketibaan belaiu, Asss Sheikul Sahibu Samaha, Hadyai Anwar Zionist, Al Jubori Wal Liwat, Lil Junubi. Mungkin ahlul2 bahalul semua sedang menunggu untuk cium tangan dan peluk cium nak ambil berkat bekas2 burit terkutok. Inilah tahap pengotor bolor pengikut Fuckaton haramjadah.
PS : Dalam bulan puasa nafsu hero Tamil, barua lahanat yahudi zionist, tetap membabi hutan, dahagakan stor kunyit. Itu Sebab mat Sabun lebih kenal beliau dgn memberi gelaran Al Jubori. gelaran yg tak pun Hero Tamil melawan, malah menerima.

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:31 PM  

Yg byk fitnah blog puak pembangkang.letak gmbr superimposela apela.tp bodo.blaja photoshop x abis.kantoi sendirik.itu br betul fitnah.bro.pegila improve blog lu tu.da basi la retorik pembangkang.hehehe

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:32 PM  

ambo sokong perjuangan mu 100%(selama mana benar & ikhlas).
bro PapaGoma, pas tengok debat antara
UFB vs UNHT, berdasarkan komen dr UNHT mengenai penerimaan hudud oleh Karpal Singh, dari skrg ni kita
panggil PAS ni Parti Auta Sokma,,,,amacam stuju?

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:34 PM  

Gomo, terbukti ape yg ko cube sampaikn dlm artikel ni, tgk la jumlah macai2 pakatan yg mencacai Di sini, yg baik tu sama2 kita ambil, Dan yg buruk tu kita tolak keje tepi jauh2 cket..

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:34 PM  

Klau nak nasihat,nasihat puak pembangkang yg suka tabur fitnah sjak dulu tu.najib dgn altantuya konon,scorpene konon.pirah mabukkkkkkkkk.ckp x serupa bikin.dok sibuk nak nasihat kat org

Prince of Noob July 21, 2012 at 11:45 PM  

aik semua dah main keluar2 statistik pageviews nih... blog APA yang gomo tumbuk tu pun dah keluar statistik2... kejap lagi semua blog2 politik keluarkan statistik juga nak tunjuk sapa paling banyak pengunjung

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:49 PM  

Dulu melalak lalak ke seluroh pelusok kampong dgn Hukom Hudud, dgn Kerajaan Islam, Kelantan Kota Serambi Mekkah. Kaffirkan orang2 UMNO hanya dgn alasan bekerjasama dgn MIC dan MCA. Sekarang buat Kenyataan Hukom Hudud tidak ada dalam manifesto PAS PIS PUS, Dalam Al Quran tidak ada menyebut pasal Kerajaan Islam, malah perpaduan sesama agama dan bngsa diharamkan, tetapi spesis2 yg makan babi, berak tak chaybok, kote tak sunat, anti Islam, Anti Melayu, rasis giler, komunis biaDAP, LBGT, peliwat terkutok, barua lahanat yahudi zionist, disanjung dan dijilat PAS PIS PUS. Harap ahlul2 sedar dan insaf, bertaubatlah, bermufarakah lah, pulang ke jalan yg diredahi Allah, ajaran yg dibawa Rasulullah, dan bukan Isle PAS yg dibawa oleh wali terompah jamban yg dipake watu nak pergi berak, gelaran yg dianugerahkan oleh Anwar Zionist kepada Tok Guru yg sudha nyanyok giler.

Anonymous,  July 21, 2012 at 11:58 PM  

Sebagai penghormatan atas jasa2 Anwar Zionist, Hero Tamil pare pundek, membela dan mempertahankan hak2 asasi GAy2 sedunia, klub2 Gay tumbuh bagaikan cendawan setelah Hujan, saya syorkan dan sudah tentu penjilat2 dan pencacai2 Fuckaton haramjadah juga setuju, bahwa untuk mengenang jasa beliau, Jalan Haji Taib, ditukarkan kepada Jalan Anwar Al Jubori. Ini ada satu pengitirafan kepada jasa yg tak terhingga beliau yg senantiasa perihatin membela hak2 dan keadilan buat adik2 terangkat, boypren2 dan milo2 suam...awwww!

Anonymous,  July 22, 2012 at 12:04 AM  

LAGI SEKALI PENGEBOMAN BERANI MATI..
GUA SALUTE LU PAPAGOMO PEJUANG ALAM MAYA TULIN. BIAR LANTAK DIORANG MEROYAN INI SEMUA IBARAT PROMO PERCUMA UTK LU. MEREKA MARAH BILA LU TULIS CERITA TAPI DIORANG TAK MARAH PULAK PELAKON PORNO!!! INI MMG TAK MASUK AKAL. JELAS MEREKA INI TERLAMPAU TAKSUB DGN PEMIMPIN... KALAU DIA SAMAN TU.. RELAXLAH BRO. NUAR DAH BRAPA KALI KALAH. DIA SAJA BIAR NAK JADIKAN KES MAHKAMAH. NAK TUTUP MULUT LU..

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 1433H

Badut Rakyat July 22, 2012 at 12:07 AM  

Sememangnya walau apa pun orang nak panggil tak kisah lah porno dan sebagai nya namun tujuan adalah satu demi membongkar sikap pemimpin pakatan haram sebenar.terima kasih kepada Papa Gomo yang mengajar Badut Rakyat erti perjuangan yang sebenar ;-)

Anonymous,  July 22, 2012 at 12:41 AM  

Haprakkah dan Malaysia kona dah tak boleh cari makan dengan bohong lagi dah, auta tidak akan selamanya mengatasi fakta. Auta kena spin berulang kali bari orang percaya, tetapi fakta cukup hanya sekali. "Tahniah Papagomo"

Anonymous,  July 22, 2012 at 1:31 AM  

Hak alah, bagi aku si umnuworld tu poyo.. perasan bagus.. syok sendri.. walhal.. standard dia tu standard dak2 nak baru kenal politik jew.. tak de la best mana pun..

ark July 22, 2012 at 3:09 AM  

Perjuangan yang seharusnya diteruskan, berjuang menyelamatkan negara dari manusia yang dianugerahkan syaitan kepada Umat Islam di negara kita. Berjuang secara ikhlas dan ganjarannya, selepas musnahnya "ANUGERAH SYAITAN", Tiada lagi BERSIH, OREN yang banyak menyusahkan dan merosakkan ketenteraman awam. Marilah kita teruskan "PERJUANGAN YANG PERLU DI SELESAIKAN" selagi ANUGERAH SYAITAN" belum insaf.

DON MELAYU July 22, 2012 at 3:13 AM  

wa caya sama lu bro!!klau crta xbnr xkn lu brni nk bgkar,truskn usha lu,pmbgkang dh kcut perut ngan lu bro..!!klau nk diikutkn kau ni blogger jer,bkn msuk PRU pn,bkn kau brkmpen untk dri kau pun,bkn kau yg nk jadi PM pun..tpi knp pmbgkang tkut ngan ko??sbb dia tkut satu persatu prngai setan pmimpin diorng dibgkarkn oleh kau..skrg ni kau ancman utma pmbgkang..truskan prjuangan gomo!!

Anonymous,  July 22, 2012 at 4:54 AM  

Lim Kid CheeBai = Bapa Pencetus May 13, Bapa Komunis biaDAP
Lim Guan Lanchow = Bapa Nenen, Bapa Rasis Giler
Nik Najis = Bapa Syaitan, Bapa Nyanyok tahap kronik
Haji Hardy = Bapa Terencat Akal, Bapa Ikan pewot Buntal,
Nizar Komunis = Bapa Gila Lambai, Bapa 999tahun,
Anwar Zionist = Bapa Barua Zionist, Bapa Zina, Bapa Liwat, Bapa Korupsi, Bapa Kronisma, bapa Tak bermoral, bapa Takde Maruah
Assmin Bacul = Bapa Aiskrim Jamban, bapa Jual lendir Isteri
Osetat Badigol =Bapa Kauselling 3pagi, Bapa Bacul, Bapa Kaki Pokol ister depan anak2.
Inilah pemimpin2 Fuckaton haramjadah yg akan menjadi pemimpin jikalau PRU13 mereka menang. Jahanam negara.
Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi lah dari menyokong Fuckaton, demi agama, bngsa dan negara.

LoneRanger July 22, 2012 at 5:39 AM  

4 : 54am
Dan siapa pulak pemimpin paling mulia, hebat, maksum dan mejadi harapan semua rakyat malaysia?

Anonymous,  July 22, 2012 at 5:51 AM  

Loneranger pada pendapat Kau Wali Terompah jamban lah eh!!! Memang kau ni dasar penjilat2 dan pencacai2 Lim Kid Sial dan anak beranak. Janganlah kau takut, Wali terompah jamban, gelaran yg di anukera kan oleh Anwar Zionist kepada tok guru kau, dah pon jamin kau masyukkk syurga mak bapak depa yg punya. Tongong unya spesis, kecik2 tak nak mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, agama, bngsa dan negara. hidup pun sia2 saja, bengap nak mampos. Mana ada manusia yg maksum? Bengap nak mampos, hnya Rasulullah. Nik najis tu Ulama sahih ke? tok Guru sahih ke? Sebut Islam pun tak betul...Isle tu tak sama dgn Islam bengap. Isle masuk neraka jahanam. PAS itu parti haramjdah, perosak agama, pemecah bngsa dan negara.

Anonymous,  July 22, 2012 at 5:53 AM  

Logiklah Papa kata kau ni LBGT. cara tulisan kau ni memang cara mak nyah punya cara...aku tahu golongan nyah ni hati busuk, mulut busuk. Kalau maki cara korang sama je. Usik barang mak orang..bini orang..

Kalau lelaki telur masak tak mcm ni. Cuma spesis telur separuh masak je ada sifat mcm ni...

Patutla sokong LBGT...

Anonymous,  July 22, 2012 at 6:14 AM  

Dalam PAS PIS PUS semua orite. LBGT ke, Liwat Ke, Zina Ke, Zionist ke, komunis ke, rasis giler ke, semua orite, dijamin Wali Terompah Jamban, masyukk Syurga mak bapak dia yg punya. Undilah PAS Dijamin masyuukkk....Kwain sejenis Orite, Pedang lawan Pedang orite, lobang najis orite, lobang taik orite, lobng Jubor orite, air lendir orite, jual lendir orite, dalam jamban orite, dalam koch orite, kaunselinng 3pagi siap pake tuala basah orite, pelacur Cina Doll pun orite. PAS = Orite, siap lambang Jempol Nik Najis, Tok guru yg paling nyanyok dan bengap nak mampos.

mesra loan July 22, 2012 at 6:42 AM  

Dulu aku mnyampah dgn papagomo ni. Bila slalu bc d tgk byk fakta aku dah mula ok. Kira sokong ler tu...

LoneRanger July 22, 2012 at 7:38 AM  

5 : 51am
Bukan pemimpin yang tu...
Bagi tahulah pemimpin mana satu yang mesti aku sanjung,
Agak2 dalam malaysia ada berapa orang, apa sebab aku mesti sanjung dia?

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:33 AM  

THANKS PAPAGOMO SEBAB BERANI MENDEDAHKAN SIKAP BURUK PEMIMPIN PEMBANGKANG YANG GILA NAK JADI PM. MENYESAL AKU UNDI PARTI DIA DULU..

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:38 AM  

10 : 33am
SEMOGA KEKAL ENGKAU DALAM UMNO/BN,

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:44 AM  

kalau fitnah, takde bukti. tapi papagomo sertakan bukti. masalahnya, bila dah sertakan bukti, bukti itu pulak dikatakan besi. payah...payah..

Unknown July 22, 2012 at 2:38 PM  

Biar porno tetapi kenyataan, biaq la depa nak meroyan kalau Gomo dedahkan perilaku pemimpin mereka habis habisan. Gelaran blog porno tu sebab nak bagi org keliru dgn pendedahan lu bro! Salute dgn keberanian lu Gomo...

Anonymous,  July 22, 2012 at 2:40 PM  

Well done to both of you, keep it up!

baharudin July 22, 2012 at 3:11 PM  

bilo anwar nak saman papagomo ni...

Global Products & Services Review July 22, 2012 at 4:33 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review July 22, 2012 at 4:35 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Lone Ranger,  July 22, 2012 at 5:35 PM  

KALAU FITNAH MACAM PUAK2 FUCKATON PR. ADE CERITA TAPI TAK ADE BUKTI. SEMBANG JE LEBIH. PAPAGOMO SIAP DENGAN GAMBAR SEKALI...FITNAH APE KEJADAHNYE. TERUSKAN PAPAGOMO. PUAK2 FUCKATON DAH KEPANASAN. MEREKA DAH NAK TERJUN LOMBONG DAH TU....

Anonymous,  July 22, 2012 at 10:18 PM  

PAPAGOMO dan kepada semua pembaca, siapa pn kita undi....yg penting jgn jadi huru hara.....tp kan ALLAH maha mengetahui....

rozaimi mohd yusof July 23, 2012 at 12:20 AM  

Kalaupun takdir tuhan umno kalah pru 13 aku akan terus bersama umno. Umno tak akan terkubur....

X July 23, 2012 at 12:41 AM  

Lone Ranger.
Kalau dah begitu keadaan pembangkan,,,
ini adalah masa terbaik untuk pm bubar prlimen,pebangkang tengah lemah, nak terjun lombong, rakyat pon dah tolak mereka...

Tapi parlimen masih tidak dibubar.
Kenapa agaknya?

Anonymous,  July 23, 2012 at 1:29 AM  

fitnah2 itu je yg puak2 ni tau..siap bagi bukti lagi fitnah kejadah apenya..

puak PR yg memfitnah siang malam tapi nak tanya mana bukti..tolong tunjuk..sah kantoi tak apa bukti pun, yg ada hanya air liur sebagai saksi dgn cite2 dari haramkah..itu jelah bukti depa...hampehhh

AtTentawa,  July 23, 2012 at 4:53 AM  

Satu ketika APA begitu kritis terhadap Papa..blogsfere semua tau. Tapi apasal sekarang APA sudah jilat dia punya tahi balik?? Lain kali kalau tak ada tulang belakang, jangan cuba berdiri, bila lentok tak ada bahu untuk bersandar..

Anonymous,  July 23, 2012 at 6:47 AM  

APA sebetulnya ok sahaja dengan PG satu ketika dulu tapi disebab banyak yang jadi batu api, sebab itu dia jadi begitu. Syukurlah kalau dia dah ok dengan PG. Suka tengok kemesraan para bloggers.

Anonymous,  July 23, 2012 at 4:11 PM  

KORANG SEMUA NI PUASA TAK?

Anonymous,  July 23, 2012 at 4:13 PM  

[Tapi apasal sekarang APA sudah jilat dia punya tahi balik??]

ya Allah..
orang tu berubah jadi baik pun, korang boleh kutuk-kutuk..

apa la korang ni..
akhir zaman betul..

Anonymous,  July 23, 2012 at 4:15 PM  

[Dan akhir kata dari Gomo buat jentera media pembangkang, sedarlah diri bahawa blog anda semua tidak laku dipasaran melainkan hanya dibaca oleh gerombolan pembangkang yang sama sahaja setiap masa."]

TAK BAIK bongkak, Gomo..
setakat ranking tu, tak bawak kita masuk kubur pun beb..
respek kat APA, selamba bagi ranking No.1 tu kat ko..

kalau ko hebat pun, HEBAT LAGI AMENO WORLD..
ko tinggal 100 tiang tu!

itu pun dia cool ajer..
caya la!!

Anonymous,  July 23, 2012 at 11:43 PM  

meroyan kuat nampak..kasiannn ye kan je gomo..

Anonymous,  July 24, 2012 at 1:17 AM  

Kuih raye ada siap.tempah mari rm 25 1 telap.COD AREA MUAR JOHOR.mcm2 ada.meh gomo meh. Email cip_pje@yahoo.com.my

Anonymous,  July 27, 2012 at 6:08 PM  

ginilah , bagi aku ada tiga jenis blooger , satu yang ada kualiti ...satu jenis lagi ialah yg memang berkualiti pakar auta , dan ada satu jenis lagi iaitu blooger syok sendiri

bloogers pro pakatan spesis milo suam , anak sungai derhaka dan beberapa kerat lagi itu spesis pakar auta berkualiti , kualiti auta mereka memang power , mereka dilahirkan utk berbohong dan membohongi , senang cakap mereka itu sepusat sepusing dgn anwar si gay tua !

papa gomo ??? dia ni aku kenal benar , aku tahu hati perut dia , Gomo ni dah lali kena kutuk kena maki dgn musuh dan oleh rakan sendiri , korang nak maki Gomo ? silakan ! kalau korang mampu gentarkan Gomo memang kamu anak jantan bukan anak pondan !

Gomo teruskan berkarya , tulislah apa saja ...aku tetap sokong walau apa berlaku biar kita rebah tersungkur bersama !

Anonymous,  January 16, 2013 at 6:55 AM  

SOALAN CEPUMAS : SIAPAKAH PELAKON PORNO TERUNGGUL SEANTERO MALAYA?

Jawapan : Presiden MCA CHUA SOI LEK

Anonymous,  March 1, 2013 at 8:34 AM  

MELOYA BACA BLOG NI.. BAIKLA BACA UTUSAN MELOYA.. KENAPA LA MEREKA2 INI SUKA MENGATA MENDE YG BUKAN2.. BERITA YG MELUCAH.. CUBA LAH BAWAK BERITA YG BAIK2 SIKIT UNTUK MASA HADAPAN MALAYSIA.. MASA DEPAN ANAK2 KITA.. MASA DEPAN CUCU2 KITA.. KAMU SUKA KE ANAK2 KAMU CUCU2 KAMU IKUT PERANGAI PAPA DIA MAIN GOMO JE.. KALU KAMU SUKA TAKPE LA TERUSKAN USAHA KAMU.. KAMI CUBA BETULKAN AJE.. MENEGAKKAN YG BENAR.. SEKIAN

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP