Anwar Ibrahim Bidas Nasharudin Mat Isa Isu Hudud

Monday, August 20, 2012

Nasharudin Mat Isa.

Saya kekal dengan pandangan saya bahawa Karpal Singh bukan hanya sekadar anti hudud tetapi anti Islam.

Sebagai seorang peguam yang lama,dia tahu apa itu substantive law dan apa itu procedural law. Perlaksanaan hudud memerlukan kepada 'standard of proof' yang cukup tinggi untuk boleh dilaksanakan, ada kesalahan yang memerlukan tahap pembuktian ke taraf 'beyond any shadow of doubt ' iaitu tahaf pembuktian yang maksimum, sebelum boleh ianya dilaksanakan, tetapi dia menolak semua itu hanya kerana ianya adalah undang undang Islam.

Berapa kali sudah dia mengungkapkan bahawa perlaksanaan sistem perundangan Islam 'is over my dead body' menunjukan dia sanggup mati untuk pertahankan pendiriannya, maka saya juga sanggup melakukan apa saja 'at whatever cost ' untuk pertahankan agama saya.

Read More.....


Psssttt.. Agak agak lu orang ada ke puak PAS yang pro Anwar Ibrahim nak terima?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



67 comments:

Global Products & Services Review August 20, 2012 at 8:46 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 20, 2012 at 9:31 PM  

Nak PRU je BN start laa hudud... Dah lama dah , ce tanya chedet

Anonymous,  August 20, 2012 at 9:42 PM  

Isu basi ni lagi...ok apa apa la

Anonymous,  August 20, 2012 at 9:44 PM  

Cepat jer komen cybertroopers pakatan nieh. X beraya ker eheh.

Anonymous,  August 20, 2012 at 9:49 PM  

Gomo mai la kasi penumbuk satu kat saya. Best la bila kau main agressive. Sexy.

Lepas tu aku tendang telur u boleh?? Arrrr

Anonymous,  August 20, 2012 at 10:01 PM  

Nuar mana tau pasal,hudud....
Aku ingat lagi masa dia tengah jadi TPM, bila kerajaan kelantan nak buat hudud, "kerajaan kelantan terlalu gopoh" itu lah kata2 dia masa dia jadi TPM.
Sekarang ni kalau dia mempertikai ustaz nasharudin, maka ia bukanlah sesuatu yg pelik, lagi pon dia bekas orang kuat no 2 UMNO.

UMNO....biasalah siapa tak kenal.

Anonymous,  August 20, 2012 at 10:20 PM  

bekas orang kuat UMNU dijadikan sandaran untuk mengetuai hudud fuckatan?

hmmm....

Anonymous,  August 20, 2012 at 10:24 PM  

kalau Ust Nasha mengepalai misi memburi teokrasi, nampaklah kesungguhannya...tapi kalau ketua pembangkang...perspsinya ialah retorik kosong, beb

Anonymous,  August 20, 2012 at 10:29 PM  

rata-rata bukan mukmin mahukan undang-undang sivil kekal...sementelahan bukan mukmin rata-rata berada di belakang oposisi, apa maknanya?

SIMPLE MATEMATIK, BRO

Anonymous,  August 20, 2012 at 10:32 PM  

Apa lagi nak discuss ni? UMNO kan gay...najib pernah orgy ngan noh omar, bung mokhtar, zul noordin.

So, no problem laa, hidup LGBT, demi UMNO!

melatonin sapiens August 21, 2012 at 12:36 AM  

Cayalah bro 10:32 PM.. saja je nak bagi pahala free kat Najib sesia je la gi terawikh tiap malam sukati makbapak ko je tuduh Najib gay . Pergi layan video porno anuGAYrah jijah tengok betul2 siapa manusia dlm video tu. Kaji betul2 siapa Anwar tu. Mana ada dlm sejarah sorang TPM sanggup simpan jantan gay dlm rumah semasa jd pemimpin negara.... Takda rasa sangsi ke?

Anonymous,  August 21, 2012 at 12:42 AM  

PR yg kuat memperjuangkan seks songsang mega malah mengamalkannya tetiba juak2 depa nak alihkan plak pada umno...muhahahaaa..sial la lu..

Opss... yg kua mainkan hudud bila nak PRU ni pun puak2 depa gak terutama Pas yg bertelagah tak habis2 tetiba nak salahkan umno gak kee... muhaaahahaaa.. hampehhh la lu...

Woitt.. balaci2 PR semuanya jangan nak alihkan cite dan nak salahkan org lain plak..dunia pun dah tau perangai sesumpah kauorg tu semua...

Anonymous,  August 21, 2012 at 12:52 AM  

12.36 Sukma Darmawan? Kih kih kih. Tu bini no.2 die arr

Anonymous,  August 21, 2012 at 12:53 AM  

2x5 jelah ko tuduh nuar, sama sia sia

Anonymous,  August 21, 2012 at 12:58 AM  

Bute ke apa, habis pru, Meloya ke TV3 ke tak cita pon hudud lagi

Anonymous,  August 21, 2012 at 1:13 AM  

MCA Sgor-pilih kami, kami akan menghalang dari penubuhan negara Islam... Kih kih kih... Umno bisu, Hassan bisu, Zul bisu, pekasa bisu, pakshit bisu dan pekak....

Anonymous,  August 21, 2012 at 1:42 AM  

kalau betullah Nuar bidas Nash, memang patut pun...

kalau betullah nakkan hudud kenapa tak ambik saja hudud kau saudi sana?

apakah hudud di serambi mekah kena berlainan ngan hudud di saudi?

makanya elok juga kalau ketua pembangkang bidas pihak yang mengaku semua boleh!

syabas Nuar!

Anonymous,  August 21, 2012 at 1:54 AM  

Islam perentah umat buat hudud. Umat kena pakat buat, bukan cita tak habis habis hudud sana hudud sini. Kat Msia skg orang bukan Islam dah masuk campur pasai hudud. Ni kena tentang dulu. Ko orang ni dah hilang punca lah

Anonymous,  August 21, 2012 at 3:06 AM  

Merepek je si 142 ni. Peninglah spin sana sini. Sedarlah diri sikit nak bawak hudud apa kalau semua parti bukan islam termasuk Pkr menetang hudud. Semua tu bhai...

Anonymous,  August 21, 2012 at 3:18 AM  

Cayok la 1236. Dey aney 1253 tuduh apa? Nuar siap masok court lagiiii. Waduh gayboy itupun udah mengaku hehehe. Omong apa in lagi. Udah di lihat videonya Pak Anwar? Lihat dulu dong.

Anonymous,  August 21, 2012 at 5:12 AM  

Anon atas ni memang tak membaca punya orang. Yg memulakan semula nik azizlah. Tiba2 aje sebut hudud bila dah gempak kata nak tukar jadi negara berkebajikan. Semua dah nampak mainan politik pru13 dia orang. Sampai skrg itulah lagu2 yg dimainkan. Tak serious mana pun nak bangunkan hudud. Sekadar nak pancing undi orang2 islam ....

Anonymous,  August 21, 2012 at 6:32 AM  

1:13am
Betul jugak apa kata kau tu...
Aku pon baca kat malaysia kini, sama2 kita tunggu apa komen pashit...

Anonymous,  August 21, 2012 at 7:07 AM  

1:54am
Anda muslim?
Adakah anda masih ada rasa ragu segala apa yg terkandung dalam al quran?

Anonymous,  August 21, 2012 at 7:40 AM  

Nuar ni le yg org pas nak lantik jd pm sbb ntt ada alasan kalau tak laksan hudud. pas....... biasa le siapa tak kenal

Anonymous,  August 21, 2012 at 7:44 AM  

Wah pagi pagi lagi dah cerita hal MCA nak alih cerita la tu. Kisahnya sekarang PAS partai yg dentam dentum cerita konon perjuangkan hudud tapi tau tau.. member sebantal sendiri tolak hudud ape cer? Kenapa pula nak kaitkan UMNO? Bukankah UMNO dah beri penjelasan negara belum bersedia sebab, jelas hudud ditolak sepenuhnya bukan islam. Kenapa nak mainkan lagi cerita hudud ni lagi? Takda persetujuan antara kaum tau tak?

whiteorange August 21, 2012 at 7:58 AM  

Hudud Hudud Hudud ...
korang tau ke Hudud tu apa?
Ce cerita kat aku, kasai aku paham..
Aku tuju soalan ni khusus kepada Lembu Lembu Dapigs yang tergelak sakan pasal Hudud ni..
Aku cabar ni wahai lembu lembu bodoh PAS ..

Anonymous,  August 21, 2012 at 8:03 AM  

Lancau kalau puak puak pencacai Lembu DAPIgs bol;eh jawab.. pencacai pencacai ni adalah burung tiong yang diajar bercakap.....

Tu pasal bila Bapak lembu kata Hudud cuma 0.0009% , terberak terkentut anak anak lembu ni ...
Last Last ,, negara Islam pun kata x ada dalam alQuran...
memang dasar bapa Lembu DAPigs,,,
anak anak lembu DAPigs pula ikut spek bapa lembu ..
Dasar bahalol

Anonymous,  August 21, 2012 at 8:38 AM  

stakat seorg pmpn mca taknak hudud...pmpn bn tak melatahpun.....biar mca ckp syok sdri....taklah jadi isu dan retorik....pengajarannya dpn mata....tenguklah macamana pas vs dap pasal hudud dan negara islam....tak spakat!!!....jd kemana jadi akhirnya?.....


pro rasional!

Anonymous,  August 21, 2012 at 9:08 AM  

gua kuat menyokong umno.tp dlm bab mempertahankan islam gua akan ddk saf depan skali.nasha bagi gua sudah malakukan action terbaik dr pas yg hanya pandai membisu bila kapir bertempik n pas akan bertempik bila org islam seagamabersuara utk bangsa n agama.

Anonymous,  August 21, 2012 at 9:28 AM  

Bila tak salah ko kena lah terima itu fitnah bodoh keling

Anonymous,  August 21, 2012 at 9:31 AM  

Apa beza kalau setakad Kapal? Tapi MCA cakap dalam persidangan Sgor oleh barisan pimpinan. Lagi dia bukan tolak hudud, tapi pastikan tolak negara Islam. Orang Islam wajib tolak MCA

Anonymous,  August 21, 2012 at 9:37 AM  

Hudud PAS kata kena ada 4 saksi sebab CCTV atau DNA tak ada dalam Quran. Mercedes, BMW dan kereta lain pun tak ada dalam Quran, yg ada hanya kuda, unta dan keldai. Lepas ni ATM tak yah nak fikir senjata apa yg nak dibeli, produce saja tombak, panah, pedang dan menjanik yg macam lastik besar tu. Sebab senjata moden dan canggih tiada disebut dalam Quran. Alat elektronik, telekomunikasi, IT dan sebagainya yang tidak disebut dalam Quran tak yah pakai..... sanggupkah mereka yg bodoh tu lakukan? Patutla org macam Karpal sentiasa ketawakan golongan yg sebenarnya sempit fikiran dgn menampakkan Islam itu agama yg ketinggalan zaman sedangkan Islam amat sesuai untuk setiap zaman sehinggalah ke akhir zaman.

Anonymous,  August 21, 2012 at 9:42 AM  

Apa nak dihairankan dgn MCA tu... bukan kah PAS, PKR dan DAP dok melalak sana-sini bagi tau parti komponen lain dalam BN bahawa selama ini depa telah lama dibuli oleh UMNO. Sedar pun Pakatan Rakyat bahawa selama ini UMNO merupakan pihak yg paling dominan dalam BN. Sebab itu kedudukan istimewa Melayu, Raja-raja Melayu, Islam dan lain-lain perkara yg melibatkan kepentingan Melayu terus terpelihara di bawah pentadbiran BN yg didominasikan oleh MNO yg bijak lagi adil yg selama ini bagaikan menarik rambut dalam tepung. Rambut tak putus dan tepung tetap elok tidak berselerak.

Anonymous,  August 21, 2012 at 10:15 AM  

Apakejadah nya pasal Islam nak mintak persetujuan kapir. Dia nak buat agama dia tak mintak persetujuan kita pun. Nak alih cita ape, ini cita MCA dajal terang terang tolak Islam kat Msia. Dia cakap sokong BN kita pastikan halang negara Islam. Dia hina kita dan agama kita. Dia cakap kat persidangan Sgor. Orang Islam semua wajib tolak MCA dari skg.

Anonymous,  August 21, 2012 at 10:24 AM  

Apa pun Umat Islam wajib tolak MCA dajal yang hina Islam. Dia kata terang terang tolak negara Islam. Akan halang Negara Islam. Kalau Umno ada maruah, ulamak umno, Najib, Hassan Ibrahim, Zul, Kena suruh MCA keluar BN. Dan tarik balik kenyataan.MCA MIC terang terang cakap umno tak menguasai mereka. Mereka yang kuasai Umno. Sebab tu Umno tak mampu buat hudud hingga sekarang.

Anonymous,  August 21, 2012 at 10:49 AM  

Tanah rezab Melayu habis je, mana ada bijak. Kuasa raja pun kena gubal jugak dulu , keje sapa? Melayu murtad banyak kata Hassan, umno buat apa? Bahasa Melayu malap...Eih banyak lah lagi.

Anonymous,  August 21, 2012 at 12:43 PM  

Kata-kata Ustaz Nasharudin hendaklah diambilkira. Beliau merupakan bekas Timb Presiden PAS yg semestinya tahu kedudukan dan hala tuju PAS kini. DAP dan MCA berani mengeluarkan kenyataan tersebut disebabkan perpecahan ketara dan tiadanya titik utk bersama antara PAS dan UMNO. Pemimpin PAS harus melihat dan mengkaji semula kedudukan PAS dlm Pakatan Rakyat kerana suara dan pandangan PAS tenggelam dgn kekuasaan Anwar dan regim DAP. Dulu mungkin kami boleh menerima PAS tetapi slps kerjasama PAS dlm PR yg nampaknya semakin merugikan PAS dan perpaduan ummah khasnya kedaulatan agama maka kami mengambil keputusan utk tidak bersama PAS lagi. Tambahan dgn kepimpinan yg diletakkan Anwar maka sudah semestinya perjuangan PAS makin tersasar. Ayuh kita pakat tolak PAS selagi PAS menjd hamba kpd Anwar dan DAP. Jgn gadaikan agama dan penyatuan ummah. Kami teguh meneruskan perjuangan bersama Ustaz Nasha dan Ustaz Harun Din yg mewarisi kepimpinan arwah Ustaz Fadzil Nor

Anonymous,  August 21, 2012 at 1:15 PM  

Agama aje berbeza tetapi jika perangai saitan di amalkan ..biar pun apa agamanya tetap tak berbeza.

Anonymous,  August 21, 2012 at 2:00 PM  

1:15am
Agama Islam adalah agama yang benar.
Dan Islam berbeza dengan agama lain.


Jangan kau nak pandai2 cakap agama tak ada beza...

Anonymous,  August 21, 2012 at 2:16 PM  

Jangan lah jadi jurucakap MCA Dap lak. Kapir mana suka Islam, tosah lah sedapkan taik gigi ko

Anonymous,  August 21, 2012 at 2:41 PM  

Apa pun jangan kacau dan campur agama orang lebih lebih lagi Islam kat Msia ni.

Anonymous,  August 21, 2012 at 4:25 PM  

LGE hadir rumah terbuka PM,(dari p.p) Pemimpin pembangkang termasuk ulama2 SUK pas mana? kalo org kata pas/pkr x pandai politik, 'gugur syahadah'.

Anonymous,  August 21, 2012 at 4:27 PM  

1.Wahai orang-orang kafir!
2.Aku tidak akan sembah apa yang engkau sembah.
3. Dan kamu tidak mahu menyembah (Allah) yang aku sembah.
4. Dan aku tidak akan beribadat secara kamu beribadat.
5. Dan kamu pula tak akan beribadat macam aku beribadat.
6. Bagi engkau agama engkau, bagi aku agama aku

Anonymous,  August 21, 2012 at 4:44 PM  

KAu punya kepala otak...tak faham-faham ayat ...agama berbeza tetapi kalau engkau berperangai saitan tidak berbeza dengan manusia lain yang juga berperangai saitan.. tak faham lagi kah..kena sekolah balik.

Anonymous,  August 21, 2012 at 4:54 PM  

Sapa pulak BN pegi rumah ketua Pembangkang?? Kena dam nanti

Anonymous,  August 21, 2012 at 4:57 PM  

UMNO sememang dari awl tlh maklum bahawa kapir x akan menerima Islam.Wbagaimana pun selama berdekad2 lamanya UMNO berjaya menjinakkan kapir dlm BN x lah seteruk dlm pembangkang, baru bermula kekesepakatan konon, tapi aksi langkah melangkah mayat dah bermula. Adalah menjadi harapan dan impian UMNO agar suatu hari nanti melayu/Islam dpt disatukan, tetapi apa blh buat dgn berkat kempen tanpa henti oleh pas yg menggunakan kemahiran dan pengetahuan agama utk kepentingan politik, maka Melayu/Islam semakin hari semakin mengalami perpecahan yg AMAT PARAH.

Anonymous,  August 21, 2012 at 5:04 PM  

Ketua pembangkang x de umah,lari p. Permatang Pauh, dia takut Rosmah bawa hantu. PM kan ketua negara kene pakat g le seb itu keraian utk negara.

Anonymous,  August 21, 2012 at 5:24 PM  

4:44
Hayatilah agama engkau, jangan kacau agama orang lain.
Kalau kau rasa agama kau betul, maka teruskan.

Anonymous,  August 21, 2012 at 5:25 PM  

Anon 9:28 am apa lak fitnah peguam dia pon kata ada liwat cuma kelemahan pendakwaan jd tak boleh sabit hukuman

Anonymous,  August 21, 2012 at 5:52 PM  

Woit...pemimpin UMNO lebih islamic dan lebih memahami alquran dari pemimpin PAS. UMNO dah lama buat negara kebajikan dari sejak merdeka sampai sekarang.

Pemimpim PAS baru nak ketuk gendang mencanang nagara berkebajikan. Apakejadahnya oiiii...jebon betul la.
Matematik macam ni pun tok lebai PAS tak boleh pikir ? Cakap x serupa bikin la. Artis masuk PAS sehari dua dah panggil ostat...masyaallah jahil nya ilmu mereka ni. Rendah betul tahap pemikiran orang PAS ni...memang jebonnnn laaaa.

Anonymous,  August 21, 2012 at 6:02 PM  

4:57
Bagus lah gitu.
Bn pon kena jinak kan orang islam yang tak suka pada islam.
Aku rasa itu lebih aula dan afdal.

P/s: ini bukan nak mengajar, cuma cadangan.

Anonymous,  August 21, 2012 at 6:09 PM  

5:52
Yg tarok title ustaz/ustazah pada artis yg masok pas tu...orang umno bukan orang pas.

Itulah padah tak nak belajar...nampak orang pakai serban/jubah, dh panggil ustaz dah.

Nampak perempuan pakai tudung labuh, dah panggil ustazah dah....kitab mana yang dia pakai xtanu lah..

Anonymous,  August 21, 2012 at 6:15 PM  

Mamposla PAS dikejakan bangoli (kapal karam) murtad. Apa PAS boleh buat? PAS mana ada teloq!

Anonymous,  August 21, 2012 at 7:16 PM  

yg mendabik dada kononnya Pas lah yg paling islam dan selain Pas semuanya tak islam, tolak islam dan ada yg dikafirkan lagi... jadi Pas lah yg kena tunjukan dan tampilkan islamik ala2 Pas tu pada yg lain....

isu hudud, isu negara islam kan dah menjadi perjuangan Pas sejak sekian lama.. bersembor air liur siang malam sebut pasal dua perkara tu... jadi buktikan lah pada dunia Pas mampu lakukan... bila dah terkantoi tak mampu nak buat hanya angat2 taik ayam kerana politik dan undi dan yg paling bestnya bila kena jerkah dgn ularmak tersohor Dap sikarpal terus senyap, kecut telo hilang perkataan hudud dan negara islam, terkucil, terbelit lidah ularmak Pas tetiba terus salahkan umno plak... pasal apa..?? kan umno dah dikatakan tolak islam, tak islam dan dikafirkan oleh ularmak Pas..pasai apa plak Pas nak menyorok belakang umno lagi.. bila dah kena maki oleh ularmak Dap sikarpal tentang hudud dan negara islam..??

heran bin ajaib.. depan umno kemain islamiknya Pas sanggup berjihad, bertakbir utk menegakan hudud dan islam tapi bila berdepan sikarpal Dap tu terus pondan nak sebut islam pun terkucil terus menyorok dalam kain umno plak..mintak umno plak yg tolong jawap...muhahahaaa memang hampehh la lu Pas.. Pis.. Pusss...

Anonymous,  August 21, 2012 at 7:26 PM  

betul tu...pas takde teloq, teloq pas dah hilang ntah kemana...tapi ada juga yg ada teloq tapi teloq semakin membesar dan berat macam buah kelapa,pasal tu lah kalau berjalan lambat sangat,terhenjut2 mcm kura2 cacat dan buta...tak caya tengok pok nik mcmmna dia jalan, berangan nak jadi pemimpin akhir zaman kononnnn tapi dia sendiri yg kena pimpin...kehkehkeh.

PAShit,  August 21, 2012 at 7:31 PM  

INI SEMUA PENCACAI2 PAKATAN SYAITAN NO CLASS TAKDE KONEK TAK PAYAHLE NAK JADI HERO KAMPUNG HIHI

TOLONGLAH LAWAN FAKTA DGN FAKTA

MCM2 KORANG BELIT TAPI SEKOQ PUN TAK MAMPU JAWAB SOALAN2 AKU KAHKAHKAH

BUDAK2 HINGUSAN PI MAIN JAUH2

KALAU KAIL PANJANG SEJENGKAL
JANGAN NAK MENGADA2 KAT SINI
KALAU KONEK TAK ADA
MCMANA KORANG NAK BERBINI?

KAHKAHKAH

PAShit

Anonymous,  August 21, 2012 at 8:01 PM  

Kalau dah kena pil kuda,dia memang jadi gitu, dia akan bercakap dan melakukan apa saja...yg penting menang..

Anonymous,  August 21, 2012 at 8:36 PM  

Orang yg berfikir pakai kepala lutut mana boleh faham dia ikut je apa tok2 ketua dia cakap

Anonymous,  August 21, 2012 at 10:27 PM  

Memang patut hudud di laksanakan di Malaysia ni ...baru lah kes-kes 'baba rogol anak sendiri'dapat ditangani. Kalau merogol penggal ajelah binatang hodoh tu..Allah turunkan hukum hudud ialah untuk menghukum bangsa-bangsa yang banyak melakukan kejahatan di dunia ini..

Anonymous,  August 22, 2012 at 12:03 AM  

RALLY untuk Nasha !!!
arjuna waspada
changkat lobak

Anonymous,  August 22, 2012 at 10:49 AM  

Bodola ko ni anon 9:31 nik aziz yg start dulula bodohhhhhhhhhh

Anonymous,  August 22, 2012 at 1:07 PM  

10:49am
Jangan bimbang dan jangan dukacita, apa pon yang diperbuat oleh umno dan kawan2 nya maka ia dibolehkan dan tidak salah...

Tak payah nak nangis2...

Anonymous,  August 22, 2012 at 1:44 PM  

PAShit....kalau konek tak ada bagus sangat lah tu...tak ada perogol dan akan bertambahlah andaratu(anak dara tua)....ngeh ngeh ngeh.

Anonymous,  August 22, 2012 at 8:12 PM  

MACAM TERER

Anonymous,  August 22, 2012 at 8:15 PM  

LA....BUKAN PAKATAN PUNYA KERJA KER

Anonymous,  August 22, 2012 at 8:17 PM  

MACAM BUKAN ORG ISLAM JER BAGI KOMEN

Anonymous,  August 23, 2012 at 12:28 AM  

untuk semua pencacai DAP..

MCA menetang Hudud?
korang dah habis belajar matematik lom?
Berapa lama dah MCA dalam barisan?
berapa lama dah UMNO umumkan Malaysia negara Islam?

Yang MCA tolak adalah hudud ala PAS..
Kalau MCA tolak negara Islam, rasanya dah lama MCA keluar BN..

Korang ni baru masuk akal baligh atau apa?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP