Blogger Gerakan Anti PKR Tutup Blog Akibat Sakit Kronik

Thursday, August 9, 2012



Blogger Gerakan Anti PKR kini mengalami masaalah sakit jiwa yang kronik. Sakit Jiwa yang datang kerana warisan turun temurunya yang berdarah Melayu. Gomo tak mampu nak merawat apa yang dialami sahabat seperjuangan GAP dan minta anda semua bantu beliau untuk pulih dari masaalah jiwa kacau beliau.

Jom Sokong GERAKAN ANTI PKR KLIK DISINI

Psssttt.... GAP..... aku "Janji Tau"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


8 comments:

Global Products & Services Review August 9, 2012 at 3:44 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review August 9, 2012 at 3:45 AM  

nanti aku tolong rawatan kan...

sebelum tu, suh dia banyakkan solat tahajud... isikan jiwa yang kosong tu...

sekian

Mamagomo August 9, 2012 at 3:48 AM  

sokong sokong... love u gomo

Anonymous,  August 9, 2012 at 10:28 AM  

Spesis2 koumnis biaDAP babi hutan mana ada telur, mereka jenis yg bacul, pengecut, dan bapok Siam. Lim Kit Sialan Cheebai dan anak beliau Lim Guan Lanchow aka Plastermen mana ada berani, kalau dia berani, suruh dia melaungkan Royal Commission of Inquiry, supaya kerajaan bungkar balik dan londehkan keparat2 dan bngsat yg telah menjadi pencetus kepada insiden berdarah yg mengakibat pembunoh, kecederaan, kebakaran harta benda, orang2 Melayu pada May 13. Apakah apek ada berani? Apek Lanchow!!! memang jenis babi hutan tak berani punya.
Yg heran bin ajaib, Parti yg kata merak lebih Islam dari orang2 Islam sanggup bersengtongkol dgn spesis2 babi hutan ini. Spesis2 koumnis biaDAp ini yg rasis giler, anti Melayu dan anti Islam, tetapi parti yg kuat berkata mereka Parti Islam, tetapi sanggup menjilat apek2 Lanchow yg berak mencret ini, dan orang2 PAS PIS PUS sanggup menjilat juboq apek2 ini. Kan keparat dan bngsat punya PAS PIS PUS. Searlah dan insaflah ahlul2 PAS, janganlah sanggup diperbodoh bodohkan oleh pemimpin2 nafsu membabi, temolok rakus dan pelahap pemimpin2 PAS PIS PUS yg sesat lagi menyesatkan. Bermufarakah dan jauhilah dari bersengtongkol dgn fuckaton haramjadah, memperjuangkan agenda terkutok dan kotor Yahudi zioinist dan komunis biaDAP. Selamatkanlah diri dan Tanah Bumi Melayu dari hancur dan kacau bilau.

AMENO CHACHA MARBA,  September 11, 2012 at 6:31 PM  

AHHHHH....ini lah akibatnya Banyak MemFitnah,Spin cerita2 yg tak Betui!!! Kan dah Tersakit Jiwa..!!!

Lain kali JGN Kutuk Tok Guru... JGN LANCANG Mulut..!!kata guna kalimah TAKBIR..!!(ALLAHUAKBAR!!) dimain2kan dengan TAKEBEER... NO,NO,NO...JGN Main2 dgn Kalimah!

Dahlah AQIDAH BOLIH TERPESONG,lepas tu kena LAKNAT ALLAH pulak....!!!!

Wahai semua Blogger2 BNuMNO,ingat baik2..Jgn dah kena baru terngadah.....HaHaHaaaa


ps...padan muka.....

AMENO CHACHA MARBA...hahaha

mat13,  October 19, 2012 at 3:55 PM  

hahahahaha kutuk tok guru takleh tapi kalau kutuk Allah bole pulak yeeee Allah samsenglah apela... hehehe tok guru lagi kuat dari Allah lah yeee....kuat temberang

Anonymous,  January 10, 2013 at 3:09 AM  

Kau ni baca ke tidak?

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP