Isu Qazaf Keatas Saiful Bukhari, Peguam Anwar Ibrahim Mohon Maaf

Thursday, August 9, 2012


Kah Kah Kah... Baru sekali ni lah ada permohonan Maaf dari pihak Anwar Ibrahim Al Juburi sepanjang beliau hidup kat dunia. Tu kalau dah mampos si Tua kutuk ni jangan harap le ada nak insaf ke apa.

Apa pun mintak pembaca layan dulu:

“Kita bangkit ialah menuntut supaya prosiding mahkamah syariah berjalan. Itu yang paling penting. Berulang kali diminta untuk dimulakan (prosiding). Tiga tahun belum mula kes dan orang yang pergi ke Suhakam termasuk Persatuan Peguam Muslim ini tidak peduli mahkamah Syariah. Dia guna tiket persatuan.

“Jadi mereka bercakap tentang keperluan menghormati Islam dan mahkamah syariah tapi mereka mengabaikan proses (Syariah) kerana alasan politik. Ia adalah arahan jelas daripada ketua politik. Dalam kes ini apa yang paling buruk adalah penyalahgunaan wang zakat,” kata Anwar.

- Ni lama dulu waktu Anwar Ibrahim menipu rakyat Malaysia kononya itu tak betul, ini tak betul. Tetapi hakikatnya apabila semalam peguam beliau memohon maaf bagi mewakili pihak Anwar Ibrahim dalam isu Qazaf membuktikan yang Anwar Ibrahim sudah takut dengan kebenaran yang bakal beliau hadapi apabila perbicaraan Qazaf berjalan.

Meh layan Kupasan penuh dengan Bukti nyata lagi sahih di AIDC KLIK DISINI

Psssttt... Mampos lah kau Nuar Berahim, Kau tak layak jadi Perdana Menteri Malaysia

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

31 comments:

Global Products & Services Review August 9, 2012 at 3:25 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 9, 2012 at 3:29 PM  

Ado seko anok tupa blowjob dale jambeeee. Buka seluar tunjuk batee, suruh tino gotee. Adooo seko lagi buat dekot hotee, bilo ore tanyoo, dio kato bukee. Suruh gii sumpahh, banyok tipu heloh, suroh tunjuk jam tadok sapa sudah. Ado hok seko lagi lidoh tadok tuule, asa mula kecek cari saloh oreee, silap haribule Kak Jat mula sameee, X dea de habis hok nie. NFC pulok same. Jadi sepanje hidup kena langsai samee.

Anonymous,  August 9, 2012 at 3:52 PM  

takut kena saman beb...terus mintak maaf secara terbuka. condition lain yang tak diberitahu entah apa pulak.. tu laaa...fitnah la lagi..kah kah kah

Anonymous,  August 9, 2012 at 4:18 PM  

qazaf ke mazaf ke yang penting anwar al juburi mesti masuk penjara kerana meliwat. kalau ikut hukum anwar al juburi mesti dibawak ke atas satu tempat tinggi kemudian diterajang ke bawah.. kalau belum mati mesti dibaling batu sampai tungap

Anonymous,  August 9, 2012 at 4:20 PM  

hoi globel product hang punya bisnis macam pak man telo aja.. buleh pecaya ka?

Anonymous,  August 9, 2012 at 4:43 PM  

Global product ni geng nuar juge ke?

Prince of Noob August 9, 2012 at 4:58 PM  

global product scammer terulung... dah2 la tu nak tipu orang melayu

Anonymous,  August 9, 2012 at 5:25 PM  

meh aku tolong promote

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

muahahahahaha

Anonymous,  August 9, 2012 at 5:35 PM  

@global prod

Berapa ramai chai2 umngok yg da join??

hahahaha

Anonymous,  August 9, 2012 at 6:43 PM  

Nuar lagi.....
Susah sangat ke nak lingkup kan dia...
Dari tahun 1998 hingga kini masih belum ada sebarang kesan pada dia...
Macam mana ni umno?

Anonymous,  August 9, 2012 at 6:44 PM  

Ajak puak2 pas tu join. Kalau dpt untung boleh bantu sedara yg kat pasir mas yg tgh susah takde air. Nak harap pkr dgn dap tolong alamat sampai ke sudah le tahap tu jugak hahahaha

exPAShit

Anonymous,  August 9, 2012 at 7:03 PM  

Dari tandas mana ni Papagomo dapat berita ni?

Anonymous,  August 9, 2012 at 7:11 PM  

Pasir Mas kawasan parlimen Ibrahim katak kentut mas Maharaja Lawak Umno....Dia buat apa selama dia mewakili rakyat kat Pasir Mas tu.? Terlalu sebok bodek tuan dia terlupa pulak nak cek bekalan air kat kampung. Malangnya dapat wakil rakyat macam dia ni.

Anonymous,  August 9, 2012 at 7:22 PM  

X payoh duk saloh ko ore umno la batok.kalu mu tok tahu crito mu duk die sudoh.mari klate kalu mu nk tahu sdiri situasi sebenar.x soh kecek banyok kalu x reti nk buat.puok pas ni daloh sdiri duk tuduh ore lain.batok punyo ore

Anonymous,  August 9, 2012 at 7:24 PM  

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Lebai Malang,  August 9, 2012 at 8:17 PM  

Sibangsat AlJuburi ni kalau diTurki dah lama digantong tinggi2 dgn mengunakan kren. Dah lama dia mampos. Nasib baik dia tinggal diMalaysia.

BABI DAJAL DAN PENGKHIANAT BANGSA.

Anonymous,  August 9, 2012 at 9:25 PM  

Tp lu org tgkla muka nuar skrg..banding dgn dulu2.makin lama makin hilang seri.dah mcm gengster pn ada.solat byk2 pakcik minta ampun

Anonymous,  August 9, 2012 at 9:36 PM  

sejak kebelakangan ni muka aljuburi semakin teruk, dah jadi muka jerankong kering...tu ler jadinya bila menipu konon dia adalah anugerah Tuhan.

Anonymous,  August 9, 2012 at 11:04 PM  

Bangang sungguh website ni. Bukan ada fakta pun. Bantai tulis sesuka hati, semua percaya. Bodoh sial melayu UMNO ni.

Anonymous,  August 9, 2012 at 11:16 PM  

aiyaaa..meroyan kuat nampak pecacai2 PR disini..mantop lu gomo..depa dah panasss... kasi bongkarrr..... muhahahaaa...

Anonymous,  August 10, 2012 at 12:17 AM  

Setahu aku la melayu paling sial si nuar al juburi dengan sekutunya...

Anonymous,  August 10, 2012 at 4:08 AM  

kita tgok sape yg menang..

Anonymous,  August 10, 2012 at 5:36 AM  

12:17 -
melayu paling mulia dan sekutunya?

siapa?

dimana?

Anonymous,  August 10, 2012 at 6:38 AM  

Insya'allah panjang umur nanti,kita tengok macamana aljuburi nak habis umur. Sana sini buat nista.

Anonymous,  August 10, 2012 at 7:10 AM  

Lebai malang...
Itu kalau kat turki...undang-undang nya tak pilih bulu.
Undang-undang di malaysia, tengok dan lihat sendiri...

Anonymous,  August 10, 2012 at 8:24 AM  

Kan bangsa-bangsa di malaysia dah kena sumpah macam Israel tidak akan aman sampai kiamat.

Anonymous,  August 10, 2012 at 8:28 AM  

Maaf kamu tak sempat saksikan..kerana kamu terlebih mampus dalam kemalangan yang mengerikan.syaitan akan mempermudahkan untuk mu tampa pertolongan dari Allah.

Anonymous,  August 10, 2012 at 8:32 AM  

Kenapa Melayu suka rogol anak?

Anonymous,  August 10, 2012 at 9:20 AM  

Bukan puak mu suka tandas ker.... Mcm abe assminn

Anonymous,  August 10, 2012 at 12:45 PM  

Anuar adalah ujian dari allah swt utk rakyat islam malaysia.. Anuar ada lah jelmaan syaitan tapi berbadankan manusia.. Tak caya tengoklah sifat wat dek dia terhadap video china doll... Liwat 2.0... Omega ..... Liwat 3.0 coming...
Manusia biasa tak boleh wat dek cam dia... Macam tak ada apa2 kemaluan....
Tapi itulah Anwar.... Makhluk Allah.... Kurniaan allah... Ujian Allah... Ketentuan Allah ... Pada umat islam di malaysia.

Anonymous,  August 10, 2012 at 3:11 PM  

Isu Qazaf ini adalah permainan Anwar Zionist untuk meliwat sistem mahkamah syariah, dan undang Islam dalam negeri. Beliau ini mempermainkan undang2 Islam yg beliau anggap sudah lapuk. Dgn pikiran cetek dan bengap nak mampos, beliau gunakan alasan tidak ada 4 orang saksi, untuk konon mendapat keadilan buat kote bengkok beliau. Sedangkan kita tahu undang Islam itu adil.
Sudah lah liwat Saiful, yg mula2 kata yg beliau tidak kenal, lepas itu kata yg beliau hanya budak pembancuh kopi, tetapi ternyata, Saiful dierikan pejabat peribadi dgn semua alat office lengkap, dibawa sama ke luar negara, Singapore, Bangkok, Hongkong, Jakarta dan dilwait sebanyak 7kali. Dah sedap2 dan berdas das air kote terpancut, Hero Tamil hendak menghukom mangsa liwat dgn 80 kali sebatan. Inilah pada beliau adil dan saksama. Kan hati bacul Sang barua lahanat Yahudi zionist. Dan liwat sedap2, lepas nak sebat orang 80kali. cilako x3 punya peliwat terkutok, pengecut, bacul, pokemon punya haramjadah BABI. Sedarlah dan insaflah penjilat2 dan pencacai2 najis BABI haramjadah, bertaubatlah, selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi dari menyokong BABI dan Fuckaton haramjadah. Spesis2 keparat dan bngsat ini sudah harus direjam sperti kanak2 Palestina merejam asakar2 Yahudi zionist.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP