Khalid Ibrahim Diarah Tutup Mulut Isu Rampanas Tanah RM250 Juta Oleh DAP Selangor

Thursday, August 16, 2012


Barua Barua Barua







Wow rampasan tanah Kumpulan Hartanah Selangor Berhad (KHSB) bernilai RM250 juta yang di lakukan kerajaan Pakatan Selangor semakin panas. Paling panas adalah DAP dalam isu Rampasan tanah ini. Kenapa DAP pula yang panas punggung? hahaha Meh layan dan kita terjah READ MORE....

Psssttt... DAP bermaharajalela le beb, cuba jenguk jenguk projek yang depa dok bangun tu....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



8 comments:

Anonymous,  August 16, 2012 at 11:33 AM  

Lihat di sekeliling anda. Ramai lagi kah pengikut UMNO? Harap-harap umurnya masih lagi panjang.
Selamat Hari Raya.

Papagomo August 16, 2012 at 12:23 PM  


Marilah kita mendukung Yahudi @ Israel > http://www.topix.com/forum/news/opinion/TIDB64VDMCGMR62TC

Global Products & Services Review August 16, 2012 at 1:20 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 16, 2012 at 2:18 PM  

Aku ttp pnyokong amno drp menyokong peliwat tegar bukan 1 x tp 2 x & pelangan cina dool lg

Anonymous,  August 16, 2012 at 2:33 PM  

AHAHAHAHAHA bodoh sial UMNO.

Anonymous,  August 16, 2012 at 3:35 PM  

biar LEWAT asal jangan LIWAT ...
Aku ingat komunis China dah mampos, rupa rupanya ditukar dengan komunis Melayu ...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP