Menang Atau Tewas Khir Toyo Hari Ini?

Thursday, August 2, 2012




Kerinduan insan yang bertaqwa pada Ilahi akan menumbuhkan kemesraan dan kecintaan yang membara dalam kalbu. Kasih sayang Allah SWT menerbitkan cahaya makrifat dan menguak tabir hitam di dalam minda. Segenap jiwa dan raga tertumpu pada harapan untuk memperoleh keberkahan dan rahmatNya.

Doa mereka bertaqwa mengandungi keajaiban yang luar biasa, kerana Allah SWT melimpahkan rahmat seketika tangan ditadahkan di hadapan Ilahi. Sesungguhnya orang-orang yang zuhud dalam bermunajat kepada Allah SWT akan terbukalah tirai harapan dan makbulnya doa, umpama salji mencair disinari mentari.

Sabda Rasulullah SAW, "ada tiga golongan yang tidak ditolak doa mereka: Orang-orang yang berpuasa sehingga ia berbuka, doa imam yang adil dan doa orang yang dianiaya atau dizalimi...".

Semoga rahsia orang-orang yang makbul doanya ini memberikan motivasi dan dorongan bagi setiap umat Islam dalam bertaqarrub dan mendekatkan diri kepada Ilahi, insya Allah.


Psssttt.... Semoga Dato Seri Khir Toyo perolehi kemenangan buat beliau dan keluarga. Amin


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


19 comments:

Global Products & Services Review August 2, 2012 at 9:59 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 2, 2012 at 10:07 AM  

Kan bagus khir toyo pakai gitu, bini pon bagus jugak kalau gitu pakaian dia.

Prince of Noob August 2, 2012 at 10:10 AM  

ok kat tajuk tulis pasal khir toyo tapi kat artikel langsung tiada nama khir toyo... so apa cer sebenarnya dgn khir toyo?

Anonymous,  August 2, 2012 at 10:20 AM  

Hebat tahap vavi lu beb...

Sekejap buat cerita BANGANG...

Sekejap lu boleh buat FAKWA...

Memang lu ni versatile...

Jadi yahudi boleh....

Jadi mufti boleh...

Jadi melayu bangang boleh...

Jadi iblis boleh...

Jadi Islam boleh...

Jadi kapir laknat boleh...

Jadi munafiq boleh...

Lu ni bukan saja MELAYU BANGANG tapi lu ni sememangnya dilahirkan serba boleh beb...

HEBAT TAHAP VAVI... walaupun tak pas SPM...

REZAB Tanah Melayu August 2, 2012 at 10:56 AM  

Biorla bro..ini blog dia yang punya, bukan Ahmad Albab yang punya. Apa dia mau tulis, mau lukis, mau tak mau kita baca aje laaa....kaku tak mau boleh signout saja...apa da hal

Anonymous,  August 2, 2012 at 11:03 AM  

bro papagomo bila lak nak jadi mcm khir toyo..y bro kata zuhud...mcm ni br sdp bc blog....

Anonymous,  August 2, 2012 at 11:18 AM  

1.Ceh!!makan rasuah berjuta-juta!!kemudian kantoi!!bukan insaf sendiri!!lepas tu pakai tudung ,serban dll untuk tonjoikan ciri-ciri keislaman!!
2.khir toyol dan sharijat lembu nfc adalah contoh terdekat!!
3.oiiii!!ingat pakat-pakat bodoh ke oiii!!puak-puak pemakan rasuah ni ingat semua orang bodoh macam puak umno kot!!

Anonymous,  August 2, 2012 at 11:34 AM  

Bila nak serah keahlian pas kpd TGNA? Udah mcm pak kiayai!!!

Anonymous,  August 2, 2012 at 2:36 PM  

Haih....Khir Toyo nak dicontohi? blaaa la wei

Anonymous,  August 2, 2012 at 3:42 PM  

Gomo pengedar blue film boleh cerita ttg tuhan dan nabi?hebat tahap gaban bdk x pass SPM ni....bgs juga otak kuning ye

Anonymous,  August 2, 2012 at 5:19 PM  

dah ni time pakai mcm pak kiai..

semua yg dulu2 tu bagi kat org lain pulak..
kan noh omar pun ada..tak kenyang lg dia tu..

Anonymous,  August 2, 2012 at 6:14 PM  

Puak2 Vavi PR ni aku pun xpaham la..orang buat amal baik pun salah,buat salah lg teruk di hentamnya..sekurang2nya doakan la semoga kebaikan org tu berkekalan..kpd Cacai PR seperti AR tompel ckp..Bonggok.

Anonymous,  August 2, 2012 at 7:24 PM  

anon 6:14... makhluk bangang macam kau memang tak boleh paham. Kalau kau paham kau tak duduk dalam kategori bangang 7 star dah.

Kau kena sedar samada kau ni kategori mana

1. Bangang sejak lahir
2. Mudah sangat kena bangang
3. Bangang memang dah tak boleh nak ubah (tunggu mampos sama2 dengan umno)

Anonymous,  August 2, 2012 at 8:27 PM  

Bior jer diorang ni ysng semakin lama semakin hitam dan busuk hatinya....... semskin bongkak dan sombong perilakunys.... Cara cskap pon dah boleh agak ke arah mana mereka mereka ini..... Kalo benar mereka iklas nescaya satu ari nanti Allah tunjukkan sebagaimna HARUN DIN... DATO DR HASAN ALI..USTAZ NASHA MAT AISA... USTAZ HASAN BASRI......USTAZ SAIDI.... USTAZ ABDULLAH MAT SAMAH....USTAZ MAT NOOR DERIS.... DATO ZUL NORDIN.... EZAM MD NOOR.....USTAZ ISMAIL MINA....MURSHIDUL AM TIBAI!

Anti PR August 3, 2012 at 6:06 AM  

Pak Man Telo @ Swiss Cash. Sebut cash ingat sweep cash yg macam magnum4d. Melaburlah tu..

pena merah August 3, 2012 at 2:18 PM  

Khir toyo. Dah x mkn tempe ke?. Dulu ckp mkn tempe muka licin,. Skrg nape kurang licin

Anonymous,  August 4, 2012 at 7:13 AM  

pencacai PR memang buruk akhlak & kata2...

hang baik gt ke?

Allah lebih menyukai hambanya yg bertaubat....

apa2 pun dr Khir seorang Doktor, pencacai apa????? hamPAS & haPRaK...

ingat senag ke nak jadik doktor???
2 org yg hebat Tun Dr M jiga seorang doktor yg amat hebat...

Lone Ranger,  August 4, 2012 at 1:23 PM  

TUHAN BERI KITA MACAM2 DUGAAN. SEMASA KITA BERKUASA DAN BERHARTA. SEMASA KITA MISKIN. SEMASA KITA SIHAT DAN JUGA SAKIT. JANGAN SEPERTI SEEKOR MANUSIA TU...MASIH TAK MAU TAUBAT. SEKANDAL SEKS PUN BANYAK. BERMUHASABAH DIRILAH WEI...

Anonymous,  August 4, 2012 at 3:35 PM  

klu dia dah tobat ok la..dr org tua nk mampus sorg tu lepas doggy sana pastu doggy sini.. china doll pn sental, assistant sendri pn dia tala lobang bontot.. klu bercakap 99% mesti janji palsu..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP