Nasi Kangkang Teresa Kok DAP Bikin PAS Lupa Perjuangan Sebenar.

Wednesday, August 15, 2012


Teresa Kok PIG






Tepat dan benar apa yang Yb Dato Hassan Ali nyatakan, Namun demikian kami di pihak UMNO tidaklah memuji melangit parti PAS ini walaupun apa yang Hassan Ali nyatakan didalam video diatas ada kepincangannya dan tidak sama dengan apa yang Gomo persetujui. Namun demikian atas nama Islam maka PAS wajib melihat dan mendebgar teguran Yb Hassan Ali ini satu teguran yang membina dan bukannya menghancurkan PAS ke lembah lebih dasyat dengan bersekongkol dengan golongan Kafir DAP yang sememangnya konsisten menentang Islam.

Kenapa PAS berita iya pertahankan DAP sedangkan UMNO membuka pintu seluas luasnya untuk bersama sama dengan PAS dalam terus membela Islam dan bagsa Melayu? PAS sudah kena nasi Kangkang Teresa Kok? Apa pendapat anda?




19 comments:

Anonymous,  August 15, 2012 at 9:10 PM  

Hohoho... pasal nak bangangkan melayu lu memang first class beb.

Good try bro... biar sampai melayu ni betul-betul bangang.

Anonymous,  August 15, 2012 at 9:54 PM  

Hohoho...good work papagomo....pembankang mmg dri longkang

Anonymous,  August 15, 2012 at 10:11 PM  

sudah la umg0k,,k0rang memang jel0s ape yg pakatan buat!!!!!!!!!!! x dpt beza kan taik dgn permata??????HIDUP PAKATAN 1000000000 THUN LGI

Global Products & Services Review August 15, 2012 at 10:13 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

melayu tak lupa August 15, 2012 at 10:14 PM  

Lu memang bangang tahap gaban dan tak bole diselamatkan lagi.kalau lu lembu memang dah harus disembelih korban...

melayu tak lupa August 15, 2012 at 10:17 PM  

Lu memang bodah tahap gaban.tak bole diselamatkan lagi! Kalau lah lu ni lembu memang dah layak kena sembelih korban !!!!

Anonymous,  August 15, 2012 at 10:22 PM  

da abis ditubanya bukan dgn nasi kangkang je..telur rebus yg dicucuk jarum pun sudah disuapnya ke mulut pas.. "Lidah Rasmi"nya pun da abis dipintalnya sehingga apa yg tercetak sumanya menipu belaka..dengan fitnahnya,dengan memusingkan dan mengada2kan cerita dan pelbagai lagi kata nista yg ditujukan ke umno walaupun cerita yg yg disampikan takda kena mengena langsung dan saja diada2kan... Teresa Kok = Kok Terasa nasi kangkang tu sedap, tu yang buat pas lupa diri.. Lupa anak bini, lupa seluar dalam dan lupa segalanya hingga tinggal telur 2biji..Itupun kalau ada lagi..

Anonymous,  August 15, 2012 at 10:47 PM  

aku respek dato hassan ali..kata2 dia konsisten.sanggup terima dibuang parti demi perkara yg diperjuangkan.xseperti pemimpin Pas lain yg cuba perjuangkan sesuatu tapi apabila ditegur sekutu terus diam dan menyalahkan orang lain.mungkin takut periuk nasi terjejas sebab mereka hanya tahu berceramah.untuk Pas cuba lebih konsisten perjuangan anda..konsisten bukan terletak pada mulut

Anonymous,  August 15, 2012 at 10:53 PM  

dah nk raya ni oiii global product..xcuti blek kg ke?asek menempek je iklan ko ni

Anonymous,  August 15, 2012 at 11:11 PM  

bukan setakat nasi kangkang je bro..siap bagi mengangkang lagi.. sbb tu hilang ingatan terus...

maka tetiba terpacul dari mulut Pas...
negara islam tak ada dalam al quran dan hudud tidak akan dilaksanakan... ini ularmak Pas yg cakap bukan aku cakap.. nasi punya penangan

berkawan dgn syaitan dibolehkan sbb tu sanggup berkawan dgn kafir yg terang2 tolak islam dan terang2 Pas diludahnya tapi Pas tetap sanggup menjilat ludah sikafir balik gara2 taatnya pada sikafir..

ishh.. banyak bro klau nk ceti, Pas semakin songsang sejak bersahabat dgn sikafir..dulu tak mcm ni...

itu lah bahayanya nasi kangkang.. serban besar kuali pun boleh tertanggal dek penangan nasik kangkang TK ni..

Anonymous,  August 15, 2012 at 11:19 PM  

Hassan ali boleh bercakap kat tv sebab suka ngetam pas....
Cuba sesekali dia tegur rosmah, supaya pakai jilbab.....lepas tu kita tengok apa nasib hassan ali...

Iqraq bismirrab bikallazi qalaq,  August 15, 2012 at 11:40 PM  

Di situ saja dah nampak keikhlasan PAS dalam memperjuangkan Islam. Rata-rata pemimpin PAS kini mempunyai satu matlamat sahaja - masuk, takluk dan berkuasa di Putrajaya biarpun terpaksa bersahabat dan berakujanji dengan syaitan dan musuh-musuh agama. Nasib, masa depan dan kedaulatan Islam belakang kira, objektif utama dapat jawatan menteri dan projek-projek pembangunan Malaysia dalam genggaman supaya dapat jadi jutawan/laksawan segara sebelum menutup mata buat selama-lamanya.

Anonymous,  August 16, 2012 at 12:02 AM  

kalau di teliti apa yng keluar dari mulut Nik Aziz... dah terbukti apa yang dia cakap tu... cuma ramai yg tak paham... ok gua terang simple nya je... harap2 ade yang paham... Nik Aziz adalah manusia yang mana apa di buat adalah dgn kehendak ALLAH SWT... jadi apa yg keluar dari mulut Nik Aziz adalah apa yang ade dalam hati perut dia dgn izin ALLAH... kata2 Nik Aziz "kita sanggup terima pertolongan Syaitan sekali pun kalau untuk menjatuhkan UMNO".. dan ini bukti nya berkawan dgn DAP yg terang2 menolak ISLAM.. mereka sanggup bro... p/s: ulama (pewaris Nabi) belum lagi yg boleh berkawan dgn syaitan kecuali Nik Aziz... ulama ke!!!! or xxxxx

Anonymous,  August 16, 2012 at 12:59 AM  

Papa gomo blog untuk tetapan pencacai umno ..blog lubang jamban. Ngam lah pencacai umno komen kat sini untuk pencacai bodoh dan tak layak komen di blog yang ada fakta-fakta bernas. Mereka ini dari pada lebihan tuhan membuat manusia.

Anonymous,  August 16, 2012 at 7:00 AM  

Papagomo, lu mesti ingat.!! walau seiklas mana pun lu tulis untuk menjadikan bangsa melayu bersatu, ianya sudah tidak memberi kesan kepada parti cap islam Pas. Yang sebenarnya bukan hanya si Firaun Pas yang bersalah 100% tetapi si Hamman Pkr tu yang bijak menjadi batu api. Pkr bijak bermain gendang di paksanya Pas menari, andai langkah Pas sumbang maka Pas lah yang akan kena telur busuk dahulu. Lu sendiri boleh nilai komen2 kat blog lu yang mana tukang palu dan yang mana penari.

Anonymous,  August 16, 2012 at 10:31 AM  

elok lu suruh umno selesaikan isu lembu tu dulu sebelum lu panggil org lembu. Pulangkan blk duit rakyat sblm pong pang ckp pasal islam...

Anonymous,  August 16, 2012 at 12:55 PM  

pas takada power dlm PR, yg berkuasa adalah PKR dan DAP, pas pis pus hanyalah keldai tua yg nazak sama ngan pok nik.

Anonymous,  August 16, 2012 at 2:10 PM  

Esyyy!! Pykit lmbu gila da masuk kwasan ni.. GomOoo.. Cpt hpuskannn

Anonymous,  August 17, 2012 at 5:30 AM  

Aku nk negeri aku selangor Bn amik blk lps pru-13 nanti... Seksa woiiii dok selangor asyik kena tipu dgn janji manis mu mb selangor n fuckatannye!!! -bekas pengundi fuckatan yg brtaubat-

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP