Nazri Aziz Selar PAS & DAP Yang Menentang Kemerdekaan Malaysia

Tuesday, August 7, 2012


Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz menegaskan Barisan Nasional (BN) berhak untuk menentukkan tema bagi sambutan hari kemerdekaan.


Menurut Mohamed Nazri, parti itu (BN) berhak menentukan tema sambutan hari kemerdekaan kerana BN lebih berperanan dalam memperjuangkan kemerdekaan negara ini.
Tambahnya, Umno-MCA-MIC mainkan peranan yang lebih besar pada masa itu berbanding PAS dan DAP.

"Pada tahun 1951, Pas ditubuhkan tetapi menentang kemerdekaan. "DAP pula ditubuhkan pada 1969," katanya hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas mengenai tema 'Janjti Ditepati' yang dipilih sebagai tema hari kemerdekaan tahun ini yang menjadi perbualan parti pembangkang.

Sumber KL POS

Psssttt... Satu kenyataan tepat dari Nazri Aziz.... mantap!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

16 comments:

Global Products & Services Review August 7, 2012 at 1:52 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 7, 2012 at 1:58 PM  

Janji Ditepati KEPALA HOTAK ENGKAU LA NAZRI!!

Anonymous,  August 7, 2012 at 2:08 PM  

Pas sama Dap pergi mamposss!!!!

Anonymous,  August 7, 2012 at 2:10 PM  

inikah budi bahasa yg akan diturunkan ke anak cucu kelak?

Anonymous,  August 7, 2012 at 2:43 PM  

dari tutur kata kita sudah boleh kenalpasti golongan ini dari FUCKATAN.

Anonymous,  August 7, 2012 at 2:47 PM  

Rasanya tema kemerdekaan ke-55 nie,baru saja ditukar oleh Sammy Vellu kepada "Janji DiCapati"........Satuuuuu......Capatiiiii......Mariiiii.........Wokeyy Macha...Siappp

Prince of Noob August 7, 2012 at 2:54 PM  

tajuk tulis Nazri Aziz Selar PAS & DAP Yang Menentang Kemerdekaan Malaysia tapi dlm artikel takde pun sekarang ni PAS & DAP menentang kemerdekaan Malaysia? apa niieee

Anonymous,  August 7, 2012 at 3:08 PM  

SEMALAM kali pertama ReJaM© melihat Ketua Wanita Umno Malaysia, Shahrizat Jalil di mahkamah berhubung kesnya menyaman Rafizi Ramli dan Zuraida Kamaruddin kerana mendedahkan skandal lembu, NFC.

Beliau tampil dengan gaya tudung baru tidak seperti tudung yang biasa dipakainya seperti selendang sebelum ini. Bagaimanapun, "trade mark" jambul wanita Umno ala Rosmah Mansor masih dikekalkan.



Di ruang perbicaraan dalam mahkamah semalam penuh dengan gelak ketawa para hadirin yang geli hati dengan kenyataan-kenyataan dikeluarkan oleh Shahrizat.

Antaranya, menyebut bahawa beliau merasa terlalu terhina apabila digelarkan sebagai Cow Minister of the Year, selain itu beliau juga berasa malu apabila sering kali dipanggil sebagai Ketua Wanita Lembu.

Salah satu kenyataan yang membuatkan hadirin berderai dengan gelak ketawa yang tidak dapat dikawal apabila Sharizat menyebut "Wanita Umno terpalit dengan taik lembu".

ReJaM© sampai agak lewat, dan hanya sempat mengikuti sebahagian proses perbicaraan semalam. Perbicaraan akan disambung pada hari Jumaat.

Anonymous,  August 7, 2012 at 3:29 PM  

JUBOQ HANG NAZRIIII, JUBOQ HANG!!!!

Anonymous,  August 7, 2012 at 3:54 PM  

Taik prince of noob x pyah nk promote blog kosong mun sini la woi.blog mu hampeh.nk kutuk gomo la pulok.

DON MELAYU August 7, 2012 at 10:08 PM  

cuba kau senaraikan apa jasa PAS dan DAP kpd negara ni??ak rasa nak bagi 5 pun juak2 pakatan tak boleh..knp PAS dan DAP begitu takut kpd slogan Janji Ditepati sehinggakan mereka nak meroyan smpai thap mcm ni..sebab...mereka tu xde jasa langsung pada negara,menjahnamkan negara lagi ad lah..

Anonymous,  August 8, 2012 at 12:09 AM  

apa jasa Pas dan Dap semasa malaysia merdeka........????????

jasa Pas dan Dap masa kemerdekaan negara..macam TONG KOSONG.. langsung tak berjasa.. tak ada dalam sejarah jasa2 depa ni..

yg pelik sekarang Pas dan Dap terpekek melolong nak tanya BN apa jasa mereka dan apa yg telah dibuat oleh BN utk negara... muhahahaa.. geli hati aku budak tak tau apa, tak ada jasa apa tapi nak pertikaikan BN buat apa dalam soal kemerdekaan...

woii.. malu la.. lu sapa Pas dan Dap...sakit perut aku Pas dan Dap buat lawak bodoh nak jadi hero tamil murahan cuba nak pertikaikan BN yg banyak jasa dalam memerdekakan dan memajukan negara.. tetiba sekarang nak tunjukan kononnya Pas dan Dap plak yg berjasa...aiyaa.. cite kartun la.. lu salah org lah mau tegur...

pada ahlul2 Pas dan Dap..
BALIK CERMIN DIRI SENDIRI APA JASA PAS DAN DAP untuk merdekakan negara...??? jangan memalukan diri sendiri laa.. dasar kulit muka tebak mcm kulit ....

bro yul August 8, 2012 at 12:38 AM  

betul apa yg datuk nazri ckp...pas dan dap x pernah berjuang pon demi ke merdekan negara yg parti ajaran sesat dan komunis nie berjuang adalah utk menghancurkan negara malaysia nie.....jd x perlu la dia nk kecoh2 xde jasa pas dan dap boleh d bangga kan d malaysia nie....harap maklum...

Anonymous,  August 8, 2012 at 2:29 AM  

Woiiii ada la jasa pas n dap utk kemerdekaan m'sia.. Iaitu mnghancur n memecahbelahkan perpaduan kaum di m'sia..

Anonymous,  August 8, 2012 at 6:01 AM  

"Janji DiCapati"....... Satuuuuu......Capatiiiii......Mariiiii.........Wokeyy Macha...Siappp

Anonymous,  August 8, 2012 at 11:51 PM  

jasa Pas pd negara..memecah belahkan ummah

jasa Dap pd negara..berlaku rusuhan kaum, kominis bermaharaja lela menghuru harakan negara dan rakyat

ingat dua parti ini... boleh merosakan dan menghancurkan negara

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP