PANAS - Karpal Singh Gelar Tantawi Ketua Pemuda PAS Radio Buruk

Monday, August 6, 2012


Biar Benar Cerita ni?
Jom layan
KLIK DISINI

Psssttt.... Berani ke PAS? Khak Ptuih lah


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



16 comments:

Anonymous,  August 6, 2012 at 6:49 AM  

AGREE TO DISAGREE

ATAU

ISU INI MENDEDAHKAN KETIDAK SELARIAN SERIUS DALAM PAKATAN RIAQ ITU SENDIRI

Anonymous,  August 6, 2012 at 7:15 AM  

DALAM KEADAAN MEREKA TIDAK SELARI ITU, AMBILAH KESEMPATAN YANG ADA BAGI MENGHANCURKAN MEREKA!

Anonymous,  August 6, 2012 at 8:11 AM  

Saya orang islam. Tetapi saya tabik sama Karpal Singh. Saya tabik kerana dia sangat konsisten pendirianya .. dulu dan kini dia tetap tak berubah .. dia tetap bertegas dengan sumpah "langkah mayat aku jika Pas mahu buat negara islam dan mahu laksana Hudud" .. Saya hanya tidak bersetuju dengan perjuangan DAP tapi saya tetap kagum dengan ketegasan yang di tunjukkan oleh Ketua Parti DAP .. adakah sikap yang seperti ini dalam diri para ulamak yang memimpin Pas ? .. adakah Nik Aziz boleh dibandingkan dengan Karpal Singh .. adakah Hadi Awang setaraf dengan Karpal Singh .. apa kelas Nasrudin Tantawi ada nak menipu orang2 Pas dan Umno bahawa Karpal Singh dah kendur menentang perjuangan islam Pas.

Kesimpulannya .. memang kena sangat bila Karpal Singh kata Nasrudin Tantawi hanyalah sebuah "Radio Buruk" .. kah kah kah baru padan muka Ostad Tantawi nooorrrr.

Hj Mansuh.

Lori hantu,  August 6, 2012 at 8:47 AM  

hebat mursidul am DAP ni tolak hudud.
yg mursyidul am PAS takut sampai terkencing .
mursyidul am PKR jadi batu api.

apa dah jadi pada 3 mrssyidul am ini.

Anonymous,  August 6, 2012 at 10:37 AM  

ketiga-tiga mursidul sedang sibok mencakar agihan kerusi PRU13. kita tunggu dan tengok antara mereka beriga pun main politik.

Anonymous,  August 6, 2012 at 11:01 AM  

Pisau karat dah tak larat
Nak membela pemimpin keparat
Apa yang dia boleh buat
Yang dah di ludah kembali dijilat

Faham maksud hamba?

Leftenan Caine August 6, 2012 at 1:02 PM  

habislah....PAS dah kena sound ngan God Father diorng..lepas ni msti PAS snyp cam org bodoh jer..kalau dgn india kerusi roda ni kau takut sgt,kalau ngan UMNO mcm2 kau blh ckap..snggh tak ku sangka kau begitu DAYUS PAS!!trutama sekali Nik Aziz..!!cakap xserupa bikin..

Global Products & Services Review August 6, 2012 at 1:52 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 6, 2012 at 6:56 PM  

Pegi la hentam eh dah terang2 orng tu tolak hudud... Kata nak berjihad... demo la depan rhmah kapal singh tu...

Anonymous,  August 6, 2012 at 7:24 PM  

aku agak marah dgn Pas dlm hal ni.kene ketuk kepala pn tersengeh mcm kerang busuk lg.lawanla oii.tunjukla sape bos kt karpal singh ni.cane nk perintah negara klu mcm ni asek ikot ckp org je.no vote for Pas dlm hal ni

Anonymous,  August 6, 2012 at 8:31 PM  

Mat TAN TAIK...ERTINYA BERTAN-TAN TAIK AJE....HABUK PUN TARAK.....

Anonymous,  August 6, 2012 at 8:43 PM  

Ingat lg masa debat nasrudin dgn fakrul bari... Dia ckp karpal dh setuju hudud dlm kovensyen kat penang.konon2nya dia dah jinakkan DAP.. Karpal terang2 an tk sokong... Itula..kalau nak bertoleransi dgn kafir..pastikan kita ni..dominan...jgn main ikut jer..silap2 haribulan islam tergadai..melayu tersadai

Anonymous,  August 7, 2012 at 12:23 AM  

eh..kan Pas kata parti Pas dominan dalam PR ni...??? pelik aku.. ye kee..? kena sound dgn sikarpal kenapa tetiba jadi bisu..??? kemana semangat jihad manusia2 Pas ni..???

mana peginya pejuang2 islam Pas..?? sorok dalam kain pelikat ke..??
tak kan dgn india yg OKU ni pun dah terkucil..??

nak pejuangkan islam apa kalau dgn kafir yg OKU pun dah kecut telor..?? senyap membisu Pas bila kepala kena kahak dek si OKU ni...woi pejuang Pas serban tu buat lap kahak si OKU ni ke...

amboi kalau dgn umno fuhh.. berkorbar semangat jihat, semangat sebagai pejuang islam..habis semuanya dikafirkan semuanya nak ditentang, semuanya tak islamik, tapi dgn manusia kafir yg lemah OKU pulak yg terang2an menyanggah kehendak Pas.. Pas langsung tak berani nak bersuara apatah lagi nak berdepan membantah, awal2 lagi dah tersungkur kena libas dgn serban siOKU ni... Pas kan lebih baik serban besar kauorg tu buang dalam tong sampah je lah..serban yg dipakai hanya utk berlakon

Pas pejuang islam bacul

Anonymous,  August 7, 2012 at 2:41 AM  

aikkk..kan Pas yg mendabik dada kononnya Pas saja yg islam dan yg lain semuanya tak islam..

slogan dan pejuangan Pas pun, membangun bersama islam dan akan melaksanakan negara islam dan hudud... jadi buktikan lah.. kan Pas yg kuat bersorak, yg canang serata kempung nak buat negara islam dan hudud... umno kan dah dikafirkan, umno kan dah tolak islam..itu semua kata2 ulamak2 Pas...jadi buktikan lah.. yg Pas terbaik utk laksanakan agenda islam.. buktikan dan tunjukan lah... jgn cakap je besar..

dah kantoi kena perbodoh2kan oleh sikarpal Dap, nak salahkan umno psal apa..umno tak ada sangkut paut laa... kahakk pthuii.. Pas

Anonymous,  August 7, 2012 at 9:06 AM  

Mana pahlawan Pas ni.xkan berani dgn melayu islam je.oh...lupa,dekat nk raya ni pahlawan Pas semua sibuk jual mercun buat duit raya

Anonymous,  August 7, 2012 at 3:15 PM  

Ha..ha..ha..si karpal bersuara...pejuang pas membisu seribu bahasa
Dengan ini aku menyokong kenyataan pas sememangnya penakut....

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP