Lajim Ukin Tidak Gugat UMNO & Barisan Nasional - Najib Razak

Saturday, August 4, 2012



Presiden UMNO Datuk Seri Najib Tun Razak yakin bahawa kedudukan Umno dan Barisan Nasional (BN) tidak akan tergugat dengan perletakan jawatan Datuk Seri Lajim Ukin dan isu melibatkan beberapa komponen parti di Sabah.Perdana Menteri itu berkata Umno dan BN mampu menangani cabaran dengan mengambil langkah yang sewajarnya untuk memulihkan keadaan.

Maklumat Lanjut KLIK DISINI


Psssttt.... PKR yang nampaknya semakin hari semakin goyah, sah PKR Bungkus lepas PRU ni.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


13 comments:

mat albab,  August 4, 2012 at 5:18 PM  

jgn terlalu confident.bn disabah dlm gelabah.sarawak pun 50/50.

najib kena letak calon tempatan yg bersih dan terbaik.


bn kalau nak menang bergaya kena letak anak tempatan sama ada dun atau parlimen.

elakkan calon payung terjun.dengar cerita mca masih amalkan calon payung terjun.calon tempatan diabaikan.

bn boleh menang dlm pru 13 nanti.tapi cuma sekadar cukup makan.rakayt mahu kerajaan dan pembangkang seimbang.

rakyat sudah serik kalau bn lebih kuasa dia akan joli dgn kuasa yg ada.itulah yg telah berlaku kini.

rakyat juga amat harap pembangkang terus menghidupakan demokrasi malaysia.

menteri yg tak ada kualiti patut rentikan sahaja.


bn kena kerja kuat lagi.jangan percaya laporan bodoh drp umno sendiri.

Global Products & Services Review August 4, 2012 at 5:29 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 5, 2012 at 12:59 AM  

Walaupon seorang yang keluar mno,mesti kena carik sebab kenapa masih ada yg nak keluar dari parti keramat melayu ni...

DON MELAYU August 5, 2012 at 1:17 AM  

apa ad hal setakat pmimpin yg pntgkan duit mcm dia ni,gila kuasa..semua org tahu dia ni sbnrnya cita2 nk jadi KM sbah..semua pmimpin yg pmbgkang ad skrg ni semua xde class bro..parti diorng pun parti low class...

Anonymous,  August 5, 2012 at 2:54 AM  

Umno akan gulung tikar kat Sabah ...ini bukan wilayah semananjung...memang patut pengaruh parti terlalu perkauman ni berkubur di Sabah .kerana umno bn lah rakyat Sabah jadi miskin .tengok saja rakyat Sabah dan Sarawak terpaksa ke semananjung mencari rezeki...sedangkan kedua-dua negeri ini terkaya dari sumber aslinya.tak cukup dengan itu umno angkut pendatang kenegeri ini! Apa punya dasar ..kalau rakyat di tempat sendiri (malaya) dah tak sudi dengan umnoporno rasuah tak ingat dunia apakah Sabah masih mengemis kepada penjajah dari seberang. Pe jahanam umno porno berambus dari bumi Sabah jangan bawa budaya perkauman ke negeri ini..

Anonymous,  August 5, 2012 at 4:05 AM  

sabah la ngri pling miskin..gaji kcik mkan mahal plak tu!!!teh 0 ais pun rm1.80..x caye turun bandar tawau.......

Anonymous,  August 5, 2012 at 7:45 AM  

Don melayu.
Nak jadi ketua memang impian setiap pemimpin,
Jika rasa nak jadi ketua itu tidak ada maka jangan sibuk nak jadi pemimpin.

Anonymous,  August 5, 2012 at 9:32 AM  

Sebenarnya rakyat Sabah rasa tertipu sejak menyertai gabungan pembentukan Malaysia ..kekayaan dibolot ..dalam apa-apa bidang pun semuanya di dominansi oran semananjung ...ingatlah semananjung Malaysia rakyatnya tidak akan menikmati kemakmuran seperti hari ini jika tampa penyertaan Sabah Sarawak dan sumbangan hasil minyaknya kepada kerajaan pusat.oleh itu rakyat semananjung terutama berua-berua umno janganlah bermegah kemajuan yang kamu nikmati...sedangkan negeri ini bergelut dengan pendatang haram hasil kerja durjana terkutuk kerajaan umnobn yang di dalangi pemimpin mereka.

Anonymous,  August 5, 2012 at 9:48 AM  

BELAJAR SEJARAH
BERSYUKUR
ALANGKAH BAGUS SEKIRANYA SABAH DAN SERAWAK DLM JAJAHAN INDONESIA.MUNGKIN NEGERI ANDA LEBIH KAYA DARI SEMENANJUNG

Anonymous,  August 5, 2012 at 9:52 AM  

PASAL APA,PASAL PEMIMPIN TEMPATAN LA YG TAK TAHU MEMERINTAH.TAK RETI NAK MENARIK PELABUR PELABUR ASING.KAN BAGUS KILANG KILANG DIBUKA DISANA.TENAGA BURUH YG RAMAI,HASIL NEGERI YG BYK.MINYAK...BALAK.....AKU TUMBUK MUKO KAU

Anonymous,  August 6, 2012 at 7:33 AM  

Anonymous: 9:48 AM belajar sejarah apa lu punya kepala otak ke ha?lu sedikit pun tidak tahu sejarah SABH&SARAWAK.apakah SABAH&SARAWAK perlu menyertai wilayah lain jika tidak menyertai malaya dan apakah mennjadi jajahan Indonesia?kenapa negara BERUNEI tidak pun di gugat negara jiran?apa lu tahu pasal kenapa BERUNEI membatalkan hasrat menyertai Malaysia dahulu?apa lu tahu mengenai perjanjian persetujuan Sabah menyertai malayasia iaitu 20 perkara? Di mana perjanjian itu sekarang sudah dimungkiri dan dibuang dalam jamban,kini masih lagi di bangkit kan oleh pemimpin Sabah yang berjiwa rakyat tapi bukan dari kalangan umno bn .jasa umnobn di Sabah hanya angkut pendatang haram yang sebulu dengan mereka.kamu yang berua umnobn penjajah belajar sejarah lagi atau perlu sunat kali ke dua...cakap macam muka ikan kerapu yang tercungap-cungap puui.

Anonymous,  August 6, 2012 at 7:41 AM  

Anonymous:9:52 AM pemimpin bukan ori tempatan pimpin Sabah dan pelabur-pelabur di kawal persekutuan di mana perlu mereka melabur...lu tau apa aku ludah muka engkau macam belacan tu.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP