Respon Najib Razak Berhubung Gambarnya Yang Dipijak Pembangkang Malam Tadi

Friday, August 31, 2012


Datuk Seri Najib Razak hari ini berkata, kerajaan akan terus berusaha mengekalkan kestabilan, keamanan dan kemakmuran negara untuk generasi muda selaras dengan slogan "Janji Ditepati."

"Bila janji dibuat, kita tepati. Kita janji kestabilan, kita janji kemakmuran," kata Perdana Menteri semasa mengucapkan terima kasih kepada peserta selepas sambutan Hari Kemerdekaan ke-55 yang bertemakan "55 tahun Merdeka Janji Ditepati" di Dataran Merdeka di sini, hari ini.

Beliau berkata: "Setelah 55 tahun merdeka, kita dapat mewujudkan negara yang stabil dan makmur serta menambah kesejahteraan kepada rakyat. Itulah Janji Ditepati."

Najib yang diiringi timbalannya Tan Sri Muhyiddin Yassin serta Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim, yang juga Pengerusi Jawatankuasa Induk sambutan Hari Kemerdekaan bersama isteri masing-masing beramah mesra dengan para peserta sebaik tamat majlis itu sebelum menaiki pentas khas untuk menyampaikan ucapan.

Najib yang sebelum itu turut menunjukkan ekspresi "1M4U" kepada peserta serta melaungkan "1Malaysia" disambut dengan penuh bersemangat oleh peserta, turut berkata, ini semua dilakukan untuk generasi baru, iaitu generasi Y negara, bagi memastikan apabila mereka mengambil alih kepimpinan, negara berada dalam keadaan lebih stabil dan makmur.

"Saya berada di sini untuk anda, kami berada di sini untuk anda dan kami melakukan ini untuk anda,"

Read More...

Itulah kenyataan Perdana Menteri Malaysia, tidak ada hasutan ataupun suruhan agar kita membenci Pakatan apatah lagi untuk memijak muka pemimpin pembangkang. membakar bendera. Ataupun nak menukar itu dan ini yang telah wujud sejak Merdeka lalu.

Kesimpulan mudah untuk kita semua berfikir, Najib Razak ada otak berbanding dengan Anwar Ibrahim ataupun mana mana pemimpin pembangkang dalam pekara ini. Jauh perbedaan akal fikiran mereka sampaikan kita dapat lihat jurangnya.



Teruskan membina Malaysia ini wahai Najib Razak, dan percayalah PRU 13 nanti BN akan memperolehi kemenangan besar sekaligus menafikan pembangkang yang begitu jahil untuk mentadbir Malaysia.

Video Pembangkang Pijak Gambar Najib Razak KLIK DISINI


Psssttt.... Kita kena buka mata dan minda melihat pemimpin kita ini.... Demi negara yang tercinta.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT





18 comments:

Global Products & Services Review August 31, 2012 at 8:05 PM  
This comment has been removed by the author.
asifadio August 31, 2012 at 8:05 PM  

Totally stuju la gomo.. dulu aku penah ke arah pr.. tapi aku muhasabah balik tgk belah bn ni lain.. diorg politik, politik, but ape yg should be common to every malaysian diorg tolak tepi politik.. serious aku pastu tuka

Global Products & Services Review August 31, 2012 at 8:05 PM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 31, 2012 at 8:34 PM  

nuar dia punya otak ader kat kerandot tolo nya....siang mlm cari jalan mcm mana nak memburit & menjubor rakyat negara ni....

Anonymous,  August 31, 2012 at 9:02 PM  

JANJI DICAPATI

BOB MALAYA August 31, 2012 at 9:37 PM  

tgk pemimpin kita najib dan rosmah tetap tenang walaupun isu gambar di dipijak yang dilakukan oleh puak-puak yang mental tak betul mcm anjing..kerana negara dan rakyat lebih penting daripada melayan kerenah mereka yang sakit jiwa dan perangai mcm anjing..PAS dan PKR telah merrosakkan pemikiran anak harapan negara..bodoh-bodoh....

Anonymous,  August 31, 2012 at 10:12 PM  

Ape kata kita pijak plak gambar nik ajis,boy hadi,cikAnu,lks,lge,ksink dan manoharan xsedar diri tu?siap ludah lg..bagus x?puiii!!!
Tp kita org umno xkan buat benda bodoh mcm tu..kita xmengong mcm tu.Kita akan ajar dorang semua tu masa mengundi nt.sabor ajelah pembalasan akan tiba

Anonymous,  August 31, 2012 at 10:22 PM  

Taktik al-jub hantar org dan balaci dia untuk pijak gambar PM tak menjadi isu besar... Tengok perhimpunan merdeka mlm ini, pegi mampos la aljubb.... Rakyat tak makan dgn provokasi kau, kau dah hilang sokongan rakyat...

Anonymous,  August 31, 2012 at 10:31 PM  

walaupun gambar dipijak tapi wajah PM tetap ceria... tapi yg sebaliknya wajah aljub semakin layu dan reput wajah tak laku,wajah kecewa dan tertekan.

Anonymous,  September 1, 2012 at 4:42 AM  

Satu sebab je knp aku x sokong pr smpai skrg.. Dulu aku sokong sumpah x tipu!!!.. 1 sebab aku x sokong tu knp anwar susah sgt nk sumpah laknat junjung al-quran yg semua video2, isu2 seks n lain2 isu moral beliau tu adalah fitnah atau konspirasi.. Klau dia berani sumpah laknat serius aku sokong pr tp sebaliknye byk dolak dalih so aku kembali jd pengundi atas pagar..

Anonymous,  September 1, 2012 at 6:45 AM  

Pakatan sudah melalui ini semua malah lebih perit dari gambar kena pijak...sakit cara fizikal...ceramah DSAI di baling batu seorang tercedra...ketua menteri p pinang diberi kek berbentuk tahi...kenderaan DSAI dirosak kan !

Anonymous,  September 1, 2012 at 10:17 AM  

Hidup senang lenang selepas melesapkan wang rakyat sebanyak RM3 b ilion.

Hidup senang lenang selepas melesapkan wang rakyat sebanyak RM30 milion.

Senang lenang dengan mendiami dalam rumah duit haram berharga jutaan ringgit.

Tanpa pekerjaan tetap hanya dengan gaji MP saja beli rumah jutaan rgt. ada body guard, kereta mewah, upah sana upah sini buat kacau dalam negara,

kalau nak tulis banyak sangat. kita fikir lah.

Anonymous,  September 1, 2012 at 10:34 AM  

Awaklah patut bertanggungjawab lapaorkan kepada sprm dan kemukakan bukti-bukti sekali...nak bila lagi inilah masanya dekat PRU 13....kalau ini ada kes...tak perlu saifol jadi keldai gadai bontot kepada umno untuk memfitnah anwar.kamulah syaitan di kalangan pencacai umnobn untuk menyesatkan fikiran rakyat.berpolitik cara pengecut...kotor...

Anonymous,  September 1, 2012 at 11:26 AM  

cerita koyak, pijak gambar pemimpin bukan perkara baru, dahulu gambar TUN M dipijak-pijak di banyak sekolah agama rakyat di kelantan, dan dua bulan lepas gambar najib disuruh pijak di Sekolah Agama Rakyat di Kampong Pisang Baling Kedah. Kepada Ibubapa yang berniat murni untuk anak mereka belajar agama pilih2 lah sekolah, takut anak kita rosak akhlah apabila keluar dari SAR yang dikendalikan pembangkang.

Pada hal gaji guru, buku teks semuanya dibawah peruntukan kerajaan pusat. kalau kita terus menyokong sekolah begini maknanya kita juga terlibat dalam perkara2 yang tidak betul dan dilarang oleh Allah.

hanawan September 1, 2012 at 7:28 PM  

Haha, ko yg bodu, sejak bila rosmah p. Tu pemimpin...? Hahaha... Tula akibat upah netizen jadi pengkomen n twuit2... Gomo ko xmo cakap apa2 ka pasal tweet hantu tu gomol??? Hahaha

kakak semah September 1, 2012 at 10:25 PM  

Ini lah ciri2 pemimpin yg sebenar... Ptg kan keamanan negara dan tidak campur dgn privacy org nk bt pe buat lah dia tak perduli pun....akak respek lah

Anonymous,  September 2, 2012 at 9:47 AM  

Bukan anuar nak cari jobor. Lu yg cari. Abu!

Anonymous,  September 3, 2012 at 3:24 AM  

Jumaat lepas aku g beraya umah tok sedara aku yg juga seorang ustaz di gombak. Cite pasal anwar. Yg bestnye die ckp si anwar tu patut simbah dgn air yasin je kat muka die baru menggelupor die sbb byk benor buat dosa. Tgk muka dah mcm setan.Ada logiknyer tu. Sumpah tak nak. Itu je jawabnye.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP