Ucapan Lebaran Dari Warga Produksi Tanda Putera

Friday, August 17, 2012





Warga Produksi Filem Tanda Putera Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Datin Paduk Shuhaimi Baba, Rusdi Ramli dan Kavita Sidhu.

Selamat Hari Raya





7 comments:

Luqmanul Hakim Abd. Rahim August 17, 2012 at 4:31 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  August 17, 2012 at 5:41 AM  

Ingat senang ke nak kaya? Invest RM2300 dapat RM310 tiap-tiap bulan??? Fikir-fikirkanlah...

Anonymous,  August 17, 2012 at 5:59 AM  

Sebelum melabur, ada baiknya telefon tanya bank negara dahulu. Kita kan orang berilmu. Ilmu pengetahuan penyuluh kehidupan.

Anonymous,  August 17, 2012 at 7:46 AM  

c0mfirm pilem k0 x laku kat punggung wyang nnti suhaimi w0iiiii,,,,pncacai taraf l0ngkang mngkin teruja nk mn0nt0n.......

Anonymous,  August 17, 2012 at 11:45 AM  

SEEKOR PENCACAI DAPIG DAH MASUK MEROYAN DAH.PENJILAT DAPIG TEGAR.

Anonymous,  August 17, 2012 at 12:12 PM  

DAP, DAPig, UMNGOK, etc..korg ingat sikit. Negara ni ada 3 bangsa, suka ke tidak mmg akan sentiasa ada tiga tiga bangsa penduduk Malaysia. Kalau tak suka, masalah kau la kan. Tak suka, pi tempat lain je la.

Cuba berperangai elok sikit. Nama je Islam, tapi perangai mcm binatang. Bulan Ramadhan ni korg mmg tak belajar satu benda pun. Termasuk Gomo. Senang je dia nak mencarut.

Gambaran org UMNO/PR sama je dlm sini. Semua pandai mencarut. Sama sama dipanggil pencacai parti masing masing. Macam tu je la sampai akhir hayat. Maki hamun dan tak belajar satu benda.

Mungkin itulah hakikat yg diingini oleh semua parti politik. Buat rakyat gaduh je hari hari. Diorang gaduh, kitaorg buat hal kita...

Anonymous,  August 17, 2012 at 2:36 PM  

Nak melabur kena tanya siapa panel syarie dia, kalau ada baru boleh bermuamalat dengan nya..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP