Negara Malaysia Mesti Sedia Berdepan Dengan Apa Jua Cabaran

Thursday, September 13, 2012

alt

"Perubahan yang dimaksudkan bukanlah hanya sekadar menambah bilangan kakitangan dan kemudahan, tetapi sekarang ini kita perlu juga memahami dan meningkatkan dinamik proses pengajaran dan pembelajaran," .

Selanjutnya di Klpos.com


29 comments:

Anonymous,  September 13, 2012 at 9:55 PM  

ini semua x penting Gomo....

yang penting sekarang kita jentera UMNO ketandusan video LUCAH!!

harap2 ko boleh update video LUCAH terbaru...

Anonymous,  September 13, 2012 at 10:07 PM  

Ni tak lain tak bukan memang salah umno le ni takde video lucah. .

Anonymous,  September 13, 2012 at 10:08 PM  

Ni tak lain tak bukan memang salah umno le ni takde video lucah. .

Prince of Noob September 13, 2012 at 10:22 PM  

selama ni pun malaysia dah sedia berdepan dengan apa jua cabaran, termasuk pilihanraya dan kemungkinan parti politik yg memerintah negara bertukar, tak gitu?

Anonymous,  September 13, 2012 at 10:58 PM  

Insaflah saudara2 sekalian. Dr M sdh mengatakan, UMNO itu adalah syaiton!! Adalah berdosa besar, bersekongkol dgn syaiton!! Marilah beramai2 masuk PR yg ternyata adalah malaikat (cuma belum dikenal).

Anonymous,  September 13, 2012 at 11:48 PM  

Gomo Ada edisi video Lucah barukah...mahu yang hebat punya yang..ibarat sudah terang lagi tersuluh..sudah telanjang lagi terkangkang ...untuk bersedia berdepan dengan malaikat tidak di kenali lagi.supaya umnobn mendapat majority besar untuk membentuk pembangkang baru menggantikan pakatan rakyat.manakaa pakatan rakyat kalah teruk Dan terpaksa ke putrajaya membentuk kerjaan baru.kakahkah..pengkomen yang berfakta kan bontot liwat ,juboq sebagai hujah belum muncul lagi..adalah nti..sekarang dia tengah projek buat anak sama Isteri no 2..!

Anonymous,  September 14, 2012 at 12:52 AM  

Cuba tnya nuwar berahim kenapa dia tarik saman sepol.liwat tetap liwat ke..

Anonymous,  September 14, 2012 at 3:09 AM  

Anwar ibrahim berbadan muscular ke? Tak tau la aku. Pakai baju V-neck? Hmmm tak tau la jugak. Wahai gomen BN yg sgt pandai...saya rasa buku panduan berkenaan kaum LGBT agak bodoh la.

Dah sakit perut duk gelak ni..

Anonymous,  September 14, 2012 at 4:40 AM  

Termasuk juga cabaran umno mampos

Anonymous,  September 14, 2012 at 8:04 AM  

Video lucah? Yang bos korang berlakon tu ker?

GotYou!,  September 14, 2012 at 9:08 AM  

Sibuk bertanya video lucah pemimpin depa. Dah tunjuk tak percaya pula! Hahaha.

Anonymous,  September 14, 2012 at 9:49 AM  

mcm x de berita panas je papa ni...

Anonymous,  September 14, 2012 at 10:20 AM  

Sendiri berlakon sendiri mau tanya, cakap serupa bodo.

zam September 14, 2012 at 10:37 AM  

heeeee betul la bro. lepa ni gian nak tengok kote bengkok boss lepa heee.... tu yg asyik minta sama papagomo tu heee...

Anonymous,  September 14, 2012 at 10:54 AM  

aku ada video lucah .. Nuar tengah konkek ahli ahli PKR and PAS .. mau tengok ?

Anonymous,  September 14, 2012 at 11:01 AM  

Penuh Bukit Jalil masa ulangtahun Umno 66 tahun pun masih nak kata Umno nak mampos? Tu baru dari cawangan, tak campur ahli biasa dengan bukan ahli Umno yg sokong BN lagi tu.

Anonymous,  September 14, 2012 at 3:00 PM  

parti pas ni ibarat arak dlm botol dan botol tu pula di tampal lebel gambar kaabah.

Anonymous,  September 14, 2012 at 3:23 PM  

tapi perrsoalan paling penting bila konek aljuburi nak mampos? ni semua silap kilang viagra la ni

Anonymous,  September 14, 2012 at 4:30 PM  

Hari ni ada lagi beruk PORKasa dan FUCKida membaling cat. Takut betul korang dengan anwar ye?

Kalau umno kuat nak buat apa takut? Zaman purbakala dulu poster bn letak gambar beruk pun boleh menang. Tapi bukan di abad ke 21 ni. Hanya yang tinggal cuma beruk2 saki baki melayu purba yang belum mampos lagi bernaung bawah pertubuhan militan PORKasa dan FUCKida.

Kah kah kah... masih ada yang bangang rupanya melayu ni. Tentu melayu yang tak sekolah tinggi atau gagal dalam spm macam papagomo. Pasal tu akai tak dak.

Anonymous,  September 14, 2012 at 5:09 PM  

lg lah bangaggang dah tau sokong parti yg dah disahkan haram oleh ulamak luar dan dlm negeri pun nak sokong.melantun2 tolol

Anonymous,  September 14, 2012 at 5:11 PM  

ANON 3:00 PM

What are you trying to say???

Anonymous,  September 14, 2012 at 5:33 PM  

Nik aziz kata kita blh kawan ngan syaitan.betul ke

Anonymous,  September 14, 2012 at 5:36 PM  

Harakah daily yg cakap.tul tak anon 4.30

Anonymous,  September 14, 2012 at 5:38 PM  

Anon 5.11- Lu pikir la sdiri gapo hok anon 3 tulis

Anonymous,  September 14, 2012 at 8:10 PM  

Anon 5.33

Nik aziz cakap boleh berkawan dengan setan tu memang betul. Maknanya boleh berkawan dengan umno sebab umno tu bukan ke setan? Apa salahnya berkawan dengan setan umno? Cuma jangan undi umno je. Aku pun berkawan dengan setan umno. Dalam pada tu aku nak bagi umno mampos.

nizbzam September 14, 2012 at 11:25 PM  

hehe he he dri dulu mntak mampos tk mampos jugakan,ko nk thu sebab apa PR tk mnang2?nk thu tk?

(sebab ko je g undi pakatan haram tu)
kwan2 ko yg lain semua undi BN.
BOLO LANTUN LANTUN

Global Products & Services Review September 15, 2012 at 12:34 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  September 15, 2012 at 2:39 PM  

Samo gok ngan aku.aku kawan gok ngan syaitan pas esp nik ajis.tp sekadar kawan jah la.dengar blh,cayo jgn.sapa maso aku undi bn.lega sero,tahun ni pas kaloh bsar d klate.negeri lain lantak p la.bukab nyo aku duk negeri lain.bia diorang raso plk pas perintah.membangun bersama sampah sarap.

Kak bedah,  September 18, 2012 at 3:23 PM  

Diam lah pukimak punya noob babi sial

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP