PAS Mesti Ikut Saranan Pemuda UMNO Keluar Pakatan

Saturday, September 22, 2012

 alt
"Bila ada orang Islam dan bukan Islam yang ingin berhimpun bagi menunjukkan tanda protes terhadap filem yang menghina Nabi Muhammad SAW, ada individu yang berkata seolah-olah tindakan itu membazir tenaga dan masa.

Selanjutnya klik sini



DAP ANTI ISLAM
 PAS ITU MELAYU
 UMNO ITU ISLAM 
 ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

28 comments:

Prince of Noob September 22, 2012 at 4:18 PM  

ok PAS dan UMNO sama2 keluar barisan dan pakatan kemudian bentuk gabungan baru yg dinamakan PASUMNO... kemudian mantapkan objektif bersama2 iaitu untuk berjuang demi agama Islam dan Melayu... ok?

Anonymous,  September 22, 2012 at 4:39 PM  

DLM PAS ADA PUAK KHAWARIJ,SYIAH,WAHABI.PUAK2 NI PUN X NGAM,TAMBAH PULA SYUIAH DIA PURA2/TAQIAH,BILA ADA PELUANG DEPA AKAN HANCURKAN YG LAIN

Anonymous,  September 22, 2012 at 4:40 PM  

gua heran la bro..nape la sampai la ni PAS masih rela jadi BUDAK BODOH je dlm PR... agaknye tu la kesan kwan ngan peliwat???

Anonymous,  September 22, 2012 at 5:02 PM  

BILA DAH TAKSUB BABIBUTA HILANGLAH AKAL YG WARAS.ISLAM SURUH MEMELIHARA AKAL

Anonymous,  September 22, 2012 at 5:20 PM  

Sudah dah tersingap-singap baru nak kan kerjasama PAS......jangan mimpa lah. Nik Aziz dah kata jangan harap pas umno bersatu lagi. Dulu dah buat tapi umno menderhakai berjanjian bila gabongan dapat sokongan padu rakyat, Umno tinggalkan Pas. Bodoh sangat kah pas ni.

Anonymous,  September 22, 2012 at 5:22 PM  

Sokongan rakyat dah pudar baru nak kan PAS...........boleh kah kongsi sama projek projek tu?

Anonymous,  September 22, 2012 at 5:28 PM  

MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI, MIMPI..........

Tukang Komen September 22, 2012 at 5:38 PM  

Ahli2 pas grassroot ramai yg faham isu perpaduan. Yg bodoh,degil dan kaki bodek dap buat2 tak faham sbb idamkan jawatan menteri dlm kabinet Anwar. Kabinet bayangan Anwar ada hanya jawatan PM untuk dirinya saja. Jawatan lain kekal dalam bayang2 je.
Kalau dah sesat nak cari pangkal jalan pun tak jumpa.

Anonymous,  September 22, 2012 at 5:46 PM  

Bukan susah sangat nak suruh orang pas masuk umno, tukar dasar undang2 negara kepada al-quran,hadis dan ijmak ulama, maka akan berbondong-bondong lah orang pas masuk umno.
Tak percaya?
Cuba lah tukar....kerana itulah misi mereka...

Anonymous,  September 22, 2012 at 5:51 PM  

orang yg sesat xakan mengaku dia sesat... tapi mengatakan org lain yg sesat...... lagi menyesatkan.....renung renungkan lah...

Anonymous,  September 22, 2012 at 6:04 PM  


1. Demi masa.
2. Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian.
3. Kecuali mereka yg beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan sabar.

(al 'asr: 1-3)

Kepada tukang komen.
Mereka juga saudara kita, sekiranya mereka salah maka wajib anda perbetulkan.
Sekiranya mereka sesat, maka tunjukilah jalan yg lurus.
Jika mereka jahil maka tegurlah mereka.
Tak kan dibiar begitu saja...

Anonymous,  September 22, 2012 at 6:11 PM  

Anon 5:51.pm
Bagi satu statement yang paling ringkas dan mudah faham, macam mana yang dikatakan ajaran sesat?

Tak payah panjang2, yg ringkas dan padat!

Anonymous,  September 22, 2012 at 6:34 PM  

Mu gilo ke apo?Mana boleh PAS ikut saranan Pemuda Umno.PAS hanya boleh ikut saranan DAP aje.Sebab PAS kan anjing suruhan DAP yang lebih taat daripada anjing kat rumah Kit Siang dan PAS juga adalah penjilat taik DAP.

Anonymous,  September 22, 2012 at 8:31 PM  

bubar Pas masuk umno..?? mungkin tidakk...

tapi bubar Pas masuk Dap boleh jadi berlaku.. sbb Dap lagi maksum dan suci dari umno dan khalifah Dap LGE akan memimpin tangan2 ulamak2 dan para pengikut2 Pas ke syorga...

bersaudara seislam dgn umno haram dunia akhirat..

bersaudara dgn Dap halal, dunia akhirat, suci dan akan membawa kesyorga..

Anonymous,  September 22, 2012 at 8:56 PM  

Pas bkn bodo tapi x brapo cerdik esp penganut bawahan pas.kl pemimpin pas meme cerdik sebab duk tipu rakyat smace.X habis2 nk tipu,terbaru harakah daily kata nak buat kereta api laju d klate.lebuhraya rakyat pun x siap lagi,stadium pun x buat lagi.doh janji hok lain plk.lebuhraya x siap pun habis doh balak d gua musang,kl dah siap jawabnya gadai la klate.

Anonymous,  September 22, 2012 at 9:01 PM  

Dipersilakan tukar dasar undang2 klate dulu.stahu aku kalu ore curi kno potong tangan sebab tak potong tgn la rama ore curi d klate ni sapa ko anok tok bilai pun doh panda curi.pehe2 la klu doh pok tok bilai make duit x btul.duit masjid pun bedal.dasar ore pas ni gak meme gtu la.kalu buruk ore napok sgt.bruk dia letok tpi.berat berat

Anonymous,  September 22, 2012 at 9:49 PM  

Jangan tukar dasar undang malaysia.
Biar perompak potong tangan orang awam sebab nak merompak jam dan gelang emas.
Jangan potong tangan perompak, kerana perbuatan itu zalim.
Perompak boleh potong leher sesiapa saja bagi merompak rantai emas yang dipakai.
Tapi jangan pulak potong leher perompak (di qisas), tetapi perompak itu elok di penjara saja dan diberi makan percuma (ini pon salah satu cara bersedekah juga).

Anonymous,  September 22, 2012 at 9:55 PM  

Dahlah Umno....

Dah puas ajak Pas bersatu untuk bangsa dan ugama tapi....

Pas tolak mentah-mentah....

T/jawab berpesan-pesan dah lepas....

Biarkan Pas menerima hukuman dariNya.

Global Products & Services Review September 23, 2012 at 8:44 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous,  September 23, 2012 at 10:12 AM  

bengap betul otak KJ ni....mengapa PAS perlu keluar pakatan?

umno keluar barisan nasional lg baik.... kerna umno itu rasis melayu saj ... sedangkan PAS untuk ummah.. semua bangsa..... melayu Islamis mana sesuai dgn melayu rasis...

Anonymous,  September 23, 2012 at 10:15 AM  

umno dah rosak..... madey kata parti setan..


aku syor bubar umnp yg fasik & rosak lagi baik ... semua Melayu & Islam tolak parti setan yg jahat tu dan bersatu dalam PAS.....

lethal burner,  September 23, 2012 at 12:36 PM  

kj belagak mcm ulamak tersohor nak menyatupadukan umat...ilmu ketuhanan habuk pun tarak...kehkehkeh.

Anonymous,  September 23, 2012 at 10:59 PM  

Umno keluar bn, pas keluar pakatan.

Anonymous,  September 24, 2012 at 5:23 PM  

Marilah sama2 kita buang ego kita dari UMNO mahupun PAS.Masing2 org islam..Marilah bersatu menentang puak2 Yahudi..Janganlah kerana peristiwa lama,kita hendak berpecah belah..Marilah wahai umat ISLAM,kita bersatu..

Global Products & Services Review September 25, 2012 at 8:46 AM  

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Osama September 26, 2012 at 8:29 PM  

Anon 6:11
1 antra ajarn sesat yg ringkas & mudah difhami adlah fatwa presiden Umat Meoayu Naif Otak nya mnyatakan, "..hanya UMNO Be End shja yg boleh mnjamin masa depan Melayu.."
Mesti pencacai2 Umat Melayu Naif Otak hangin kan?
Tepuk dada tnya iman...

Anonymous,  September 27, 2012 at 12:07 AM  

jika ada 2 masjid berhampiran..satu di imankan oleh nik aziz dab satu lagi di imamkan oleh ustad dr asri zainal abidin...masjid yg mn satu idaman hati....>>????

Anonymous,  September 27, 2012 at 11:28 AM  

PAS kuat meroyang....DAP lagi bermakna buat PAS dari menyatukan umat melayu Islam.....buang masa saja ajak PAS utk berbincang...itulah sikap ego dan takbur PAS.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP