Video Lelaki Hindu Dipukul Puak BERSIH

Saturday, September 1, 2012




Gua malas nak cakap apa lah pasal video diatas ni tetapi nak bagi satu penerangan pada Rakyat Malaysia yang selama ni ditipu oleh Pakatan PAS,DAP,PKR bahawa mereka semua adalah bersatu hati dan bla bla bla.

Dalam video diatas kita dapat lihat bagaimana seorang lelaki Hindu yang juga merupakan penyokong Pakatan Pembangkang dihenjut dan dihambat oleh golongan puak sepakatan dengan beliau sampaikan dikejar lari mencirit lelaki India tersebut.

Emmmm Ini mereka kata mereka sepakat? Hangpa ingat depa sepakat ke? Hagpa ingat depa benar benar bersatu ke? Boleh jalan lah........ Barisan Nasional dah lama sepakat sejak Merdeka hingga kini lagi.

Psssttt... Belum lagi jadi Kerajaan dan buat kecoh juak juak pakatan ni.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT



12 comments:

Anonymous,  September 1, 2012 at 10:59 PM  

Cerita panas malam merdeka di shah alam............KLIK SINI dan KLIK SINI

Anonymous,  September 1, 2012 at 11:46 PM  

Lantak ko la macha..hentam sajalah.nt boleh salahkan kerajaan lg.phuiiindek..
Arawaley..arawaley!!

Anonymous,  September 2, 2012 at 1:08 AM  

adi sama dia adi.. badan juga besar stail juga lebey.. ni la ubat kumpulan anak-anak gampang tak tau diuntung.. otak letak celah jubur

kadiak September 2, 2012 at 1:16 AM  

Baik zikir lg baik hehe aku pun tak buat hehe tepuk dada tanye diri sendiri, kalau dah ramai mcm tu syaitan mengasut menjadi kasar dan panas baran, yg syok pemimpin kat umah peluk bini jek rakyat yg gaduh buduh punye org bersih ni

Anonymous,  September 2, 2012 at 1:19 AM  

Bro, gua ade kat tmpt kjadian tu.. India tu Provoke lebih lah, nak halang kete2 lalu lalang tu yg kene sound tu.. Die x sempat kene hentak pun die da blah, ade yg tolak2 die je.. Gua sntiase belah BN, gua & kwn2 pegi just nk tgk ape riot yg akan jadi tu je, tq

Anonymous,  September 2, 2012 at 1:39 AM  

inilah akibat rasuah yg menjadi rukun umno harbi.dari pemilihan ketua bahagian sehingga pemilihan presiden semua kena rasuah.kemudian lahirlah menteri spt hisham yg lembut gemalai spt penari makyong...ahli umni harbi yg pilih mangkuk ni..ahli umno mmg bodoh dan harbi..

Anonymous,  September 2, 2012 at 2:09 AM  

Umno.dan bangang beepisah tiada.

Aku suka ungkapan ni. Memang ungkapan yg tepat dan jitu dulu kini dan selamanya

Anonymous,  September 2, 2012 at 2:14 AM  

Mana pegi pashit? Dah lama aku tak baca karangan dia yg melebihi 1000 patah perkataan tu. Dah mampos tercekik shit ke dia? Atau pegi sekolah balik untuk jadi bijak. Ayau dah insaf dan keluar dari kebangangan melayu umno jakun?

Anonymous,  September 2, 2012 at 11:42 AM  

ramai gak puak2 gay meroyan disini..meriahhh.. he3

Anonymous,  September 2, 2012 at 11:57 AM  

anon 2:14 Am

rindu plak kau dgn pashit ye.. maknanya membaca, minat dan memperakuilah fakta2 yg diberikan oleh pashit tu.. sabar pashit pasti akan muncul kembali.. eh..eh pashit dah jadi mcm super hero plak..kemunculan sentiasa dinantikan dan akan muncul bila diperlukan..

hebat lah pashit.. anon nnti pashit muncul dgn fakta cubalah jawap dgn fakta bukannya buat pusingan U lepas tu bagi jawapan mcm budak tadika.. berani komen belakang je bila pashit tak muncul, diharapkan bila terpacul pashit, anon tolong lah beri jawapan dgn bernas bukan jawapan mcm kartun..

benci tapi winduu.. mantop la lu bro pashit

Anonymous,  September 2, 2012 at 12:37 PM  

Buat yang tak faham erti merdeka atau yang tak faham sejarah Melayu yang merdeka, tak payah baca buku sejarah...

MEMADAILAH BELAJAR SEJARAH HIDUP ANDA SENDIRI..SIAPA ANDA? ASAL USUL KELUARGA. BAGAIMANA KELUARGA ANDA DAHULU...? KALAU TU PUN TAK FAHAM...CELAKALAH HIDUP ANDA..

Anonymous,  September 3, 2012 at 5:32 AM  

Itu bukan lelaki india la ngok. Itu lelaki rohingya yg pengotor diimport dari Arakan. Uwekksss!! geli lah kat puak tu...jenis basuh makanan dekat sisa kumbahan

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP