Aksi Hangat Video Kemaluan Zuraidah MP PKR Meroyan Dibidas MP Tenggara

Saturday, October 13, 2012

Sidang Dewan Rakyat Gamat Apabila Ahli Parlimen Ampang,Zuraida Kamaruddin Cuba Mencelah Perbahasan Ahli Parlimen Tenggara,Datuk Halimah Mohd Sadique Mengenai Bajet 2013 Tentang Isu Wanita Dan Kanak-Kanak

Maklumat Lanjut Layari

23 comments:

Anonymous,  October 13, 2012 at 8:17 PM  

poyo punya betina,apo kobondo ekau melalut ni?

aussi lee October 13, 2012 at 8:26 PM  

Bantuan ehsan anda amat-amat diperlukan & dihargai. Doakan buat adik Ahmad Adam Syukri. Adik Adam telah mengalami masalah gangguan saraf otak sejak lahir atau lebih dikenali sebagai BRAIN DAMAGED Severe HIE (Hypoxic Ischemic Encephalopathy).

Adik Adam memerlukan sumbangan, memandangkan ibunya telah ambil cuti tanpa gaji untuk menjaga Adik Adam. Sumber pendapatan hanya dari ibu dan neneknya sahaja.

YANG BERMURAH HATI - LINK VIDEO - ADAM

Sumbangan amat diperlukan.

Anonymous,  October 13, 2012 at 10:09 PM  

YB Datuk Halimah ada lambang wanita yg gagah, berani dan berwibawa. Beliau adalah contoh Winnable candidate dalam UMNO. Malah beliau lebih berani, lebih tegas, dan lantang menegakkan dan mempertahankan Kerajaan lebih daripada YB2 BN yg hanya harap jantan saja tetapi tidak lebih dari itu. sudah sepatutnya orang macam YB Datuk Halimah sudah lebih layak duduk di kerusi Speaker, kerana saya lihat Speaker kadang2 terikut ikut kehendak mainan kotor ahli pembangkang dan terlalu lemah mengendalikan Parlimen yg dibuat macam pasar malam oleh ahli2 terencat akal pembankang. Ataupun berikan saja jawatan Menteri Dalam Negeri kepada YB Datuk Halimah kerana saya percaya beliau lebih cekap, berwibawa dan tegas untuk menjalankan tugas.

Mikka Adam October 13, 2012 at 10:19 PM  

Salam
Mohon link dalam blog. Blog saudara sudah ada dlm bloglist saya.
http://mikka36.blogspot.com/
T kasih

Anonymous,  October 13, 2012 at 10:49 PM  

Anom 8:17 PM,

Ko pon sama macam MP parti pembangkang yang meroyan tu. Dengar dan fahamkan, baru le nak comment ... Kalau tak cakap tak de fakta.

Ha Ha Ha

Prince of Noob October 13, 2012 at 11:04 PM  

apsal rasa macam dalam sarkis je, tak kira la wakil bn ke pr ke sama saja

wak October 13, 2012 at 11:13 PM  

Buat lah apa saja yg engkau suka, pasti engkau akan dapat balasan nya.
Sayangi lah siapa saja yang engkau suka, pasti engkau akan berpisah dengan nya.
Hidup lah engkau seberapa yang engkau suka, pasti engkau akan mati suatu hari nanti.

Anonymous,  October 13, 2012 at 11:36 PM  

PR dah sound dari awal lagi , baru sekarang menteri wanita dan keluarga nak ikut. kalau pr tak bising tak berhasil. dt halimah tu pong pang mcm tin kosong benda yang sama di ulangi

Anonymous,  October 14, 2012 at 12:39 AM  

kalau nak jawab soalan pun dgn cara elok, xyah lah nak mengilai macam langsui. fakta bukan nya bernas pun

Anonymous,  October 14, 2012 at 1:49 AM  

Begitulah jika orang dalam kemurungan bila bercakap buat kerja hanya melencong tak tentu pasal. Monopos la nama tu dahlah telentang terkangkang pula jadinya. Malu tak tentu pasal...

Anonymous,  October 14, 2012 at 3:03 AM  

anon 1:49am siapa yang telentang dan terkangkang.

Anonymous,  October 14, 2012 at 3:09 AM  

Prince of Noob

Circus ni dari Tenggara..sorry2 dari England...kakakaka

Anonymous,  October 14, 2012 at 3:47 AM  

woi admin bodoh, mane video seks?

Anonymous,  October 14, 2012 at 6:50 AM  

"Video Chinadoll Anwar Ibrahim bakal di calonkan di Festival Filem Porno di Las Vegas?"

"Bintang porno Maria Ozawa tawarkan Anwar watak dalam video terbarunya?"

...Agaknya itulah tajuk berita yg ditunggu tunggu pengikut Anwar hai porno, porno.

Anonymous,  October 14, 2012 at 9:31 AM  

Hairan aku penyokong Pembangkang menyemak di sini. TAK MALU ke dengan gelagat Zuraida Keldai tu? Morayan sampai ke kuburlah dan bawak sekali penyokong2 tu..

Nak berdebat tak baca fakta, typical sebab dah biasa main fitnah je..

Anonymous,  October 14, 2012 at 2:01 PM  

Terbaik mp tenggara.terkedu mak lampir.sbb nmpak sgt bodohnye.sapela yg undi dia masa pru 12 tu ye?sama bodo dgn ybnye

hangkedee October 14, 2012 at 3:02 PM  

Mak lampir kod i/c 71 pendatang yang tak sodar dek untung dan nasib hidup aman di Malaysia.kalu di singapork ?? baru lu tau itu PAP=DAPig

Anonymous,  October 14, 2012 at 5:31 PM  

Hangkedee.
Malaysia memang aman ponnn, tapi yg pelik nya kenapa menteri2, yb2...tak berani keluar jalan sorang2, kenapa mesti ada 2-3 orang body guard?

Anonymous,  October 14, 2012 at 5:35 PM  

mp tenggara memang petah bercakap dan berfakta, aku pon suka tengok dia bercakap.
Dia nak selamatkan rakyat, tapi lupa untuk selamatkan diri dia sendiri...

Anonymous,  October 14, 2012 at 8:28 PM  

mak lampir ternganga melopong kena bedal.. memang dasar pembangkang hanya buat lawak bila nak berhujah tapi kosong mcm tong taik... tak boleh jawap buat aksi mcm berok di zoo..

puak2 pembangkang ni bila bercakap je terus keluar cite penipu, fitnah

hampehh punya pembangkang melaysia.. bercakap mcm budak tadika.. fakta kosong, auta je lebih.. kahak pthuii..

Anonymous,  October 14, 2012 at 10:49 PM  

MAK LAMPIR JUREDAH BINI HANG KELIS....MEROYAN MINTAK PERUNTUKAN KAIN LAMPIN...TAK DAPAT DAPAT....TU YG DOK MEROYAN MACAM GORILA IN THE HOUSE OF PAK LEMAN....KEH KEH KEH KEH KEH KEH

Anonymous,  October 15, 2012 at 2:58 PM  

We mangkak yg bodoh lagi bangang, semua da bodugrd tu IGSO bodoh, coz dia pemimpin negara bangang, awat lah kebangang sgt ko ni we? Bis anuar aljuburi tue ada bodygrd boleh pulak? Hahahahah bodoh bodoh ang ni, bodoh piang tak tau ujung pangkal main kot serbu jew bodohhhhhh, bodohhh piang dasar tak sedar diri, dasar aljuburi, hahahahah

Anonymous,  October 17, 2012 at 9:35 AM  

Memandang dengan wajah yang sayu, anak itu tidak dapat berbuat apa-apa untuk menyelamatkan rumah salai kelapa yang dibina bersama neneknya dari rentung dijilat api.

Pada hari itu, bukan sahaja salah satu punca pendapatan keluarganya hilang, malah dia harus mencari jalan melangsaikan upah yang perlu dibayar kepada beberapa perkerja.

Tertekan dengan kejadian itu, semangatnya tidak patah, malah dia mampu berdiri di hadapan keluarganya bagi menyatakan kesediaannya untuk bertanggungjawab atas kejadian tersebut, sedangkan ketika itu dia cuma berusia 12 tahun.

Akibatnya, anak itu kehilangan biasiswa persekolahan dan terpaksa membuat kerja sambilan dengan mengajar matematik kepada anak-anak seorang tauke Cina yang bersekolah di darjah tiga dan empat.

Akhirnya, hasil titik peluh anak kampung itu, beliau berjaya meringankan bebanan yang ditanggung oleh keluarganya.

Peristiwa kebakaran rumah kelapa salai itu memberi kesan sangat mendalam di hati kecil anak itu dan masih kekal dalam ingatannya.

Pada 1979, 21 Tahun selepas kejadian kebakaran rumah salai neneknya, anak kecil yang pernah menjual kelapa salai itu adalah Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) di Permodalan Nasional Berhad.

Dua tahun kemudiannya, nama penjual kelapa salai itu menjadi sebutan masyarakat dan korporat antarabangsa.

Ini atas kejayaan mengetuai operasi ‘dawn raid’ di Bursa Saham London dengan ‘membawa pulang’ syarikat ladang kelapa sawit gergasi Malaysianized Guthrie (kini dikenali sebagai Kumpulan Guthrie Bhd).

Dua puluh tujuh tahun selepas kejayaan ‘dawn raid’, anak itu dinobatkan pula sebagai Menteri Besar Selangor yang ke-14.

Demikian antara liku-liku kehidupan pernah ditempuhi Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yang sempat dirakamkan beliau dalam buku sulongnya, ‘Fearless: From Kampung Boy To CEO’.

Buku tersebut dilancarkan oleh isteri Menteri Besar Selangor, Puan Sri Salbiah Tunut dalam satu majlis yang diadakan di Hotel Sunway Pyramid hari ini.

Selain menceritakan pengalaman beliau ketika meningkat dewasa, Abdul Khalid turut menyelitkan tips-tips berguna dalam mengejar impiannya untuk dikongsikan bersama masyarakat.

Antara pengajaran penting yang dikongsikan Khalid dalam buku setebal 76 halaman ini, beliau amat menitikberatkan sikap bertanggungjawab dalam menjalankan tugas.

Selain isi kandungan yang padat dengan pengalaman perit dan lucu buku ini bertambah menarik kerana dipersembahkan dengan gaya penyampaian seolah-olah Abdul Khalid berkomunikasi secara intim dan mesra dengan pembaca.

Ketika ditemui semasa pelancaran, Abdul Khalid memberitahu, buku yang dihasilkannya ini merupakan perintis kepada penulisan bacaan yang lebih berat.

“Banyak kali rakan-rakan saya minta saya tulis buku pengalaman saya sebagai ahli korporat.

“Jadi saya hasilkan buku ini dahulu sebagai permulaan kepada penulisan yang lebih berat, lebih bersifat akademik,” katanya kepada media Selangorku selepas pelancaran buku tersebut.

Menurut Abdul Khalid, hasil jualan buku yang berharga RM25 senaskhah ini akan disumbangkan ke rumah-rumah kebajikan dan ia boleh didapati di kedai-kedai terkemuka.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP