Pendemo Anti Lynas Arah Orang Melayu Jilat Jubor Mereka

Sunday, November 25, 2012


"Melayu Jilat Saya Punya Jubor"

Gua bukan RACIST tapi dengan apa yang berlaku sejak kebelakangan ni menunjukkan kaum Cina semakin CIBAI. CIBAI bukan sikit sikit tapi mereka mempamerkan cibai yang melampau sama sekali.

Hari ni berlangsungnya demo anti LYNAS di sekitar Kuala Lumpur. Kata mereka yang berdemo bahawa mereka mahukan kilang LYNAS ditutup kerana mencemarkan alam sekitar dan bla bla lagi. Sebelum ini dah acap kali pihak kerajaan, swasta dan juga pihak luar mengesahkan bahawa kilang Lynas selamat dan tidak memberikan ancaman kepada masyarakat. Malah lokasi kilang Lynas yang terletak di Parlimen Indera Mahkota yang mana merupakan satu kawasan majoriti Melayu dan bukannya kawasan penempatan kaum Cina.

Cina CIBAI

Dengan apa yang dipaparkan sebelum ini dan juga hari ini jelas memperlihatkan kaum Cina yang beriya iya menentang kilang Lynas. Apa CIBAI Cina Pulau Pinang dan negeri lain datang berdemo desak kilang Lynas ditutup sedangkan majoriti rakyat di Parlimen Indera Mahkota tidak menentang?

Cina CIBAI

Apa CIBAI kaum CINA nak menyemak desak sebuah kilang yang menjana pendapatan rakyat Pahang terutamanya bangsa Melayu ditutup? Cina makin CIBAI? Arghhh memang CIBAI pun.

Apa pun lu orang boleh tengok gambar gambar CINA CIBAI ni dan boleh buat penilaian sendiri.

Cina CIBAI

Cina CIBAI

Cina CIBAI

Cina CIBAI

Fuck Melayu Kata Cina CIBAI

Tak cukup lagi? KLIK SINI DISINI dan DISINI lu orang terutamanya orang Melayu fikir pasal apa Cina Cina CIBAI ni semua beriya iya nak halang peluang ekonomi buat Melayu dari terus berkembang. Fikir lah Melayu melayu BANGSAT yang dok jilat Jubor Cina CIBAI ni.

"Melayu Pembangkang Jilat Jubor Teresa Kok"

Psssttt.... Aku harap waktu persidangan UMNO nanti, Cina Babi ni semua pi PWTC buat kecoh.....senang nak sembelih anak Cina Babi DAP ni semua.

83 comments:

wasim46 November 25, 2012 at 11:11 PM  

puak ni doh lamo doh test ore melayu ni doh kiro hok ujung ujung la.dgn isu ugama demo try doh pah tu isu sultan melayu diam jugak malah ada yg sokong skrg ni isu sekolah dio cubo gok kito kena pehe tiap isu yg puak tak cebuk ni bawak semua kiro nak amik ho melayu bui ko dio skit pun melayu tak dok untung tapi ado jugak ore kiro sokong.ambi raso puak ni doh ado niat tok comel doh hatii hati la sambil tu ambo nok kalu blh puak kito cari jln lain sikit .

Anonymous,  November 25, 2012 at 11:14 PM  

Cibai tu apeh?... nok trai boleh ke cibai tu, panas berapi ke? Jom same2 kita cibaikan puak yang tak reti nak sokong cibai ning.

Prince of Noob November 25, 2012 at 11:28 PM  

gua memang tak sokong demo2 jalan ni... gua nak gi kl tadi menyesakkan trafik je, dah la gua bukan jenis selalu gi kl... nak berarak pergi la kat stadium, gi bawak banner kat stadium malaysia lawan singapura ke at least ramai sikit penyokong malaysia dari kalangan orang cina datang stadium sokong pasukan harimau malaya

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous,  November 25, 2012 at 11:34 PM  

baso cina dap gilo babi demo jange cuba kacar oghe melayu berhimpun dipwtc..... mung cina dap jangan kurang ajar.... jange sapa oghe melayu naik marah..... ambo tok kaca pun majlis demo cino dap baso babi anjing pahtuh onge melayu pas memang bodo macam keldai masih bodo sokong dap.. ambo bagi tahu sekali lagi pd cina babi dap jange sapa kawe marah demo

Anonymous,  November 25, 2012 at 11:40 PM  

BIAR SEMUA CINA MSIA NI SOKONG DAP CELAKA HARAM, KITA SEMUA MELAYU ISLAM SOKONG UMNO BN. KITA AJAR CINA LAHANATULLAH INI. ELOK KERAJAAN NANTI, HENTIKAN BANTUAN KEPADA SEKOLAH CINA. KALAU BOLEH TUTUP SEKOLAH CINA !!! CINA ADALAH PARASIT KEPADA NEGARA, BANGSA MELAYU DAN AGAMA ISLAM.... HAPUSKAN BARAH INI!

Anonymous,  November 25, 2012 at 11:49 PM  

wahai org melayu, cuba baca article dari blogger Jawa Bernam hari ini 25/11/12...cuba cuba paham lah apa org lain nak cuba rosak kan melayu, cuba baca...ini article dari luar negeri,

wasim46 November 25, 2012 at 11:54 PM  

sedara ambo simpan dulu amarah tu kuatkan azam kito bertindak ikut akal jgn ikut nafsu slow but steady ambo pun berjanji ambo akan bersama sedara semua biar hancur badan dicincang mengalah tidak sama skali.melayu wajib bersatu ugama hanya satu ambo tak relo bangsa ambo jadi layu dan kaku ditnah melayu.

Anonymous,  November 26, 2012 at 12:20 AM  

anti Lynas ni adalah golongan politik puak DAPigs . Mereka telah kalah dalam mahkamah , malah Malaysiakini pun dah mintak maaf sebab sebarkan fitnah pasal Lynas ..

Tapi golongan DAPigs yang racist ni tak puas hati selagi Lynas yang akan kurangkan dominasi negara China tidak akan ditutup , tengok sahaja teresa Cock puak DApigs yang racist ni penuh bangga bersama penyokong DAPigs yang lain terus menyebarkan fitnah dan menipu !!!

Anonymous,  November 26, 2012 at 12:20 AM  

Pukimak punya gomo,najib adalah penjilat jubur cina yg paling setia.setiap tahun beratus juta peruntukan unt sekolah cina.sekolah agama diabaikan.mmg celaka umno harbi ni..umno harbi kalu sesama melayu cukup garang,tp dgn cina,pemuda umno akan hisap kote cina smpai kecut.tak percaya tunggu pau nnt.ada ke pemuda umno harbi sound najib?..semua bodek psl nak jd calon...

Anonymous,  November 26, 2012 at 12:25 AM  

anon 12.20 dasar anjing baghal punya penyokong DAPigs , mehh kasi tunjuk kat sini Sekolah Agama diabaikan tak payah kau nak menipu, hanya orang PAS sahaja yang akan percaya cakap munafik macam pemimpin PAS tu , dasar kaki fitnah punya anjing DAPigs ni .. orang macam kau hanya tau sebarkan fitnah sahaja , dasar penipu dan pemutar belit .

Anonymous,  November 26, 2012 at 12:29 AM  

anti Lynas ??? mana pulak tu , itu semua adalah kerja-kerja puak penipu DAPigs dan disokong oleh lembu mereka PAS .

Inilaa muka-muka anjing DAPigs yang sebelum ini menyalak dan memaki Muslim yang berdemo pasal filem menghina Nabi dan Gaza , sekarang ramai sungguh Melayu bodoh bersama puak DAPigs ni dalam sebarkan fitnah mengenai Lynas

Anonymous,  November 26, 2012 at 1:11 AM  

Kapir Harbi ini adalah rakan seumur hidup puak PAS dan PKR yang dibayar oleh ajen PAP untuk rosakkan negara Malaysia. Sial punya geng Yahudi dibelakang Lee Kuan Yew.

Anonymous,  November 26, 2012 at 1:41 AM  

Pakar2 dari dalam dan luar negara dah kata Lynas selamat...tapi puak2 kimak ni masih tak nak terima.Cakap Pakar mana pulak yg kimak semua ni ikut? Jaga alam sekitar konon...padahal puak2 kimak ni lah yg paling pengotor sekali dalam dunia ni,meludah,berkahak ikut suka hati mak bapak dia jer kat mana suka...buang sampah pun macam tu jugak.Macamlah org tak tahu niat sebenar kimak2 ni...pegi mampus la korang semua ni....

Anonymous,  November 26, 2012 at 2:11 AM  

Paklah kenapa kau bisu..dulu kau bukan main sokong puak ini..silap sikit tubuh suruhanjaya..sebanarnya meka nak liwat kau tp kau syok sendiri ni lah akibat jebijakan otak ..di belakangt u pak jubur king lobang aik..agen yahudi..kerajaan pun mangkok ikut desakan eka sehingga undang semua nak di hapuskan..elok sgt lah skg..meka buat agar polis bertindak semuga memudahkan meka cemarkan imej negara dan kerajaan..ITU AJA meka Mahu kan...FAHAMMMMM

Najib Altantuya,  November 26, 2012 at 2:33 AM  

Hehehe.... lepas ni kita tengok melayu mana yang jilat jubor cina ni. Aku dapat rasa melayu najib flip flop takde telor 1malaysia yang akan jilat jubor cina2 ni.

Tak caya? Just wait and see. Mari kita lihat siapa yang kena....

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:02 AM  

PAS menunjukkan sikap lembu mereka dengan termakan kisah penipu puak DAPigs yang kononnya anti Lynas tu hahahaha weiii puak DAPigs tu dah sah memfitnah , mereka tu semuanya ketururnan penipu dan nak buat huru hara dengan fitnah mereka . Lynas dah menang kes lawan Malaysiakini , sampai menangis Melaysiakini minta maaf sebab buat artikel fitnah yang dtulis oleh wartawan puak DAPigs penipu !!!

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:01 AM  

Himpunan hijau dibiaya oleh chinese ngo from beijing. Lynas akan proses rare earth australia jadi ketergantungan kepada negara cina akan berkurang

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:41 AM  

teruskan lynas, negara untung, orang melayu untuk, cina rugi sebab lynas jadi pesaing China punya Lynas, itu barang sekrang China no satu producer, kalau Malaysia juga bikin itu barang, cHINA market kulang lo,..agenda Cina malaysia, mau control ini negara, melayu tak boleh baca ka cina punnya agenda,...lu olang melayu buka lu mata ma.

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:46 AM  

melayu bodoh, tak habis gaduh sama sendiri, sedar lah melayu bergduh, sapa menang, tak sedarke agenda cina malaysia, rumah semua mahal sebab dia orang control,kerja gaji mahal semua dia orang control, apa lagi melayu, nak berdoa saja ke.

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:46 AM  

Anon 1:41am...orang macam kau ni lah yang umno carik, sentiasa tunduk dan patuh tanpa sebarang komen.
Kalau selamat kenapa tak buat kat tempat dia je?

Lagubestbest November 26, 2012 at 7:13 AM  

Selamat tapi.. waste tu wajib dibuang.. kemana la agaknya akan dibuang. Kat us dulu ada 'Yucca Mountain' storage bawah tanah besar di padang pasir nevada tiap2 hari treler bawa masuk radioactive waste, plan bila semua radioactive waste ditanam, nanti diorang akan kambus & kunci tempat tu untuk beratus tahun (siap buat papan tanda tahan bencana dunia takkan hilang tulisan). Tapi tergendala sebab local people bantah tak habis-habis (walaupun disahkan selamat). USD 15 billion, hanya untuk tanam waste (buang sampah la kiranya bahasa senang) & terbengkalai.

PS: Sy xsokong mana2 ok dalam hal ni, tp waste tu harap kerajaan jgn bg buang di Malaysia.

Anonymous,  November 26, 2012 at 8:01 AM  

cina semakin cibai sebab org melayu PAS yg sanggup menjilat tapak kaki DAP. PAS itu mmg satu kecelakaan kepada umat ISLAM. moga ISA dihidupkan kembali dan sumbat cibai2 nih kedalam. setel masalah. cuba contohi cina Singapura dan cina China dlm hal nih. tiada kompromi lagi. hapuskan semua sekolah cina seperti Indonesia. baru 1 Malaysia

Anonymous,  November 26, 2012 at 8:06 AM  

Aku adalah penyokong kuat pas.
Akan tetapi bilamana cina anak haram babi laknatullah mula masuk dalam parti Pas yang selama ini sangat2 aku puja,maka perasaan percaya aku terhadap parti agak merosot.
Kalau ada mana2 ulamak pas yang sanggup mengeluarkan fatwa haram menyokong dapigs laknatullah sila keluarkan.
Sekiranya mana2 ulamak pas yang mengharamkan penentangan terhadap dapigs laknatullah si la keluarkan.
Aku nak tahu mana satu yang benar.
ulamak pas berkhiblatkan dapigs laknatullah kah atau ulamak pas yang berkhiblatkan islam?
Kebencian pada binatang pemakan babi ni makin meluap2.
Wahai ahli pas yang cinta pada Islam,berpijak nyatalah dibumi Allah ini.
Nyatakan kebenaran walaupun pahit.
Aku tidak mengajak kita mengundi BN ttetapi jika Islam dan Melayu dipijak oleh babi dapig laknatullah marilah kita mengundi BN yang mahu tidak mahu kita akui memelihara Islam an umat melayu dimalaysia.
Jangan jadi babi tunggangan cina dapigs laknatullah.
Berastaghfar banyak2wahai saudara2 ku ahli pas sekalian.
Kita dah terlalu jauh meninggalkan saudara seagama sebaliknya mengangkat puak2 cina dapig laknatullah ke martabat yang tinggi hinggakan agama dan bangsa kita di hina.

Anonymous,  November 26, 2012 at 9:06 AM  

Hahahahahaha...gelak sakan aku tengok gambar cina2 kepanasan nie...dorang sudah manyak takut wor...kalau LYNAS sudah operasi, ekonomi Malaysia dorang tak boleh pegang punya wor..semua pekerja Melayu takmau kerja sama doranglagi wor....semua mau pigi itu LYNAS...Cina manyak takut wor....bila Melayu talak mau kerja sama dorang, macamana mau cari makan wor....hotel service pun talak org Melayu lagi kasi sedia itu makan, itu kasi bersih hotel apa semua...semua pigi LYNAS....itu kilang pun sikalangtakde canggih wor...kilang LYNAS manyak canggih wor....cina mesti dengki wor, kilang LYNAS manyak canggih tapi itu melayu yg banyak kerja sana...cinamanyak takutwor...mana boleh semua cina Malaysia pigi migrate....mesti ada mau duduk MAlaysia maa...kalau LYNAS buka ar....org Melayu takmau datang KL cari chinadoll lagi wor....semua mau duduk kuantan sana....macamana cina mau buka itu disko2, clubbing2, hotel2 murah, rumah2 urut, chinadoll talak laku lagi wor.....habislah itu ekonomi...mau harap gula ar, aiya....sikalang org talak mau ambik gula manyak2 wor....Judi pun talak laku lagi maa....Felda pun sudah kasi kaya itu Melayu sama India...cina mana mau kerja manyak2 kotor sana ladang...suma cina misti mau kerja cantik2 saja...misti mau pakai gadget canggih2 saja....kerja ladang ar, bawa hp canggih misti cepat rosak punya wor..baju semua misti kotor wor...Woi cina, u takmau rugi duduk sini, u behave nicelylah....talak rugi maa....semua org misti mati punya wor...ada LYNAS atau takda LYNAS, itu Teresa Kok bukan boleh hidup sampai bila2 maa....lu takut sama itu radiasi, tak payah pigi LYNAS pun lu punya anak dlm perut pun sudah kena radiasi maa (radiasi hp)...lu ingat itu hp tadak radiasi kaa? lu pigi belajar sains balik laa, tengok itu hp tadak radiasi atau ada? banyak busuk hati wor ini cina...lu org talak mau kerja cuci taik lagi, itu lu punya pasal lah...apa mau kacau org lain punya bisnes?? dulu lu org kerja cuci taik, tadak org kacau pun....sudah beli tanah manyak2 sana genting ar, talak sapa dengki pun....haiya!!!kalau hati ada baik, semua org boleh kerja baik2 maa....melayu, india, cina sama saja..mau sakit hati apa pasat???bukan you org semua boleh lari tinggal sana China balik....sini juga maa, Malaysia tanah air...ada butul tak??? mau sana pigi jauh2 (overseas), kubur sana ada cantik kah? Sini Malaysia kubur cina manyak cantik wor....Overseas sana tadak kubur wor....lucina, toksah sakit hati laa....itu Projek Babi 100 juta punya pun lu org mau buat, talak org mau marah kuat2 pun....lu org mau buat bisnes haram pun jual barang tiruan dr china kualiti talak bagus, ada org lain mau marah kaa???talak bukan...org lagi pigi beli wor...lagi kasi lu kaya kaw2 wor...lu buka restoran sendiri manyak2 pun talak org mau kacau...talak bersih pun tada org kacau pun...itu hati jangan busuk laa...nanti u pigi mana2 pun, org luar sana pun talak hormat wor....sini Malaysia pun org sudah talak hormat, itu overseas punya org, u ingat ada mau respect sama u kah? haiya...ini macam punya attitude ar, bagus u sana jambatan pulau pinang pigi laa.....naik tinggi2 terus terbang sana lah, kasi itu ikan jerung makan...lagi baik maa....

Anonymous,  November 26, 2012 at 9:59 AM  

Lama dia org puak cina makan BABI ni tak test melayu punya parang tajam atau tak.....Puak2 skrg ni mana pernah tgk 13 Mei 1969 kan? Selepas beberapa ketika peristiwa 13 Mei tu dulu, puak cina bila dengar laung azan pun dah lari lintang pukang takut masuk rumah kunci semua pagar pintu dan tingkap....NAK KENA KER LAGI DGN BANGSA MELAYU?

Juara Wira,  November 26, 2012 at 10:26 AM  

nak jaga keselamatan rakyat???? kalau ya sepatutnya petronas pun takleh beroperasi kat malaysia kot... depa tau tak risiko dikilang MOX...kahkahkah... sebenarnya inilah isu yg boleh membuatkan rakyat sentiasa ingat kepada pakatan... nak cakap pasal nfc dah tak boleh..kapal selam pun dah dimalukan oleh kerajaan france...jadi puak ni dah ketandusan isu..jadi lynas digunakan semaksima mungkin... ikhlas betul ke???kahkahkah... kalau nak cakap tang keselamatan ni..gas masak kat rumah depa ngan kita pun ada risiko... pada kawan2 yg masih waras..fikir sikitlah...kalau semua nak bangkang alamatnya tercapailah hasrat mereka untuk menjatuhkan ekonomi negara.... biarkanlah pakatan ngan agenda mereka... kepada rakyat malaysia yg cintakan negara dan mahu melihat negara ini terus maju...fikirlah sewaras warasnya sebelum mengundi..... undilah barisan nasional.... walaupun ada silap dan salah namun hanya barisan nasional yg benar2 ikhlas dalam perjuangan..pakatan hanya bermain sentimen rakyat untuk kepentingan politik mereka semata mata.......

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:46 AM  

Puak ni sedang menunjukkan belang mereka yang sebenar. Nak buat macamana, ada Melayu keturunan siKitol masih berleluasa seantero Malaya.

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:47 AM  

inilah cina hipokrit nak mampos....dalam rumah semua nak canggih gila baban...tv semua flat skrin, monitor komputer pun siap pakai glass monitor dah, tapi bila teknologi datang kat tempat sendiri sebok nak dok demo kata mati2 jejas alam sekitar lah apa semua....org patut banggalah, teknologi hijau datang dari negara sendiri, lagi murah, jimat kos pengangkutan udara dan laut. Lepas ni takyah dah nak keluar negara beli teknologi canggih2 sebab negara sendiri dah ada. Eleh, LYNAS tu risikolah sangat kan, apanak takut dengan risiko, even dok rumah pun ader risiko perompak masuk, boleh mati juga kan, tapi perompak lepas juga...apa, yg naik kapal terbang tiap2 minggu tu takde risiko radiasi ker? tu lagilah risiko paling tinggi sebab kena pancaran matahari tapi ada juga org Malaysia yg selalu naik kapal ke sana sini hidup sampai 80, 90 tahun....

Cina macam ni tau main game angry bird jer....ada demo sikit, ikut jer kasi keluar peluh mau jogging ramai2....tak dapat duit tapi badan sihat maa dapat jogging ramai2...disko malam kasi tutup...

Macamlah itu CARLSBERG takde risiko kasi mati...itu babi pun lagi tinggi risiko kasi mati, tapi hari2 juga makan....Hipokrit sungguh ini komunis....

Anonymous,  November 26, 2012 at 11:04 AM  

Dimana maslah LYNAS? Radiokatif tidak memudaratkan, malah byk lagi kilang lain yg mempunyai kesan radioaktif yg lebih tinggi. Isu alam sekitar? Byk lagi kilang kimia yg wujud di Malaysia yg juga mencemarkan alam sekitar. Sisa kilang? Berapa byk sisa dr ladang babi di Malaysia yg telah mencemarkan sungai dan sistem saliran? Semua di atas, byk aduan yg dibuat rakyat. Byk laporan dr TV dan media massa yg dipaparkan. Jika alam sekitar yg dijadikan alasan knp hanya menumpukan serangan dan demo besar-besaran ini kpd LYNAS? Tidak kira sama ada melayu, cina atau india yg turut sama dlm perhimpunan itu, mereka sama ada punya agenda yg lain atau mereka mempunyai daya intelektual yg sangat rendah.

Dan harapan sy supaya pihak DBKL membiarkan shj segala sampah sarap yg mereka tinggalkan disana utk renungan kita tentang sikap sebenar pejuang alam sekitar ini.

Anonymous,  November 26, 2012 at 11:26 AM  

Memang hipokrit...semua yang datang tu nampak sangat pelabur2 pesaing yang takmau ekonomi mereka terjejas disebabkan teknologi LYNAS. Saper takmau teknologi beb. Pelabur pesaing mestilah takut saham dorang jatuh. Dorang dah takut saham bumiputra Naik kaw2...sebab dorang tak dapat beli saham bumiputra..

Selalu duduk coffee house jer tgk saham naik dok goyang kaki...kali nie bila pesaing datang, itu yang sanggup turun jauh2,sewa hotel mahal2 kasi protes sama LYNAS supaya saham org cina tak jatuh. Cuba korang tengok, ader tak muka org2 miskin datang buat demo...semua cina2 pelabur saham jer yg turun..polis pun tak tau dorang datang dari mana sebab dorang tak naik LRT...dorangdah bekampung dalam hotel2 milik dorang semua..kumpul ramai2 rancang dalam hotel2..banyak aper hotel2 kat KL dekat dengan dataran...bukan susah nak kumpul sampai 7,000 ORG CINA pegi dataran merdeka awal2 pagi (lepas sarapan pagi di hotel)...tu yg polis traffik takleh nak detect pendemo...ingat org semua bodoh ker pelabur2 cina semua nie. Orang pun boleh baca lah taktik korang..

Dah tiba masanyer korang kena keje balik...jgn besarkan bontot makan babi jer terima saham hari2...kali nie saham korang pasti jatuh kaw2 punya....

Anonymous,  November 26, 2012 at 12:43 PM  

Gua nak cakap sikit lah... Cina pembangkang ni apa saja kerajaan nak buat dia bangkang tak kira baik ke kurang baik ker... Dulu bangkang jambatan pulau pinang tapi bila dah berkuasa kat penang puak ni nak lagi satu jambatan pulak.... bila kerajaan nak buat projek kereta nasional puak2 ni bangkang juga kata membazir duit lah padahal bisnes kaum dia orang tergugat sebenarnya... bila kerajaan nak buat LRT puak2 ni kata projek kroni lah projek gajah putih lah tapi cuba tengok LRT yang ada ni pun tak cukup... Lepas tu kerajaan nak buat pulak menara berkembar pun dia kata rugi duit rakyat lebih baik baik buat rumah oramg miskin.... bila kerajaan buat Putrajaya puak2 ni kata ni Mahadir Mahazalim buat mahligai untuk dia di putrajaya tapi hari ni puak2 ni berebut2 nak ke putrajaya..... bila kerajaan buat SMART tunnel puak2 ni memperli projek mega ni bazir duit rakyar tapi bila projek ni siap puak2 ni senyap pulak dan hasilnya kurang jem dan masalah banjir teruk dapat di atasi.... Ni Lynas pulak nak bantah tapi bila siap pasti semua puak2 ni senyap bila memberi manafaat.. Nampak sangat permainan pembangkang ni hanya bermotif politik semata-mata.. tak iklas protes. Fikir2kan lah.

Anonymous,  November 26, 2012 at 1:04 PM  

Aikkk Lynas saja ke..Ladang2 babi yang mencemarkan alam sekitar di Malaysia tak nak kempen ke. Sungai Penang (sungai longkang busuk) di Penang dan sungai2 sewaktu dengannya tak nak kempen jugak ke......

Anonymous,  November 26, 2012 at 1:40 PM  

Tak perlu menyalak tak tentu pasal...kalau betul2 nk tunjuk jantan..suruh PM batalkan perjanjian dgn APCO penasihat PM skrg..pimpinan UMNO yg memusnahkan..melayu..masih lg tk sedar..melayu dlm perhimpunan UMNO tahu perkara ni..tetapi..diam..munafik berlakun..memperjuangkan islam! Cabar perwakilan dlm PWTC minta PM jawab perjanjian yahudi ini..

Anonymous,  November 26, 2012 at 2:26 PM  

Ingat PM nie bodoh ker nak ikut penasihat asing jer....ramai lagi penasihat dalam negera Malaysia nie yg bagi sumbangan idea 100 kali ganda lebih bernas...tulah, asyik dengar cakap penjubor penzina jer...kebenaran depan mata kata org menyalak plak....baik gali lubang kubur sendiri, masuk dalam sendiri tak payah susahkan org lain kubur kan ko anon 1.40pm yang belagak nak mampus nie...cakap biar befaktalah...jgn main ikut cakappenjubor jer....

Anonymous,  November 26, 2012 at 2:42 PM  

Itulah pelik juga cinanie...sebok demo pasal hijau...tu Cameron Highland yang dah tak hijau tu takde plak nak demo selamatkan Malaysia..tu Batu Cave dekat2 tu takde plak nak buat demonstrasi besar2 HIJAU supaya tak buat Apartment lereng bukit..bila kontraktor cina bina perumahan lereng bukit dan tarah hutan simpan, ada ker group ni nak demo?? Tu belum cakap lagi pasal lombong emas haram kat Kelantan...ada ker group nie nak bising2 kat dataran merdeka...yang lagi pelik, LYNAS nak operasi kat Pahang, yang sebok gi demo HIJAU kat KL (dataran merdeka) tu apehal???? HIJAU sangatlah perangai tu...nampak sangat SKANDAL BUSUK HATI....nak jaga hijau sangat biar betul2 hijau...masuk parti HIJAU sekali..jgn sokong hijau tapi parti roket merah..pakai topi pun biru cyan...tulah bila campur warna semua jadi hitam sebab hati pun hitam..ni lah manusia, sokong HIJAU tapi makan babi banyak..hijau sangat lah perangai tu...hijau ke laut lah woi

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:05 PM  

marah nampak ko gomo. padan muka ko gomo babi. bersiap la ko lepas pru nanti kemana ko nak lari wakaka. gomo cibai

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:17 PM  

patut sumbat saja bahan radioaktif lynas tu kedalam mulut gomo yg celupar dan kaki fitnah ni. baru die tau langit tinggi atau rendah. cibai ko gomo.

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:18 PM  

Tak payah sembelih....orang melayu bukan berani ponn.
Masa persidangan UMNO nanti kalau ada sekor dari ramai-ramai melayu yang behimpun nanti berani cakap: "HOI CINA BABI,,,,,"memang esok akan berlaku kiamat....

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:18 PM  

Tak payah sembelih....orang melayu bukan berani ponn.
Masa persidangan UMNO nanti kalau ada sekor dari ramai-ramai melayu yang behimpun nanti berani cakap: "HOI CINA BABI,,,,,"memang esok akan berlaku kiamat....

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:35 PM  

Cool je....tak perlu nak marah pun. Biarkan cina2 tu melalak. Jalan kaki beratus batu tu dapat apa???

Lynas telah dibenarkan dan mendapat permit beroperasi oleh kerajaan dan dunia. Bahan mentah rare earth pun telah dibawa dari Australia ke Gebeng untuk diproses.

Korang ingat senang2 aje mana2 pihak nak tutup kilang ni??? Tunggu ajelah saman ber billion jika tidak melalui undang2.

Hidup Lynas! Hidup ekonomi Malaysia....

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:41 PM  

Kedutaan Australia pun tak suka dengan pakatan. Esok kalau menang, habis kilang Australia kena halau. Lepas tu kena saman, duit rakyat gak yang kena korek.

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:45 PM  

Parliment ada 2/3 majoriti BN, cadangkan agar akta perhimpunan diketatkan. Atau bimbang kalau diketatkan lepas PRU13 BN pulak tak dibenarkan berhimpun, susah balik pulak. Melayu dan Islam bersatulah bawah PAS. Sbb kalau UMNO masih ramai Kristian. Dianggarkan 400ribu ahli UMNO beragama Kristian. Sila semak.

Janji Ditepati......,  November 26, 2012 at 3:47 PM  

mereka nak jatuhkan ekonomi kita je...pastu adalah modal..melayu tak pandai urus ekonomi...cina gak yg bijak...segelintir melayu yg gila kuasa pun ikut je bontot depa...gi la tgk kat mana mana kawasan industri kat malaysia ni... cuba bg berapa banyak kilang yg betul2 mengikut standard operasi dalam pelupusan sisa toksik??? sembang lebih pun tak guna.... gomo kalau boleh dedahkan benda ni bro... pasal najib ikut nasihat Apco..betulke bro??? jangan kerana nak memenangkan kata2 ko..ko sanggup nak menipu.. kalau ko islam Allah bayar cash kat ko nati baru ada akai hang....

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:49 PM  

Kenapa Lynas? Bukankah dah terbukti Lynas selamat oleh pakar tempatan dan luar? Malah mahkamah pun meluluskan operasi.

Cuba fikir dari mana dtgnya dana yg diterima utk kempen atas nama NGO? (konon, tp ada ahli PR) adakah PKR, DAP atau PAS sendiri keluarkan? Tidaaak. Ia datang dari pihak luar yg ingin memusnahkan ekonomi negara..!

PKR, PAS & DAP inilah agent pihak luar dan inilah cara mereka mendapatkan dana biarpun terpaksa bersekongkol dgn musuh islam & negara. Setiap kempen melibatkan kepentingan pihak luar akan dijelmakan melalui NGO palsu.

Seluruh org melayu tak kira orang biasa ke, hardcore PAS ke, skema ke, kaki clubbing ke WAJIB tahu modus operandi PR supaya kita tak terlibat dgn permainan pihak luar negara ( X kire la Zionis/iluminati/jesuit/Komunis apepepon...

Encik Omegakumana Jijahoi.

Anonymous,  November 26, 2012 at 3:50 PM  

Kerajaan Australia pun tak hingin tolong Anwar. Perangai dia asyik ikut pintu belakang. Kedutaan Australia mesti dah cakap habis punya dengan perangai Anwar dan mentaliti pakatan yang suka huru-hara.

Padan muka!

Anti PAS,  November 26, 2012 at 3:51 PM  

anon 3.45

baru keluar gua ke???BN mana ada kuasa 2/3???ko nak cakap politik..tapi fakta pun tak tahu... 400ribu ahli umno kristian ko kecoh...1juta ahli PAS syiah ko tak kecoh... cer check balik.....nak fakta??ko bg dulu fakta 400ribu ahli umno tu dulu..pastu aku bg fakta 1juta ahli PAS syiah!!!

Anonymous,  November 26, 2012 at 4:00 PM  

Orang melayu tak marah pada semua orang Cina....Cuma segelintir saja yang di upah memburukkan Malaysia dengan melakukan pelbagai provokasi dan bijak menggunakan orang melayu bebal dalam PAS dan PKR menghentam UMNO. Orang Cina yang bijak akan berterima kasih sebab keturunan mereka bekerja kuat membangunkan ekonomi bersama kaum Melayu ,India dan bangsa lain tak kira agama pun. Kekuatan ekonomi sesebuah bangsa juga terletak pemimpin yang bijaksana sepertimana yang BN jalankan sejak sekian lama. Hanya sekumpulan kecil bangsa Cina tidak mahu bangsa lain menikmati atau kongsi kekuatan ekonomi mereka dan sanggup menggunakan PAS dan PKR sebagai pencacai untuk meraih keuntungan politik mereka. Golongan segelintir Cina Racist inilah yang perlu dibuang dari negara Malaysia. Adakah bangsa Cina dipinggirkan seperti mana yang telah berlaku diIndonesia sebelum ini. Adakah bahasa mereka dihapuskan kepenggunaannya. Adakah perayaan dan tempat sembahyang mereka tidak dihormati? Adakah orang Cina diMalaysia dibuli sepertimana berlaku di Singapura dimana orang melayu disana ditindas oleh pemimpin bangsa Cina dan demokrasi disana dirosakkan hasil dari penasihat chief minister yang terdahulu berbangsa Yahudi? Fikir-fikirkan lah.....

Anonymous,  November 26, 2012 at 4:43 PM  

anon 3.45 senyap tak bila org mintak fact.Tu la cakap main sedap mulut nak fitnah jer.Apa punya PAS ta la anon ni.

Membangun bersama sampah + nik ajis = PAS

Anonymous,  November 26, 2012 at 4:43 PM  

gomo yg ko sibuk pasal lynas ni pehal? ko ada syer ke? nak sokong syarikat koporat omputih pulak gomo babi ni. tokey omputih ketawa senak perut tengok gomo bermatian pertahan kilang radioaktif. beri upah sikit ko dah sembah omputih suruh jajah mesia balik.

ari tu ko sokong tokey mamak lembu sarijat skg ko sokong tokey omputih plak. org miskin ko tak nak sokong yer gomo sial

Anonymous,  November 26, 2012 at 4:56 PM  

Ni lah muka2 tak tau malu....dah nak macam muka perampas pon ada....bukan projek dorang, cakaplah bukan main kuat bangkangnyer....bila projek billion2 ni masuk nanti, muka2 nilah menyudu dulu...dulu Putrajaya tu dorang ni lah paling kuat kutuk...bukan main lagi punya kutuk, sekarang sapa yang nak pegi Putrajaya tu sangat?? Sapa yang nak rampas Putrajaya tu sekarang???

Anonymous,  November 26, 2012 at 5:44 PM  

Eleh mase kes JE merebak ada kaum ni wat demo suroh tutop pusat ternak babi? Kes tu sampai melibatkan kematian diorg wat derk je. Yang bodohnya melayu yg terikut kempen bodoh camni punca sbb tanak amek tau cerite sebenar.. Mmg wajib kena luku kpala sekor2 ni.

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:14 PM  

Cina arah melayu jilat jubor cina.........melayu tu umno kah? wakwakwakwak. Melayu Pas, melayu pkr tak kecoh pun.

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:19 PM  

Engko sebok bila cina PR buat demo........tapi Chua soi lek hina islam dan melayu semua pencacai parti melayu kecut telor termasuk engko.

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:38 PM  

Anon 5:44pm...mana berani puak ni...
Konon nak sembelih cina....
Kalu dia berani cakap...hoi cina babi!...

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:39 PM  

Anon 5:44pm...mana berani puak ni...
Konon nak sembelih cina....
Kalu dia berani cakap...hoi cina babi!...

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:40 PM  

Klu tak mau Lynas kat Pahang nak pindah kat mana pulak. Klu nak, terpaksa lah semua cina cina tinggalkan Pahang dan galakkan melayu gomo gomo Kelantan berhijrah kat situ tinggal bersama melayu pahang. Cukup masa nya kita kasih hanyut Pahang kelautan berhampirang dengan negara emba-emba dan mas-mas. Sesuailah mereka disana........ahahahah.

Anonymous,  November 26, 2012 at 6:43 PM  

MALANG NYA MELAYU!

Anonymous,  November 26, 2012 at 7:04 PM  

Anon 6.19 Choi Soi Lek hina..ulang balik HINA hudud ala Pas seperti yg dijelaskan. Dia juga hina..ulang balik HINA doa keburukan sesama islam oleh Pas. CSL cari pasal dgn melayu ke dgn Pas. Lu pikir la sendiri.

Anonymous,  November 26, 2012 at 7:26 PM  

Anon 6:43pm...pas/umno sama je...dua2 penakut

Anonymous,  November 26, 2012 at 8:07 PM  

Anon 6.40.
Aiyaa.. so obvious you're non malay. Spell it right dude 'kasi' not 'kasih'.

Anon 7.26.
Awak lagi penakut. Apa apek kat atas tulis semua ko layan. Lepas tu wat kesimpulan bodoh. Takde idea tak payah reply ngok.

Anonymous,  November 26, 2012 at 8:15 PM  

BANYAK SANGAT MAKAN BABI...OINK OINK OINK

Anonymous,  November 26, 2012 at 8:56 PM  

MELAYU MANA YANG JILAT BONTOT CINA? SUDAH TENTULAH MELAYU DALAM PAS DAN PKR SEBAB MEREKA NI TAKDA OTAK DAN AKAL UNTOK BERFIKIR. SANGGUP JADI KELDAI TONGANGGAN DAP ITU YANG JELAS.

PEMIMPIN MEREKA LAGI KOTOR. MEREKA LAGI KUAT JILAT BONTOT LKS LGE RONIE LIEW TREASHA COCK DAN HISAP BUTUH BAI (MURTAD) TAK BERSERBAN "OVER MY DEAD BODY"

APA LAGI HANGPA NAK KATA? MALU LA SIKIT! JANGAN JADI MELAYU TAK ADA BERMARUAH!

UMNO MASIH ADA MERUAH! UMNO MASIH DOMINEN DALAM BN. HANGPA?????????

Anonymous,  November 26, 2012 at 9:50 PM  

Yah betul, hidup nya melayu dimuka bumi ni nak jilat pantat cina umat terbesar dalam dunia. Tak kira di mana lah cina tetap king. Engko cakap aja lah ketuanan melayu. Engko tak akan hapus berbillion cina yang lain.

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:06 PM  

Di sini pun MahaAgung Chua Soi Lek yang paling terror.... mana ada orang berani hina melayu dan islam melainkan dia.
Ibrahim Ali dan Hasan Ali setakat melayu dan murdat aja. Pernah kah 2 beruk ni sebut nama cina yang terlibat cuba nak memurtadkan kalau tak dilasing oleh MahaAgung Chua aku tak tau lah kat mana melayu simpan telor dia........................Membual saja lebih.

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:27 PM  

Cina Babi dan Paria anak haram berjadah dah naik tochang, Hari tu aku Di kepong oleh 4 orang lelaki India semasa sampai dkt tol lebuhraya, ketuk cermin Kereta aku. Aku geram aku reverse Kereta dan terus nak langgar mereka, tau pun lari tunggang langgang Paria-Paria anak haram berjadah tu.

Tok Cha

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:33 PM  

Keganasan Yahudi Zionist terhadap rakyat Palestina, adalah menunjokkan betapa kejam dan tidak peri kemanusian terhadapat manusia sejagat. Dalam melancarkan kezaliamn terhadap rakyat Palestina baru2 ini.
Ramai kanak2 dan orang2 awam yg tak berdosa menjadi korban binatang Zionist.
163 deaths, 1220 injured, 607 homes,
21 mosques, 5 hospitals and health centers.

Israeli military attacks:

• Israeli fire: 143
• Israeli air strike: 1170
• Overall Israeli fire: 1313
• By military sites: 119

Dan setelah itu semua fakta kekejaman dan kezaliman Yahudi zionist, rakyat Palestina yg tak bedosa, tanpa apa2 senjata yg dapat melawan, dibuon dgn kejam, dizalimi bertahun tahun lamanya, hidup dalam sengsara, di negara kita masih ada tuo kutok, agen Yahudi zionist, yg kena suntikan HIV, kena racun arsenik, sakit tulang belakang kronik, kote bengkok, masih melacur, masih menjubor, masih lahi ketagih stor kunyit, hidup sebagai keparat dan bngsat yg sanggup membela Israel.

"I Support All Efforts To Protect The Security Of The State Of Israel"
Wall Street Journal (Asia Edition)
January 26, 2012
Anwar Ibrahim
Inilah barua lahanat, keparat, bngsat, keparat, anukera tuhan, Imam mahadi Pgayr, anak buloh betong, peliwat terkutok. Kalau dah tak suko dudok di bumi Tanah Melayu, angkotlah anak beranak dan penjilat2 anda yg bengap nak mampos dan pi lah berambus tinggal di Israel. Di sana hidup gaya bebas, nak tongeng langang, nak menjubor, dan menjilat pelir, nak LBGT semua orite dan halal. Pi lah berambus, binawe punya tuo kutok bacul.

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:51 PM  

Org melayu seboleh mungkin cuba mengelak terjadinya perkara yg tidak diingini. Orrg melayu seboleh mungkin cuba menjaga bumi yg dipijak dan langit yg dijunjung. Pelbagai provokasi tetap dilayan dgn sabar. Kalau krn ini dianggap sbg penakut, maka tuan ternyata lebih suka kpd kehamcuran dr keamanan. Ingatlah peristiwa hitam yg pernha terjadi. Jgn sampai ia berulang semula krn yg rugi rakyat negara ini sendiri.

Anonymous,  November 26, 2012 at 10:55 PM  

SETUJU DGN ANOY 10:33

PEMBANGKANG TAK SIBUK PUN HAL REMEH PALESTINE NI. PASAL ANAK2, WANITA DAN WARGA PALESTINA YANG MATI DI BOM DEK LAKNATULAH ISREAL. YG DIA ORG SIBUK PASAL MENYOKONG DAP KEPARAT MENENTANG LYNAS DAN NAK CEPAT2 MENJAHAMAMKAN MALAYSIA.

TAK MUSTAHIL ANAK2 DISINI AKAN MENGALAMI NASIB YG SAMA KALU SETAN NI YG MEMERINTAH. YG ISLAM AKAN DI KRISTIANKAN DAN SEGALA MACAM BENDA YG MENGHAPUSKAN ETNIK MELAYU/ISLAM.



ANUAR JOBOR TU PATUT PINDAH DUK KAT ISREAL...SEGALA JADAH SEX SEMUA ADA.

Anonymous,  November 26, 2012 at 11:08 PM  

Anon 10;06PM. Nak salahkan Ibrahim Ali dan Hasan Ali konon. Orang tu jaga islam tapi...ngko ngat dia nak backing ke hukum hudud Pas yg mengizinkan suami liwat isteri? CSL pertikai hudud Pas yg tak lengkap dan mengelirukan kaum lain...

Hudud pun tak betul lagi nak cerita perlaksanaannya. Suruh pakar terjemah yg tak boleh cakap arab Pok Nik tulis semula hudud yg betul dgn kaedah perlaksanaan yg bersesuaian.

Ini kata bukan islam tak masuk hudud. Tapi berdasarkan kejadian baru2 ni ada pulak undang2 yg melarang tukang gunting kaum cina menggunting rambut orang melayu.. Tak ke Pas menipu lagi? Inipun salahkan Umno? KWANG KWANG KWANG.

Anonymous,  November 26, 2012 at 11:39 PM  

ANON 8;07PM....DAH MEMANG PENAKUT, NAK BUAT MACAM MANA....
KALAU DENGAN SESAMA MELAYU ON THE SPOT BERTINDAK...TAPI KALAU DENGAN KELING/CINA....KECUT,BACUL, TAKUT.....

Anonymous,  November 26, 2012 at 11:53 PM  

Anan 10:55pm.... Pasal palestine semua orang dah tahu dah..
Tak kan setiap orang yang sembayang hajat untuk palestine kena bagi tahu kat engkau bahawa mereka solat hajat dan berdoa untuk orang palestine se
tiap malam dan setiap bulan berderma untuk mereka....kalau bagi tahu kat kau pon apa yang kau boleh buat?

Sikap kau yg duka mengingatkan tu memang aku puji, tapi setiap perkara yang baik mula kalau boleh kita lah yang start dulu...dan jangan ujub dan riak....

Anonymous,  November 27, 2012 at 12:01 AM  

KDRANG NK TAU SEBAB APA CINA BANGSAT SEBOK ISU LYNAS,DIORG NI SIFAT PERKAUMAN DIA TEBAL,TANAH BESAR CHINA TU MACAM NEGERI DIA JUGA,KLU LYNAS BERJAYA SAPE PUNYA SYARIKAT, SAYA AGAK MELAYU LAH,NEGARA MANA PENGELUAR NADIR BUMI TERBESAR DUNIA,SAYA AGAK2 CHINA LE,SAPA RUGI KLU M,SIA TK IMPOT DAN MENGESPOT NADIR BUMI,SAYA RASA CHINA DAN KRONI2 DAP LAH,PAHAM2 JE LE.

Anonymous,  November 27, 2012 at 12:14 AM  

aku tk salah kan sape2,aku salahkan mata lebam je,kalu aritu dia mati kena arsenik atau mati masa jatuh kuda,m,sia dah aman dah,yg india ni satu klu pru 13 masih pangkah pembangkang pupuslah bangsa diorang,yg cina ni klu mata lebam dh takde kecut telur diorang,nik ajis n aaaaaaaaaaaadi awang pun senyap,sebab soros tk bagi duit dah,masa tu duit soros tian cuak yg pegang pulak,

Anonymous,  November 27, 2012 at 1:43 AM  

Cina ada banyak type punya. Ada cina racist hati busuk itu dap punya orang. Ada cina bodoh itu ikut cina dap hati busuk punya orang. Ini cina bodoh dia ikut saja apa itu cina dap racist hati busuk cakap. Cakap pasal cemar alam sekitar itu kandang babi pergi tengok dulula. Tapi majority cina tak apa tapi ikut saja pasal mau sokong cina. Cina sama cina mana ngam tapi bila lawan melayu dia jadi geng. Melayu mesti ingat......anuwar pun tak suka cina, dia fxxk sama cina.

Anonymous,  November 27, 2012 at 2:35 AM  

setelah di bace komen2 disini nampak dari semuanye salah.PAS N UMNO..jadi mane btul?DAP MIC?..emm..puak2 PAS puak2 UMNO xboleh ke bersatu?SUSAH SANGAT KE?sane hentam melayu sini.melayu sini hentam melayu sane..xkesudahan.alih2 agame jadi mangsa..dunia2..rase takut kalau tngk dunia melayu sekarang.dah macam kat palestin dah cuma xsecara fizikal(bunuh).fitnah caci maki hasut dah jd cam rokok.sedap tp sakit...mintk2 lah lepas pru13 ni melayu sedar n malaysia masih lg melayu pegang.insyaalah..marilah puak pas n umno lepas sembahyang tu kite selitkan doa untuk bangsa n agama kite bersatu di malaysia.selitlah juga utk ummat islam di seluruh dunia terutamanya negara2 arab..k..dah2 lah tu

Anonymous,  November 27, 2012 at 6:10 AM  

Jikalau PRU yg akan datang andaikata Fuckaton menang, maka bala dan azab lah menimpa kepada negara. Apa ke tidak, lihat saja bila negeri Perak di bawah Fuckaton dan pada waktu itu MB adalah Nizar Sewel. Diantara Melayu yg paling keparat, bngsat adalah spesis yg macam Nizar Sewel ini, datuk nenek orang Melayu yg membuka tanah di Perak. Berkorban jiwa raga, bermandi darah membela bumi Perak. Dan anak2 dan keturonan hanya dapat geran tanah 99tahun, tetapi MB Nizar Sewel sanggup beri geran tanah sampe kiamat kepada bngsa lain. Ini dikira adil dan saksama oleh pemimpin keparat, bngsat dan bengap nak mampos dari Fuckaton haramjadah. Bersedia kalau masing bengap nak mampos dan menerima Fuckaton haramjadah, perosak kepada agama, bngsa dan negara.

Anonymous,  November 27, 2012 at 12:37 PM  

KALAU SELANGOR CINA PUNYA , SIAPA MAHARAJA DIA? EMPORER CHUA SOI LEK KAH? AKU RASA PENCACAI DIA SEMUA GOMO-GOMO DARI KELANTAN..............BERAPA ORANG AJA CINA KAT NEGERI SELANGOR NI , TU PUN KEBANYAKAN PENDATANG DARI NEGERI NEGERI LAIN DAN PENDATANG STATELESS....DAH LEMAH KAH MELAYU-MELAYU KAT SINI SUNGGUH PUN MEREKA NI TERGOLONG BANGSA MAJORITI.....ADA OLEH SEBAB MEREKA MEREKA NI TAK MENYOKONG PARTI MELAYU MEREKA BOLEH DI ANGGAP LEMAH ATAU OLEHSEBAB MEREKA PENYOKONG UMNO DISEBABKAN MEREKA LEMAH, DILEMAHKAN DAN KERNA DI GALAKAN MENONTONG PRONOGRAPHY DI TV3 RTM UTUSAN DAN BLOG PAPAGOMO SECARA TERBUKA - TERBUKANYA KERAJAAN KITA........MACAM?

Anonymous,  November 27, 2012 at 12:45 PM  

ASALAMUALAIKUM RAKYAT MALAYSIA!
KAMI BOLEH PAHAM KENAPA PAPAGOMO
MARAH KPD CINA CIBAI YG BUAT DEMO
ANTI LYNAS!
TAPI KPD KAWAN2 KARIB SAYA ORG
CINA & MEREKA YG KAMI KENAL KAMI AKAN PANGGIL DIORANG
CINAMALAYSIA=CINAMAL!

KAMI MENYERU KPD SEMUA ORG MELAYU
BUKAN UMNO & BUKAN PAS,YG TAK BERPARTI:

PRU 13 AMAT PENTING!

OLEH KERANA SIKAP BIADAP GOLONGAN
CINA ANTI LYNAS,DONGZONG, LIM KITSIANG(org yg mulakan MAY 13)

wahai saudara kami ORANG2 MELAYU
MALAYSIA>>>MAU KAH SDR/SDRI SEMUA
MENYOKONG LIM KIT SIANG, DONG ZONG??
SDR/SDRI MAU ANWAR JADI PM?
MAU HADI AWANG JADI PM? MEREKA
INILAH YG BAGI SEMANGAT KPD DAP
& GOLONGAN ANTI MELAYU UNTUK MENUNJUK TARING MEREKA??

KAMI AMAT SANJUNGI PEMIMPIN PAS TERDAHULU SEP ALLAHYARHAM FADIL NOR
TAPI TAK YAKIN DGN USTAZ HADI AWANG..APA MOTIF MEREKA INI??

WALAUPON KAMI BUKAN DRP UMNO,
KAMI DAH FIKIR DGN MASAK KONSEP
GABUNGAN PARTI SEMUA KAUM DIKETUAI
OLEH UMNO ADALAH YG TERBAIK!

TUNTUTAN KAMI: KERAJAAN WAJIB
MENGAMBIL BALIK DUIT RAKYAT
SEBANYAK RM250 JUTA DRP LAKI
SHARIZAT..DR SALLEH!

SEKIAN TERIMA KASIH!

MEGAT & RAKAN2
KL


&

Anonymous,  November 27, 2012 at 12:52 PM  

ASALAMUALAIKUM RAKYAT MALAYSIA!
KAMI BOLEH PAHAM KENAPA PAPAGOMO
MARAH KPD CINA CIBAI YG BUAT DEMO
ANTI LYNAS!
TAPI KPD KAWAN2 KARIB SAYA ORG
CINA & MEREKA YG KAMI KENAL KAMI AKAN PANGGIL DIORANG
CINAMALAYSIA=CINAMAL!

KAMI MENYERU KPD SEMUA ORG MELAYU
BUKAN UMNO & BUKAN PAS,YG TAK BERPARTI:

PRU 13 AMAT PENTING!

OLEH KERANA SIKAP BIADAP GOLONGAN
CINA ANTI LYNAS,DONGZONG, LIM KITSIANG(org yg mulakan MAY 13)

wahai saudara kami ORANG2 MELAYU
MALAYSIA>>>MAU KAH SDR/SDRI SEMUA
MENYOKONG LIM KIT SIANG, DONG ZONG??
SDR/SDRI MAU ANWAR JADI PM?
MAU HADI AWANG JADI PM? MEREKA
INILAH YG BAGI SEMANGAT KPD DAP
& GOLONGAN ANTI MELAYU UNTUK MENUNJUK TARING MEREKA??

KAMI AMAT SANJUNGI PEMIMPIN PAS TERDAHULU SEP ALLAHYARHAM FADIL NOR
TAPI TAK YAKIN DGN USTAZ HADI AWANG..APA MOTIF MEREKA INI??

WALAUPON KAMI BUKAN DRP UMNO,
KAMI DAH FIKIR DGN MASAK KONSEP
GABUNGAN PARTI SEMUA KAUM DIKETUAI
OLEH UMNO ADALAH YG TERBAIK!

TUNTUTAN KAMI: KERAJAAN WAJIB
MENGAMBIL BALIK DUIT RAKYAT
SEBANYAK RM250 JUTA DRP LAKI
SHARIZAT..DR SALLEH!

SEKIAN TERIMA KASIH!

MEGAT & RAKAN2
KL

Anonymous,  November 27, 2012 at 8:07 PM  

RM3 Billion bila kau nak mintak pulangkan balik. RM250juta tu kan ciput je, bengap nak mampos, kecik2 suruh pi sekolah malas belajar, sekarang dah tuak hidup segan mati tak mahu. Hidup pun sia2 saja, menghabiskan udara, dah lah bengap berlagak samsemg kampung dusun pulak, Dgn komunis biaDAP menikus bacul macam Anwar peliwat.
Kalu tak bacul pi suruh lah idola, si aunkera tuhan tu pulangkan RM3 billion dulu. apa ada berani?

Anonymous,  November 27, 2012 at 10:08 PM  

cite nuar jobor bolot duit rakyat bagi kat bini azmin tak pulak juak2 ni highlite...mmg dasar fuckatan.

Anonymous,  November 28, 2012 at 3:34 PM  

Betul tu saudara Megat,
saya sangat berbesar hati jika orang Melayu yg tidak berparti boleh berfikir seperti saudara.
Ingatlah, orang sabah & sarawak pun masa ni sedang merancang utk keluar dari Malaysia. Pairin sangat biadap.
Taib Mahmud pula lupa diri.
DSAI & PKR mmg zionis, PAS Islam extremis......
UMNO & BN banyak korupsi....
TAPI !!!!!
Janganlah anda gadaikan masa depan Malaysia dgn berkiblatkan CINA DAP & PKR kerana mereka tidak boleh dikawal lagi. MCA masih under control..... DAP menang di Pulau Pinang sebenarnya MCA mmg suka, sampai hancur Melayu sana.
Maka, kita mesti kekal dengan BN, & pemimpin BN yg korup MESTI berambus.

Anonymous,  November 29, 2012 at 8:52 AM  

Ada kawan aku penyokong PR tuduh bangsa ni naik tocang sebab BN bagi muka. Kalau BN yg bagi muka kenapa pulak depa ni banyak yg sokong PR. Dia diam pulak.... terus belah. Biasalah bila kantol... tak ubah macam pemimpin pujaan dia ug nak jd PM tu. tak boleh jawab soalan wartawan terus belah, kalau jawab pun tak kena dgn soalan dan sure akan marah-marah. Macamana pemimpin, begitulah pengikutnya.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP