TERKINI - Mahasiswa Robot Akan Rempuh UPSI Sekali Lagi Malam Ini

Sunday, January 1, 2012

Ahli PKR Pun Kencing Atas bendera Sendiri.Maklumat terkini - Mahasiswa Robot SMM akan Rempuh UPSI malam ini ekoran ketidak puashatian mereka malam tadi dan tengahari tadi yang mana kehadiran tidak sampai 50 orang.

Mereka dijangka akan bertindak agresif dengan memecahkan apa yang ada sebagaimana malam tadi bila pintu Kaca dipecahkan oleh Mahasiswa Robot ini.

Minta pihak Polis Cekup mereka yang bertindak agresif dan jangan diberikan layanan istimewa. Kesalahan tetap Kesalahan tidak kira sama ada ianya orang biasa, Pegawai Kerajaan, Mahasiswa ataupun bukan.

Keamanan negara mesti dikekalkan dan tanggungjawap ini diletakkan dibahu PDRM.

Anwar Ibrahim yang kini berada di Phuket Thailand pasti merasa bangga diatas apa yang berlaku dalam Malaysia. Matlamat beliau untuk menjadikan Mahasiswa sebagai ROBOT nya hampir tercapai dengan ikutan tak sampai 50 orang ini.

Kepada para Mahasiswa usah jadi Robot Anwar Ibrahim. Kepada Ibu Bapa harap pantau anak anak anda agar tidak dijadikan Boneka Pak Sheikh Al Juburi.

Psssttt .... Anwar Syok punya lena di Phuket Siam, Anak Melayu dijadikan Barua di Malaysia.

Read more...

Mahasiswa Robot Terus Diperbodohkan Anwar Ibrahim

Amat menyedihkan bila Mahasiswa Robot berdemo malam tadi sambil berguling atas jalanraya. Semuanya adalah orang Melayu Islam.

Inilah yang diinginkan Anwar Ibrahim, biar melayu berpolitik dan menjadi perusuh. Cina dan India terus maju dalam meraih ekonomi dan pelbagai bidang.

Bila para mahasiswa robot ini gagal dalam bidang pelajaran mereka siapa yang akan dipertanggungjawapkan? Bagaimana harapan ibu bapa yang sebelum ini tinggi menggunung ingin melihat anaknya seorang mahasiswa mencipta kejayaan dalam sejarah keluarga?

Adakah Anwar Ibrahim peduli ini semua? Adakah PKR akan bertanggungjawap?

Buat mahasiswa usahlah dijadikan robot Anwar Ibrahim.

Belajar sehingga tamat dan rebutlah peluang yang ada waktu ini. Tamat kelak berpolitik lah anda dan waktu itu nak guling guling pun ibu bapa anda tidak kisah...huhuhu

Read more...

Hakim Cuba Disantau Anwar Ibrahim

Anwar Ibrahim kini di Phuket Thailand dalam meraikan tahun baru 2012. Beliau dijangka akan kembali semula ke Malaysia pada 2hb iaitu esok hari.

Sedang para pendemo SMM ROBOT Anwar Ibrahim berdemo dan berguling atas jalanraya Anwar Ibrahim pula bersuka ria di Phuket. Tika para Anjing AMK sibuk mengatur langkah untuk melakukan rusuhan Anwar Ibrahim terus berpoya poya.

Kunjungan Anwar Ibrahim ke Phuket Thailand pasti membawa satu makna dalam berhadapan dengan kes Liwatnya. Sudah pasti pemergianya ke sana ada bersangkut paut dengan 9hb nanti yang mana hakim akan menentukan keputusan dalam kes liwat nya.

Gomo yakin dan amat pasti bahawa pemergian Anwar Ibrahim ke Phuket Thailand adalah tidak lain selain dari berjumpa dengan BOMOH yang mana kita tahu Anwar Ibrahim sememangnya amat mengemari Bomoh dari Siam malah dari India juga merupakan pilihan beliau.

Mungkin Anwar Ibrahim sedang berkira kira untuk membuat sesuatu ke atas Hakim menjelang 9hb Jan ini dan pekara ini perlu diberi perhatian oleh semua pihak terutama nya badan kehakiman.

BOMOH jalan terakhir barangkali dalam menyelamatkan kote Bengkok Anwar Ibrahim ini. Apa sekalipun kita sama sama nantikan keputusan kes Liwat nya pada 9hb Jan ini.


Psssttt... Pi Phuket Thailand jumpa Siam Doll jugak ke?

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP