PANAS - Klip Video Ketua Polis Negara Didedahkan Buat Tontonan Umum

Saturday, January 7, 2012


Jangan Cabuli apa yang telah dimeterai semalam oleh pihak PKR yang mana menjanjikan satu perhimpunan yang aman pada 9 Jan ini dalam mereka puak puak PKR Menyuarakan sokongan kepada peliwat Anwar Ibrahim.

Sila tonton video dibawah ini dan kepada seluruh rakyat Malaysia diminta untuk anda mendengar sendiri apa yang dikatakan oleh Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar berhubung perjanjian perjanjian yang dimeterai semalam.Video 1
Video 2Video 3Video 4Video 5

Dengan penerangan yang padat dari Ketua Polis Negara ini maka fahamlah kita rakyat Malaysia bahawa perhimpunan aman yang dituntut oleh pihak PKR mesti dipertanggungjawapkan sepenuhnya kepada pihak penganjur yang mana mereka pihak penganjur mestilah mematuhi syarat syarat yang telah ditetapkan dan dimeterai dalam perjanjian semalam.

Pihak penganjur iaitu PKR bertanggungjawap sepenuhnya jika syarat syarat yang ditetapkan dicabuli pada 9 Jan ini dan pihak Polis tidak akan teragak agak untuk mengambil tindakan tegas keatas mereka yang melanggar syarat yang ditetapkan.

Syabas Kementerian Dalam Negeri dan juga PDRM diatas ketelusan dalam membawa satu lagi titik perubahan kepada negara. Pihak pembangkang usah lagi berkata Kerajaan dan PDRM menyekat mereka meluahkan perasaan dalam mengadakan perhimpunan.


Pemimpin Penganjur Perhimpunan Bebas Nuar Gay

Moga pihak pengajur Faham Bahasa Melayu yang KPN nyatakan dalam video diatas. Jangan buat buat tak faham bahasa kalau tidak 9 Jan nanti ramai yang akan diajar faham bahasa Melayu.

Pihak Polis juga tidak akan memberikan lagi selepas ini kebenaran kepada pihak Pembangkang jika 9 Jan nanti mereka mencabuli perjanjian yang telah dipersetujui. Ini adalah amaran keras buat penyokong pakatan. Jangan sampai amanah dan kepercayaan yang telah diberi dinodai macam Anwar Ibrahim menodai Saiful BukhariTahniah dan Syabas KDN & PDRM

Psssttt... Nak berhimpun himpunlah kau orang semua puak Al Juburi, jangan bikin kecoh negara dan huru harakan rakyat sudahlah...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Tanggal 901 Siapa Yang Untung Dapat Spender Levis?
"Jadi ke?," soalan dikemukakan oleh rakan semalam.

"Apa?," soal saya kembali.

"901," balasnya.

"Macam Levi's 501 pula bunyinya," celah saya.

Dia tersenyum.

Terus-terang saya tidak berupaya mengiyakan soalan dikemukakan oleh rakan terbabit. Tanggal 9 Januari 2012, belum lagi tiba. Justeru, tiada siapa mampu memberikan jawaban tepat berhubung status Kempen Bebas Anwar itu.

Lalu saya melakukan tinjauan dan gambar di bawah saya rakamkan di Kampung Medan, Petaling Jaya, Selangor Read More.......


Psssttt.. Kupasan yang sangat menarik bagi pembaca sekalian.....memang mantap dan terbaik...Layan jangan tak layan cerita spender ni..he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Menjelang 9 Jan Kenderaan Awam Jadi Mangsa Keganasan Penyokong Anwar Ibrahim
Lokasi Di Kubang Pasu

Belum pun sampai tanggal 9 Jan para penyokong Anwar Ibrahim telah mula bertindak ganas dengan melakukan pekara yang menyalahi undang undang. Gambar diatas ini dan juga dibawah ini membuktikan bahawa para penyokong Anwar Ibrahim bertindak keterlaluan dalam menzahirkan sokongan buat Anwar Ibrahim tertuduh dalam kes liwat.Berita Lanjut KLIK DISINI

Semalam pihak Polis telah mengumumkan akan membenarkan perhimpunan dalam keadaan aman buat para penyokong Anwar Ibrahim dan pihak penganjur Azmin Ali (Kekasih Gelap Anwar) Bersetuju untuk akur dengan apa yang diminta oleh PDRM dalam menjaga ketenteraman awam.

Ini lah masaalahnya pihak pembangkang, mereka tidak berupaya dan mampu untuk berfikir yang bahawasanya Malaysia ini tertakluk dengan undang undang dan mempunyai rakyat yang menolak keganasan melampau.


Walaupun pihak Polis membenarkan perhimpunan aman diadakan pada 9 Jan ini Gomo meminta agar rakyat Malaysia usah hadir menyertai perhimpunan tersebut. Tidak ada makna anda menyokong satu perhimpunan yang dibuat untuk Anwar Ibrahim yang merupakan tertuduh dalam kes Liwat. Sepatutnya anda semua menyokong Saiful Bukhari yang mana merupakan mangsa liwat kepada Anwar Ibrahim.

Diharapkan rakyat Malaysia sedar akan apa yang berlaku waktu ini. Jangan kita menjadi ROBOT ROBOT mereka yang sedang cuba melepaskan diri dari keadilan Undang undang. Banyak lagi pekara yang boleh dilakukan dalam memajukan negara dan meningkatkan pendapatan.

Jangan Cari Penyakit Jika Anda Tidak Mahu Sakit

Psssttt... Gila lah beb, tu ke contoh penyokong Anwar Ibrahim yang bermoral?


Jom Pakai Logo Ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKUTUK - Blogger UMNO Dr Novandri Jangan Malukan Blogger.....Ya Allah malu nya aku beb, aku malu betul lah dengan Dr Novandri ni. Apa kau nak jadi ni Doctor? Kau nak jadi apa? Kau ni memang Jahat gila lah beb. Agak agak lah kalau nak balun pun takde belah ihsan langsung lah kau ni.Kau orang Tengok video diatas ni, Video Terlampau Dr Novandri Blogger UMNO balun Blogger Anwar Al Juburi


Zainulfaqar Blogger Pencacai Anwar Ibrahim

Ha ha ha amacam? Ketepek jatuh atas muka Zainulfaqar pencacai Anwar Ibrahim yang kononya hebat sangat lah. Mak teruk kena balun dengan Blogger UMNO beb. Ya Allah malu nye...ha ha haLink

Apa yang pencacai Blogger Anwar Ibrahim dah buat sebenarnya telah memalukan mahasiswa Robot yang hampir mati sewaktu demo di UPSI. Bodoh lah Zianulfaqar ni, kau dah jatuhkan maruah Mahasiwa Robot tu semua. Penat penat depa Guling atas jalan dan pecahkan pintu Kaca Klinik kau yang tak turut sama dalam demo tu kau pulak yang nak bercakap bagi pihak depa.

Apa pun Tahniah dan Syabas buat Dr Novandri pemilik Blogg Medan Intelek Melayu yang berjaya mematikan kata kata Bangang si Blogger Pencacai Anwar Ibrahim bernama Zainulfaqar. Terbaik lah bro..... Ha ha ha

Aku dapat tahu teruk juga si Zainulfaqar kena balun lepas balik malam tu. Ramai geng mahasiswa Robot angin dengan dia pasal tak dapat melawan hujah Blogger UMNO. Siapa ada Mahasiswa Robot kata kat Zainulfaqar ni:"Anta tak guling atas jalan macam kami anta pulak yang lebih lebih, apa anta ingat anta hebat ka? Memalukan ana dan yang lain"Kesian Zainulfaqar ha ha ha..... Minta TOLONG Rakan Blogger UMNO Sebarkan Video Dr Novandri Balun Blogger Anwar Al Juburi Ni.


Lagi Menarik Mahasiswa Sewel KLIK DISINI


Psssttt... Tu baru Dr Novandri Blogger UMNO belum lagi debat dengan Badut Rakyat beb....masak kau...ha ha ha


Jom Sokong Saiful Bukhari

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Elok Sokong Saiful Dari Sokong Si Kote Bengkok Nuar Berahi TuAyuh rakyat Malaysia kita sokong Saiful Bukhari mangsa liwat kepada Anwar Ibrahim yang mana pada 9 Jan nanti keputusan penghakiman akan keluar.

Saiful Bukhari tidak punya pengaruh, wang, pengikut sepertimana Anwar Ibrahim maka kita lah rakyat Malaysia yang sayang kepada keadilan undang undang untuk menyokong beliau.

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh


Psssttt.... Sokong Saiful Bukhari demi perjuangan, sokong Kote Bengkok Nuar dapat apa?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP