"Saya Ada Tandatangan Kertas Perjanjian Bersama PDRM" - Shamsul Iskandar

Sunday, January 8, 2012

8 Jan - Ketua Polis Daerah Sentul, ACP Zakaria bin Pagan hari ini menunjukkan bukti persetujuan berkenaan 10 syarat itu telah ditandatangani oleh Ketua Angkatan Muda PKR, Shamsul Iskandar Md Akin, sendiri.Bercakap kepada kepada wartawan dalam satu sidang media, beliau berkata pihak polis menolak dakwaan Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali, sekeras-kerasnya berikutan kenyataannya yang menolak 10 syarat yang dikemukakan polis terhadap PKR Read More....


Berikut adalah garis panduan yang dikeluarkan pihak Polis DiRaja Malaysia berhubung kebenaran berhimpun kepada para penyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim pada Isnin depan.

Ketua Polis Daerah Sentul setelah menimbangkan faktor-faktor keselamatan dan ketenteraman awam mengenakan syarat-syarat berikut kepada pihak penganjur serta peserta Perhimpunan 901 yang akan berlangsung pada 9 Januari 2012 di pakir awam Mahkamah Kuala Lumpur, Jalan Duta, sebagaimana berikut :


1. Penggunaan risalah / banner dengan tagline ‘Bebaskan Anwar 901’ atau ‘Bebaskan Anwar’ adalah TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI semasa perhimpunan berlangsung.

2. Penggunaan pembesar suara selain daripada ‘loud hailer’ TIDAK DIBENARKAN. Penggunaan (2) dua buah loud hailer dibenarkan bagi tujuan mengawal selia peserta perhimpunan.


3. Pengucapan awam TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI.


4. Penganjur perlu memastikan peserta perhimpunan tidak boleh membuat apa-apa perbuatan, membuat bising, memberi apa-apa isyarat yang boleh mengganggu prosiding Mahkamah.
5. Tempat perhimpunan yang dibenarkan adalah di pakir awam sebelah kiri jalan utama ke Mahkamah. Kawasan ini akan diletakkan pita polis untuk menentukan batasan dan sempadannya. Peserta tidak dibenarkan berada di luar kawasan tersebut.


6. Sekiranya kawasan tersebut sudah dipenuhi dengan peserta perhimpunan maka peserta-peserta lain hendaklah bersurai dan beredar dari kawasan pakir Mahkamah.


7. Penganjur hendaklah memastikan peserta perhimpunan tidak membawa sebarang senjata dan para peserta hendaklah memberi kerjasama kepada pihak berkuasa untuk membuat pemeriksaan sekira perlu.


8. Penganjur hendaklah memastikan semua peserta perhimpunan bersurai tidak lewat daripada tempoh satu jam selepas keputusan Mahkamah diumumkan.


9. Penganjur dan peserta perhimpunan hendaklah mematuhi semua arahan yang diberikan oleh pihak polis dari masa ke semasa demi untuk menentukan keamanan perhimpunan tersebut.10. Peserta perhimpunan tidak dibenarkan melakukan khianat atau bencana kepada harta awam atau mana-mana harta di kawasan tersebut.


* Dengan apa yang dijelaskan ini maka diharapkan kepada para penyokong Penjubur Anwar Ibrahim untuk mematuhi garis panduan yang telah ditetapkan. Gomo sendiri yakin mereka penyokong Jubur Anwar Ibrahim tidak akan mematuhi garis panduan yang dinyatakan ini walaupun telah diberi jaminan oleh Azmin Ali (Kekasih Anwar Ibrahim).


Lain Lain Laporan Ekslusif LIVE MALAM INI Sila Layari KL POS.COM Klik Disini


Psssttt.... Boleh berhimpun tapi kena senyap.. baik pi perpustakaan awam..ha ha ha rasakan lah kau orang pencacai Nuar JuburiJom Sokong Saiful Bukhari

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Saya Dipecat Kerana Kritik Anwar Ibrahim & DAP - Hassan Ali
KENYATAAN MEDIA DATUK DR HASAN ALI

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah s.w.t. Sebentar tadi saya menerima berita pemecatan saya sebagai ahli PAS dengan serta merta. Saya amat terkejut dengan tindakan drastik yang di ambil oleh AJK PAS Pusat itu. Saya turut bersedih kerana perjuangan Islam saya selama ini dibalas sedemikian rupa. Saya akan merujuk kepada sahabat-sahabat dan meminta pandangan daripada teman-teman Ulama' mengenai tindakan selanjutnya yang patut saya ambil. Saya akan memanggil sidang akhbar dalam masa yang terdekat untuk menjelaskan lagi kedudukan perkara ini.

YB Dato Dr Hasan Mohamed Ali
ADUN Gombak Setia
8 Januari 2012


Inilah perlembagaan PAS yang terbaru. Kritik pemimpin PAS maka anda tidak akan dikenakan tindakan tetapi jika Kritik Anwar Ibrahim atau DAP tindakan buang Parti akan diambil.

Inilah PAS yang sebenar, kerana kuasa politik maka siapa yang menjadi penghalang akan disingkirkan dalam memberi laluan kepada pihak parti lain berkuasa.

Syabas YB Hassan Ali, untuk makluman juga beliau secara automatik nya digugurkan dari jawatan EXCO kerajaan negeri Selangor. Percayalah semua ini adalah satu rahmat buat YB Hassan Ali yang menjadi mangsa kerakusan politik dambaan PAS.


Psssttt... Automatik juga Hassan Ali tak layak masuk Syorga janjian Nik Ajis..hahaha


Read more...

LIVE - Hassan Ali Dipecat PAS Atas Arahan DAP & Anwar Ibrahim
KENYATAAN MEDIA PRESIDEN PAS

Setelah mempertimbangkan segala pandangan yang diberikan oleh ahli-ahli jawatankuasa PAS Pusat dalam mesyuarat yang diadakan pada hari ini, PAS Pusat telah membuat keputusan berdasarkan Fasal 82(9) iaitu memecat keahlian YB Dato' Dr Hasan Mohd Ali sebagai ahli PAS berkuatkuasa serta merta.

Keputusan ini dibuat berdasarkan kepada tindakan-tindakan YB Dato' Hasan Ali yang menyalahi dan merugikan kepentingan Parti sebagaimana yang diperuntukkan dalam Perlembagaan PAS.

Abdul Hadi Awang,
Presiden PAS


Tahniah kepada PAS yang telah membuktikan bahawa DAP dan juga Anwar Ibrahim lebih penting dari ahlinyaa ataupun pemimpinya yang memperjuangkan Islam dilandasan yang sebenar. Dengan pemecatan Hassan Ali ini maka jelas lah sudah PAS lebih fikirkan undi dan juga rakana sekutu dari Ahli yang bercakap benar.

Ini lah bukti tanda kekalahan PAS yang menjelang tiba pada PRU 13.

Psssttt.... PAS perjuangkan Islam? Ha Ha Ha orang Gila je cakap macam tu....Read more...

Video Keganasan Penyokong Pakatan PAS, DAP, PKR Yang Rakyat Malaysia Perlu TahuJangan jadi Sochai

Saksikan video keganasan penyokong pembangkang dalam demo demo sebelum ini dan inilah yang sebenarnya amat memalukan Malaysia sebuah negara yang bertamadun.Pengamal undang udang seperti Polis turut dipukul oleh mereka ini yang kononya bertamadun dan bersopan santun namun hakikatnya mereka ini adalah manusia yang Dungu lagi bodoh dalam meluahkan ketidak puashatian kepada kerajaan.

Kepada rakyat Malaysia diminta untuk tidak memperbodohkan diri dengan menyertai perhimpunan Bebaskan Anwar Ibrahim pada esok hari tanggal 9 Januari. Cukup cukuplah diperbodohkan oleh Anwar Ibrahim sejak Reformasi 1998. Jangan kini anda terus diperbodohkan.


I'm Monkey

Kepada ibu bapa nasihatilah anak anak anda agar tidak menyertai perhimpunan yang diadakan untuk membela peliwat tegar Anwar Ibrahim. Jangan biarkan mereka rosak mindanya sedangkan mereka adalah harapan keluarga dan juga negara.


Psssttt... Jangan jadi banggang pi sertai demo nak perjuangkan Anwar si Kote Bengkok tuDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Anwar Ibrahim Bersumpah Atas Nama Allah DisebarkanMalam ini Anwar Ibrahim akan melakukan SUMPAH dihadapan ribuan penyokongnya sebagaimana yang beliau perlah lakukan sebelum ini. Bukan Gomo cakap sembarangan tetapi memang kita mengetahui Anwar Ibrahim seorang yang berani untuk melakukannya dalam membersihkan namanya.Video diatas ini bukti bahawasanya Anwar Ibrahim
BERSUMPAH dengan nama ALLAH.

Jadi malam ini kita semua sama sama nantikan SUMPAH yang akan dibuat oleh Anwar Ibrahim tertuduh dalam kes liwat.


Psssttt... Ha ha ha, Dulu bersumpah boleh? Sekarang tak boleh? Apa punya KELING lah kau nuar berahimDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Breaking News - Pengawal Keselamatan Anwar hampir Mati Disuntik Racun
Hampir mati dan itulah yang sedang disebarkan oleh penyokong Anwar Ibrahim kepada para penyokong yang lain mengenai tahap kritikal Fayyad pengawal keselamatan Anwar Ibrahim.

Untuk maklumat dan cerita lanjut layari Blogg Badut Rakyat KLIK DISINI

Bagi jawapan kepada insiden yang hampir meragut nyawa pembantu Anwar Ibrahim ini pula layari blogg Dr Novandri KLIK DISINI


Makin hampir kepada tempoh nak disabitkan kesalahan meliwat mula lah drawa lakukan kena suntik itu ini. Dulu konon disuntik HIV lah, Racun Arsenik lah macam macam propaganda yang Anwar Ibrahim ni buat. Tak sudah sudah nak bodohkan rakyat Malaysia.


Psssttt.... Nuar suntik Jubor Saiful tu macam mana?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP