Peguam Negara Abdul Ghani Semakin Resah Dengan Ugutan Puak Anwarista

Sunday, January 15, 2012Sejak Anwar Ibrahim dibebaskan dari kes liwat tanggal 901 tempoh hari maka banyak lah desakan demi desakan yang dibuat keatas Peguam Negara untuk menfailkan rayuan kes tersebut ke Mahkamah Rayuan. Pendakwaraya Datuk Yusof juga telah mengesahkan bahawa beliau siap sedia untuk ke Mahkamah rayuan dan semuanya terserah pada Peguam Negara.

Dari respon tersebut juak pakatan Pembangkang Anwarista mula kepanasan dan memaki hamun tak tentu pasal kepada yang menuntut kes dibawah ke Mahkamah Rayuan. Kenapa marah bila Saiful Bukhari mangsa liwat Anwar hendak merayu? Apakah tidak boleh?

Ini lah sikap Double Standard yang ditunjukkan pembangkang. Bila Anwar Ibrahin 38 kali buat rayuan sepanjang perbicaraan tidak dianggap salah. Namun bagi Saiful Bukhari mangsa liwat Anwara yang baru pertama kali mohon untuk merayu telah dihina dan dicaci sebegitu rupa.

Inilah Pakatan Pembangkang yang sememangnya selalu melebihi undang undang. Mereka ini bila kena pada batang hidung sendiri mereka akan kata Konspirasi,Tidak adil, bla bla bla. Tapi bila kena pada pihak lain maka mereka akan kata sebaliknya.Gomo sekali lagi MENDESAK Peguam Negara untuk menfailkan kes Liwat ke Mahkamah Rayuan yang mana 3 orang Hakim akan mengadili kes tersebut. Sepanjang perbicaraan yang memakan masa 3 tahun 6 bulan banyak bukti dan keterangan telah direkodkan dalam membuktikan Anwar Ibrahim telah meliwat Saiful Bukhari.

Hakim mahkamah Tinggi mungkin terlepas pandang mengenai bukti yang pihak pendakwaraya tampilkan tetap tidak bagi 3 orang Hakim di Mahkamah Rayuan kelak. Jadi Peguam Negara mestilah bertindak untuk menfailkan rayuan dalam masa terdekat ini bagi memberikan keadilan buat mangsa Liwat iaitu Saiful Bukhari.

Buat Juak Pembangkang, janganlah menafikan hak setiap warganegara dalam hal ini. Setiap rakyat Malaysia berhak mendapat pengadilan yang setimpal dan sudah pasti Keadilan menjadi keutamaan buat rakyat Malaysia.Pohon seluruh angkatan Blogger, Facebooker, Twiiter, NGO dan mana mana pemimpin untuk mendesak Peguam Negara menfailkan rayuan kes Liwat Anwar Ibrahim ke Mahkamah Rayuan.


Psssttt.... Apakah Peguam Negara juga sudah disantau Anwar ?DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Adengan Seks Luar Tabii Mahasiswa Robot Terbongkar


Seriusly I'm GAY Boy and I Love Anwar Ibrahim
So so so Much


Anak Panah si Gay Jamban

Kalau kita masih ingat gambar diatas adalah footage video Brader Lan mahu tempeleng budak kurang ajar bernama Adam Adli semasa dia mahu buat laporan polis pasal kena ugut. Bagaimanapun, tangan kasar brader Lan tak sempat usap pipi gebu Adam adli.

Anak panah merah menunjukkan pada seorang budak ranggi yang back up Adam Adli. Gaya dia serupa taiko besaq dan buat semua orang takut sama dia. Ini budak nama dia Ehsan Bukhari. Mamat ini selalu Read More......Lu orang Baca beb Blogg Member Gua yang dedahkan pasal Gay Jamban Adam Adli ni. Patutlah ANwar Ibrahim perjuangkan Kebebasan Berjubor rupanya Mahasiswa Robot yang berdemo hari tu majoritinya adalah Gay Jamban.... Celako


BACA BEB JANGAN TAK BACA KLIK DISINI


Psssttt... Gila beb, aku macam nak gila lihat Mahasiswa Robot ni rupanya Gay Jamban


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

GAPS Desak Peguam Negara Failkan Rayuan Kes Liwat Anwar IbrahimGAPS mengalu-alukan kenyataan Bar Council yang memberikan pandangan dalam setiap isu yang menyentuh masyarakat. Namun kenyataan Bar Council dalam isu Liwat 901 amat tersasar jauh dari prinsip Hak Untuk Di Dengar yang antara lain menjadi maxim penting dalam keadilan sejagat.

Tingkat mahkamah dari mahkamah rendah ke mahkamah tinggi ke mahkamah rayuan ke mahkamah persekutuan merupakan antara pertimbangan untuk memastikan Hak Untuk DiDengar diberikan kepada tertuduh dan mangsa dalam mana-mana kes yang dibicarakan dinegara ini.

Gesaan Bar Council yang mendesak Jabatan Peguam Negara tidak membuat rayuan kepada keputusan Mahkamah Tinggi dalam kes Liwat 901 merupakan sekatan yang cuba di buat kepada mangsa dalam kes yang tragis ini.

Gesaan ini boleh ditafsirkan sebagai sikap Bar Council yang double standard dan diskriminasi dalam memperjuangkan keadilan untuk rakyat dimana hanya mempertahankan golongan feudal dan atasan manakala cuba menindas golongan rakyat marhaen yang teraniaya.

Gesaan ini juga boleh dilihat usaha untuk menjuruskan kepada sistem undang-undang rimba dan menolak undang-undang yang diluluskan oleh Parlimen dalam sebuah negara yang demokratik seperti Malaysia.

Hak mangsa dan tertuduh harus diadili hingga ke peringkat mahkamah yang tertinggi di negara ini. Penindasan terhadap hak ini adalah kezaliman pemerintah kepada rakyat yang diperintah.

GAPS ingin mendesak Jabatan Peguam Negara memfailkan segera Notis Rayuan dalam keputusan Mahkamah Tinggi dalam kes Liwat 901.

Justice For Rakyat = Justice for Saiful

Kenyataan Media GAPS


Jangan Senyum Je AG Oii

GOMO : Makin hari makin banyak pihak pihak yang ingin melijat keadilan undang undang mendesak agar Peguam Negara menfailkan rayuan kes liwat Saiful Bukhari ini ke mahkamah Rayuan.

Apakah Peguam Negara tidak mendengar pekara ini? Apakah Peguam Negara takut untuk berhadapan sekali lagi dengan Anwar Ibrahim seperti waktu lalu?

Keadilan buat mangsa liwat Saiful Bukhari perlu AG lakukan, jangan kerana takut dengan asakan dari kalangan pembangkang maka Peguam Negara seolah olah hilang Telornya dimamah Anwar Ibrahim.

Pohon Failkan Rayuan Kes Liwat Anwar Ibrahim Dengan Segera


Psssttt... Teruskan rakyat Malaysia kita desak Peguam Negara Failkan Rayuan.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Ini Pasti Melukakan Hati Ahlol Ahlol PAS
Boleh kita ibaratkan pemain yang mengambil sepakan penalti itu adalah "Hassan Ali" & pemain itu ada penyokongnya. Manakala penjaga Gol diibaratkan PAS & bersama dengan para penyokongnya.

Penjaga gol itu berjaya menepis gol tersebut & meraikan kejayaannya, tetapi hakikatnya yang sebenar penjaga gol tersebut (PAS) telah mengecewakan para peyokongnya yang ada.

Sekadar satu renungan buat ahlol ahlol PAS


Psssttt... PAS terlalu bodoh bila mementingkan kuasa semata mata dari pemimpin yang memperjuangkan Islam

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP