Salahuddin Ayob Akui Parasit Anwarista Punca Hassan Ali Dipecat.

Monday, January 16, 2012KUALA LUMPUR 15 Jan. - Bekas Pesuruhjaya PAS Selangor, Datuk Dr. Hasan Ali tidak akan sama sekali membuat sebarang rayuan untuk kembali menyertai PAS setelah dipecat seminggu yang lalu.
Beliau menjelaskan, pendirian beliau amat jelas mengenai Islam akan tetapi ianya telah dikhianati oleh sekumpulan 'Parasit' dalam parti yang cuba membawa perjuangan parti luar dan menyekat objektif utama PAS itu sendiri.

“Saya tak boleh, jiwa saya tak boleh. Saya tidak nampak kenapa harus kekal dalam parti,” katanya.

“Saya tidak boleh melakukannya ketika dalam parti, kerana rakan dalam parti dan kumpulan ‘parasit’ ini tidak suka isu arak dan murtad di Selangor diperjuangkan kerana hendak meraikan rakan lain yang bersekongkol dalam parti.

“Saya sanggup digugur dalam Exco dan meninggalkan segala keistimewaan. Walaupun saya cukup selesa dengan kedudukan sebagai exco, saya tinggalkan demi menyelamatkan diri, anak-anak, keluarga dan umat Islam,” tegas beliau.

Hassan yang juga merupakan ADUN Gombak Setia telah dipecat keahlian PAS pada Ahad lalu sehari selepas beliau mengkritik tindakan Pakatan yang bakal menganjurkan Perhimpunan Bebas Anwar 901.

Sumber KL POS

GOMO: Itulah hakikat yang sebenar kita rakyat Malaysia perlu tahu. Kerana Anwar Ibrahim dan pengaruhnya maka orang yang menghidupkan Islam dalam PAS dinyahkan.

Bukan sahaja didalam PAS Parasit Anwar sudah menguasainya tetapi dalan UMNO juga ianya masih wujud dengan pelbagai nama dan gaya. REFORM sana sini hakikatnya itulah Anwarista yang kekal berjiwakan Anwar Ibrahim.

Hassan Ali tidak rugi dalam pekara ini kerana ianya telah merugikan PAS secara total. Semakin kuat desakan dari bawah yang mahukan penjelasan dari kepimpinan PAS pusat mengenai pemecatan Hassan Ali.

Hassan Ali dipecat tampa melalui proses yang seadilnya buat beliau dalam membela diri. Tidak diminta surat tunjuk sebab, tidak dihadapkan ke lembaga disiplin party sebaliknya terus dipecat bagaiman sampah.

UMNO dikatakan keji oleh pembangkang tetapi Maruah UMNO lebih tinggi dari PAS yang jelas bertuankan penyembah Dubur Anwar Ibrahim.

Renungkan lah wahai umat Islam sekalian, Anwarista ataupun Parasit akan menghantui jiwa anda bila anda gagal mengawal emosi dalam mengenal erti apa itu Islam.

Oh lupa nak khabar, awat Naib Presiden PAS Salahuddin Ayob tak turun demo 901? Hehehe sampai la ni dia senyap pasal Anwar dan Hassan Ali. Ada yang tak kena ke? Huhuhu

Psssttt. . . . Haji Hadi dibutakan dengan jawatan dan wang oleh puak parasit dalam PAS.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP