Saman RM 10 Juta - Papa Gomo & Parpu Kari Kecewa

Tuesday, January 17, 2012
Agak terkejut Gomo dan Parpu kari bila mengetahui telah disaman sebanyak RM 10 juta hari ini sepertimana yang dilaporkan portal Malaysiakini. Sapina pun tak sampai tiba tiba Nama Blogg disaman. Emm pelik lah kan....


Anwar Ibrahim

Tapi Gomo sebenarnya kecewa sangat berkenaan pekara ini, kecewa kerana Blogg Papa Gomo dan Parpu Kari bukan disaman oleh Anwar Ibrahim. Kami berdua betul betul rasa kecewa bila tercetus isu saman ni.


China Doll Anwar Ibrahim

Bila kami tahu petang tadi yang nama blogg kami saman maka kami beranggap Anwar Ibrahim pelaku video Seks telah menunjukkan taring yang sebenar dengan menyaman kami. Manakan tidak jumlah amaunnya adalah 10 JUTA satu kepala. Siapa lagi yang betul marah dan benci pada kami berdua jika bukan Anwar Ibrahim?


Bang Kote Bengkok Sedang Beraksi

Aduh....bengang juga masa tu kerana Gomo dan Parpu sampai hentak hentak kaki kerana tension bukan Anwar Ibrahim. Kami berdua telah berkira kira dengan Video susulan, saksi saksi lokasi seks berlaku malah China Doll yang dibalun Anwar Ibrahim pun kami telah standby.


"Jaga Jaga cik Salmah"
ha ha ha

Memang KECEWA gila kami berdua petang tadi sampaikan rakan Blogger yang lain pun tension gila Coz bukan Anwar Ibrahim yang SAMAN kami para Blogger. Kenapa bukan Anwar Ibrahim? Kenapa? Eeeeeee Geramnye..........


OMG... Anwar Ibrahim

RM 10 juta..... betapa tinggi nya nilai Papa Gomo dan Parpu Kari satu kepala. Hebat Blogger abad ini beb, tak sama macam blogger elitis dulu....huhuhu


Psssttt.... lu orang rasa bila ANwar Ibrahim nak saman kami ye? Ha Ha Ha


Hua Hua Hua
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Terima Kasih DSAI & Teresa Kok Atas Pemilihan Saya Sebagai EXCO Yang Baru - Dr Rani


Toy Boy Teresa Kok

Aku dah kata, dah boleh jangka dan dapat mengetahui siapa yang akan menjadi EXCO yang baru bagi menggantikan YB Hassan Ali yang dipecat PAS dan juga Jawatan EXCO negeri yang dilucutkan hak tempoh hari.

Memetik Berita:

Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Meru merupakan calon pilihan PAS dan kerajaan negeri Selangor sebagai exco baru menggantikan Datuk Hasan Ali, yang hilang kelayakan selepas dipecat daripada parti baru-baru ini.

Pemilihan Dr Rani Osman (kanan) difahamkan ekoran kedudukannya dalam PAS sebagai pesuruhjaya negeri dan pengalamannya sebagai timbalan pengerusi Ahli-ahli kelab penyokong kerajaan (BBC).

Peluang doktor perubatan itu mengalahkan dua lagi calon dalam senarai PAS, iaitu ADUN Sijangkang Ahmad Yunus Hairi dan ADUN Bangi Shafie Abu Bakar.

Sumber Malaysiakini Portal Anwar Ibrahim


Peliwat Juga Berkuasa

Tempoh hari pada tanggal 13 Januari 2012 KLIK DISINI Gomo ada menyatakan bahawa kerusi yang sebelum ini dipegang Hassan Ali dalam barisan Exco kerajaan negeri akan diberikan kepada Dr Rani Pesuruhjaya PAS Selangor yang juga merupakan adun Meru.

Kenapa beliau Dr Rani layak bagi menggantikan Hassan Ali? Kenapa tidak adun PAS lain yang ada didalam Selangor ini? Kenapa mesti Dr Rani?Umum semua pun sudah mengetahui bahawa beliau Dr Rani rapat dan sebulu dengan dan juga Teresa Kok DAP dan juga Azmin Ali PKR. Rapatnya mereka ini dibuktikan dalam banyak program yang dianjurkan kerajaan Negeri mahupun Pakatan Rakyat haram. Malah orang yang sanggup membawa turun 75 ribu ahli PAS pada perhimpunan 901 Membebaskan Anwar Ibrahim juga adalah Dr Rani.

Inilah Ganjaran yang akan diperolehi Dr Rani sebagai Exco Kerajaan negeri Selangor yang baru setelah Hassan Ali dicantas dari kedudukannya. Tidak sia sia Dr Rani bersekutu dengan DAP dan juga membela Anwar Ibrahim sehingga beliau mampu meraih kejayaan besar selaku EXCO Kerajaan negeri tidak lama lagi.

Benar lah bagaikan dikata YB Hassan Ali, beliau disingkirkan dari PAS secara drastik tampa ruang pembelaan atas kerana arahan Anwar Ibrahim melalui Azmin Ali. Dan apabila Dr Rani bakal dinamakan EXCO Kerajaan Negeri yang baru menggantikan Hassan Ali semuanya atas arahan Anwar Ibrahim dan juga DAP.Hebat Anwar Ibrahim, hebat beliau kerana bukan sahaja PKR mampu untuk diarahkan namun kini PAS juga sudah boleh diarah kesitu kesini mengikut telunjuk nya Kote Bengkok. Siapa bertanding pRU 13 juga adalah ketentuan mutlak Anwar Ibrahim dan jika anda penyokong PAS maka dari sekarang lah membodek Anwar Ibrahim bagi melayakkan diri untuk bertanding PRU 13 kelak.

Tahniah le Yb Dr Rani, jawatan EXCO Ugama tu harapnya hanya sekadar jawatan sahaja kerana kami umat Islam Selangor percaya anda tidak mampu untuk melakukan apa yang dilakukan Yb Hassan Ali dalam mematikan dakyah songsang puak tertentu dalam menghancurkan umat Islam Selangor.


Psssttt... Tak tidor lena ni Dr Rani, Dalam hati dia kata "Tak sia sia aku sokong Al Juburi"


Anak Asmin Gay
Cerita Lanjut KLIK DISINI


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Rafizi Ramli Kantoi Pecah Amanah


Im Gay

Jika aku nak cakap Bodoh dah memang bodoh pun, jika aku nak cakap bangang pun memang bangang pun. Tetapi hakikatnya mereka sebenarnya sudah keterlaluan dalam menfitnah dan merekayasakan fitnah yang telah ditokok tambah bagi menyedapkan cerita menghasut rakyat Malaysia dalam isu NFC ini.

Mari lihat disini:

"Rafizi mempersoalkan sama ada Najib hanya membuat kenyataan kosong tanpa memberikan arahan khusus, atau NFC mengingkari arahan yang dikeluarkan oleh kerajaan.

Katanya, tindakan “membekukan aset NFC” sepatutnya bermakna:

Sebarang perbelanjaan selain dari membayar gaji pekerja-pekerja yang bertugas dalam operasi penternakan lembu (seperti yang dimandatkan di dalam perjanjian pembiayaan oleh kerajaan) perlu dibekukan;

Pengurusan sedia ada yang terdiri dari kaum keluarga Shahrizat tidak dibenarkan membuat sebarang keputusan bersabit operasi, kewangan, sumber manusia dan keputusan-keputusan penting lain;

Sebarang pemindahan wang keluar dari NFC, termasuk pembayaran gaji dan perbelanjaan syarikat-syarikat lain yang dimiliki oleh keluarga Shahrizat perlu dihentikan serta-merta; dan

Sebarang keputusan mengenai aset atau struktur syarikat dan pelaburan tidak dibenarkan dibuat bagi mengelakkan pemindahan aset.

Menurut Rafizi, secara lazimnya dalam amalan korporat yang berdasarkan tata kelola yang baik, apabila seseorang disiasat akibat tuduhan pecah amanah, beliau tidak dibenarkan masuk ke pejabat dan digantung serta-merta bagi mengelakkan cubaan menghapuskan bukti.

“PKR mengulangi desakan supaya Najib bertindak lebih berani dengan menggantung penglibatan kaum keluarga Datuk Seri Shahrizat Jalil di dalam operasi NFC dan melantik pentadbir korporat (corporate administrator) untuk mengambil alih pengurusan dengan mandat membongkar semua penyelewengan yang telah berlaku,” katnya lagi.

Sumber Malaysiakini Portal Pembangkang

Ini lah manusia yang bernaa Rafizi yang boleh Gomo katakan Bodohnya itu sudah melampau lampau dalam merekayasakan Fitnah keatas keluarga D.S.Shahrizat Jalil.

Atas desakan pembangkang sebelum ini yang kononya menyatakan NFC telah mencuri wang rakyat maka pentadbiran D.S.Najib Razak memutuskan NFC dibekukan asetnya sehingga siasatan selesai.

Makna beku ASET adalah membekukan aset yang sedia ada, yang mana tidak boleh dijual beli mahupun yang boleh dicairkan sebagai contoh rumah, pejabat, kenderaan. Bila masa pula NFC diarah untuk MENGHALANG BAYAR GAJI PEKERJA? Ini lah sikap PKR yang mana dipelopori manusia bernama Rafizi Ramli yang tidak pernah lelah dalam melemparkan Fitnah keatas NFC dan targetnya iaitu Ketua Wanita UMNO D.S.Shahrizat Jalil.

Bagimana boleh kita sebagai majikan tidak membayar gaji para pekerja? Bagaimana pula dengan mereka para pekerja dalam membiayai keperluan mereka? Apakah ini semua Bapak Rafizi tidak mengajar beliau sewaktu sekolah dulu? APakah ibunya tidak memberikan nasihat kepada Rafizi Ramli untuk tahu sikap bertimbang rasa? Inilah PKR yang mana kejamnya membusuk sampai ke Usus.

Ada lagi kebodohan yang Mak Bapak Rafizi ini ajar kepada nya, Rafizi menyatakan "Disisasat akibat tuduhan pecah amanah" . What? Pecah Amanah?

Kenapa lah benggap kau ni Rafizi Ramli? Bapak kau dengan mak kau dulu terok sanggat ke benggapnya sampai tidak mengetahui apa perbezaan diantara "Pecah Amanah dan Pinjaman Perniagaan?"

Badigol Samdol lah Rafizi Ramli ni beb, NFC melalui pengarahnya Dato Salleh meminjam wang bagi mengusahakan National Fiedlot Coporation dan wang yang diberikan tersebut adalah wang PINJAMAN. Bagaimana dikatakan pecah amanah sedangkan beliau merupakan Director kepada NFC?

Makin hari makin hebat serangan demi serangan yang dilakukan Rafizi Ramli dan pimpinan PKR yang lain. Matlamat mereka bukanlah NFC mahupun Dato Salleh tetapi matlamat mereka adalah Datuk Seri Shahrizat Jalil Ketua Wanita UMNO dalam memastikan Wanita UMNO lumpuh menjelang PRU 13 nanti.

Buat Rakyat Malaysia diminta anda untuk melihat skop yang lebih jelas dalam isu NFC yang seboleh bolehnya dikaitkan dengan Shahrizat Jalil. Wang PINJAM dan ianya bukan Geran sebagaimana yang dikatakan oleh PKR. Wang tersebut perlu dibayar balik dan jika tidak dapat dibayar tindakan Mahkamah akan diambil keatas NFC dan individu yang terlibat.


Psssttt.... Rafizi Ramli mengaibkan mak dan bapaknya...... KesianDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Anak Muda Tolak Seks Songsang Anwar Ibrahim


Keluarga PembohongMajalah antarabangsa The Economist dalam sebuah artikelnya iaitu "The End Of Sodomy 2.0" menyifatkan pembebasan Anwar sebenarnya tidak memulihkan reputasi moralnya di khalayak ramai .Anwar juga dilabelkan sebagai pemimpin yang tidak dipercayai lagi untuk golongan generasi muda Malaysia.

Selain itu,dia juga terpalit dengan amalan nepotisme berkaitan partinya yang diterajui oleh kalangan ahli keluarganya sendiri dan masalah perbalahan dalaman dalam Pakatan Rakyat sedangkan dia gagal untuk membawa pemodenan politik seperti yang dilaung-laungkannya untuk reformasi.

Jika Anwar di dalam penjara ,pastinya dia dianggap tokoh pejuang kebebasan rakyat yang kononnya menjadi mangsa konspirasi untuk menggerak semangat penyokong pembangkang, dengan pembebasannya,Anwar mungkin dilihat popular dipihaknya,tetapi dia masih belum mampu untuk menumbangkan BN.

http://www.economist.comPekara ini sememangnya diketahui rakyat Malaysia bahawa Anwar Ibrahim sebenarnya telah mengheret rakyat untuk memperjuangkan diri beliau semata mata. Bukan tahun 2012 episod Anwar Ibrahim menghasut rakyat tetapi ianya telah berlangsung sejak kes Liwat 1998 lagi.

Bila Anwar Ibrahim didalam penjara akibat Salahguna kuasa yang beliau lakukan maka Wan Azizah isteri beliau yang dijadikan Presiden buat Parti Keadilan Rakyat. Anak yang sulung Nurul Izzah pula diangkat menjadikan Serikandi PKR dan ini semua jelas merupakan agenda untuk menghidupkan watak ANwar Ibrahim agar tidak tenggelam dimamah zaman.

Anwar Ibrahim sebenarnya tahu beliau tidak mampu untuk membela dirinya keseorangan dalam kesalahan yang beliau sendiri lakukan. Maka PKR dijadikan platform yang boleh menarik rakyat menjadi penyokongnya dan dalam masa yang sama mampu menarik orang orang tertentu yang menggilai jawatan didalam politik.

Gomo tidak mahu mengulas panjang pekara ini namun ada satu pekara yang Gomo ingin tekankan dan minta anda para pembaca semua terutama pihak PAS fikir akan pekara ini.

Anwar Ibrahim bermula dari ABIM dan apabila Anwar Ibrahim masuk ke dalam UMNO matlamat beliau adalah untuk menukar UMNO itu kepada ABIM. Apa yang diimpikan ANwar Irahim telah Gagal apabila beliau dipecat dan para paresit paresit ABIM yang berada didalam UMNO waktu itu juga turut dinyahkan ataupun keluar dengan sendirinya. Jika ada saki baki pun tidak mampu menawan UMNO.PAS merupakan parti Melayu kedua terbesar selepas UMNO justeru itu dengan meletakkan Agen Agen Parasit didalam PAS membolehkan PAS dinyahkan secara beransur ansur dan meletakkan ABIM sebagai kepala dalam setiap cabang yang ada.

Pada hari ini kita sendiri dapat lihat bahawasanya matlamat Anwar Ibrahim untuk mengABIMkan UMNO telah gagal sama sekali. Namun bagi mengABIMkan PAS mereka telah pun berjaya dan tidak lama lagi PAS bukanlah sebuah parti seIslam Semalaysia sebaliknya PAS adalah Sayap Parti kepada ANwar Ibrahim dan juga keluarga beliau.

Psssttt.... Renung renungkalan wahai rakyat Malaysia....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP