Kenyataan Jinggay 13 Berkenaan Isu Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor - PANAS

Thursday, January 26, 2012


JINGGAY 13 amat hairan kenapa sehingga sekarang tiada sebarang tindakan oleh pimpinan PAS,PKR,DAP terhadap pelbagai laporan yang dibuat terhadap tabiat berpoya-poya Anwar Ibrahim Mantan Timbalan Perdana Menteri Malaysia yang kini merupakan Ketua Umum Pakatan Rakyat yang terbukti melakukan seks melampau bersama seorang pelacur China. Adakah PAS,PKR,DAP hanya khusus untuk mengadili ahli parti biasa dan terlalu dayus untuk menyingkirkan Anwar Ibrahim Ketua Umum Pakatan Rakyat?

Di saat seluruh rakyat Malaysia berdepan dengan janji janji palsu Pakatan Rakyat dan korupsi pemimpin Pakatan Rakyat, dalam keadaan rakyat berpendapatan rendah dan golongan miskin ditipu hidup hidup Pakatan , Ketua Umum Pakatan Anwar Ibrahim melakukan seks bebas tampa segan silu terpapar diseluruh negara. Di manakah moral seorang ketua Umum untuk beliau terus memimpin Pakatan Rakyat? Gelaran Anwar Al Juburi, Kote Bengkok dan bermacam lagi diberikan rakyat kepada beliau.

JINGGAY 13 meminta seluruh rakyat Malaysia membuka minda dan hati agar bangkit mempersoalkan di manakah moral Anwar Ibrahim sebagai seorang pemimpin Pakatan Rakyat? JINGGAY 13 juga meminta agar pemimpin PAS, DAP, PKR untuk menilai semula apakah relevan Anwar Ibrahim sebagai ketua Umum bagi menghadapi Pilihanraya ke 13 nanti?

PAS, DAP, PKR harus bertindak adil dan profesional dan bukan bertindak dwi-standard. JINGGAY 13 benar-benar hairan dengan tindakan menikus pemimpin PAS, DAP, PKR terhadap masaalah moral dan seks bebas yang dimiliki oleh Anwar Ibrahim yang dilihat melampau dan keterlaluan sebagai seorang pemimpin masyarakat.


Dato Seri Anwar Ibrahim

JINGGAY 13 MENCABAR Anwar Ibrahim untuk menyaman Dato Eskay, Blogg Papa Gomo, Dan blogg blogg lain yang mengeluarkan Video aksi Seks beliau bersama pelacur China Doll jika ianya adalah satu fitnah dan karut . Dato Seri Anwar Ibrahim wajar mengambil tindakan undang-undang terhadap semua yang terlibat memfitnah beliau dengan laporan yang tidak benar dan fitnah.

Sesiapa pun boleh menafikan dan menganggap menjadi mangsa atau ianya adalah merupakan berita karut , liar dan tidak benar. Sedangkan tiada sebarang tindakan undang-undang diambil terhadap segala laporan dan sebaran yang dibuat . Adalah memalukan dengan perlakuan sumbang dan seks songsang Anwar Ibrahim yang merupakan ketua umum Pakatan Rakyat menjadi bualan dan dilaporkan di beberapa negara serta yang tidak pernah dilakukan oleh mana mana pemimpin sebelum ini di Malaysia dan negara Luar.

FARIZ MUSA
Ketua Koordinator JINGGAY 13


Kumpulan JINGGAY 13
GOMO: Gua agak terkejut dengan kenyataan Jinggay 13 ini mengenai masaalah moral Anwar Ibrahim. Terkejut kerana desakan ini datangnya dari pihak mereka sendiri dalam mempertikaikan kewajaran meletakkan Anwar Ibrahim sebagai ketua Umum dalam pakatan PAS, DAP dan PKR.

Syabas buat kumpulan JINGGAY 13 yang sudah berani mengambil inisiatif dalam menyelamatkan Pakatan Rakyat PAS, DAP dan PKR. Namun Gomo yakin bahawa surat mereka ini yang mendesak pemimpin Pakatan menyingkkirkan Anwar Ibrahim tidak akan berlaku sama sekali.

Apa pun pujian perlu diberikan kepada kumpulan JINGGAY 13 ini kerana berani menegur pemimpin atasaan mereka berbanding dengan pemimpin mereka sendiri yang menikus dalam hal sebegini. Nampaknya kumpulan JINGGAY 13 sudah seperti Blogger pro BN yang lantang bersuara dan berani menegur kepimpinan tertinggi BN.


Psssttt... Gua baca artikel gua ni, Gua tergolek golek gelak beb... Hua Hua Hua... JINGGAY ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Karpal Singh Akui Terlibat Dalam Konspirasi LIWAT 1997 Antara Anwar Ibrahim & Azizan


Azizan Abu Bakar

Mungkin ramai yang lupa ataupun ada yang sudah tahu tetapi buat buat lupa mengenai apa yang telah dibangkitkan oleh Karpal Singh Peguam Anwar Ibrahim yang mana merupakan ahli parlimen DAP.Lihat gambar diatas ini dan KLIK IMEJ untuk anda sendiri baca kenyataan yang ditandakan yang mana merupakan kenyataan dari Karpal Singh ahli Parlimen Pembangkang.

Tarikh nya 18 Disember 1997 yang mana waktu itu Anwar Ibrahim menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri lagi. Jadi cuba anda yang taksub kepada Anwar Ibrahim ini tanya pula kepada Karpal Singh mengapa beliau membangkitkan isu LIWAT yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim pada tahun 1997 dan kini menjadi peguambelanya pula?

Ada yang sedar pekara ini namun akibat disogok janji janji palsu Anwar Ibrahim dan juga lakonan pemimpin DAP dan PAS maka Anwar Ibrahim diangkat seolah olah Malaikat. Kini Anwar Ibrahim dibebaskan dan dilepaskan dalam kes Liwat Saiful Bukhari namun hakikatnya Hakim memutuskan yang Anwar Ibrahim tetap melakukan Liwat.

Orang Pembangkang kata Anwar Liwat suka sama suka, Persoalan yang kita rakyat Malaysia perlu sedar ialah mengapa seorang yang terbukti melakukan SEKS LUAR TABII perlu diangkat dan dijulang menjadi pemimpin masyarakat. Apakah masaalah moral sebegini juga dilaykkan menjadi Perdana Menteri Malaysia?Tanya sama Karpal Singh......
Jangan tak tanya ye wahai Juak juak Taksub Anwar Ibrahim


Psssttt.... Karpal Singh sudah Gigit telor Anwar Ibrahim.... Deal or not Deal Gua rasa semua orang dah tahu perjanjian Syaitan Anwar dan DAP


Apakah 1997 Karpal Singh DAP BerKONSPIRASI bersama
Nik Aziz PAS Untuk Menfitnah
Anwar Ibrahim telah Meliwat Azizan?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Chegubard Punca Pergaduhan Penduduk Melayu Jln Kebun vs Hindraf - Shamsul Iskandar


SHAH ALAM 25 Jan. - Penduduk Kampung Jalan Kebun hari ini membuat satu laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam bagi menggesa pihak berkuasa untuk menghalang Hindraf daripada memasuki kampung tersebut.

Wakil penduduk, Shaari Basri, 53, ketika ditemui pemberita mempersoalkan kehadiran Hindraf di kampung Sabtu lalu.

Katanya, 100 peratus penduduk di kampung Jalan Kebun adalah berbangsa Melayu dan kehadiran Hindraf di kampung tersebut adalah mencurigakan.

"Hindraf adalah sebuah pertubuhan haram. Mengapa mereka mahu menganjurkan acara di kampung kami?

“Jangan salahkan penduduk kampung tentang provokasi yang berlaku. Mereka yang memulakannya," dakwa Shaari.

Turut bersama beliau di IPD Shah Alam adalah kira-kira 30 orang penduduk kampung.

Dalam kejadian pada 21 Januari lalu, ceramah Asal Bukan Umno (ABU) di Jalan Kebun telah diganggu oleh sekumpulan lelaki bersenjatakan kayu dan topi keledar.

Terlebih dahulu, ketua polis Shah Alam ACP Zahedi Ayub menafikan penglibatan polis di dalam kekecohan yang berlaku.

Katanya, pihak polis langsung tidak dimaklumkan mengenai penganjuran ceramah tersebut dan hanya mengetahuinya selepas menerima laporan berlaku kekecohan,

Beliau menasihatkan mana-mana individu ataupun organisasi yang ingin menganjurkan majlis seumpamanya supaya memberitahu pihak polis terlebih dahulu bagi mengelakkan kejadian sama berulang.

Sumber KL POS. COM

Sekarang penduduk Jln Kebun pula buat laporan Polis mengenai program Hindraf yang diadakan tempoh hari di Kg Jln Kebun yang mana 100% penduduknya adalah Melayu.

Dari awal kekecohan tercetus Gomo dah maklumkan mengenai pekara ini yang mana pihak pembangkang yang dikepalai chegubard sengaja mencetuskan provokasi ke atas orang Melayu di Jln Kebun.

Sudahlah program Hindraf diadakan dikawasan yang 100% Melayu malah kebenaran pihak Polis juga tidak dipohon oleh pihak penganjur. Lebih malang Adun Sri Muda Suhaimi Shafie dari PKR yang merupakan Adun kawasan tersebut juga tidak dimaklumkan mengenai program tersebut.

Sekarang ini pihak PKR menuduh UMNO sabotaj program Hindraf pada petang maghrib itu. Turut dikaitkan mereka pihak Polis yang dikatakan bersekongkol dengan UMNO. Apa jenis manusia mereka puak pembangkang ini?

Rakyat perlu menilai jika Hindraf tidak masuk ke kawasan Melayu dan mengadakan provokasi maka pekara sebegini tidak akan berlaku. Adalah wajar pihak Polis menahan Chegubard punca pergaduhan malam tersebut kerana beliau lah dalang yang cuba mewujudkan pergaduhan kaum diantara Melayu dan India.

Inilah puak puak PKR, mereka akan sentiasa mencetuskan provokasi agar rakyat Malaysia bergaduh dan berperang sesama sendiri dalam memastikan keadaan negara kacau bilau.


Psssttt. . . 100% Melayu dijalan kebun, apajadah Hindraf buat program disitu? Fikirkan
Published with Blogger-droid v1.7.4Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP