Video Siam Doll Ni Ke Yang Dato Shuib Cakap?

Friday, January 27, 2012


Anwar Ibrahim Wat Apa Tu?

Trio 'Datuk T' yang menayangkan video seks yang mereka dakwa pelakunya adalah ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini mencabar Anwar membuktikan yang mereka salah atau berdepan dengan satu lagi pendedahan video yang "lebih dahsyat".

Salah seorang anggota Trio 'Datuk T, yang juga bekas bendahari PERKASA, Datuk Shuib Lazim, berkata video baru itu dirakamkan pada 12 dan 13 Januari tahun lalu di Thailand.

‘‘Saya sendiri telah menonton rakaman video ini selepas diberikan oleh Datuk Eskay. Saya percaya Datuk Eskay sedia membuat pendedahan mengenai rakaman video ini di dalam mahkamah jika Anwar bertindak menyaman kami," katanya, merujuk kepada seorang lagi anggota trio Datuk T, Datuk Shazryl Ekay Abdullah.

‘‘Cuba periksa pasportnya di manakah Anwar berada pada ketika itu. Cuba tanya isterinya, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di mana Anwar pada masa itu,’’ katanya lagi.

Shuib menambah Anwar perlu segera menyaman Trio Datuk T, termasuk bekas ketua menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik, jika mana-mana penganalisis forensik antarabangsa boleh membuktikan bahawa pelaku dalam video seks pertama yang didedahkan Mac lalu, adalah bukan Anwar.
Video ni ke Dato Shuib? He he he ..... takpa kita bagi Anwar Ibrahim dan juak pakatan Pembangkang can dulu. ha ha ha.....


Psssttt... Dua Siam Doll.... Anwar pemimpin Hebat......ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Dari Fitnah RM 250 Juta Sehingga Baju Dalam RM 26 Ribu, Shahrizat Jalil Diaibkan
Dalam arena politik yang waktu ini banyak disuapkan dengan rekayasa dan juga persepsi yang datang tak henti henti ke atas para pemimpin politik terutama pemimpin UMNO.

Macam macam rekayasa ditaburkan pihak pembangkang keatas pemimpin UMNO demi melihat UMNO bercakaran sesama sendiri dan bercerai berai bagi memudahkan mereka menwan Putrajaya pada PRU 13.

Pekara sebegini sememangnya dari dulu telah wujud namun dengan dunia baru yang mempunyai banyak medium untuk menyebarkan Racun racun berbisa maka ianya semakin menarik untuk ahli diperingkat bawahan sampai menyampai antara satu sama lain.


Kaki FITNAH

Gomo nak mengulas mengenai isu Shahrizat Jalil Ketua Wanita UMNO yang mana telah difitnah begitu hebat sehingga beliau dan ahli keluarga diaibkan selama 3 bulan mengenai projek NFCorp yang telah disalah sebut oleh Audit Negara.

Sejak meletusnya isu ini 3 bulan yang lalu Shahrizat Jalil tidak henti henti diserang oleh pihak pembangkang dan ada pula segelintir dikalangan UMNO dan juga pemimpin parti komponen BN yang menokok tambah rekayasa tersebut menjadikan Shahrizat Jalil dilabelkan sebagai liabiliti kepada parti.

Mereka yang bercakap itu tidak mengetahui apa yang sebenarnya berlaku namun inilah politik dalam UMNO dan BN yang mana jika ada rasa yang menarik pasti hendak ditokok tambah menjadikan ianya lebih menarik dan sensasi.Apabila Nizar PAS dari Perak menyatakan Shahrizat Jalil membeli baju dalam RM 26 ribu ada pula yang menyambutnya dengan menghebohkan kesana kesini mengenai FITNAH dari Nizar PAS. Malah waktu Persidangan UMNO yang lalu juga Gomo dan rakan blogger lain hanya mampu menggeleng kan kepada apabila ada dikalangan UMNO sendiri yang bercakap soal Baju Dalam Shahrizat RM26 ribu.

Depa yang duduk kata mengenai pekara ini sememangnya Naif dan tidak mengetahui permainan Pembangkang. Pembangkang hanya mencetuskan isu sahaja dan mereka tahu bahawa ahli UMNO akan menyambutnya dengan menyulam satu persatu menjadikan cukup muat kain tersebut untuk dikapankan Shahrizat jalil.

Syukur selama 3 bulan penuh keaiban ini Shahrizat Jalil terus Gah dengan jawatan yang sandangnya selaku Ketua Wanita UMNO sepertimana beliau Menang secara Satu Lawan satu menentang Tan Sri Rafidah Aziz. Dan dalam masa itu lah juga sokongan demi sokongan dari kalangan wanita UMNO Tulang Belakang UMNO datang mencurah curah demi pemimpin yang mereka sayangi.

Pihak Polis menjalankan siasatan ke atas Shahrizat Jalil, begitu juga dengan SPRM dan kedua dua badan pengkuatkuasa Undang undang secara bebas menyiasat dakwaan pembangkang keatas Ketua Wanita UMNO berhubung isu NFC.

Pihak Audit Negara pula setelah 3 bulan baru mengesahkan bahawa mereka tersilap dalam menyatakan mengenai NFC dan juga NFCorp yang dimiliki oleh Dato Seri Salleh suami kepada Shahrizat Jalil. Audit Negara menyatakan yang menjadi masaalah adalah National Fiedlot Kebangsaan dan bukannya Syarikat NFCorp.

Setelah 3 bulan aib buat keluarga Shahrizat Jalil, bermacam macam Fitnah dilemparkan kepada beliau dan keluarga. Hebat asakan demi asakan dari pihak pembangkang dalam isu ini dan ditambah pula dengan mulut mulut celupar didalam UMNO itu sendiri.

Shahrizat Jalil telahpun menyaman Zuraidah MP PKR Ampang dan juga Rafizi Ramli PKR berhubung Fitnah yang dilemparkan sebelum ini ke atas beliau. NFCorp pula difahamkan akan menyaman mereka ini sejurus selesai siasatan lengkap.

Persoalan yang Gomo nak tanya disini kepada pihak pihak yang berkenaan, Bagaimana dengan anda? Cakap cakap anda sebelum ini ke atas Shahrizat Jalil bagaimana? Lupakan sahaja kerana ini asam garam politik? Atau tampil memohon maaf sama ada secara terbuka mahupun personal dengan beliau?


Muslimah PAS pun tahu menghormati Shahrizat Jalil

Apa sekalipun ini lah poilitik hari ini, Persepsi lebih mendapat tempat dikalangan pemain dan pencatur politik. Rakyat disuapkan dengan rekayasa palsu dalam meraih sokongan menjelang PRU 13. kami para Blogger? Tetap macam biasa menjalankan tugas yang semestinya untuk AGAMA, BANGSA dan NEGARA.


Psssttt.... Esok lusa pasti ada rekayasa baru dari pembangkang dan akan ada yang akan menokok tambah......resam politik

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Bila PARASIT Dalam UMNO Menghancurkan Tranformasi Najib Razak


"I Tak Hencem K"

UMNO seringkali membuka ruang yang sangat besar kepada mana-mana orang untuk menyertainya, kemudian memberikan bantuan atas dasar perjuangan membentuk Melayu yang lebih bermaruah berbanding Melayu pada zaman penjajahan yang menjadi balaci dan abdi orang lain, termasuklah kepada golongan imigran.

Namun pada masa yang sama, UMNO juga membuka ruang kepada golongan PARASIT yang tidak peduli dengan perjuangan UMNO tetapi melihat UMNO sebagai ruang untuk mereka menghisap darah setiap manusia di negara ini. Menariknya, mereka berjaya menutup perangai busuk haramjadah itu kerana mereka kononnya menyokong UMNO. Dan yang terlebih-lebih menariknya, mereka ini pula membela orang-orang yang lapar kuasa dalam UMNO agar kehadiran mereka dilindungi dan kepentingan mereka dijaga Read More....

GOMO: Ini lah yang selalu menjadi masaalah UMNO, selalu terlepas pandang dengan biawak biawak hidup yang mencari peluang dan ruang untuk meraih itu dan ini kononya atas nama perjuangan. Tapi hakikatnya?

Tak hairan dengan manusia sebegini coz ramai lagi sebenarnya yang ada waktu ini mencari ruang dan peluang tak kira baik dalam BN mahupun Pembangkang. Mana sahaja yang memberikan mereka Keuntungan mereka akan kaya "YES SIR", tetapi jika tidak memberikan keuntungan maka "Boleh Jalan lah".

(a) PENDEDAHAN BERCILI! SIAPAKAH RAZAK MOHD NOR DAN NUMIX ENGINEERING NI SEBENARNYA!

(b) PENDEDAHAN BERAPI! RAZAK MOHD NOR DAN NUMIX ENGINEERING YANG ZALIM!

(c) PERBICARAAN DUA PENGARAH NUMIX ENGINEERING DITETAPKAN PADA 11 APRIL!


Psssttt... Big Dog Marah ke? Auwwwwwwww......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP