Faizal Hussin Menolak Politik Kotor Pihak Pembangkang

Tuesday, January 31, 2012


Faizal HussinHayati dan Fikirkan secara waras mengenai apa yang dinyatakan dalam video diatas ini. rakyat Malaysia mampu berfikir secara waras dalam kita mengekalkan keharmonian dan ketamadunan yang kita rakyat Malaysia ada selama ini dibawah pentadbiran Kerajaan Barisan Nasional.


Psssttt.... AGenda pembangkang dalam menghancurkan ketamadunan MalaysiaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Najib Razak Must Give Anwar Ibrahim Become A Prime Minister - Benjamin Netanyahu


Malaysia In My Target

Semalam Tun Mahathir mantan BOSS kepada Anwar Ibrahim menyatakan :

Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad membidas bekas timbalannya Datuk Seri Anwar Ibrahim ekoran dakwaan pemimpin itu mahu melindungi keselamatan Israel. Dr Mahathir berkata beliau kecewa dengan kenyataan ketua pembangkang itu tetapi tidak berasa terkejut. Dakwanya, Anwar mempunyai hubungan rapat dengan Yahudi, malah berkawan dengan anggota kongres Amerika Syarikat yang berbangsa Yahudi.


Itu yang Tun Mahathir kata mengenai Anwar Ibrahim yang mana jika kita pernah ingat salah satu faktor pemecatan Anwar Ibrahim daripada jawatan Timbalan Perdana Menteri adalah kerana KOMPLOT Anwar Ibrahim dengan dunia Barat yang mana berpaksikan ISRAEL.

Semalam juga Gomo membaca mengenai kenyataan Duta Palestin yang berada di Malaysia dengan menyatakan:

"Duta Palestin ke Malaysia Abdelaziz Abughoush menyifatkan sebagai “pelik dan ganjil” kenyataan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam temubual dengan Wall Street Journal bahawa beliau menyokong penuh usaha melindungi keselamatan Israel.

“Kami terkejut dan terperanjat dengan kenyataan pelik itu bahawa beliau menyokong keselamatan Israel,”
Abughoush berkata, oleh kerana Palestin menjadi isu utama bagi semua umat Islam, dan Malaysia pula menjadi pendokong utama sokongan terhadap perjuangan rakyat Palestin, maka adalah pelik dan ganjil apabila seorang pemimpin beragama Islam dari negara ini membuat kenyataan demikian.

“Kami tak tahu siapa sebenarnya yang memerlukan perlindungan keselamatan kerana hakikatnya Israel memiliki lebih 200 jenis senjata nuklear serta angkatan tentera yang dilengkapi senjata canggih.

“Kami tidak pasti adakah jaminan keselamatan perlu diberi kepada penakluk atau rakyat Palestin yang ditakluki, yang ditindas saban hari serta berdepan dengan tindakan yang bercanggah dengan undang-undang dan perbuatan tidak berperikemanusiaan oleh kumpulan penakluk, yang mencabuli undang-undang kemanusiaan dan antarabangsa serta tidak menghiraukan usaha masyarakat antarabangsa untuk mewujudkan keamanan dan kestabilan di Timur Tengah,”


Vote PAS, DAP,PKR = Vote Israel

Itu kata kata dari Duta Palestin di Malaysia ini yang mana beliau sendiri terkejut dengan kenyataan seorang Ketua Umum kepada PAS dalam pakatan rakyat haram. Israel yang menakluk Palestin dengan membunuh ratusan ribu rakyat Palestin pula yang perlu diberikan jaminan Keselamatan sedangkan yang sengsara adalah rakyat Palestin sendiri.

Gomo sebenarnya sama dengan Tun Dr Mahathir yang tidak terkejut mengenai apa yang dikatakan Anwar Ibrahim bahawa beliau menyokong ISRAEL ZIONIS kerana pekara ini bukanlah baru dan ianya telah lama menjadikan Anwar Ibrahim dan Israel tidak dapat dipisahkan.Apakah anda masih ingat bagaimana selepas Pilihanraya ke 12 yang lalu apabila Pakatan PAS,DAP dan PKR menang besar dalam pilihanraya maka Akhbar utama Israel mengeluarkan artikel mengenai Anwar Ibrahim Bakal Perdana Menteri Malaysia?

Israel sememangnya melalui proksi utama nya iaitu Amerika Syarikat mahukan Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri Malaysia kerana adalah lebih mudah membuatkan Anwar Ibrahim BONEKA buat Israel dan Amerika kerana dengan adanya UMNO sebagai pentadbir Malaysia US dan Israel menghadapai kesukaran dalam meliberalkan umat Islam di Malaysia sepertimana negara negara lain yang telah ditakluki.Di akhbar Jurusalem Post milik Israel ini tidaka da berita yang menggangkat Najib Razak ataupun mana mana pemimin UMNO. Yang selalu diwar warkan adalah Anwar Ibrahim yang sememangnya kita tahu bukan sahaja di Israel malah dinegara negara Proksi Israel ini juga Anwar Ibrahim diangkat begitu hebat.

Gomo malas nak mengulas lagi namun demi kesedaran buat rakyat Malaysia adalah sepatutnya anda semua menilai apakah Anwar Ibrahim yang berkrompomi dengan Israel layak diangkat menjadi pemimpin negara?

Jika PRU13 Pakatan PAS, DAP dan PKR menang Pilihanraya dan menjadi Kerajaan yang akan menjadi Perdana Menteri adalah Anwar Ibrahim rakan baik Israel. Dan percayalah esok harinya Malaysia akan mengadakan hubungan Diplomatik dengan Israel dan akan menyokong dasar dasar Israel. Waktu itu boleh lah anda jumpa puak puak Israel ni bersepah dalam Malaysia.Jahat Jahat UMNO, tetapi tidak berkrompomi dengan Israel yang Membunuh Ratusan Ribu umat Islam Palestin dan merampas Tanah rakyat Palestin sehingga rakyat palestin merempat dibumi sendiri.


Psssttt.... puak PAS kata depa sokong Palestin, La ni depa sokong sapa? Anwar atau Palestin?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

How Are U Today Mr Cifut Anwar Ibrahim?


Apa khabar Dato Seri Anwar Ibrahim?
Anwar Ibrahim telah SAH tidak berada di Malaysia pada tanggal 12& 13 Januari 2011 sepertimana yang dinyatakan dalam video diatas. Malah dakwaan pihak pencacai media pakatan yang menyatakan pada tarikh tersebut Anwar Ibrahim berada di Jakarta juga adalah satu pembohongan semata mata.

Tetapi jika nak kata Anwar Ibrahim berada di Jakarta pada tarikh tersebut pun tidak mengapa kerana Gomo rasa ramai yang ingin melihat video Anwar Ibrahim beraksi bersama DUA orang SIAM DOLL!

So jangan gelabah dalam isu video ini kerana Rakyat Malaysia perlu diberikan satu tontonan yang menarik dalam membuktikan bahawa Anwar Ibrahim adalah seorang yang tidak bermoral untuk diangkat menjadi seorang pemimpin rakyat Malaysia.

What Day U All Want I Fuck Anwar Ibrahim?


Psssttt... Kalau bukan Anwar dalam video janganlah puak pembangkang nak gelabah dan marah marah...he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP