Dulu Mahazalim, Mahafiraun Kini Rosmah Puaka, Najib Altantuya By Parasit UMNO Reform

Wednesday, February 1, 2012
Kerja Kotor Puak Puak Yang Bernama Reform

Agak lucu bila seorang Blogger yang dikatakan pakar perang Media menyatakan kebebasan bersuara dan menolak politik Fitnah dan lucah keatas para pemimpin. Mungkin ada kebenaran apa yang dikatakan beliau tetapi jika Blogger lain yang bercakap pekara tersebut adalah lebih baik Kreabilitinya.

Blogger Anuar REFORM dalam entrinya sebelum ini menyatakan sokongan keatas Amin Iskandar penulis The Malaysian Insider yang membuat laporan Polis keatas Blogg Papa Gomo. Sokongan buat rakan seperjuangan dalam zaman Reformasi menentang Kerajaan yang mana mungkin ada pejuang UMNO menggangap ianya pekara biasa. Tetapi tidak pada Gomo dan juga rakan blogger yang lain.

Anwar Reform dalam entri nya menyatakan:

"Sebenarnya hak kebebasan bersuara tidak memuatkan hak untuk kita menuduh dan membuat fitnah. Budaya sebeginilah yang sebenarnya mahu diajukan kepada semua agar politik negara ini menjadi lebih matang dan lebih berintegriti"

Agak jangal bila seorang pejuang Reformasi menyatakan menolak budaya menfitnah dan menuduh. Mungkin beliau berada dalam halusinasi yang mana berfikir bahawa pemimpin UMNO menjaganya dengan begitu baik sama sekali sehingga mampu melupakan pekara yang pernah dilakukan beliau sewaktu berada di zaman Budaya Menfitnah dan menuduh Kerajaan terutama Tun Dr Mahathir.


Kebanggan Anuar Reform

‘Saya sebagai penggerak laman web Mahazalim serta Mahafiraun ketika itu berjaya memporak-perandakan pemikiran rakyat terhadap Mahathir,” kata Anuar Md. Nor, blogger yang kini menggerakkan blog UMNO Reform atau pembaharuan UMNO yang mesra-kerajaan. - SUMBER


Mahafiraun, Mahazalim itulah kata kata blogger Reform pada satu waktu lalu yang tidak henti henti dalam melemparkan Fitnah dan mengaibkan Tun Dr Mahathir Perdana Menteri waktu itu. Malah pihak POLIS dikatakan Anjing Kerajaan dalam menyebarkan dakyah kepada rakyat Malaysia agar membenci kerajaan terutamanya UMNO.

Budaya Fitnah telah digerakkan oleh mereka yang beroperasi dalam IKD sewaktu zaman Raformasi. Blogger Anuar Reform pastinya masih ingat modus operandi yang dilakukan beliau bersama sama dengan Hishamuddin Rais dan beberapa nama lain dalam menfitnah dan menuduh Kerajaan, UMNO teruatama Tun Dr Mahathir.KLIK DISINI

Dimana pula kewarasan Blogger bernama Reform ini waktu itu? Apakah nilai menfitnah dan menuduh itu dan ini keatas UMNO, Kerajaan dan juga Tun Mahathir boleh dihalalkan dan dianggap pekara biasa?Malah sehingga hari ini beliau Blogger Reform yang kononya sudah berpaksikan UMNO masih lagi belum membuat sebarang permohonan MAAF keatas Ayahnda Tun Dr Mahathir diatas Fitnah yang beliau lakukan dahulu.

Zaman Fitnah Mahafiraun, Mahazalim pada waktu Anuar Reform ini melakukannya tidak sekadar melalui kata kata sebaliknya dizahirkan dalam gambar gambar Propaganda yang disebarkan keserata pelusuk tanah air. Pendek kata Mahazalim dan Mahafiraun pada waktu itu telah mengaibkan nama Tun Dr Mahathir.

Mungkin pemimpin UMNO lupa mengenai pekara ini, namun bagi ahli UMNO dibawah ini yang celik mata masih segar dalam ingatan bagaimana anjing anjing Anwar Ibrahim ini melakukan serangan bertubi tubi dalam menfitnah Kerajaan, UMNO dan Tun Dr Mahathir.

Gomo mempunyai rakan Blogger seperti GAP, Medan Info dan beberapa nama besar lain yang berjuang waktu ini melanyak Anwar Ibrahim dan Pakatan PAS, DAP teruatamnya PKR secara total. Mereka ini dahulunya adalah saliran dengan Anuar Reform yang mana merupakan pejuang zaman Reformasi.

Hasil dari kesedaran mereka keatas matlamat Anwar Ibrahim yang mempunyai matlamat menghancurkan negara maka mereka ini bertindak keluar pada tahun sebelumnya PRU12 yang lalu dan sehingga kini berjuang atas platform bebas menentang Anwar Ibrahim dan Pakatan. Gomo rasa pembaca boleh menilai tahap serangangang dilakukan oleh Blogger GAP, Medan Info Kita, dan yang lain keatas pembangkang.
Berbeda dengan Anuar Reform yang membuat BLOGG dengan nama UMNO Reform masih lagi seperti watak lalu yang tidak melakukan serangan ataupun melindungi kerajaan apatahlagi UMNO walaupun Blogg nya itu bernama UMNO. Mengapa berbeda dari perjuangan yang dilakukan Blogger GAP, Medan Info Kita dan lain lain?


Sahabat Karib Chegubard

Kemana sahaja Anuar Reform pergi pasti yang akan diulangnya adalah kebanggannya dalam menghasilkan Mahafiraun dan Mahazalim sewaktu zaman Reformasi. Kebanggan yang sekarang ini membutakan beberapa Blogger Pro Kerajaan dan juga Pemimpin Kerajaan. Tapi tidak bagi kami para pejuang yang ada hari ini terutama dalam media baru. Dosa lalu yang dilakukan Anuar Reform dan puak Anwarisnas masih segar dalam ingatan.

Sebenarnya waktu ini Gomo dan beberapa rakan lain diserang cukup hebat oleh pihak dari luar teruatama puak Chegubard dan juga dari kalangan Blogger UMNO sendiri. Bukan Gomo nak mendabik dada tetapi datanglah serangan bertubi tubi sekalipun Gomo tidak pernah mengalah dan mendapat sokongan yang meningkat dari hari ke hari.

Gomo berblogg kerana Anti kepada Anwar Ibrahim dan jika waktu ini banyak pihak yang cuba menghapuskan watak Gomo dalam arena politik Tanah air maka sudah kita tahu apa motif utama yang dijalankan oleh puak Anwarinas ini. Gomo pejuang tegar keatas Anwar Ibrahim dan pekara ini semua pembaca mengatahuinya, apa sahaja mengenai Anwar Ibrahim Gomo akan pastikan rakyat mengetahuinya dan dalam apa cara sekalipun Gomo akan dedahkan siapa Anwar Ibrahim.

Blogger Anuar Reform menolak politik lucah yang pada Gomo beliau tujukan pada entry Blogg Gomo yang mana mendedahkan Video Seks Anwar Ibrahim. Apakah benar beliau menolak politik Lucah ataupun menolak Video Seks Anwar Ibrahim diketahui masyarakat?

Gomo masih ada video Chegubard dan Anuar Reform dan tidak perlu lah Gomo menyatakan apa kandungan video tersebut sebaliknya tanyalah pada Anuar Reform apa mengapa Chegubard Maki Anwar Ibrahim dan mengapa beliau Anuar Reform pertahankan Anwar Ibrahim sewaktu menonton Video Seks tahun lalu dihadapan Dato Eskay.Chegubard dan Kekasih si UMNO Reform

Anuar Reform menolak politik Fitnah dengan menuduh seseorang individu, agak hairan bila seorang sahabat Chegubard tidak mampu menegur Chegubard yang berterusan menfitnah Datin Seri Rosmah Mansur dan Perdana Menteri Najib Tun Razak. Apakah Anuar Reform terlepas pandang yang sahabat baiknya melemparkan Fitnah?

Biarlah apa sekalipun orang nak kata mengenai Papa Gomo, namun matlamat Gomo dalam mendedahkan siapa Anwar Ibrahim akan diteruskan sehingga ke akhir hayat. Sebagaimana yang Gomo katakan sebelum ini serangan bertali arus ketas Gomo adalah kerana serangan bertubi tubi yang Gomo lakukan keatas Anwar Ibrahim. Mungkin pihak pihak tertentu tidak senang mengenai pekara ini jadi matlamat "KILL THE MESSENGER" Mesti dilakukan keatas Papa Gomo.

Buat Anuar Reform dan sekutu seangkatan, Gomo nak katakan:

"U Fuck With Me, U Fuck With The Best"


Mahafiraun, Mahazalim yang dijalankan oleh Anuar reform dan rakan seangkatannya masih sedar dalam ingatan kami para pejuang pro Kerajaan kerana anda lah semua puak Anwarinas yang memulakan Politik Fitnah, Menuduh, Aib, Caci Maki, Lucah dan sebagainya.


Psssttt.... Pemimpin UMNO buta bila dijilat oleh parasit bernama Reform ini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Siri Jelajah Wilayah Hari Ini, Anwar Ibrahim Jual Minyak KY Jelly

"Hari ini Pakatan jadi Kerajaan, esok harga minyak turun" - Anwar Ibrahim

Sampai ke hari ini janji Anwar Ibrahim masih terngiang ngiang dalam kepala otak Gomo ni.Malah bukan janji harga minyak sahaja yang akan turun, tetapi bermacam macam lagi janji janji manis dari Anwar Ibrahim dan kepimpinan Pakatan Rakyat akan turun jika pakatan menjadi sebuah kerajaan.

Hari ini hari Wilayah Persekutuan yang mana Anwar Ibrahim mengadakan WALKABOUT sekitar Kuala Lumpur bagi berjumpa dengan para pengundi Cina. Banyak janji janji manis yang ditaburkan dan janji janji ini telah pun dikatakan Anwar Ibrahim pada 2008 sebelum PRU12 lagi. SIRI WALKABOUT ANWAR KLIK DISINI

Gomo nak ajak semua untuk pergi ke Selangor yang mana Anwar Ibrahim merupakan penasihat Keewangan Selangor yang jika dilihat dari jawatan yang disandangnya itu sudah pasti rakyat Selangor akan mendapat banyak Maanfaat dengan kedudukan Anwar Ibrahim sebagai penasihat Keewangan. Sudah pasti banyak Kebajikan dan itu ini dibawa ke dalam negeri Selangor dan menjadikan Rakyat Selangor lebih elok taraf kehidupannya berbanding negeri yang ditadbir BN.

Hakikatnya sampai ke hari ini segala janji janji yang pernah ditaburkan Anwar Ibrahim dan pemimpin pakatan PAS,DAP,PKR oada tahun 2008 masih belum lagi terlaksana. Yang terlaksana hanyalah AIR PERCUMA yang mana dalam hal ini juga Rakyat dipermainkan kerana air percuma hanya yang menggunakan meter Individu namun bagi meter pukal tidak ada Air Percuma buat mereka. Ramai penuduk Selangor yang berpendapatan sederhana tidak menikmati Air Percuma yang dikatakan diberi oleh Kerajaan Pakatan memandangkan mereka tinggal di rumah Pangsa yang menggunakan meter Pukal.Kebajikan lain yang dijanjikan pada tahun 2008? Bagaimana dengan RM100 buat kanak kanak sekolah tadika yang dijanjikan kerajaan Pakatan Selangor? Bagaimana janji RM1000 kepada setiap anak Selangor yang layak ke Universiti? Bagaimana dengan janji janji sepertimana didalam Manifesto mereka yang dijaja ke sana kemari sewaktu 1998?

Itu Gomo beri contoh di Selangor yang mana janji Anwar Ibrahim dan pemimpin Pakatan PAS,DAP dan PKR memang indah dan manis belaka. Bagaimana pula dengan negeri Pulau Pinang, Kedah? Rasanya rakyat Malaysia yang buka mata pasti mampu melihat dimana janji janji mereka pakatan sebelum 2008 lalu.

Kelantan pula? Gomo rasa tak perlulah nak mengulas mengenai pentadbiran Kerajaan Kelantan kerana dah 20 tahun tidak ada pembangunan dan kebajikan buat rakyat yang dilakukan PAS. Apatah lagi untuk mentadbir Malaysia pada masa akan datang sudah pasti yang merempat rakyat seperti kita ni juga.

Anwar Ibrahim sememangnya seorang pemimpin Hebat pada pandangan Gomo, kerana belum pernah lagi didalam dunia ini mempunyai seorang ahli Politik yang mampu BERBOHONG keliling dunia dalam pelbagai wajah. Malah tidak pernah lagi berlaku seorang pemimpin Politik BEBAS sebanyak 2 kali dalam pertuduhan yang sama iaitu Liwat walaupun telah terbukti beliau meliwat.

Hari ini rakyat Wilayah Persekutuan disuap dengan janji janji manis Anwar Ibrahim. Sasaran Anwar Ibrahim adalah pengundi cina yang mana kita dapat lihat sokongan Anwar Ibrahim waktu ini kebanyakkan nya datang dari undi kaum Cina. Kaum Cina sanggup ditipu Anwar Ibrahim? Ya mereka sanggup kerana pada mereka Anwar Ibrahim layak menjadi Perdana Menteri kerana adanya Anwar Ibrahim kelak memudahkan mereka serba itu ini dalam Malaysia.

Rakyat Malaysia seluruh negara perlu sedar bahawa Janji janji Pakatan adalah janji Palsu. Jika benar mereka merupakan pemegang janji yang amanah dan bertanggungjawap sudah pasti Kelantan, Selangor, Pulau Pinang dan Kedah rakyat nya terbela dan segala janji jani 2008 mereka tunaikan.


Penuh Dengan Kepalsuan

Barisan Nasional Janji Manis dan Janji Manis tersebut ditunaikan walaupun rintangan dan badai melanda. BN janji BN kotakan bukan seperti Pakatan Haram PAS,DAP,PKR yang janji tinggal janji.


Psssttt... Anwar Ibrahim cukup ligat belit sana sini, penasihat Keewangan tapi apa pun takda..ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Plot Terancang Menjadikan Kambing Hitam Ini Popular


Kambing Hitam PKR

Hebat dan begitu terancang komplot penganiayaan dan fitnah jahat keatas pemimpin UMNO oleh pihak pakatan PAS, DAP dan PKR ini. Modus operandi mereka amat licik sama sekali yang mana jika anda perhalusi dengan waras anda akan temui elemen elemen jelas Kompolot yang terancang dalam penganiayaan ke atas pemimpin UMNO.

Apa yang Gomo nak cakapkan disini adalah kenyataan PKR melalui Zuraidah MP Ampang yang menyatakan "Datuk Shamsulbahrin Ismail telah diarahkan oleh Pengerusi Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC) Datuk Seri Mohamed Salleh Ismail untuk merasuah polis dan pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk menutup siasatan terhadap penyelewengan dana projek ternakan lembu yang diusahakan NFC."

Tidak cukup dengan kenyataan tersebut Mak Lampir mengeluarkan satu lagi FITNAH dan rekayasa politik apabila menyatakan "Beliau turut memberitahu wartawan melalui satu sumber yang diperoleh, dipercayai Sahmsulbahrin dan Salleh telah diperkenalkan melaui Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin"

Sudah dua Fitnah dalam isu yang cuba ditimbulkan dan sepertimana biasa Ketua Wanita PKR ini akan melemparkan pula FITNAH keatas Ketua Wanita UMNO dengan menyatakan "“Pendedahan ini juga berkemungkinan besar akan membuktikan penglibatan Datuk Shahrizat Jalil dalam skandal projek lembu ini,”

Apa yang Gomo nak sampaikan disini bahawa kenyataan dari Zuraidah Mak Lampir PKR ini adalah satu FITNAH semata mata dan satu Komplot untuk menghidupkan cerita Fitnah yang disebarkan sebelum ini dalam memastikan rakyat Malaysia termakan hasutan tersebut.

Makluman telah pun diberikan oleh PDRM bahawa tertuduh Datuk Shamsulbahrin Ismail telah disiasat dan didakwa kerana menipu pengarah NFCorp Datuk Seri Salleh. Penipuan yang dinyatakan adalah sebanyak RM 2.2 juta kata Zuraidah Mak Lampir.


Lelaki India sebelah Mak Lampir yang
Merupakan Peguam Shamsulbahrin

Siapa peguam Datuk Shamsulbahrin ini? Mungkin ramai yang terlepas pandang bahawa para peguam yang membela Shamsulbahrin ini adalah terdiri daripada peguam peguam PKR yang mana kita sendiri sering melihat mereka bersama pemimpin pakatan Pembangkang dan juga merupakan peguam yang akan MEMBELA setiap ahli mereka yang didakwa ataupun disiasat Polis.


Peguam Kes Kugan Menentang POLIS


Peguam Mahasiswa Robot Menentang Kerajaan


Peguam Keluarga Aminul Rashid Menentang POLIS


Peguam Menentang Kerajaan


Peguam BERSIH Menentang Kerajaan


Peguam dan kambing hitamnya

Banyak lagi sebenarnya tugas yang telah diberikan oleh pihak pembangkang kepada Naib Presiden PKR N. Surendran ini. Dan dalam isu NFCorp ini beliau menjadi peguam kepada penipu syarikat NFCorp Datuk Shamsulbahrin ini dan sudah pasti ada agenda tersembunyi yang mungkin anda semua boleh meneka.

Sejak dari awal adalah berkemungkinan besar bahawa Shamsulbahrin ini telah dipasang oleh pihak PKR untuk memerangkap pihak NFCorp. Gomo nyatakan sedemikian memandangkan adalah satu pekara besar apabila Zuraidah sendiri dalam kenyataan nya menyebut bahawa : "pelantikan tersebut jelas Shamsulbahrin bertujuan untuk menjadikannya "kambing hitam" isu skandal NFC"
Shamsulbahrin ini KAMBING HITAM untuk pihak mana? pihak NFCorp ataupun pihak PKR? Jika dilihat pekara ini kewujudan Shamsulbahrin ini dalam isu NFCorp memberikan keuntungan besar buat pihak pembangkang dalam meneruskan agenda mereka menabur fitnah keatas NFCorp dan juga Shahrizat Jalil.N.Surendran bertindak sebagai peguam si penipu Shamsulbahrain dan sudah pasti Skrip dan ayat ayat tertentu dirangka begitu baik sepertimana yang berlaku dalam kes kes sebelum ini. Lihat contoh kes Adam Adli yang mana N. Surendran bertindak sebagai peguam yang mana para Mahasiswa Robot telah diarahkan N.Surendran untuk bertindak mendiamkan diri apabila ditahan pihak Polis dan kemudiannya memberikan Skrip untuk para Mahasiswa Robot membacanya.

Begitulah juga dalam isu ini yang mana pekara sama dilakukan yang mana tertuduh yang menipu NFCorp telah diberikan Inisiatif dalam pekara ini yang mana menjadi "KAMBING HITAM" buat pihak PKR dalam meneruskan niat jahat keatas Shahrizat Jalil.

Konspirasi Terancang dan juga Skrip yang baik dicipta oleh pihak PKR dalam isu ini. Rakyat mungkin termakan hasutan mereka dalam membenci Shahrizat Jalil namun kuasa Allah maha besar dengan satu persatu pembohongan dan modus operandi mereka berjaya dibongkar.


Pihak Audit negara telah membuktikan pihak NFCorp yang mana dimiliki suami Shahrizat Jalil telah berjaya membangunkan ladang Lembu Fiedlot di Gemas. Adalah satu pekara yang BODOH dan tidak masuk akal pihak NFCorp mengupah seorang untuk Merasuah pihak Polis dan SPRM bagi menutup isu NFC. Ditambah pula isu NFC sememangnya telah hangat diperkatakan dan adalah satu pekara yang tidak masuk akal jika sesuatu isu yang sedang hangat diperkatakan maka pihak NFCorp bertindak mengupah seseorang untuk melakukan rasuah yang sudah tentu menjadikan isu tersebut lebih Hangat dan sensasi.

Datuk Samsulbahrain telah menipu pihak NFCorp dan ianya telah ditahan disungai Buloh. Pihak PKR telah menyediakan peguam sepertimana yang mereka rancangkan dalam hal ini dan Gomo meminta agar rakyat melihat sejauh mana kebenaran dari pihak PKR dan juga si penipu Samsulbahrain ini.

Anwar Ibrahim dibebaskan Mahkamah atas pertuduhan liwat, ramai pemimpin pembangkang menang kes Mahkamah dan adalah tidak mustahil pihak PKR boleh menang dalam isu Samsulbahrain yang menjadi penipu ini. Jadi sila lawan dimahkamah dan Rakyat akan menjadi saksi dengan apa yang akan dibongkarkan dimahkamah.


Psssttt.... Hebat beb Skrip yang mereka lakukan, terancang sama sekali...Gila lah


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP