Terima Kasih Cybertroopers Pro Kerajaan & Pembangkang

Friday, February 3, 2012Hasil bantuan dari rakan Cybertroopers Pro Kerajaan dan Pembangkang hari ini maka satu kejayaan kita perolehi. Emel dari Kak Suraya buat kita semua.


Assalamualaikum.

Alhamdulillah....syukur dan syukur ke hadrat Illahi kerana telah menemukan kembali Mohd Nor Fitri dengan keluarganya.

Kak Su bagi pihak keluarga Mohd Nor Fitri ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Papagomo dan rakan-rakan blogger yang lain yang telah menolong menghebahkan tentang kehilangan adik Mohd Nor Fitri dan dengan Kehendak Nya juga kami telah berjaya menjumpai Mohd Nor Fitri di Bukit Mertajam, Penang sebentar tadi. Kami juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka-mereka yang begitu prihatin menalipon dan sms memberi maklumat tentang adik Fitri.
Disini kak su juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada En. Omar (wartawan metro) kerana telah menyiarkan berita kehilangan Fitri hari ini.

Disertakan gambar Mohd Nor Fitri semasa dijumpai bersama ibu dan kakak.

Terima kasih, terima kasih dan terima kasih dan semoga Allah merahmati dan melindungi kalian semua....

-Kak Suraya.


Tahniah dan syabas buat seluruh sahabat Blogger, Facebooker, Twiiter baik dari pro Kerajaan mahupun pembangkang kerana perjuangan kita hari ini dalam membantu mencari remaja OKU yang hilang telahpun ditemui.

Inilah hasil usaha kerjasama tampa mengira fahaman politik dalam membantu masyarakat. Syabas para Cybertroopes Malaysia.


Psssttt... Kalau rakyat ada masaalah sebegini maklumkan pada kami..hehehe

Read more...

Prolog Spender Reformis Dan Kain Pelikat Reform Dibogelkan


Musang Berbulu Ayam/ Parasit UMNO

Bila kita semakin kuat dan bersemangat memantapkan jentera kadang kala kita lupa bahawasanya kita terambil seekor musang yang akan membunuh semua yang lain. Musang yang berbulu ayam yang waktu ini cukup hebat melaga lagakan antara satu sama lain.

Anuar Reform sering membanggakan dirinya kepada sesiapa yang beliau temui. Pendek kata perkataan yang diulang ulang beliau adalah kejayaan nya menghasut rakyat Malaysia membenci Tun Dr Mahathir mantan Perdana Menteri. Itulah Kebanggan beliau sejak dulu sehingga kini.‘Saya sebagai penggerak laman web Mahazalim serta Mahafiraun ketika itu berjaya memporak-perandakan pemikiran rakyat terhadap Mahathir,” kata Anuar Md. Nor, blogger yang kini menggerakkan blog UMNO Reform atau pembaharuan UMNO yang mesra-kerajaan. - SUMBER

UMNO Reform Blogg yang beliau bina kononya beliau telah meninggalkan PKR dan Anwar Ibahim. UMNO Reform kata beliau atas sebab ingin Mereformkan pemikiran ahli UMNO dan juga pemimpin UMNO. Reform yang bagaimana yang beliau maksudkan?

Pelik bila memikirkan dalam ramai ramai ahli PKR yang telah keluar parti hanya beliau sahaja yang lari dari perjuangan apabila menumpukan pada Mereformkan UMNO. UMNO perlu di Reform kata Anuar Reform. UMNO perlu dibersihkan kata beliau. UMNO perlu berubah dijaja kesana kemari yang mana dikatakan UMNO kotor serba serbi.

Cuba tanya pada Anuar Reform mengapa beliau beriya iya hendak Mereformkan UMNO? Apakah beliau tidak mahu menyelamatkan ahli ahli PKR yang masih lagi ditipu Anwar Ibrahim? Kenapa UMNO Reform dan kenapa tidak PKR Zionis ataupun Hancur PKR?Blogger Gerakan Anti PKR dan Blogger Medan Info Kita juga sealiran dalam mempertahankan Anwar Ibrahim satu masa lalu. Demo dijalanan juga mereka telah lakukan. Dibawa ke lokap juga mereka rasainya Dikejar dengan parang oleh rakyat Sarawak pada tempoh lalu juga mereka telah alami. Semua itu kerana mempertahankan seorang pemimpin bernama Anwar Al Juburi.

Setelah mereka meninggalkan PKR apa yang mereka lakukan? Mereka membina Blogg dan masing masing menyedarkan ahli dan pemimpin PKR yang masih kekal bersama Anwar Ibrahim. Mereka GAP dan MIK dan turut dibantu dengan bekas ahli ahli PKR yang lain setiap hari berhempas pulas menjelaskan kepada Rakyat Malaysia siapa itu Anwar Ibrahim dan apa itu Pakatan Syaitan gabungan PAS, PKR dan DAP.Kenapa Blogger GAP dan MIK tidak mengikut jejak langkah Anwar reform yang membina Blogg bernamakan UMNO Reform? Kenapa mereka tidak pula ingin mereformkan UMNO sebagaimana yang Anuar Mohd Nor lakukan?

Mereka Blogger GAP dan MIK sedar bahawa mereka telah berdosa melakukan FITNAH dan melemparkan keaiban yang amat dasyat ke atas Tun Dr Mahathir, Kerajaan dan UMNO. Justeru itu mereka menebus kembali Fitnah yang mereka lakukan dan mengerahkan keringat dan kudrat membantu UMNO dalam menentang Pakatan Syaitan PAS, DAP dan PKR terutamanya Anwar Ibrahim secara total.

Itu baru Blogger yang dulunya ahli biasa dalam PKR. Bagaimana pula dengan pemimpin PKR yang sekarang ini telah meninggalkan PKR dan Anwar Ibrahim? Cuba anda semua lihat apakah bekas pemimpin PKR yang satu tika lalu memperjuangkan Pakatan Syaitan yang mana ketuanya Anwar Ibrahim telah Mereformkan UMNO apabila keluar parti?
Ezam Mohd Nor Ketua Angkatan Muda Keadilan yang lantang menfitnah dan mencerca Tun Mahathir, UMNO dan Kerajaan satu tika lalu keluar PKR dan sekarang bersama sama UMNO dalam membongkarkan janji janji palsu Syaitan yang bernama Anwar Ibrahim.Yb Zulkifli Nordin, Gobala, Zahrain dan ramai lagi pemimpin PKR yang keluar parti bertindak menyedarkan rakyat Malaysia agar meninggalkan perjuangan Ketuanan Anwar Ibrahim PKR dari terus terusan ditipu. Kenapa mereka tidak bertindak Mereformkan UMNO sepertimana Anuar Reform?

Hanya Anuar Reform sahaja yang bertindak melakukan Reform UMNO melalui bloggnya dan kata katanya kepada sesiapa yang beliau temui. Hanya beliau sahaja kononya mampu mereformkan UMNO.

Buat Anuar Mohd Nor ataupun dikenali Anuar Reform, Gua mampu cakap FUCK U MOTHERFUCKER. Jangan ingat kami ahli UMNO yang ada mampu melupakan FITNAH dan keaiban yang lu telah lemparkan keatas Tun Dr Mahathir, UMNO dan Kerajaan.

Tiada permohonan Maaf dari Anuar Reform ini sehingga kini walaupun dalam masa yang sama beliau tampa rasa malu menggunakan nama UMNO diblogg nya walhalkan beliau lah penfitnah Tegar keatas UMNO ketika zaman Reformasi. Ada maruah kah budak bernama Reform ini?


Kekasih Kalbu

Satu persatu akan didedahkan kelak siapa dan apa kegiatan Anuar Reform ini. Jangan kata Anuar tidak suka dengan politik lucah kerana cerita dalam Kain antara Spender Reformis dan Kain Pelikat Reform pasti ingin diketahui rakyat terutama blogger dan pemimpin UMNO yang ditipu olehnya.


Bila kami menyerang Anuar Reform ada suara sumbang yang menyatakan Papa Gomo, RBF,GAP, Parpu Kari, MIK dan yang lain takut dengan kekuatan dan keupayaan yang Anuar Reform ada. Oh maaf lah, kami serang beliau bukan satu pekara baru kerana ianya telah lama bermula. Kami tidak mahu PARASIT iaitu Musang Berbulu ayam dalam Jentera Cybertroopers UMNO.


Selamatkan Malaysia Dari Kote Bengkok
Anuar Reform Menafikan Pelaku Ini Anwar Ibrahim
Malah membela Anwar Ibrahim

Anuar Reform mengatakan kami semua adalah Liabiliti UMNO didalam Blogg Reformnya. Pembaca yang terdiri dari rakyat Malaysia mampu menilai perjuangan yang kami Blogger Jalanan lakukan berbanding apa yang beliau Anuar Reform lakukan dalam membantu UMNO, BN dibawah kepimpinan Dato Seri Najib Razak sama ada kami Liabiliti UMNO mahupun Mimpi Ngeri buat Pakatan Syaitan PAS, DAP dan PKR.

Psssttt.... Ada yang tergolek dengan pendedahan Spender lepas ni.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Panggilan Jihad Buat Cyber Troopers Kerajaan & Pembangkang Pagi IniHari ni hari Jumaat dah tentu ramai yang akan keluar ke Masjid Masjid dalam menunaikan Solat Jumaat. Jadi Gomo dengan rendah hati ingin meminta bantuan dari pembaca untuk sama sama kita mencari seorang remaja lelaki yang Hilang. Berikut makluman yang diberi:

Disini kak Su ingin memohon jasa baik semua untuk menolong mencari anak saudara Kak Su Mohd Nor Fitri bin Marzuki seorang syndrom down (gambar diatas). Beliau telah hilang semenjak 23/1/2012 hingga sekarang. bermacam-macam cara telah kami sekeluarga lakukan termasukan menghubungi TV3 pada 26/1/12 dan 28/1/12 (3 kali) dan pada 31/1/2012

TV3 telah menghantar reporter untuk mebuat liputan di rumah keluarga Fitri. tetapi hingga sekarang berita kehilangan beliau belum disiarkan. kami ada menghubungi TV3 untuk bertanya tentang tarikh siaran, dan jawapan mereka "mungkin besok". menurut kru TV3 yang datang kerumah kakak saya, mereka telah menghantar rakaman ke TV3 head office pada hari yang sama 31/1/12. Report polis telah dibuat pada hari sama kehilangan nya. Harian metro juga datang tetapi berita belum disiarkan lagi.

Kami ada mendapat maklumat bahawa kemungkinan Fitri berada di pulau pinang bahagian Jelutong. Kak su amat-amat berharap pembaca Blogger Jalanan dapat menolong membantu kami sekelurga menghebahkan kepada umum tentang kehilangan Mohd Nor Fitri.

Pertolongan dari rakan Blogger Jalanan amat-amat kami sekeluarga harapkan.

Kak suraya.

019-5449170

Taman Semarak
Sungai Petani Kedah.


GOMO: Jadi buat para pembaca yang prihatin dan peka mengenai pekara ini maka diminta anda semua untuk bersama sama kita mencari remaja yang hilang ini. Remaja tersebut syndrom down Dan sudah pasti jika kita tidak membantu maka potensi untuk pekara tidak diingini mungkin berlaku.

Gomo harap para pembaca dapat menolong mencari Remaja Syndrom Down ini.

Buat sahabat Blogger, facebooker, Twitter dan mana mana medium yang ada sama ada dari Pro Kerajaan mahupun Pembangkang marilah kita sama sama menyebarkan maklumat mengenai kehilangan Remaja lelaki ini. Gomo yakin jika sebaran secara total melalui semua Media Cyber baik pro Kerajaan mahupun pembangkang remaja yang hilang ini akan dijumpa dalam masa yang singkat.

Tolong Ye sahabat Blogger, facebooker, Twiiter baik Pro Kerajaan mahupun Pembangkang.


Psssttt... Sekali sekala kita keluarkan artikel Bantuan Kecemasan sebegini menjadikan diri kita lebih dihargai oleh pembaca. Amin

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP