GEMPAR - Blogger Pro Kerajaan Cikguman Waadat Sertai PAS

Monday, February 6, 2012Agak terkejut bila mendapat mesej bahawa rakan Blogger seangkatan dalam Blogger Pembela Negara Cikguman Waadat sedang mengambil keputusan untuk masuk PAS parti yang pernah beliau pilih pada tahun 1999.

Kata Cikguman Waadat Blogg beliau akan ditutup dan digantikan dengan blogg baru bernama PAS REFORM. Kenapa Cikguman Waadat bertindak sedmikian sedangkan beliau merupakan pejuang lama dalam media maya seangkatan dengan Papa Gomo, Parpu Kari, GAP, Oyabun, Isac, Panglima Perang Cyber dan lain lain?

KLIK DISINI untuk cerita selanjutnya...

Psssttt... PAS Reform Blogg baru yang nak dibina, emmm sama cam UMNO Reform pulak...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Elizebeth Wong PKR Perlu Jelaskan Siapa Lelaki Yang Ditangkap Pihak Keselamatan Indonesia


Semalam Gomo telah memaklumkan mengenai seorang Lelaki yang ditangkap oleh Pihak berkuasa Indonesia kerana didapati memiliki Kartu Penduduk Tetap dan juga Sijil kelahiran Indonesia sedangkan dalam masa yang sama lelaki itu juga memiliki Pasport Malaysia dan juga Kad Pengenalan Malaysia yang beralamat di Ampang Selangor. DISINI

"Dari keterangan Azmin keptugas, selama di Jakarta selalu dibiayai keluarganya dari Malaysia dan Partai Keadilan Rakyat (PKR)"


Lelaki tersebut mendakwa beliau merupakan Ahli PKR dan segala pergerakan beliau di Indonesia yang mana bergerak dari satu kawasan ke satu kawasan adalah diBIAYAI oleh Parti Keadilan Rakyat yang mana merupakan Pakatan Pembangkang di Malaysia ini.

Kenyataan lelaki yang ditahan itu jelas menunjukkan ada agenda besar yang dilakukan oleh PKR di Indonesia sehinggakan mampu memberikan agen nya disana Kartu Penduduk (Kad Pengenalan dan juga Sijil Kelahiran Indonesia (Surat Beranak) walhalkan agen tersebut adalah rakyat Malaysia. DISINIMengikut maklumat yang diperolehi Kartu Penduduk dan Sijil Kelahiran Indonesia yang dimiliki oleh Agen PKR itu adalah palsu. Ini menunjukkan bagaimana PKR mampu untuk melakukan satu Penipuan dan mungkin juga RASUAH keatas pihak Jabatan Pendaftaran disana sehingga membolehkan seorang rakyat Malaysia mempunyai Kartu Penduduk dan juga sijil Kelahiran.

Jelas disini ini merupakan satu jenayah terancang yang pastinya ada agenda besar yang cuba dilakukan PKR dalam memudaratkan Malaysia dan juga Indonesia.

Gomo dan juga rakyat Malaysia meminta agar pihak PKR tampil menjelaskan mengenai dakwaan lelaki yang ditangkap itu bahawa PKR telah membiayainya. Dan minta pihak PKR memberikan kenyataan jelas berhubung pekara ini.

Pihak PDRM dan Kementerian Dalam Negeri diminta untuk menjalankan siasatan lanjut dan jika perlu minta Agen PKR yang ditangkap di Indonesia itu di Ektradisi ke Malaysia bagi mengetahui motif lelaki yang mengaku dibiayai PKR itu menetap disana menggunakan identiti Indonesia.Siapa Dalang Anti Malaysia Di Indnesia?

Nampaknya PKR sedang melakukan sesuatu yang besar waktu ini, barangkali PRU 13 semakin hampir maka semakin ligat agen agen mereka di Indonesia dan juga mungkin di seluruh dunia menjalankan kerja Kotor dalam menghancurkan Negara.


Siapa Bayar Mereka Ini Agar Anti Malaysia?

Jika Kartu Penduduk dan Sijil Kelahiran PKR mampu biayai dan menghantar agen nya kesana sudah pasti ada hubungkait yang dilakukan PKR dengan Pengganas yang mana kita tahu Indonesia, Selatan Thailand mempunyai potensi untuk memasuki Malaysia dalam mencetuskan keganasan.

Pohon Parti Keadilan Rakyat yang mana Presiden nya Wan Azizah menjelaskan mengenai pekara ini. Ini merupakan satu Jenayah yang serius jika benar yang dikatakan lelaki yang ditangkap itu bahawa PKR menaja nya di Indonesia dengan menggunakan Identiti yang boleh dikatakan Palsu.


Psssttt.... Rakyat perlu tanya pada PKR, apa urusan menghantar agen PKR ke Indonesia dengan menggunakan Kad pengenalan Palsu?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TUKAR - Acu Test Sepenggal
Pilihanraya Umum yang akan datang bagi kali ke 13 adalah satu pilihanraya yang paling genting bagi Parti Politik pemerintah kerana PRU kali ini akan menentukan survival pemerintahan orang melayu atau tampuk kepimpinan akan berubah kepada orang bukan melayu. Ramai yang masih berteka teki dengan tarikh pilihanraya, samada bulan MAC, MEI, JUN atau penghujung tahun. Atau adakah PRU kali ke 13 ini akan di adakan Read More....

Psssttt.... TUKAR....apakah rakyat Kelantan berfikiran matang?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

I'm The Boss For Indian People - Xavier JayakumarKaum India dalam PKR membanggakan Xavier Jayakumar kononya beliau banyak membantu masyarakat India lebih jauh baik bebanding MIC. Xavier dikatakan oleh para India dalam PKR yang beliau ini mempunyai kepimpinan yang baik dan lebih baik dari pemimpin MIC.

Betul ke beb? Meh tengok video bawah ni sat....Tu dia, baru provokasi sebegini Xavier sudah lari lintang pukang dan tidak mampu menyelesaikan pertelagahan pendapat dalam sesuatu isu yang kecil. Begini pemimpin yang layak untuk mewakili kaum India?

Cit Podah lah.....

Kalau jenis spesis penakut maca Xavier ni yang hanya pandai TIDOR sahaja tidak ada gunanya untuk dijadikan contoh pemimpin buat kaum India. Ini lah jenis bangsa India dalam PKR yang Hipokrit kononya perjuangan untuk membantu masyarakat India sebaliknya apa yang beliau lakukan adalah sebenarnya untuk kepentingan beliau sendiri.


Dalam Sidang Dun Pun Tidor

Masyarakat India dan lain lain mesti menolak Xavier yang Penakut ini pada PRU13 akan datang. Kena pastikan bahawa pemimpin yang layak mestilah pemimpin yang bertanggungjawap dan Berani menghadapi risiko dalam menyelesaikan masaalah rakyat.

Kita tidak mahu pemimpin yang BACHOL seperti Xavier yang lari lintang pukang dengan meninggalkan rakyat yang bersengketa terumbang ambing tampa arah tuju. Xavier mesti kita nyahkan.


Psssttt.... Gila lah, benda macam tu pun pemimpin PKR tak boleh selesaikan.... elok lagi MIC beb.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP