RM 50 Body Massage Hasil Keewangan Kerajaan Pakatan Selangor

Wednesday, February 8, 2012Apa kau orang ingat Kerajaan Selangor banyak sumber pendapatan sekarang? Betul memang depa banyak sumber pendapatan sekarang ini kerana sumber mereka datangnya dari pelbagai bagai. Mari ketahui sumber pendapatan Kerajaan Pakatan Selangor....RM 300 Juta tu beb kononya duit yang dibawa masuk oleh Kerajaan Pakatan Pakatan Selangor. Kalau dibahagai 5.4 juta orang yang mana setiap orang hanya akan perolehi RM50 sahaja yang mana bersamaan dengan kadar yang dikenakan di Pusat Pusat Urut dalam Selangor.

Rakyat Selangor dan Malaysia boleh nilai apa yang dinyatakan dalam video diatas. Nilaikan dan buat pengkiraan sendiri mengenai hal ini. Jangan sekadar baca tajuk Blogg dan lihat video secara acuh tak acuh. Ini masa depan anda rakyat Selangor.


Psssttt... RM 50 Body Massage....lain lain tak kira lagi tu beb.


"Ha Ha Ha, Kita Dah Berjaya Bodohkan Rakyat"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

"Elizebeth Wong Wajar Letak Jawatan" - Zuraidah Kamaruddin Ketua Wanita PKR


Ketua Wanita PKR

Shahrizat Jalil disaran untuk letak jawatan oleh MP PKR Ampang Zuraidah Mak Lampir. Kata Zuraidah Shahrizat tidak lagi layak ataupun berkreabiliti untuk berada didalam Kabinet Kerajaan kerana ............ Kerana apa?

Shahrizat Jalil tidak melakukan sebarang kesalahan pun dalam jawatan Menteri yang beliau sandang waktu ini. Shahrizat Jalil tidak terlibat langsung dengan projek NFCorp milik suaminya. Malah Shahrizat Jalil telah menjalankan Saman ke atas Mak Lampir dan Rafizi atas fitnah yang beliau lemparkan.

Tapi bagaimana dengan ELizebeth Wong EXCO Kerajaan Negeri yang telah didapati memang melakukan seks Bebas bersama seorang lelaki Islam Melayu? Bagaimana dengan gambar Bogel yang tersebar? Apakah Mak Lampir Zuraidah MP Ampang tidak mendesak agar Eli Wong juga letak jawatan?Sekarang ini kekasih Eli Wong pula ditangkap kerana memalsukan Identiti penduduk Indonesia. Malah Hilmi Malik kekasih Eli Wong mengakui beliau di BIAYAI oleh pihak PKR untuk lari bersembunyi di Indonesia. ELi Wong EXCO Kerajaan Negeri dikatakan telah menyalurkan dana buat kekasihnya melarikan diri selama ini. Apakah Zuraidah MP PKR Ampang tidak mendesak agar Eli Wong mengambil tindakan bertanggungjawap dengan meletakkan jawatan?

Pihak pembangkang kata isu Shahrizat Jalil melibatkan kepentingan rakyat Malaysia maka seharusnya Shahrizat Jalil meletakkan jawatan. Oh malang sungguh jika Shahrizat Jalil meletakkan jawatan kerana beliau tidak bersalah dan apa yang dibangkitkan PKR adalah Fitnah semata mata. Tetapi bagaimana dengan isu Elizebeth Wong seorang EXCO Kerajaan Negeri Selangor?Apakah Eli Wong tidak melibatkan kepentingan awam?

Isu Elizebeth Wong ini merupakan satu isu besar yang mana satu keruntuhan moral yang teruk telah dilakukan seorang Exco Kerajaan negeri Selangor bila mana gambar Bogel nya telah tersebar dan beliau sendiri mengakui beliau mempunyai seorang Kekasih Melayu Islam sedangkan ELi Wong adalah Kafir. Berkesedudukan dengan seorang lelaki Islam dan ianya jelas merupakan satu kelakuan tidak bermoral seorang pemimpin.

Malah lebih jelik lagi Elizebeth Wong dengan menggunakan kedudukannya didalam PKR dilaporkan telah menyalorkan dana pembiayaai buat Hilmi Malik selama mana beliau melarikan diri di Indonesia. APakah itu merupakan satu contoh yang baik pada rakyat bila Eli Wong EXCO Kerajaan Negeri melindungi orang yang dikehendaki oleh pihak POLIS?

Zuraidah Mak Lampir sepatutnya malu kerana apa yang telah dilakukan Elizebeth Wong dan kekasihnya Helmi Malik telah menjejaskan PKR sebagai sebuah parti. ZUraidah seharusnya Malu bahawa kelakuan sumbang Elizebeth Wong telah memalukan negeri Selangor. Zuraidah patut rasa segan pada pihak Polis kerana rakan nya Eli Wong menyalurkan dana buat seorang lelaki yang dikehendaki pihak Polis.Zuraidah MP Ampang sewajarnya mendesak Elizebeth Wong Adun Bukit Lanjang yang juga Exco Kerajaan Negeri Selangor untuk MELETAKKAN JAWATAN dengan segera kerana telah memalukan parti PKR, Kerajaan Negeri Selangor dan juga Malaysia.

Oh... mana mungkin Zuraidah MP Ampang yang juga Ketua Wanita PKR akan mendesak Elizebeth Wong untuk meletakkan jawatan yang disandang kerana selama ini pun Elizebeth Wong banyak menyalurkan keewangan buat Zuraidah. Pendek kata walaupun Zuraidah ketua Wanita PKR tetapi yang sebenarnya berkuasa adalah Elizebeth Wong.

Rakyat Malaysia renungkan dan fikirkanlah mengenai pekara ini. Untuk menjadi pemimpin yang baik maka pemimpin seperti ELizebeth Wong perlu berundur. Dan buat ahli PKR yang ada harapnya sedar bahawa kelakuan Eli wong yang menyalurkan dana buat Hilmi Malik di Indonesia memberikan gambaran yang buruk buat parti dan juga Malaysia.

Elizebeth Wong wajar meletakkan jawatan Exco Kerajaan Negeri!!! Zuraidah Ketua Wanita PKR mesti berani tampil kehadapan dalam hal ini untuk membersihkan nama wanita PKR yang berada di luar ini. Zuraidah Mak Lampir berani?


Jangan lah Zuraidah mengila babi hanya mencampuri urusan rumah UMNO sahaja dengan mendesak Shahrizat Jalil meletakkan jawatan. Tapi dirumah sendiri dalam PKR beliau tidak mampu untuk menjadi seorang Ketua Wanita PKR yang berkaliber sebagai seorang pemimpin.

Psssttt.. Bila tang Eli Wong Bogel bukan main Zuraidah Mak lampir sokong dan salahkan UMNO...ha ha ha Gila babi punya Betina

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PKR Akui Elizebeth Wong Yang Biayai Kekasihnya Hilmi Malik Di Indonesia?

Azmin Heli @ Helmi Malik
Kekasih Elizebeth Wong

Siapa yang biayai Hilmi Malik kekasih Elizebeth Wong di Indonesia? Siapa yang menguruskan perjalanan Helmi Malik sepajang beliau di Indonesia dengan berpindah kesatu tempat ke satu tempat yang lain sejak 2009 sehingga waktu ini? Siapa?

Hilmi Malik apabila ditahan pihak berkuasa Indonesia mengesahkan bahawa beliau dibiayai sepenuhnya oleh pihak Parti Keadilan Rakyat. Beliau mengesahkan bahawa pihak PKR menampung segala kos sara hidup semenjak beliau melarikan diri dari pihak Polis Malaysia sehingga sekarang ini.

Elizebeth Wong mengakui bahawa Hilmi Malik lelaki Islam Melayu merupakan kekasihnya yang telah merakam gambar bogel beliau pada tempoh lalu. Elizebeth Wong EXCO Kerajaan Negeri Pakatan Selangor juga turut mengesahkan bahawa Hilmi Malik yang bertanggungjawap menyebabkan gambar Bogel tersebut tersebar pada tahun 2009.


EXCO Kerajaan Negeri Selangor Yang Bermoral?

Apakah Rakyat tidak melihat bahawa dengan tercetus nya isu ini dimana seorang lelaki yang dikehendaki oleh pihak Polis bagi membantu siasatan berhubung Gambar Bogel Eli Wong telah disembunyikan oleh pihak PKR di Indonesia dalam menghalang tugas Polis menjalankan siasatan. Apakah satu tindakan yang elok dengan pihak PKR menyembunyikan Hilmi Malik di Indonesia?

Hilmi Malik kekasih tidor Elizebeth Wong ditahan oleh pihak berkuasa Indonesia kerana memiliki Kartu Penduduk dan Kad Kelahiran warga Indonesia PALSU. Merupakan satu kesalahan jenayah yang besar dalam isu ini kerana tinggal di Indonesia dengan menggunakan Identiti Palsu dengan nama Azmin Heli. Tidakkah ini memberi gambar jelas bahawa pihak PKR sebenarnya menyokong Indentiti pengenalan diri yang PALSU?

PKR melalui pemimpin mereka sering menduduh Kerajaan Barisan Nasional menggunakan pengundi Hantu dan sebagainya dalam pilihanraya yang diadakan. Malah mereka pihak PKR menuduh bahawa banyak Kad Pengenalan Palsu telah diberikan kepada para pengundi hantu. Namun realitinya mereka sendiri pihak PKR bersuhabat dalam menggunapakai Identiti PALSU sepertimana yang diberikan kepada Hilmi Malik kekasih ELizebeth Wong.

PKR sehingga ke saat ini masih lagi berdiam diri berhubung isu penangkapan Agen PKR yang juga kekasih Adun PKR Bukit Lanjang yang juga Exco Kerajaan Negeri Selangor. Hanya kenyataan dari pejabat Menteri Besar sahaja yang keluar pada kelmarin yang mana tidak menjawap insiden yang berlaku sebaliknya cuba menyalahkan para Blogger dan media kerana mencetuskan isu yang pernah dibangkitkan pada tahun 2009.Jika pada pemimpin UMNO dan Barisan Nasional pihak PKR siang dan malam akan merekayasakan berita yang belum tentu kesahihannya. Tapi bila kena pada mereka dengan diberikan berita yang sahih dan fakta yang tepat mereka akan mengelak dan cuba membuat pekara tersebut tidak berlaku.

Rakyat perlu lihat disinilah kelemahan PKR parti yang mendambakan kuasa politik negara yang mana berimpian untuk mentadbir Negara dan menjaga kita semua. APakah ini parti yang telus dan amanah dalam melaksanakan kewajipan jika mereka menjadi pentadbir negara?

Suspek yang dikehendaki Polis telah dihantar pihak PKR ke Indonesia untuk bersembunyi, Malah PKR turut membiayai segala kos Suspek yang dikehendaki oleh pihak Polis. Lebih jelek lagi PKR sanggup melakukan kesalahan berat apabila memperuntukkan Identiti diri PALSU buat Suspek yang melarikan diri itu untuk tinggal di Indonesia.

Rakyat Malaysia perlu bijak dan matang dalam soal ini, jika isu sebegini pun PKR sudah bermain dengan taktik kotor dan keji bagaimana jika mereka menjadi Kerajaan Malaysia kelak? Sudah pasti banyak hidden agenda yang lebih dasyat mereka lakukan. Rakyat akan menjadi mangsa dikemudian hari kerana sistem Undang undang negara akan diLIWAT PKR secara bertalu talu.

Psssttt... PKR tidak relevan buat rakyat Malaysia, selamatkan Malaysia dari pihak Peliwat Rakyat ini.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP