Kecaman Keatas Bapak Anwar Ibrahim Semakin Kuat Di Indonesia

Saturday, February 11, 2012


Anwar Ibrahim dan Israel tidak dapat dipisahkan waktu ini memandangkan Anwar tampa segan silu menyatakan kepada dunia bahawa beliau menyokong keselamatan Israel. Mungkin pekara biasa didunia arab bila ada pemimpin Islam yang menyatakan sokongan buat Israel namun tidak di Malaysia dan juga Indonesia.

Anwar Ibrahim waktu ini bukan sahaja mendapat tentangan di Malaysia mengenai sokongan beliau keatas Keselamatan Israel tetapi di Indonesia penolakkan keatas beliau semakin merebak sehinggakan semakin banyak NGO NGO serta pemimpin Islam Indonesia mengutuk kenyataan Anwar Ibrahim.

Jika sebelum ini di Indonesia Anwar Ibrahim cukup dikenali dengan nama Bapak Anwar yang menggangkat Indonesia lebih tinggi dari Malaysia namun kini suara suara kebangkitan rakyat Indonesia yang menentang Anwar semakin lantang dan semakin kuat.

Ramai pemimpin Islam di Indonesia menyifatkan kenyataan Anwar Ibrahim yang menyokong keselamatan Israel sebagai satu kenyataan dungu dan hanya meraih simpati dunia barat bagi kepentingan politik Anwar semata mata.

Rata rata pemimpin Islam dan ulamak Indonesia waktu ini mempertikaikan kewajaran Anwar Ibrahim dalam sokongan keatas Israel. Malah mereka turut mempertikaikan mengapa Anwar Ibrahim tidak sedikit pun memberikan ulasan mengenai rakyat Palestin yang ditindas saban hari oleh Rejin Zionis Israel.

Dari pengamatan Gomo dengan komen komen dalam ruangan Forum, Blogg dan juga portal Indonesia mendapati rakyat Indonesia banyak membicarakan mengenai kenyataan Anwar ini. Sehinggakan ada diantara pengkomen yang menyatakan ANwar Ibrahim sebenarnya adalah sekutu Israel dan Amerika.

Syukur dengan pekara ini kerana rakyat Malaysia telah lama menolak Anwar Ibrahim yang mana kita tahu hubungan beliau dengan dunia Israel dan Amerika. Masakan tidak waktu Anwar Ibrahim menjawatan jawatan sebagai Timbalan Perdana Menteri beliau diberi penghormatan luar biasa dengan layanan Karpet Mereh sewaktu melawat Amerika yang mana Perdana Menteri Malaysia waktu itu Tun Dr Mahathir pun tidak memperolehi layanan sebegitu Istimewa.


Allah maha besar dan semakin hari semakin jelas siapa ANwar Ibrahim. Gomo bersyukur dengan kebodohan dan keceluparan mulut beliau yang menyatakan sokongan keatas Israel memberikan satu hikmah buat dunia Islam mengenali siapa ANwar Ibrahim yang sebenar.

Waktu ini Anwar Ibrahim masih lagi berdiam diri berhubung dengan soalan demi soalan yang diajukan pemimpin dan ulamak Islam atas keterbukaannya menyokong keselamatan Israel. Anwar Ibrahim sudah pasti tidak akan menjawap soalan tersebut kerana beliau tahu jika dijawap maka tidak akan ada titik noktah dalam isu tersebut.

Rakyat Indonesia telah menolak ANwar Ibrahim seorang pemimpin yang pernah disanjung oleh umat Islam Indonesia satu tika lalu. Semoga rakyat Malaysia terutama umat Islam juga sedar akan siapa Anwar Ibrahim yang merupakan Proksi kepada Amerika, Israel dan dunia barat.

Kebenaran Semakin Muncul......Syukur


Pssssttt..... Anwar Ibrahim pi Umrah? Mana gambar depan Kaabah?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Gara Gara Elizebeth Wong, Kemaluan Khalid Ibrahim Dipatuk Ular

Pihak polis mengesahkan seorang rakyat Malaysia yang ditahan di Batam, Indonesia, Jumaat lalu, merupakan lelaki diburu pasukan itu sejak tiga tahun lalu dikenali sebagai Hilmi Hazimin Malek bagi membantu siasatan penyebaran gambar separuh bogel Elizabeth Wong.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah berkata, pihaknya telah menerima pengesahan identiti lelaki itu daripada pihak berkuasa negara jiran tersebut.

Menurutnya, bagaimanapun lelaki tersebut pada masa ini masih disiasat Polis Republik Indonesia (Polri) berhubung kesalahan dilakukan di negara itu.

“Pihak berkuasa Indonesia meminta sedikit masa untuk melengkapkan siasatan mengikut prosedur dan dakwaan yang dikemukakan terhadap lelaki tersebut".

Sumber Utusan MalaysiaApa yang Gomo nak cakap ada kena mengena dalam plot Drama dibawah ni. Meh layan...

Azmin dan Khalid pergi ke hutan mencari kayu untuk dibuat pondok sementara buat mereka tinggal. Dalam sibuk mencari kayu itu tiba tiba Khalid nak kencing yang teramat sangat. Tampa berlengah khalid terus duduk untuk melepaskan hajat nya itu. Tiba tiba datang seekor ular Senduk lalu mematuk kemaluan Khalid.

Khalid : Azmin!! cepat tolong aku! aku kene patuk ular! (berguling-guling kesakitan)

Azmin : kejap! aku nk call anwar! (terus ambik fon dlm poketnya dan call anwar)

Anwar : hello ...ade ape?

Azmin : anwar! tolong..emegency ni, MB kita kene patuk ular!

Anwar : teruk tu...cepat pergi isap racun tu dengan mulut dan ludah!

Azmin terus letak panggilan itu.

Khalid : ape anwar cakap hah?!!

Azmin : Kau akan mati!


Moral of the story!
Apa yang aku sampaikan ni ada kena mengena mengenai isu Tertangkapnya kekasih Eli Wong. Hehehe.. Khalid mangsa.... Azmin Bijak. So kau orang fikirkan apa yang sebenarnya berlaku dalam isu Kekasih Eli Wong yang dibiayai PKR di Indonesia dan beliau ditangkap dan kini bakal dibawa balik ke Malaysia.Nama samaran Kekasih Eli Wong di Indonesia adalah Azmin Heli yang membawa maksud:
Azmin = Azmin Ali
He = Helmi Malik
Li = Elizebeth Wong.Khalid Ibrahim MB....
so kau orang fikir fikirkan k...he he he


Psssttt... Kesian Khalid Ibrahim.....huhuhu

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP