Anwar Ibrahim Boneka Amerika & Israel - Tun Dr Mahathir

Tuesday, February 14, 2012

Tun Mahathir & Arwah Yasser Arafat

1. Amerika Syarikat bersama dengan negara-negara Eropah lain dan juga Israel berhajat untuk melakukan “regime change”, iaitu menukar kerajaan-kerajaan negara-negara di dunia yang tidak menyokong mereka.

2. Mereka akan melakukan “regime change” ini melalui pelbagai cara. Di Iraq mereka melaksanakan “sanction” sekatan dagangan pada mulanya dan kemudian berperang dengan Saddam Hussein untuk menukar kerajaan Iraq. Dan mereka berjaya.

3. Mereka juga cuba menukar kerajaan Iran dengan menghasut dan membantu Iraq untuk berperang dengan Iran. Usaha ini gagal. Hari ini mereka masih mencuba dengan menyekat negara-negara di dunia daripada membeli minyak Iran.

4. Perancangan dibuat untuk menukar kerajaan Syria menggunakan berbagai-bagai sekatan kewangan dan dagangan, serta membantu pemberontakan melawan Kerajaan Syria. Usaha ini sedang diteruskan.

5. Di negara-negara Arab apabila ada pemberontakan untuk menjatuhkan kerajaan, Amerika dan Eropah memberi bantuan wang dan senjata, bahkan melancarkan serangan bersenjata untuk menjatuhkan kerajaan yang tidak disukai oleh mereka.

6. Di Chile dahulu, Presiden Allende yang dipilih oleh rakyat melalui proses demokrasi, dibunuh oleh agen-agen Amerika supaya Jeneral Pinochet yang disokong oleh Amerika dapat menjadi Presiden. Amerika lebih suka seorang diktator yang ganas daripada pemimpin yang demokratik jika ianya tidak sokong Amerika.

7. Dimana-mana sahaja Amerika dan Eropah memberi bantuan mengguna media mereka untuk memburuk kerajaan tertentu supaya rakyat digerak untuk mengguling kerajaan yang tidak berbaik dengan Amerika dan Eropah.

8. Di Indonesia sokongan diberi kepada tenteranya untuk menjatuhkan Sukarno. Kemudian pelbagai jenis tekanan diguna untuk menjatuhkan Presiden Suharto.

9. Dimana sahaja kita lihat Amerika bersama Eropah dan Israel, tidak berhenti-henti mencuba menjayakan “regime change” supaya dapat mereka kuasai semua negara di dunia.

10. Apakah Malaysia tidak menjadi sasaran untuk “regime change”? Memang pun Malaysia menjadi calon untuk “regime change” kerana Malaysia tidak mengiktiraf Israel dan mengkritik beberapa dasar Amerika Syarikat.

11. Calon Amerika dan Israel untuk mendiri kerajaan boneka ialah Anwar Ibrahim. Sejak awal lagi mereka menjalin hubungan yang rapat dengan Anwar.12. Anwar pula ternampak jelas menganggap sokongan Amerika boleh menjayakan cita-citanya untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Oleh itu Anwar memberi gambaran bahawa ia adalah seorang liberal yang terima dan sokong konsep-konsep kebaratan seperti hak asasi manusia, kebebasan dalam serba-serbi, sikap anti-kroni dan rasuah kononnya, penolakan DEB yang dikatakan menindas kaum tertentu di Malaysia dan bermacam lagi yang boleh mendapat pujian dan sokongan oleh Amerika. Ia cukup berjaya kerana Amerika anggap Anwar amat layak untuk melaksanakan “regime change” di Malaysia.

13. Pelobi yang amat berkesan di Amerika ialah orang Yahudi. Ramai dari kawan-kawan Anwar di Amerika seperti Paul Wolfowitz, Cohen dan lain-lain adalah dari kumpulan neo-con yang mencipta dasar penaklukan dunia oleh Amerika (Project for the new American Century).

14. Demikian apabila Anwar dihadapkan di mahkamah kerana tuduhan liwat, mereka mengecam Malaysia kerana kononnya menghalang cita-cita Anwar untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Sudah tentu jika Anwar tidak dapat menjadi Perdana Menteri maka gagallah rancangan “regime change” Amerika.15. Tidak hairanlah kenyataan Anwar bahawa ia menyokong segala tindakan untuk keselamatan bagi Israel. Sudah tentu ini akan menarik sokongan Amerika dan media mereka. Orang Palestine tidak boleh menolong Anwar.

16. Melihat sokongan Amerika kepadanya Anwar Ibrahim adalah calon Amerika untuk melakukan “regime change” di Malaysia dengan menjadi Perdana Menteri Malaysia. Kerajaan yang ada sekarang tidak disenangi oleh Amerika kerana bersikap berkecuali, berbaik-baik dengan Cina dan Russia dan tidak menyokong sentimen Amerika terhadap Iran dan beberapa negara lain.17. Adalah menjadi harapan Amerika, apabila “regime change” berjaya di Malaysia dan Anwar menjadi Perdana Menteri maka mungkin Malaysia akan ada hubungan diplomatik dengan Israel dan menjauhkan diri dari perjuangan Palestine. Dengan ini sebuah kerajaan boneka akan tertubuh di Malaysia yang akan sokong apa sahaja usaha Amerika untuk menakluk dunia.

- Tun Dr Mahathir Mohammad


Mantap dan sememangnya tepat apa yang dinyatakan oleh Mantan Perdana Menteri Malaysia dalam artikel bertajuk REGIME CHANGE di Blogg Beliau Che Det.

Sememangnya Anwar Ibrahim adalah boneka Amerika dan Israel dan inilah yang telah lama dinyatakan oleh kami dipihak pro Kerajaan. Amerika sememangnya amat berminat dengan Malaysia maka atas sebab itulah Anwar Ibrahim diangkat sebagai REGIM CHANGE dalam menjadikan Malaysia dibawah takluk Amerika dan Israel.Semoga rakyat Malaysia jelas bahawa dengan undi PAS,PKR DAP maka memberikan mandat buat Amerika dan Israel mengangkat Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri Malaysia dan waktu itu kita akan menuju kehancuran sama seperti negara negara lain yang dinyatakan oleh Tun Dr Mahathir. Renungkanlah........


Psssttt..... Anwar Ibrahim adalah Iblis yang akan menjahanamkan ketamadunan Malaysia

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Suruhanjaya Diraja Teoh Beng Hock Satu Pembaziran Wang Rakyat - Khalid Ibrahim
SHAH ALAM - Suruhanjaya Diraja bagi menyiasat dakwaan skandal penyelewengan pasir di Selangor tidak perlu diadakan, kata Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.
Ini kerana pihaknya telah membuat pengumuman mengenai prestasi pengurusan syarikat monopoli perlombongan pasir di Selangor, Kumpulan Semesta Sdn Bhd (KSSB), sebelum ini yang dirasakannya dilakukan secara telus.

"Suruhanjaya Diraja adalah untuk mencungkil maklumat tetapi kita sudah ada maklumat, jadi tidak payahlah cungkil lagi.

"Malahan cerita yang didakwa oleh pengendali blog itu (Raja Petra Kamaruddin) adalah cerita lama," katanya mengulas desakan beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang mahu Suruhanjaya Diraja ditubuhkan bagi menyiasat dakwaan pengendali portal MalaysiaToday, Raja Petra, yang mengaitkan kematian seorang ahli perniagaan dengan skandal penyelewengan pasir di Selangor.

- Khalid Ibrahim MB Selangor

Apa sudah jadi dengan Kerajaan Pakatan yang kononya TELUS, SUCI, BERSIH,MURNI lagi Bagaikan MALAIKAT ni? Kenapa tolak Suruhanjaya Diraja dalam isu Pasir di Selangor? takkan takut pulak beb?

Gua bagi mudah je untuk semua faham, Ok meh sini.....


Kes Teoh Beng Hock yang mati Bunuh Diri akibat DAP diadakan Suruhanjaya Diraja yang mana telah mengeluarkan Kos Keewangan yang besar dari Wang rakyat semata mata nak menyiasat secara lanjut punca kematian Teoh Beng Hock.

Teoh Beng Hock dah Mati tetapi Kerajaan Pakatan Selangor mengeluarkan tidak kurang dari RM500 Ribu Wang Negeri Selangor untuk segala kos dalam Suruhanjaya Diraja Kematian Teoh Beng Hock.

Pakar Forensik dari Thailand dipanggil oleh Kerajaan Negeri Selangor yang mana sebanyak RM300 Ribu dikeluarkan bagi membayar khidmat Pakar Forensik tersebut. Wang yang digunakan adalah Wang Rakyat Selangor.

Keluarga Teoh Beng Hock telah menerima sebanyak RM100 Ribu hasil sumbangan dari Kerajaan Negeri dan itu tidak termasuk dengan Kos Pengkembumian Teoh yang disumbang Kerajaan Pakatan Selangor berjumlah RM60 Ribu.


Semua itu adalah Wang Rakyat Selangor yang mana digunakan dan dihabiskan untuk mengadakan Siasatan lengkap Orang yang sudah pun MATI dan tidak langsung mendatangkan Maanfaat buat Rakyat Selangor.

Tapi kes penyelewengan Wang Pasir Selangor? Kes Yang mana dinyatakan dengan jelas bahawa Rasuah pemimpin Politik Selangor dalam isu Pasir? Mengapa tidak diadakan Suruhanjaya Diraja bagi memastikan Siasatan penuh dapat dijalankan?


Khalid takut Ye....


Suruhanjaya Diraja perlu dalam isu Pasir Kerajaan Negeri Selangor ini kerana ianya melibatkan kepentingan Rakyat negeri Selangor dan membuktikan bahawa Kerajaan PAS, DAP, PKR benar benar telus dalam mentadbir Selangor.


Jika Teoh Beng Hock yang mati Bunuh Diri boleh dihabiskan Ratusan Ribu oleh Kerajaan Pakatan Selangor untuk Suruhanjaya Diraja Takkanlah Isu Pasir ni tak boleh nak buat? Rakyat perlu tahu Kebenaran dalam isu Pasir ni.


So rakyat Selangor dan juga Malaysia boleh menilai sendiri apa yang cuba disembunyikan oleh Kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR Selangor. Rakyat sedang diperbodohkan sekali lagi oleh Pemimpin Pakatan yang kononya BERSIH, AMANAH ini. Sedangkan hakikatnya mereka nak menutup PEMBUNUHAN Patrik Wong.


Psssttt... Kesian bila Rakyat terus diperbodohkan Pakatan Haram ni, Kita nak kena Ajar depa PRU 13 nanti.

"Ha Ha Ha, Kita Dah Bodohkan Rakyat Selangor"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Bila Si Syaitan (Nik Aziz) Menegur Si Iblis (Anwar Ibrahim)
Adalah haram menerima kewujudan negara yang haram. Maka Pas menolak penyelesaian dua negara, satu untuk rakyat Palestin dan satu lagi bernama Israel untuk Yahudi Zionis...Saya, selaku Mursyidul Am Pas, dengan dipersetujui oleh seluruh ahli Majlis Syura Ulama Pas, menggesa Datuk Seri Anwar menarik balik kenyataannya seperti dilaporkan di Wall Street Journal.”- Datuk Nik Abdul Aziz Nik MatAduh apa dah jadi dengan Wali Terompah Nik Aziz Nik Mat ni? Dah makin parah nampaknya si Tua kutuk ni. Lain macam pulak kenyataanya dalam isu Anwar Ibrahim sokong Keselamatan Israel. Apa kes?

Gua malas nak ulas panjang bab ni tapi apa yang Gua nampak tidak lain dan tidak bukan suara Nik Aziz yang mendesak Anwar Ibrahim menarik balik sokongannya kepada Israel adalah datangnya dari suara SYAITAN.

Ops... mungkin ada yang marah dengan kenyataan Gomo ini namun itulah realitinya. Hanya Syaitan sahaja yang mampu menegur Iblis dan anggapan ini Gomo berikan kepada Nik Aziz kerana beliau adalah Syaitan dan Anwar Ibrahim pula adalah Iblis.

Diawal peringkat tercetusnya isu ini ramai pihak pembangkang terutamanya pemimpin Pembangkang yang menyokong kenyataan Anwar Ibrahim yang mana menyokong Keselamatan Israel. Pemimpin UMNO mengecam apa yang dikatakan oleh Anwar Ibrahim tetapi tidak pada pemimpin PAS yang kononya pemimpin Islam lebih Islam dari UMNO.

"Kalau Berani Cerai Dengan Anwar Lah"

Dah nak hampir sebulan barulah pemimpin PAS yang bermula dari Haji Hadi bercakap soal Israel dan terbaru semalam bila Mursyidul Parti Ajaran Syaitan Nik Ajis mendesak Anwar Ibrahim menarik balik kenyataan sokongan kepada Israel.

Kenapa lambat sangat Parti Ajaran Syaitan ni nak mendesak si Iblis Anwar Ibrahim menarik balik sokongan kepada Isarel sedangkan pemimpin UMNO sejak awal lagi dah mengecam kenyataan Anwar Ibrahim Iblis tersebut?

Kalau pi dua dua pun memang jahanam jugak Malaysia ni. Gua cuma nak cakap kat sini yang tindakan Parti Ajaran Syaitan melalui Mursyidul SYAITAN nya iaitu Nik Ajis adalah tidak lain hanya satu lagi sandiwara politik dalam menipu Ahlol Ahlol PAS yang bingai serta taksub ni.

Game seperti biasa yang mana telah dihidangkan kepada rakyat Malaysia sejak mereka bergabung diantara Parti Ajaran Syaitan (PAS), Parti Komunis (DAP) dan juga Parti Koyak Rabak (PKR) ini. Game yang menipu rakyat konon kononya mereka ni sepakat. Hakkkk Tuihhhh....

Buat Nik Aziz Mursyidul Syaitan diharapkan agar berundur le dari jawatan tu, dah Tua sangat nampaknya. Memang betul lah kata Anwar Ibrahim Iblis sebelum ni yang Nik Aziz ni adalah WALI TEROMPAH!!!


Psssttt... Game nak bodohkan rakyat, Memang Syaitan depa 3 parti Sial ni.
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

KJ Cari Pasal Dengan Papa Gomo

KJ

Khairy Jamaluddin Ketua Pemuda UMNO berbicara mengenai jentera Media Baru pada Program Media Social Award yang bermula semalam sehingga 19hb ini di PWTC Kuala Lumpur. KJ telah cari pasal nampaknya dengan Papa Gomo semalam. Bukan main dia serang Papa Gomo depan Khalayak ramai. Tak Patut beb......

Semalam hari pertama Program Media Social Award nama Papa Gomo disebut di program tersebut yang mana seorang pengamal media menyatakan akan keganasan Gomo dalam berblogg yang mana menjejaskan reputasi UMNO dan Barisan Nasional.

Bila masa pulak Gomo ni bawah Parol UMNO dan BN dalam meluahkan pendapat dalam dunia Cyber ni? Tang mana pulak Gomo ni dibayar ataupun dijaga oleh UMNO? Dah nama blogg pun GOMO memanglah suka BERGOMOL, Ha ha Ha.

Meh lihat Video dibawah ni sampai habis.Tu día kenyataan Ketua Pemuda UMNO yang cukup jelas menyatakan bahawa Papa Gomo merupakan Blogger Bebas yang mana menyokong Kerajaan UMNO dan BN yang ada hari ini. Malah Ketua Pemuda UMNO juga turut mengakui yang Papa Gomo tidak boleh dikawal sepertimana Blogger Unit Media Baru UMNO (UMB) yang merupakan lidah rasmi media baru UMNO.

Gomo menyokong kenyataan KJ dalam apa yang beliau nyatakan diatas kerana kehadiran Gomo dalam media baru melalui Blogg ini bukan atas arahan mana mana pemimpin politik UMNO. Sejak 2008 Blogg Papa Gomo telah wujud yang mana turut bersama dalam wadah perjuangan ini rakan seangkatan yang lain dalam memastikan persaingan perang maya seimbang antara Pro Kerajaan dan Pro Pembangkang.


Gomo, Parpu Kari, RBF Online, GAP, Darul Ehsan Today, Medan Info Kita, The Flying Kick, Keris Putera, Waadat, Gelombang Wangsa Maju, Badut Rakyat, Malay Delima, Suara Lensa, Gelombang Rakyat, Sanggah Tok Janggut, Oyabun, Pas Beruk, AAKJ, dan juga ramai lagi merupakan pejuang yang tidak bernaung dibawah entiti UMNO mahupun Barisan Nasional. Tetapi kami adalah Blogger bebas yang menyokong Kerajaan UMNO, BN dalam memastikan rakyat mendapat kebenaran yang kami sampaikan.

Gomo harap dengan kenyataan dari Ketua Pemuda UMNO YB Khairy Jamaluddin sepertimana dalam video diatas memberikan gambaran jelas kepada rakyat semua bahawa kebebasan bersuara yang disampaikan oleh Blogger Blogger ini terutama dari Papa Gomo adalah datangnya dari kami.

Kebebasan Bersuara yang kami lakukan tidak harus disekat dan atas sebab itulah maka kami para Blogger Jalanan hari ini bebas mengkritik sesiapa sahaja demi KEPENTINGAN RAKYAT MALAYSIA.

Apa pun terima kasih kerana nama Papa Gomo menjadi Topik pada hari pertama Media Social Award. Ini membuktikan bahawa Blogg Papa Gomo merupakan sebuah Blogg yang amat berpengaruh dan ditakuti oleh pihak Pembangkang.

"Sukahatilah aku nak buat, bukan Blogg U"
- KJ nak kena ni....hahaha


Psssttt... Nampak sangat juak Fuckatan takut dengan Papa Gomo....ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP