Selepas Gambar Anwar Porno Tersebar Kini Gambar Najib Razak Pula Disebarkan

Thursday, February 16, 2012
Gambar Original?

Selepas gambar Anwar Ibrahim tersebar dipakai Kum Kum kini gambar Najib Razak pemimpin Barisan Nasional yang mana Perdana Menteri pula tersebar dimedium medium blog Pembangkang. Begitu rancak mereka cybertroopers pembangkang memainkan isu gambar diatas ini.

Namun demikian ianya bukan mengenai sekeping gambar yang menunjukkan Najib Razak mencalitkan Kum Kum tetapi ada isu yang lebih besar nampaknya dari gambar yang ditunjukkan. Isu yang mana merupakan satu lagi FITNAH JIJIK Pembangkang yang mana arahan dari pemimpin Pembangkang dikeluarkan keatas jentera Cybertroopers mereka.

Untuk lebih lanjut dan Gambar yang lebih PANAS dalam mencari kebenaran sila KLIK DISINI


Psssttt.... Itulah dunia Pembangkang yang jahat dan jijik sama sekali dalam melemparkan Fitnah


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

"Tiada Rahsia Antara Kita" Pesan Elizebeth Wong Kepada Khalid IbrahimElizebeth Wong
Exco Kerajaan Negeri Pakatan Selangor
(Pemimpin Yang Bermoral?)

Elizebeth Wong Adun PKR Bukit Lanjan yang juga Exco Kerajaan Negeri pakatan Selangor mendiamkan diri dari tercetusnya isu penangkapan kekasihnya Helmi Malik sehingga kehari ini. Pejabat Menteri Besar Selangor pula hanya sekali mengeluarkan kenyataan media selepas 4 hari kekecohan tercetus dan menyatakan akan menyiasat lebih lanjut isu tersebut.Namun hakikatnya sehingga kehari ini Menteri Besar Khalid Ibrahim dan juga Elizebeth Wong Exco Kerajaan Negeri mendiamkan diri dan paling ketara bila mengelak soalan dari wartawan berhubung status terkini hasil penyiasatan kerajaan Negeri dalam isu Eli Wong.

Rakyat Selangor diperbodohkan begitu sahaja dalam hal ini yang mana Kerajaan Negeri sedang cuba sekali lagi mendiamkan dan menyembunyikan serta melindungi Exco mereka yang tidak bermoral seperti Elizebeth Wong PKR.


Mereka Pakatan Selangor mendiamkan diri agar rakyat melupakan isu Elizabeth Wong Berbogel ini dan beranggapan Elizebeth Wong akan selamat dikerusi empok jawatan Exco Kerajaan negeri yang disandangnya sama seperti 2009 sewaktu tersebarnya Gambar Elizebeth Wong Bogel.

Apa yang jelas disini Kerajaan Negeri dibawah pentadbiran Khalid Ibrahim sedang menyelamatkan Elizebeth Wong yang merupakan seorang pemimpin yang tidak bermoral dalam pentadbiran Negeri. Kerajaan negeri melindungi pemimpin yang tidak bermoral sama seperti pemimpin PKR yang menyeleweng hasil pasir Selangor.


Apakah ada sebab sebab lain yang menyebabkan Khalid Ibrahim begitu beriya iya menyelamatkan Elizebeth Wong dalam isu Keruntuhan Moralnya itu? Apakah ada rahsia yang lebih besar antara Khalid Ibrahim dan Elizebeth Wong?

Gomo yakin dan pasti bahawa dengan tindakan Menteri Besar Selangor yang melindungi Elizebeth Wong ini mengambarkan ada RAHSIA besar diantara Khalid Ibrahim dan juga Elizebeth Wong. Rahsia yang penuh dengan Skandal dan Konspirasi menjadikan Khalid Ibrahim bertindak akur dengan menyelamatkan jawatan Elizebeth Wong Exco Kerajaan Negeri.

Apa Rahsia yang anda rasakan ada diantara
Khalid Ibrahim dan juga Elizebeth Wong ini?

Nantikan pembongkarannya dalam sedikit masa lagi. Yang terbaik akan dipertontonkan oleh Papa Gomo yang mana antara Khalid Ibrahim dan Elizebeth Wong sudah tidak ada Rahsia lagi antara mereka berdua.

Pssssttt...... Azmin Ali pasti lena diulit mimpin dengan perkembangan terbaru ini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Chegubard Sahabat Blogger UMNO Reform Sokong Penghina NabiPengusiran wartawan Arab Saudi Hamza Kashgari yang didakwa menghina Islam akan menebalkan imej negara ini yang didakwa agak negatif dalam isu kemanusiaan dan ketelusan undang-undang, kata sebuah NGO anak muda. Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) Badrul Hisham Shaharin berkata, walaupun Malaysia terikat dengan perjanjian ekstradisi, Hamza patut diberikan ruang menggunakan sistem perundangan di "tanah berdaulat ini" "Rekod Hamza yang juga merupakan aktivis masyarakat, yang punya rekod membela penindasan wanita juga harus diambil kira dalam menghakimi beliau," katanya yang lebih dikenali sebagai Chegubard.

GOMO: Wow wow wow.... apa yang bangsat sangat si Kawan Anuar Mohd Nor ni? Beriya iya backup si Penghina Nabi Muhammad SAW nampaknya. Alasan si Bard Bahlol ni kerana si penghina Warga Arab Saudi ini adalah Aktivis masyarakat. Aktivis Masyarakat Kepala Lutut dia lah.

Apakah dengan berlesenkan Aktivis Kemasyarakatan maka umat Islam itu bebas menghina Nabi junjungan kita? Apakah kerana warga Saudi itu dikatakan membela wanita maka ianya perlu diambil kira walaupun melakukan penghinaan yang jijik keatas Nabi Muhammad SAW?

Inilah sifat rejim Pakatan Zionis yang semakin jelas terpancar dalam benak benak otak puak puak pencacai Anwar Ibrahim. Mereka akan melakukan apa sahaja dalam memastikan imej negara Malaysia yang Islam agama rasminya tercemar dengan memburuk burukkan Malaysia dipandangan mata dunia luar.

Gomo hanya nak cakap sikit je bab ni, Umum mengetahui akan Hubungan akrab antara Malaysia dan juga Arab Saudi. Dan apabila seorang warga Arab Saudi yang melakukan penghinaan kepada Nabi Muhammad SAW dikehendaki oleh kerajaan Arab Saudi maka sudah semestinya kita Malaysia akan membantu kerajaan Arab Saudi dalam hal ini.

Si Penghina Nabi Muhammad SAW yang dibela
Puak Pakatan Pembangkang

Kebebasan Kepala Lutut tang mana pulak kita nak simpan si penghina Nabi SAW ni? Apa rasionalnya kita perlu nak simpan dalam Malaysia buat lama lama? Dimana kepentingannya? Nak kita Malaysia ni jadi musuh Arab Saudi pulak?

Rakyat perlu jelas setiap tahun berpuluh ribu umat Islam di Malaysia diberikan Kuota untuk menunaikan Haji di Makkah Arab Saudi. Dan Kerajaan Arab Saudi amat akrab dengan Malaysia sehinggakan negara kita memperolehi Kuota Haji yang sentiasanya melebihi dari negara negara lain.

Jadi bila Kerajaan Arab Saudi dah bantu kita dengan memudahkan urusan umat Islam untuk menunaikan Haji di Makkah apalah salahnya pula jika Kerajaan berterima kasih dengan membantu Kerajaan Saudi yang berkehendakan si Penghina Nabi Muhammad SAW ni? Takkan kita nak kata tidak bila selama ini banyak bantuan dihulurkan dalam memberikan kemudahan buat umat Islam Malaysia di Arab Saudi?

Ambiga perolehi Anugerah dari Amerika atas jasanya
Menentang Islam di Malaysia

Harus kita ingat bahawa Amerika sedang menunggu masa yang sesuai jika si penghina Nabi SAW tidak dihantar pulang ke Arab Saudi. Jika lambat tindakan dari Malaysia sudah pasti Amerika akan masuk campur dan mereka pula yang akan membawa warga Saudi yang biadap itu ke negara mereka dan kemudiannya warga Saudi tadi akan dijadikan Boneka untuk melakukan penghinaan keatas dunia Islam sama sepertimana yang dilakukan Salman Rushdie.

Salman Rushdie warga Pakistan yang telah menghina Islam
telah dianugerahkan Darjah Kesatria oleh Ratu Elizabeth yang membawa gelaran Sir

Fikir Fikirkan lah wahai rakyat Malaysia.... Ops.... Blogger UMNO Reform taknak ulas ke kenyataan sahabat Karibnya ni? Takkan dok diam cam tu je? Ataupun sependapat dengan sahabat karibnya dalam menyokong tindakan Penghinaan keatas Nabi Muhammad SAW?

Psssttt.... Dah jelas menghina Nabi junjungan kita pun puak Melayu PKR ni nak bela....memang Bangsat lah beb

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP