Hassan Ali Akui Nik Aziz Didampingi PARASIT

Sunday, February 19, 2012"Oh Abe...."

Bekas Pesuruhjaya PAS Selangor, Hasan Ali berkata Pas harus dikembalikan ke tangan ulama dan tak harus dibiarkan hancur ditangan parasit-parasit yang semakin berleluasa dalam parti tersebut.

Katanya, jika Putrajaya jatuh ke tangan golongan parasit itu, negara Islam tidak akan dapat ditegakkan kerana ini sudah dibuktikan di Selangor apabila syariat Islam yang kecil pun susah hendak dilaksanakan.

"Sekarang konsep negara Islam sudah ditinggalkan dan pemimpin (Pas) hari ini hanya bercita-cita untuk ke Putrajaya. Bagi saya Putrajaya itu adalah bandingan yang paling hampir, seharusnya bandingan perlu dibuat lebih jauh, lebih 1,000 kilometer."

Hasan melihat golongan parasit semakin mencengkam kuat Pas sehingga kini sudah menjadi majoriti dan memegang kuasa dalam parti itu.

Beliau mendedahkan, dalam kerajaan Pas negeri Kelantan juga wujud parasit yang dekat dengan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Sumber KL POS

Wow siapa PARASIT yang dimaksudkan Hassan Ali tu? Parasit PAS yang dekat dan amat hamir dengan Nik Aziz MB Kelantan.

Emmm Bakal MB Kelantan?
Si Penipu Duit Kambing ni?

"Abe Husang, Wo Ai Ni"


Dia ni ke?
Gua yakin inilah PARASIT yang
dimaksudkan oleh Hassan Ali.

Steady Lah...
Husang Musang Bayar Kawe Loni

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Israel Memberi Amaran Kepada Malaysia
Anwar Ibrahim Dan Rejim Zinos

Hebat nampaknya pengaruh Anwar Ibrahim waktu ini dikalangan negara negara Barat yang mana merupakan Proksi kepada Israel dan Amerika. Sokongan Anwar Ibrahim keatas Israel tempoh hari nampaknya telah menekan Malaysia dengan ugutan dan ancaman dari negara negara proksi Zionis ini.

Ketahui Kupasan dan Cerita sebenar Ugutan dan Ancaman yang diterima Malaysia jika Kerajaan mengancam Karier Politik Anwar Ibrahim DISNI


Psssttt... Pergh... Memang gampang le Anwar Al Juburi ni...Iblis Lakhnat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP