Penunggang Motorsikal Buat Laporan Polis Dicabul Anwar Ibrahim?

Monday, February 20, 2012
Anwar Ibrahim kata beliau sakit tulang belakang. Pakar terapi yang Anwar Ibrahim bawa dalam kes Liwatnya juga sahkan Anwar Ibrahim Sakit Tulang Belakang.

Tapi dalam gambar diatas tu Anwar Ibrahim langsung tak menunjukkan sakit tulang belakang. Naik motor yang mana berisiko melumpuhkan terus Anwar Ibrahim jika tak kena gaya. Tapi Anwar Ibrahim mampu menunggang motosikal.

Pelik? Emmm kalau pada Gomo tak pelik Coz gambar ni bukan sekali membuktikan Anwar Ibrahim berbohong sakit Tulang Belakang tetapi dah banyak kali termasuklah video yang menunjukkan Anwar Ibrahim menari bergelek gelek dalam majlis PKR.Video China Doll juga memperlihatkan bagaimana Anwar Ibrahim melipat China Doll dengan teknik dan gaya yang tak menunjukkan sakit Tulang belakang.

So lu orang dah besar panjang ni fikir lah. Kalau Anwar sakit Tulang belakang dah tentu semua tu dia tak mampu buat sebaliknya hanya akan duduk diam demi mengelakkan beliau lumpuh sepenuhnya. Rakyat Malaysia diharap menilai tahap PEMBOHONGAN Anwar Ibrahim ni.


Psssttt..... Muka pun cam nak berjubor je si Nuar tu atas motor...hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

9 Pekerja KSSB Dipecat Bila Bongkarkan Penyelewengan Pasir Selangor


Bekas pekerja Kumpulan Semesta Sdn BHd (KSSB) mulai membuka segala pekung yang terpendam dalam isu penyelewengan rasuah pasir di Selangor.

1) Bekas pengurus keselamatan, Azmi Mohd Isa
Dipecat setelah melakukan siasatan dan melaporkan kepada pihak pengurusan kontraktor-kontraktor dilantik mengorek pasir diluar zon yang dibenarkan.

2) Bekas pekerja yang dikenali sebagai Ng
Dipecat kerana melaporkan kepada pihak pengurusan kontraktor-kontraktor yang dilantik tidak mengisytiharkan jumlah metrik tan pasir yang diambil. Ng turut dituduh tanpa bukti menceroboh sebuah kabin di sebuah lombong pasir sebelum dipecat.

3) Bekas penyelia, Halim
Dipindahkan ke sebuah lombong pasir terpencil sebelum ditamatkan perkhidmatan kerana melaporkan kepada pihak pengurusan terdapat aktiviti haram oleh kontrakot-kontraktor dilantik.

READ MORE........

Panas dan sememangnya panas waktu ini akan penyelewengan wang rakyat negeri Selangor. Khalid Ibrahim semakin tidak keruan dengan pendedahan demi pendedahan yang dilakukan dan Gomo lihat waktu ini kerajaan negeri Pakatan Selangor sedang cuba menutup pekung penyelewengan yang dilakukan.


Psssttt... Depa akan buat diam kononya Rakyat Selangor tak nampak wang yang Kerajaan Pakatan rompak


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Najib Pandikutty Gadai Agama Kata Nik Aziz


Gomo hairan bila Nik Aziz sanggup mengelarkan Najib Razak dengan sedemikian rupa. Dulu waktu Nik Aziz sakit tenat Najib Razak lah yang menerbangkan Nik Aziz ke Kuala Lumpur untuk dapatkan rawatan dan dengan segala kemudahan yang terbaik buat pemimpin PAS ini.

Balik sahaja ke Kelantan Nik Aziz mendoakan DOA BALA PECAH PERUT Buat Najib Razak tampa ucapan terima Kasih atas jasa yang dilakukan dalam membantunya sebelum itu.

Bagaimana dengan Video dibawah ini?:Percayalah Nik Aziz dan juga kepimpinan PAS akan menyalahkan Najib Razak ekoran kelakuan Anwar Ibrahim yang sudah jauh terpesong dari Islam. Percayalah yang UMNO akan dipersalahkan kerana gambar yang tersebar menunjukkan ANwar Ibrahim menghina Islam.

Najib Razak akan terus menjadi mangsa Fitnah pihak pembangkang dan Nik Aziz akan terus mendiamkan diri dari menegur ataupun menemplak Anwar Ibrahim sebaliknya yang akan menjadi bahan Makian Nik Aziz adalah Najib Razak.


Fitnah Keatas Najib Razak

Rakyat Malaysia mampu menilai betapa Jahat dan kejinya Fitnah pihak Pembangkang ini ke atas Najib Razak pemimpin Dunia Islam yang disegani.


Psssttt.... Nik Aziz sokong Ayah Pin, so Tak hairan kalau Anwar pun dia akan sokong jugak.


Sanggup Gadaikan Ugama Demi Kuasa

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP