Memorandum Bantahan Pemuda UMNO Ke Atas Anwar Ibrahim Dibakar Oleh AMK

Friday, February 24, 2012Siang tadi pemuda UMNO menyerahkan memorandum Mengutuk tindakan kepada Anwar Ibrahim diatas kenyataan beliau yang menyokong keselamatan Israel.

Pemuda UMNO secara tertib menyerahkan memorandum kepada wakil Anwar Ibrahim iaitu angota AMK. Namun demikian AMK bertindak biadap dan bachol apabila membakar Memorandum yang sepatutnya diserahkan kepada Anwar Ibrahim.

Kenapa AMK membakar memorandum tersebut dan tidak menyerahkan kepada Anwar Ibrahim? Kenapa perlu biadap sebegitu rupa sedangkan sebelum ini merekalah yang sering menyerahkan memorandum kepada Kerajaan dan sekali pun tidak pernah Kerajaan menolak apatahlagi membakar memorandum tersebut.

Ini lah yang rakyat Malaysia perlu lihat dan menilainya. Betapa sokongan Anwar keatas Israel Zionis mendapat sokongan dari ahli PKR. Kebiadapan mereka mesti diajar selepas ini. Anak haram seperti AMK yang Bachol ini perlu diberikan satu pengajaran yang berguna buat mereka agar tahu adap dan sopan.

Kerana Taksub kepada Anwar Ibrahim, memorandum bantahan akan sokongan Anwar keatas Israel dibakar oleh mereka ahli AMK. BIADAP!!!

MEMORANDUM PEMUDA BARISAN NASIONAL
DAN PERTUBUHAN BUKAN KERAJAAN

Pemuda Barisan Nasional (Pemuda BN) dan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Islam dan Melayu, serta seluruh umat Islam danrakyat Malaysia mengecam dan mengutuk sekeras-kerasnya tindakan Dato’ Seri Anwar Ibrahim yang mengiktiraf negara haram Israel serta menghalalkan apa jua kezaliman dan keganasan rejim Israel ke atas rakyat Palestin atas alasan keselamatan, sebagaimana kenyataannya kepada akhbar The Wall Street Journal.

Kami berasa amat marah dengan tindak tanduk beliau yang penuh bermuka-muka dengan melabel diri sendiri sebagai pemimpin Islam yang memperjuangkan keadilan tetapi pada masa yang sama bersekongkol dan menyokong rejim Israel laknatullah yang membunuh dan menindas rakyat Palestin.

Sedarkah Anwar bahawa ribuan nyawa Palestin telah terkorban semenjak puluhan tahun penjajahan Israel? Sedarkah Anwar bahawa ramai rakyat Palestin terpenjara, tersekat dan terkongkong dek kerana pembinaan tembok tinggi oleh Israel? Sedarkah Anwar akan penderitaan dan kesengsaraan penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang kebuluran, miskin melarat akibat sekatan ekonomi yang dikenakan ke atas mereka oleh Israel? Apakah yang mengaburkan mata Anwar dari menyedari bahawa kesemua itu dilakukan oleh Israel atas alasan keselamatan negara? Apakah yang menjadi percaturan Anwar sehingga tergamak menjadi hero bagi Israel dan menghina perjuangan membela Palestin?

Kami nak tegaskan inilah rupa dan sifat Anwar yang sebenar. Pemimpin munafik lidah bercabang yang hanya bermodalkan lakonan dan tipu daya. Rakyat Malaysia menolak temberang dan auta beliau. Kami yakin rakyat Malaysia sedar bahawa inilah sifat sebenar Anwar yang pro-Israel dan menghalalkan segala kezaliman ke atas rakyat Palestin.

Memo diatas ni Salah ke?


Psssttt... AMK gagah berani taik kucing...... Kencing malam je AMK ni.

Read more...

Breaking News - Nyawa Bekas Pekerja KSSB Dalam Bahaya Bila Pemimpin PR Ugut BunuhPakatan Selangor telah membuat Ugutan Bunuh ke atas bekas pekerja Kumpulan Semesta Sdn Bhd. Ugutan bunuh yang sama dilakukan bagi tujuan menghapuskan saksi saksi dalam penyelewengan Pasir Selangor.

Pada petang ini berlokasi di IPD Klang Selatan,Jam 5ptg. satu laporan Polis akan dibuat oleh mangsa ugutan BUNUH Kerajaan Pakatan Selangor.

Teoh Beng Hock Mati kerana menjadi Saksi SPRM dalam kes penyelewengan wang rakyat pemimpin DAP. Patrick Wong Mati kerana isu Pasir. Siapa lagi bakal Mati di BUNUH oleh Kerajaan PR Selangor?

Psssttt.. Depa puak Pakatan ni lain takda, Bunuh Bunuh Bunuh.... yang Liwat Nuar Babi sekor je.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP