Kerajaan Perpaduan PAS, BN Di Kedah Dalam Perbincangan Akhir

Sunday, February 26, 2012Orang kata kat aku semalam tak lama lagi ada satu kerajaan baru akan dibentuk, kerajaan campuran katanya. Campuran dari parti PAS dan juga BN Kedah.

Emmm bab ni tak melibatkan dengan lompat parti sepertimana yang berlaku di Perak ataupun impian Anwar Ibrahim pada 16 September 2008.Tapi kali ni ianya adalah atas faktor kesepakatan yang mana MB Kedah sudah lihat beliau menjadi mangsa amukan dari bekas Exco kerajaan negeri.

Emmm terpulanglah pada mana mana sekalipun, janji ianya baik buat rakyat Kedah dan pastinya manfaat diperolehi rakyat Kedah dari kerajaan yang akan datang.


Psssttt... Orang cakap kat Gua je, gua pun tak sure bab ni..huhuhu

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Video Seks Yang Dirakam Antara Saya Dan Wani Satu Konspirasi Jahat UMNO - Badrul Amin PKR"Ini semua adalah satu Konspirasi Jahat UMNO untuk menjatuhkan karier saya dalam politik. Saya adalah seorang Ustaz dan mana mungkin saya akan melakukan perbuatan terkutuk. Saya Ustaz Badrul Amin dan saya bukan berperangai Syaitan seperti Mufti Perak. Konspirasi UMNO keatas saya adalah sama seperti Konspirasi sebelum ini yang dilakukan ke atas Anwar Ibrahim, Elizebeth Wong, Mat Sabu, Adun Selising, Adun Perupok dan mungkin ramai lagi yang akan menjadi mangsa Konspirasi UMNO."


- Badrul Amin Parti Kongkek Rakyat (PKR)

Mungkin itulah kenyataan dari mulut Badrul Amin PKR yang telah ditangkap Khalwat semalam. Satu kenyataan yang sering kita dengar iaitu KONSPIRASI UMNO. Semua yang jahat akan diri mereka pasti akan dipersalahkan adalah UMNO. Semua pekara terkutuk yang mereka lakukan adalah salah UMNO. Tidak ada yang bukan salah dan Konspirasi UMNO kerana mereka pemimpin Pakatan adalah Malaikat.

Ustaz Badrul Amin dalam penjelasannya kepada ahli PKR menyatakan bahawa beliau:

"Kes isteri orang lari dari suami dtg ke hotel di kuantan tmpt retreat. suami dtg dgn gangster tuduh ana bawak lari dan sorok. kes setel "family problem'. mak pompuan datang. memang diaorang nak cerai. isteri selalu nak lari. Ana nasihat pulang semula".

Bila Gomo baca mesej ni Gomo lihat satu penafian yang amat rapuh sama sekali. Satu panafian dari badrul Amin yang berselindung disebalik Ugama tetapi berperangai seperti Iblis Lakhnat.

Jika benar Wanita tersebut lari dari suaminya dan pergi mengadu kepada Badrul Amin mengapa perlu dibawa wanita yang isteri orang itu ke dalam bilik Hotel Badrul? Kenapa tidak dibawa sahaja kebilik Wanita PKR yang ada di Hotel Swiss Garden itu? Kenapa perlu dibawa masuk ke dalam bilik sendiri?

Wanita tersebut dikatakan ustaz Badrul nak bercerai dengan suaminya. Apa sekalipun yang dikatakan Badrul namun realitinya Wanita itu belum BERCERAI dan masih seorang Isteri yang Sah. Apakah hukum Islam tidak mengajar si Badrul ini berdua duaan dengan isteri orang dan apa hukumannya?

Jam 3 pagi Wanita isteri orang duduk berdua duaan dengan Badrul Amin, Apa jadah sesi kaunseling jam 3 pagi dalam sebuah bilik Hotel dalam keadaan berdua duaan? Jam 3 Pagi Logik Akal ke?


Apa kejadahnya jam 3 pagi si Badrul Amin dan Isteri orang berdua duaan didalam bilik Hotel? Untuk apa waktu sebegitu? Sesi Kaunseling? Sesi Mengadu nasib? Ataupun lebih tepat sesi SKILL bersetubuh?

Cukup jelas akan isu ini bahawa Badrul Amin benar benar telah berkesedudukan dengan seorang wanita yang mana berstatus Isteri Orang. Kes Khalwat ini adalah sama sepertimana kes Khalwat Mat Sabu Timbalan Presiden PAS satu masa yang lalu. Kedua duanya ditangkap bersama Isteri orang.


Namun demikian isu ini akan di SPIN sebaik mungkin oleh media Pembangkang dan juga para pemimpin mereka sepertimana kes kes yang terdahulu. Mereka ini akan menyatakan bahawa penangkapan Khalwat Badrul Amin adalah satu Konspirasi Jahat UMNO untuk menjatuhkan Pakatan Rakyat. Mereka akan kata UMNO menyerang peribadi pemimpin dan cybertroopers UMNO melemparkan fitnah keatas pemimpin mereka.

Dengan berselindung disebalik Kopiah maka Badrul Amin digelar Ustaz. Sama seperti Anwar Ibrahim yang nampak warak tetapi berhomoseksual depan dan belakang dalam memenuhi nafsu serakah mereka. Inilah pembangkang yang akan berselindung disebalik Ugama untuk mengambil peluang dalam memuaskan nafsu mereka.

Gomo yakin bahawa Istero orang yang ditangkap khalwat bersama Badrul Amin telah termakan pujuk rayu serta imej warak Ustaz yang dilakonkan Badrul Amin. Barangkali wanita itu menyatakan:

"Ustaz badrul ajak masuk bilik hotel, alah takkan dia nak Projek aku pulak kan dia tu Ustaz. Mesti ustaz tak buat pekara tak senonoh kat aku"

Emmm buat para Isteri dan juga wanita yang bukan Isteri orang, janganlah masuk ke bilik Hotel ataupun mana mana bilik dengan berdua duaan walaupun yang lelaki itu Pak Haji, Ustaz, Imam dan siapa sahaja. Bila sudah berdua duaan itu pastinya yang ketiga akan mengajak anda berdua bersetubuh.

Berselindung disebalik Ugama

Syaitan dimana mana dan adakalanya yang bersama kita itu adalah jelmaan Syaitan sepertimana Badrul Amin dan Anwar Ibrahim yang nampak Warak dan Alim dengan Kopiah putih tetapi berafsukan Iblis Syaitan.

Semoga Rakyat Malaysia sedar bahawa dalam dunia ini Kejahatan boleh berlaku dalam pelbagai bagai watak. Tidak ada yang sempurna buat kita. Berhati hatilah memilih pemimpin, dan jangan kelak kita sendiri yang merana akibat Tubuh diratah orang.


Psssttt…. Badrul Amin akan dijulang selepas ini oleh Nik Aziz……. Biasalah, dah cuci dosa.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Hishammuddin Hussein Yakin Gelaran Wali Terompah Diberikan Anwar Ibrahim Kepada Nik AzizNaib Presiden UMNO dan Menteri Dalam Negeri, DS Hishammuddin Hussein yang menyifatkan tindakan DS Anwar Ibrahim yang terus mengekalkan pendirian mengiktiraf Israel tertakluk kepada syarat Israel mestilah menghormati aspirasi rakyat Palestin, sebagai tidak boleh diterima.

Tegas DS Hishammuddin lagi pendirian DS Anwar itu dilihat sebagai memperlekehkan Majlis Syura Ulamak Pas yang menuntut Anwar menyaman WSJ atau menarik balik kenyataan.
GOMO: Dalam video diatas kita dapat lihat betapa hebatnya Kote Bengkok Barua Israel ni SPIN soalan yang diajukan wartawan. Semua yang ditanya tidak dijawap secara benar oleh Anwar Ibrahim dan yang paling pasti beliau MENGIKTIRAF negara Israel sedangkan Masyarakat Islam dan Kerajaan Malaysia tidak mengiktiraf Israel sama sekali.

Anwar menyatakan mendia TV3, Utusan dan yang lain memutarbelitkan cerita sebenar dan MEMADAM apa yang dikatakan beliau. Hakikatnya bukan TV3, Utusan mahupun Blogger Pro Kerajaan yang mengeluarkan Sumber pertama Sokongan Anwar Ibrahim keatas Keselamatan Israel sebaliknya The Wall Street Journal lah yang menyebarkan cerita tersebut.Anwar Ibrahim terus menyalahkan kerajaan BN dalam isu Sokongan beliau keatas Israel walaupun secara jelas Pemimpin dan juga Kerajaan Malaysia tidak pernah sama sekali mengeluarkan sebarang kenyataan Mengiktiraf Israel sebagai sebuah negara yang berdaulat.

Nik Aziz menyatakan tidak Mengiktiraf Isarel walaupun Anwar Ibrahim mengiktiraf Israel. Jadi pada amatan Gomo dengan PAKATAN PAS bersama PKR membuktikan bahawa PAS juga turut senada dengan PKR dalam menyatakan Pengiktirafan kepada Israel.

Anwar Ibrahim bakal Perdana Menteri Malaysia jika PAS,PKR,DAP menang Pilihanraya 13 kelak. Sudah pasti Hubungan Diplomatik akan dilakukan Anwar Ibrahim bersama Israel kerana waktu Anwar Ketua Pembangkang ini pun beliau sudah Mengiktiraf Israel. PAS akan tunduk diam pada Anwar Ibrahim kerana kuasa yang kuat hanyalah pada Perdana Menteri sahaja.

Selamat Jalan PAS......


Psssttt... Anwar Ibrahim cukup hebat putar alam.... dasar anak haram barua keparat zionis.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP