"Ostaz Badrul Ajak Saya Ke Bilik Untuk Sesi Kaunseling Sulit" - Pengakuan Zatiwani

Monday, February 27, 2012
AIDCNews – 27/02/12 – Wanita yang turut ditahan bersama Dr Badrul Amin di sebuah hotel awal pagi kelmarin tiba di pejabat Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) kira-kira jam 3.05 petang ditemani oleh seorang ahli keluarga yang tidak dikenali untuk memberi keterangan berkenaan kes khalwat tersebut.

Sementara itu, pasangannya, Badrul Amin seperti dilaporkan Antarapos tiba lebih awal kira-kira jam 2.40 petang dengan berjaket hitam diiringi isteri beliau dan peguamnya, Ahmad Nizam Abbdul Hamid yang juga aktivis PKR Pahang.

Mereka telah dipanggil oleh JAIP untuk memberi keterangan bagi membantu siasatan JAIP di bawah Seksyen 145 Enakmen Pentadbiran Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang 1982.

Badrul Amin seperti dilaporkan Mstar menuduh kesnya itu sebagai perangkap terancang yang didalangi UMNO Read More.....

Badrul Amin kata beliau diFitnah....Hua hua hua.. jam 2 pagi Ustaz pakai tuala dalam bilik duduk buat apa? Fitnah menatang apa kalau dah suami wanita tu sendiri datang Pukul Ostaz?

Macam mana lah Badrul Amin yang Seks Mania ni si Kerajaan Pakatan Selangor boleh ambil untuk menjawat jawatan Penasihat Ugama Islam kepada Menteri Besar? Punaisihat punya kerja le ni si Anwar Al Juburi.


Psssttt.... Sesi Kaunseling jam 2 pagi...hahaha.....ada ke wanita lain nak bersesi dengan Gomo waktu jam 2 pagi ni? hehehe

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

MB Selangor Melindungi Penasihat Ugamanya Yang Ditangkap Khalwat


Badrul Amin
Penasihat Ugama Islam MB Selangor

Kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor hari ini mengarahkan Ketua Penerangannya, Dr. Badrulamin Bahron mengambil cuti selama sebulan sehingga nama beliau dibersihkan daripada tuduhan khalwat dengan isteri orang di Pahang semalam.

- Parti Kongkek Rakyat (PKR)

Kenyataan diatas dikeluarkan oleh pihak PKR ke atas Badrul Amin Penasihat Ugama Islam kepada MB Selangor Khalid Ibrahim. Satu tindakan yang pada dasarnya tepat bagi menjernihkan kekerohan yang timbul ekoran penangkapan Badrul Amin yang ditangkap Khalwat bersama Isteri orang di Pahang.

Namun demikian kenyataan yang dikeluarkan pihak PKR ini sebenarnya adalah cubaan sekali lagi menutup masaalah moral kepimpinan mereka. Cubaan demi membohongi dan menipu rakyat Malaysia bahawa pemimpin mereka dilanda masaalah moral dah akhlak yang terok.

Elizebeth Wong Adun Bukit Lanjan
Exco Kerajaan Negeri Selangor

Dulu sewaktu isu gambar bogel Elizebeth Wong tersebar, pihak PKR dan Kerajaan Negeri Selangor melakukan tindakan yang serupa iaitu menyuruh Elizebeth Wong bercuti dari menjalankan aktiviti sebagai exco Kerajaan Negeri.

Selepas sahaja cuti dan isu kembali reda Elizebeth Wong masuk bertugas semula dan menjalankan kerja biasanya tampa sebarang tindakan dari parti dan juga Kerajaan Negeri dalam isu Gambar Bogel yang mana keruntuhan Moral dan Ahlak seorang pemimpin politik.

Kini pekara sama berulang kembali yang mana Badrul Amin pula cuba diselamatkan kepimpinan PKR dan juga Kerajaan Negeri Selangor dibawah Pentadbiran Kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR.

Inilah Pakatan PAS, DAP, PKR yang saban hari akan menipu rakyat Malaysia. Masaalah keruntuhan mora para pemimpin mereka perlu dijauhi oleh Rakyat Malaysia agar tidak menjadi barah dalam kehidupan rakyat seharian.

Bagaimana mungkin Badrul Amin yang sudah ditangkap Khalwat dan turut mengakui beliau berkesedudukan dengan seorang Isteri orang didalam sebuah bilik hotel waktu jam 2 pagi masih boleh menafikan bahawa beliau tidak melakukan sebarang kesalahan.

Jam 2 pagi berdua duaan dengan isteri orang didalam sebuah bilik Hotel sudah pastinya mengundang satu tanggapan negatif apatah lagi yang menangkap Badrul Amin PKR adalah suami wanita itu sendiri.

Badrul Amin seharusnya malu kepada rakyat Malaysia dan malu kepada PAS sekutu parti mereka kerana saban hari memakai Kopiah putih namun melakukan perbuatan terkutuk dengan isteri orang.

Untuk apa Badrul Amin dengan hanya bertuala berdua duaan dengan isteri orang jam 2 pagi dalam bilik hotel? Untuk sesi Kaunseling seperti mana yang beliau nyatakan? Semoga Badrul Amin bermuhasabah diri dan mengakui akan keterlanjuran yang beliau lakukan.

Mungkin dalam arena politik pihak PKR dan PAS boleh menutup mata namun dengan Allah yang satu serta malaikat di kiri dan kanan segalanya tercatit dengan jelas bahawa satu perbuatan terkutuk dilakukan Badrul Amin yang merupakan Penasihat Ugama Islam buat MB Selangor.


Psssttt.... Suruh bercuti untuk tutup cerita Khalwat.... Tu ketelusan Kerajaan pakatan?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Bila Papa Gomo Serang UMNOPapa Gomo sekarag ini dikatakan menyerang UMNO. Menjelang piliharaya yang semakin hampir serangan hebat dari Papa Gomo dikatakan membuktikan bahawa Blogger Papa Gomo adalah parasit didalam PAS.

Emmm Gua serang kot mana tu? Meh sini baca dan perhalusi sendiri apa yang sebenarnya menyerang dan diserang Papaa Gomoo KLIK DISINI


Psssttt.... Serang jangan tak serang.... biasalah bila nama dipuncak ramai yang ambil kesempatan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Demo-Tourism Akan Dimasukkan Dalam Pelancongan Pahang - Adnan YaakobBeribu hadirin semalam di Kuantan dalam baju Hijau berdemo secara aman. Beribu yang berdemo adalah rakyat luar Pahang dan bukannya anak Pahang. MB Pahang dalam kenyataan nya:

Himpunan Hijau telah selesai. Ada 3 perkara boleh dilihat jelas di sini.

Pertama, proses dan amalan demokrasi sihat di negara ini. Sesiapa sahaja boleh bersuara dan berhimpun asal tidak melanggar undang-undang.

Kedua, pihak berkuasa terutama PDRM dan MPK telah bertindak adil dan penuh profesional mempastikan perhimpunan berjalan lancar.

Ketiga, gerakan anti lynas yang berselindung di bawah nama hijau nyata tidak laku. Rakyat tidak percaya dengan pembangkang yang menabur cakap bohong pada setiap masa dan setiap tempat.

Kerajaan Negeri mengalu-alukan demo secara aman ini kerana ia menjana kegiatan ekonomi khususnya untuk pengusaha dan peniaga di Kuantan. ..... Saya namakan ini Demo-Tourism. Demo-Tourism ini patut digalakkan.

Salam dan Salam 1 Malaysia

DSDR Adnan Yaakob
Menteri Besar Pahang.


Anak Pahang ke ni? DAP BABI

GOMO: Hua hua hua.... Terbaik lah Pak Long Nan, memang terbaik dan mantap. Benar dengan DEMO TOURISM yang diungkapkan itu kerana yang hadir semalam bukanlah anak Pahang sebaliknya orang luar yang datang sengaja mencetus Provokasi semata mata.


Psssttt....He he he... Gua tak tahan gelak bila baca DEMO- TOURISM ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP