Untuk 18 Tahun Ke Atas Sahaja - Video Ostaz Khalwat Bardrul Amin Dipukul

Tuesday, February 28, 2012


Semalam seorang lelaki tidak dikenali telah menghubungi Gomo untuk memberi Video dimana Ostaz Badrul Amin Penasihat Ugama MB Selangor dipukul dengan terok oleh 20 orang lelaki yang dibawa suami wanita yang beliau ditangkap Khalwat.

Video dibawah ini Ekslusif untuk tontonan 18 tahun ke atas sahaja

Ha Ha Ha.....

Gua malas nak cakap panjang bila si Badrul Amin kata beliau dipukul oleh 20 orang lelaki. Apa yang gua nak cakap secara logik kalau 20 orang pukul dia dah tentu lebam muka sana sini. Lagipun Hotel Swiss Garden tu bertaraf 4 bintang dah tentu lah pengawal keselamatan tersedia.

Mana mungkin 20 orang lelaki naik masuk Hotel Swiss Garden dan pergi ke bilik Ostaz Badrul Amin dan memukul beliau. Apa Pengawal Keselamatan Hotel Swiss Garden waktu jam 2 pagi tu tidor dan makan gaji buta ke sehingga sanggup membiarkan 20 orang luar masuk dan memukul pelanggan hotel?

Lu orang Fikir le..... hahaha...

Jam 2 pagi berdua duaan dengan isteri orang untuk sesi kaunseling dalam bilik hotel. Ntah mana punya Bangang lah sesi Kaunseling jam 2 pagi dengan Tuala ni. Bodoh punya Badrul Amin. Dah salah tu mengaku jelah.


Psssttt... Sekali sekala layan P.Ramlee memang terbaik..hehehe


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

TERKINI - Video Khalwat Ostaz Badrul Amin Penasihat Ugama MB Selangor Tersebar
Badrul Amin telah gubra bila diajukan soalan cepu emas dari para wartawan. Ha ha ha.... Jam 2 pagi si Ostaz PKR ni berdua duaan dengan wanita isteri orang dalam keadaan bertuala. Apa jadah sesi kaunseling ni jam 2 pagi dalam bilik hotel?


Si Badrol Amin ni nampak gugup bila disoal sama ada perangkap tersebut dipasang oleh ahli PKR sendiri. Mula dia tak jawab. Lepas tu baru dia bagi respon. Baca selanjutnya KLIK DISINI

Badrul kata kalau di negara barat jika ada yang terlibat dengan skandal pastinya pemimpin itu letak jawatan. Ha ha ha....Elok sangat le tu beb, suruh sekali si Nuar Berahim, Elizebeth Wong tu Letak jawatan.

Psssttt... Gelabah habis si Badrul ni sampaikan sikit sikit jeling Lawyer takut salah cakap..hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Helmi Malik Kekasih Elizebeth Wong Akan Melarikan Diri Dari TahananKesukaran hidup dan keaiban yang dilalui oleh Hilmi Hazimin Malek dan bekas kekasihnya, Elizabeth Wong dipercayai berpunca daripada permainan kotor politik Pakatan Rakyat sendiri.

Hilmi yang menjadi buruan polis Kuala Lumpur sejak 2009 bagi membantu siasatan berhubung penyebaran gambar-gambar bogel Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) kawasan Bukit Lanjan itu bagaimanapun tidak tahu siapakah musuh dalam selimut yang menganiayanya itu.

“Saya tidak menolak kemungkinan ada musuh dalam selimut yang menyimpan dendam atau dengki kepada saya atau Eli (panggilan untuk Elizebeth). Namun saya tidak tahu siapakah orang itu dan motif mereka bertindak begitu,
- Kosmo Online


Exco Kesayangan Kerajaan Negeri Pakatan Selangor

Nah diatas itu kenyataan terbaru dari Helmi Malik suspek utama penyebaran Gambar Bogel kekasihnya Elizebeth Wong Adun PKR Bukit Lanjan yang juga Exco Kerajaan Negeri Pakatan Selangor. Kenyataan yang mana pada pandangan Gomo telah cuba mengalihkan isu sebenar yang Rakyat Malaysia perlu ketahui.

Dalam kenyataan diatas Helmi Malik cuba meraih simpati dengan menyatakan beliau dan Elizebeth Wong merupakan mangsa teraniaya yang mungkin dilakukan pihak yang dendam dan dengki dengan beliau ataupun Elizebeth Wong. Perminan Politik Kotor Pakatan dinyatakan Helmi Malik dalam cubaan meraih simpati masyarakat.

Gomo nak mengajak anda mengimbas kembali kenyataan Helmi Malik sewaktu beliau mula mula ditahan oleh pihak berkuasa Indonesia di Batam:

Dari keterangan Azmin keptugas, selama di Jakarta selalu dibiayai Partai Keadilan Rakyat (PKR).

“Saya memilih untuk menetap di Indonesia walaupun tempoh menetap telah berakhir, kerana saya telah disarankan oleh keluarga, pimpinan PKR di Malaysia supaya berpindah buat sementara waktu ke Indonesia"

Nah diatas ini pula Hilmi Malik secara jelas dan terang bahawa beliau DIBIAYAI oleh Parti Keadilan Rakyat PKR selama mana beliau melarikan diri di Indonesia. Segala pergerakkan dibiayai oleh PKR yang mana kita tahu ketua mereka adalah Anwar Ibrahim.

Hilmi Malik waktu ini cuba menyelamatkan individu yang membiayainya sepanjang beliau melarikan diri di Indonesia. Persoalan yang perlu dijawap adalah SIAPA PEMIMPIN PKR YANG MEMBIAYAI BELIAU?

Elizebeth Wong waktu ini terus membisu dan melarikan diri dari sebarang soalan dari wartawan. Malah program program yang dijalankan di Selangor juga tidak dihadiri beliau selaku Exco Kerajaan Negeri. Menteri Besar Khalid Ibrahim pula terus menyepi seribu bahasa dalam mengulas apakah tindakan selanjutnya berhubung pekara ini.Azmin Ali? Lu orang Fikir fikir kanlah ye..........


Psssttt.... Yang biayai Helmi Malik adalah orang yang menyebarkan Gambar Elizebeth Wong, Difahamkan video seks Eli juga masih berada dalam tangan pemimpin PKR itu.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Ambo Tokse Doh - Dikir Barat Khas Buat SemuaMari adik kakak kita saksikan dikir barat khas buat seluruh rakyat Kelantan dan juga Malaysia untuk mengenal dengan lebih dekat Parti PAS ini. Dalam Dikir Barat ini banyak tauladan yang boleh kita ambil demi memastikan PRU 13 kelak PAS ditolak oleh Rakyat Kelantan dan juga Malaysia.

Tolong Sebarkan ye kawan kawan.....huhuhu


Psssttt.... Sengsaranya rakyat Kelantan, kalau PAS Tadbir Malaysia? Isy isy isy


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP