Ostaz Badrul Amin Diminta Berundur Segera Sebelum Seluruh Keluarga Mendapat Aib

Wednesday, February 29, 2012






Sayang Keluarga Dan Jangan Mereka
Mendapat Aib Akibat Perbuatan Anda

Artikel ini khas buat Badrul Amin Penasihat Agama Islam kepada Menteri Besar Selangor.

Terlebih dahulu Gomo nak ingatkan kepada para jentera Pembangkang PAS,DAP dan PKR untuk bersiap sedia jika selepas ini Musibat yang lebih besar akan melanda anda semua jika terus menyokong Badrul Amin yang ditangkap Khalwat,

Badrul Amin, tidak perlulah Gomo bercakap banyak dalam artikel ini namun sebagai ingatan dan desakan agar anda bersara dari aktiviti politik dengan melepaskan semua jawatan yang ada sama ada didalam parti mahupun Kerajaan Selangor.

Tertangkap nya anda pada pagi itu bersama isteri Cikgu Faizal bukan sekadar satu cerita semata mata kerana jika anda sedar waktu kejadian terdapat rakaman yang dilakukan keatas anda. Rakaman yang sungguh mengaibkan apabila ianya terdedah kelak.

Sebagai seorang yang sering berkopiah dan mengadakan ceramah ugama adalah wajar sekiranya Badrul Amin sedar akan Dosa yang beliau lakukan selama 2 malam bersama Wanita isteri Orang itu. Dosa yang besar dan tentunya berat untuk beliau tanggung.

Sekarang ini isu Khalwat berlegar legar hanya melalui kenyataan Jabatan Agama Islam Pahang dan beberapa saksi termasuk pekerja Hotel sahaja. Dan dengan ini pun Badrul Amin sudah berkira kira untuk bercuti dan semalam melantik peguam yang kononya nak menyaman akhbar dan Blogger yang membuat Fitnah.


Cukup lah Badrul Amin, Cukup setakat disini sahaja penafian anda kerana Gomo serta rakan yang lain tidak mahu mengeluarkan Gambar dan video yang tidak sepatutnya sewaktu anda ditangkap pada pagi itu.

Anda mempunyai dua orang isteri dan adalah lebih elok untuk tidak terus menjatuhkan air muka mereka berdua dan juga anak anak anda gara gara Gambar dan paparan Video pada pagi kejadian.

Buat Badrul Amin, ini pesanan ikhlas dari Gomo yang mewakili rakan Blogger yang lain. Berhenti sekarang sebelum diaibkan dengan lebih dasyat lagi. Anda bukan Anwar Ibrahim yang mampu berpura pura. Jangan bertindak seperti Anwar Ibrahim kerana anda sendiri telah pun MENGAKUI bahawa Wanita Isteri orang itu ada bersama dengan anda.

Buat para pemimpin Pakatan adalah dinasihatkan anda untuk bersedia dengan Cemuhan yang mendatang jika Badrul Amin tidak meletakkan jawatan yang ada didalam parti mahupun Kerajaan Negeri. Pekara buruk pastinya akan berlaku dengan amat dasyat sama sekali.

Psssttt... Gambar dan rakaman video beliau ditangkap khalwat bakal mengaibkan beliau, isteri dan anak anak


Sayangi Keluarga Anda Badrul Amin

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Amaran Buat Badrul Amin Penasihat Agama Islam MB Selangor Yang Ditangkap Khalwat






Badrul Amin Penasihat Ugama Islam kepada Menteri Besar Selangor ditangkap Khalwat dibilik Hotel bersama isteri orang waktu jam 2 pagi. Badrul Menafikan beliau berkhalwat tetapi mengakui beliau dan wanita itu berada didalam bilik hotel.

Badrul Amin mengakui suami wanita itu menyerang beliau berserta dengan 20 orang lagi lelaki yang lain. Badrul secara jelas MENGAKUI memang beliau bersama wanita itu didalam bilik hotel waktu jam 2 pagi.

Jam 3.30 petang ini Satu Artikel Khas Buat Badrul Amin akan Gomo keluarkan. Artikel yang wajar dibaca oleh Badrul Amin dan juga kepimpinan Pakatan terutama pihak PAS.

Jam 3.30 pm 29.02.2012


Psssttt.... Badrul Amin jangan aibkan keluarga


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"DAP Hanya Pandai Menyalak" - Noh Omar






Menteri Pertanian dan Asas Tani , Datuk Seri Noh Omar akan menyaman wakil rakyat DAP Sekinchan dan kerajaan Selangor kerana mendakwa beliau melesapkan wang insentif petani RM110 juta.

Timbalan Pengerusi Umno Selangor itu berkata, peguamnya akan menyaman Ng Suee Lim sebanyak RM10 juta. Kata Noh, beliau menyaman kerajaan Selangor kerana akhbar Selangorkini milik kerajaan negeri membuat tuduhan sama.

Selangorkini, katanya menggunakan wang rakyat dan diedarkan di masjid mengatakan petani medesak beliau meletak jawatan.

`Asyik nak buat fitnah’

“DAP menyalak boleh lah, dia menyalak, bawa sepanduk, dia kumpul 5-6 orang, buat fitnah, dia kata saya lesapkan RM110 juta.

“…dia kata saya lesapkan RM110 juta, saya dah terangkan dalam parlimen dengan panjang lebar tetapi DAP Sekinchan boleh jadi dia pekak dia tidak dengar apa saya terang.

“Dia tuduh saya lesap RM110 juta, saya kata tunggu, peguam saya akan hantar surat saman minggu depan.

“Saman saya dah siap, peguam saya akan hantar pada wakil rakyat Sekinchan ini. Saya saman tak banyak RM110 juta cukup lah. Ini kena ajar wakil DAP dia asyik nak buat fitnah tak habis-habis” katanya ketika berucap dalam program bersama rakyat di Sungai Besar Sabtu lalu.

Noh menegaskan, DAP tidak perlu mencampuri urusan nelayan kerana beliau sendiri yang akan menguruskannya.

“Dia nak jadi juara kepada nelayan, apa DAP boleh buat nak bela nelayan?

“Masalah nelayan DAP Sekinchan tak payah cakap pandai, (wakil rakyat) DAP Sekinchan, Ng Suee Lim boleh balik tidur kerana hidup mati saya ditentukan oleh pesawah,” tambah beliau.

Sumber FMT

GOMO: Wow tu dia sekor lagi Anjing DAP Komunis akan disaman ekoran Fitnah yang menuduh Menteri Pertanian dan Asas Tani songlap duit. Ha ha ha....Menceret le Adun DAP dan kerajaan Selangor lepas ni beb.

Setuju dengan kenyataan Noh Omar yang DAP hanya pandai buat Fitnah dan menyalak sahaja. Rakyat Malaysia boleh lihat sebelum PRU 12 banyak janji manis ditabur DAP sampaikan di Pulau Pinang DAP menjanjikan akan memansuhkan Tol jika mereka menang.

Setelah menang PRU12 sampai sekarang ini Tol masih lagi wujud dan tidak ada yang dibangunkan Kerajaan DAP Pulau Pinang. Begitulah juga dengan di Selangor yang mana DAP,PAS,PKR hanya indah khabar dari rupa. Menyalak siang dan malam tetapi apa satu kerja pun depa tak buat.

Teruskan Dato Noh Omar, Lanyak mereka Pakatan Haram Selangor sampai lumat. Kita akan pastikan Rakyat Selangor selamat dari terus terusan diliwat Kerajaan Pakatan yang Korup ini.


Psssttt.... DAP Memang Celaka, Siang malam buat Fitnah berbagai je kerjanya

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP