Bila Rafizi Gay Jamban Dimalukan

Saturday, March 10, 2012


Gay Jamban

SETELAH dimalukan semalam apabila pendedahan lanjut menunjukkan bahawa dokumen yang diedarkan kepada wartawan itu ialah quotation, bukan bukti sah pembayaran oleh kerajaan Malaysia ke atas majlis pertunangan yang di dakwa dibiayai menggunakan wang rakyat, Rafizi hari ini tampil pula dengan 8 tuntutan (KLIK DI SINI ) yang mendesak jawapan segera Perdana Menteri.

Mengguna resmi biasa PKR (buat tuduhan kemudian minta pihak lain buktikan), Rafizi sebenarnya sedang terjerat dengan kebodohan sendiri. Mana ada law dalam dunia kita buat tuduhan lepas tu mintak orang lain buktikan?

Antara 8 tuduhan itu ialah meminta Perdana Menteri mengesahkan sama ada beliau membayar sendiri wang perbelanjaan majlis tersebut, eh, dah nama pun bapak, memanglah Perdana Menteri yang bayar, nak sahkan apa pulak lagi?

Lagipun tidak ada apa-apa bukti menunjukkan bahawa wang rakyat digunakan untuk membayar perbelanjaan majlis tersebut. Dokumen yang ditunjukkan Rafizi hanyalah sebut harga yang tidak membuktikan apa-apa!!

Soal urusan perbelanjaan pertunangan ini hal keluarga, tidak ada undang-undang yang menetapkan supaya diumumkan kepada orang luar. Anwar kahwinkan anak lelakinya tahun sudah pun tak declare berapa perbelanjaan kahwin dan sumber mana dia dapat, sama ada wang sendiri atau pakai duit rakyat Selangor?

Apahalnya pulak Perdana Menteri nak kena menjawab pada Rafizi urusan pertunangan anak gadisnya?

Kalau Rafizi yakin ada salah guna wang rakyat, buat laporanlah kepada pihak berkuasa agar siasatan boleh dibuat. Tapi jangan lupa, orang buat laporan palsu pun boleh dikenakan tindakan sama.

Penulis nak dedahkan disini, usaha menyerang peribadi Perdana Menteri akan bertambah hebat selepas ini kerana banyak kajian menunjukkan populariti Perdana Menteri semakin meningkat naik jika dibandingkan dengan Anwar, bossnya Rafizi.

China Press dalam laporan hari ini, memetik dapatan kaji selidik oleh Merdeka Survey (agensi kaji selidik pro PKR) menunjukkan bahawa populariti Perdana Menteri meningkat secara mendadak sebanyak 69% dibandingkan dengan dapatan sama 3 bulan lepas iaitu sebanyak 59%.

Semua ini yang membimbangkan Rafizi dan PKR serta Anwar dan sesuatu perlu dibuat untuk menyerang peribadi Perdana Menteri, apa yang lebih menarik selain mengaitkan ahli keluarganya.

Jadi penulis nak ingatkan rakyat bahawa semua ini hanya permainan politik PKR. PKR dan Rafizi sendiri sudah kantoi dalam banyak isu dan sekarang poltik menyerang peribadi pemimpin digunakan sehabis-habisnya, atas nama kononnya prihatin kepada rakyat.

sumber : MYKMU


Psssttt.... Rafizi Ramli Gay Jamban......nak ambil alih kedudukan Shamsul Iskandar sebagai ketua AMK..hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Bodoh Sangatkah Najib Razak?Tak sudah sudah fitnah yang dilemparkan keatas Perdana Menteri Najib Tun Razak. Sejak Najib Razak menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri lagi fitnah dilemparkan keatas beliau oleh gerombolan puak PKR yang dikepalai Anwar Ibrahim. Malah sehingga sekarang ianya berterusan dalam mencemarkan imej Najib Razak dipandangan umum.

"Menurut Rafizi, majlis pertunangan anaknya dengan pasangan dari Kazakhstan telah menelan belanja RM409,767 itu berlangsung di Seri Perdana dan ditanggung rakyat kerana berdasarkan dokumen pembayaran yang dikeluarkan pihak katering majlis tersebut dibayar oleh Pejabat Perdana Menteri."

Itulah fitnah terbaru pembangkang, ianya bukan baru melibatkan urusan keluarga dan peribadi Najib Razak anak beranak tetapi sudah acap kali serangan sebegini dilakukan oleh puak PKR yang mendapat arahan dari Anwar Ibrahim yang memang bercita cita nak menjadi Perdana Menteri.


Fitnah Pembangkang

Untuk makluman semua, apa yang Gomo difahamkan segala kos belanja yang digunakan dalam majlis pertunangan anak Najib Razak adalah wang poket Najib sendiri. Malah dakwaan sebanyakj RM409,767 Ribu untuk majlis pertunangan adalah satu pembohongan semata mata kerana Pejabat Perdana Menteri memaklumkan sebanyak RM 309 ribu yang Najib Razak dan keluarga belanjakan untuk kos majlis pertunangan anak beliau dan ianya wang keluarga Najib Razak dan bukan Wang rakyat sepertimana didakwa pembangkang.

Najib Altantuya ciptaan Anwar Ibrahim Kini Makan Diri KLIK DISINI

Apakah Najib Razak begitu bodoh untuk menggunakan sebanyak RM409 ribu wang rakyat bagi majlis pertunangan anaknya diwaktu pilihanraya semakin hampir? Apakah begitu kedekut Najib Razak sehingga tidak mahu menggunakan wang beliau sendiri? APakah Najib Razak tidak mempunyai wang?


Fitnah Pembangkang

Rakyat Malaysia harus buka mata dan minda dalam hal ini. Mereka Pakatan tahu akan peranan yang dimainkan oleh Najib Razak selaku Perdana Menteri. Mereka tahu rakyat menyokong kepimpinan Najib Razak waktu ini. Jadi untuk menghilangkan sokongan rakyat buat Najib Razak maka Fitnah dan Rekayasa mesti dilakukan berterusan sehingga ke PRU 13.

Berhati hatilah dalam menilai cerita yang disampaikan pihak pembangkang ini. Sudah banyak kali fitnah sebegini dilemparkan mereka puak puak yang kemaruk kuasa menawan Putrajaya.


Fitnah Pembangkang


Gambar Sebenar

Fakta menarik Fitnah Rafizi Ramli Ke atas Najib Razak KLIK DISINIPsssttt.... Fitnah Najib, Fitnah Rosmah, sekarang anak Najib pun jadi mangsa puak PKR ni...


Ni Kebenarannya Anwar Pandikutty

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

PANAS - Suhaimi Adun PKR Sri Muda Akui MB Khalid Ibrahim Mati Pucuk

Kalau dah Bachol memang tak boleh nak cakap apa lagi berkenaan pemimpin Pakatan ni. Punyalah bachol sampaikan tergagap gagap nak jawap apa yang rakyat inginkan.

Suhaimi RAJA PASIR Ketua Penerangan PKR Selangor dalam kenyataan nya mendesak agar Noh Omar Timbalan Pengerusi BN Selangor berdebat dengan beliau berkenaan isu pasir. Dalam kenyataanya beliau menyatakan:

“Saya cabar Dato Seri Noh Omar jika benar beliau bukan seperti ayam jantan hanya berkokok, jaguh berkokok. Kalau beliau betul-betul mempunyai bukti betul ada salah laku yang dilakukan oleh Kerajaan Negeri berhubung dengan apa yang didakwanya di Yayasan Selangor, di Kumpulan Semesta. Dia sediakan gelanggang kita berdebat. Tak perlu panggil Menteri Besar, saya sahut cabaran. Saya sedia berdebat dengan Dato Seri Noh Omar untuk menjawab khususnya daripada segi isu pentadbiran kerajaan semasa di zaman Khir Toyo dan semasa zaman Tan Sri Khalid Ibrahim. Dia sediakan tempat saya hadir. Hantar di Tanjung Karang sekalipun saya akan pergi.”

Wah hebat Suhaimi ni hahaha, ajak BERDEBAT dalam menyelesaikan isu Penyelewengan Pasir Selangor pulak. Kalau sekali dengar orang akan kata Yb Suhaimi ni ada Telor tetapi realitinya Suhaimi ni takda Telor dan boleh lah dikatakan Bachol.

Patutnya Suhaimi kata:

"Kalau betul-betul mempunyai bukti betul ada salah laku yang dilakukan oleh Kerajaan Negeri berhubung dengan apa yang didakwanya di Yayasan Selangor, di Kumpulan Semesta. kita bawa ke Suruhanjaya Diraja bagi membersihkan nama saya."

Tapi mana Suhaimi ni berani. Nak bersihkan nama sendiri pun tak berani tampil kehadapan.

Isu utama adalah penyelewengan pasir Selangor yang mana ianya melibatkan kepentingan rakyat Selangor. Penyelewengan yang berlaku sudah mencapai tahap Kronik sehinggakan Patrick Wong mati dipercayai dibunuh ekoran isu pasir Selangor ini.8 pekerja yang dibuang KSSB juga merupakan satu isu yang serius yang mana kelapan lapan mereka dibuang kerja ekoran tidak disenangi pemimpin Kerajaan Pakatan Selangor kerana mempertikaikan penyelewengan yang berlaku dalam urusan jual beli pasir Kerajaan Selangor.

Isu penyelewengan pasir ini seharusnya dibawa ke peringkat yang profesional yang mana satu Siasatan Suruhanjaya Diraja perlu ditubuhkan bagi mengetahui dan menghukum pihak yang terlibat. Jika Suhaimi seorang Adun yang matang sudah pasti beliau menyahut cabaran Noh Omar dengan mencadangkan kepada Menteri Besar untuk menubuhkan Suruhanjaya Diraja menyiasat isu penyelewengan pasir dan dalam masa yang sama membersihkan nama beliau yang sudah terpalit dengan penyelewengan yang berlaku.

Inilah dia pemimpin Pakatan PAS, DAP dan PKR. Isu yang sepatutnya dibawa secara Profesional ingin dihala ke arah perdebatan yang tidak menyelesaikan kemelut yang berlaku. Debat hanya untuk syok sediri sedangkan tindakan dan keputusan siasatan tidak diambil kira.

Ini baru Kerajaan Selangor mereka bersikap sebegini belum lagi mentadbir Malaysia. Percayalah jika mereka menguasai kerajaan Malaysia sudah pasti setiap isu akan didebat dan buka dibawa secara profesional. Jawapnya merana badan lah rakyat Malaysia.


Gomo dengan ini mencabar Suhaimi RAJA PASIR untuk membawa isu penyelewengan Pasir Selangor ini ke Gelanggang Terhormat iaitu Suruhanjaya Diraja. Jangan jadi Bachol seperti Anwar Ibrahim yang sehingga ke hari ini masih lagi GAGAL membersihkan namanya dalam video Seks. Jangan seperti Badrul Amin penasihat ugama MB Selangor yang belum lagi membuat laporan Polis ke atas suami wanita yang beliau di tangkap khalwat.Rakyat bukan mahukan satu perdebatan dalam mengetahui siapa yang terlibat dalam penyelewengan pasir Selangor. tetapi rakyat inginkan satu Suruhanjaya Diraja dalam membuktikan sama ada Suhaimi terlibat ataupun tidak. Takkan lah nak bersihkan nama sendiri pun takut?


Psssttt.... Pakatan ni suka bawa politik Sarkas....memang memalukan.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP