NEW VIDEO - It's All About Moral Anwar Ibrahim To Become A Prime Minister

Tuesday, March 13, 2012
Anwar Ibrahim & China Doll

Hampir setahun berlalu dan Anwar Ibrahim masih lagi membisu seribu bahasa akan tindakan menyaman Eskay dan yang lain kerana mengeluarkan video seksnya. Mungkin elok jika Gomo katakan selepas ini video Siam Doll pula bakal muncul memberikan satu lagi tampatan buat Anwar Ibrahim yang dicanang menjadi Perdana Menteri jika Pakatan PAS,DAP,PKR menang PRU 13 kelak dan menawan Putrajaya.


Anwar Ibrahim

Anwar Ibrahim menafikan beliau adalah pelaku dalam video seks dan ianya hanya penafian semata mata kerana sehingga ke saat ini beliau tetap tidak mahu menyaman Dato Eskay yang mengeluarkan video seks tersebut. Kata Anwar Ibrahim "Muka macam dia tapi perut tak serupa"


Joe Bedul & Jam Omega

Menarik untuk diperkatakan mengenai Johari Abdul MP PKR Sungai Petani yang sebelum ini malu alah bila diterjah dengan video yang Gomo keluarkan dimana beliau mengesahkan Eskay menunjukkan kepada beliau Jam Omega yang menjadi intipati dalam video seks Anwar & China Doll. Anwar Ibrahim pula sampai ke hari ini masih lagi GAGAL mempamerkan Jam Omega yang didakwa ada berada didalam simpanan Wan Jijah isteri beliau.


Eskay Bersumpah Lakhnat Keatas dirinya jika beliau
Menfitnah Anwar Ibrahim

Untuk video Siam Doll rasanya tidak perlu sekali lagi Eskay untuk Bersumpah Lakhnat memandangkan beliau sudah melaksanakannya. Anwar Ibrahim? Jangan kita harap dengan sumpahnya itu kerana didalam Kandang mahkamah pun beliau enggan menggangkat Sumpah dihadapan Hakim.


Anwar Ibrahim & Eskay

Anwar Ibrahim menafikan beliau kenal Eskay. Itu kata Anwar Ibrahim sebelum gambar diatas tersebar. Bila Gambar diatas tersebar beliau Anwar Ibrahim menyatakan LUPA dimana gambar tersebut diambil dan menyatakan gambar diatas adalah gambar biasa biasa sahaja.

Mungkin Anwar lupa apa Gambar lain yang ada ketika beliau bersahabat karib dengan Eskay. Mungkin Anwar Ibrahim lupa ataupun buat buat lupa apa yang Eskay simpan. Itu semua tidak menjadi masaalah kerana sikit masa lagi semuanya akan dipamerkan buat tatapan rakyat Malaysia.

Jika anda mengundi PAS, PKR dan DAP pada PRU 13 kelak maka Anwar Ibrahim pelakon Porno akan menjadi Perdana Menteri. Apakah anda semua mahu seorang Perdana Menteri yang gambar kemaluan dan lakonan seks nya tersebar diseluruh dunia?

Ops... mungkin tak berapa nak perasaan sangat akan kejelikkan Anwar Ibrahim karan baru satu Video seks nya dipasaran. Kita tunggu jelah nanti Video SIAM DOLL pulak....21 Mac 2012
New Episod


Psssttt.... Selamatkan Malaysia dari Anwar Ibrahim selagi hayat dikandung badan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Burger Babi Kini Berleluasa Di Selangor
Hebat pentadbiran kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR Selangor sekarang ini. Gomo ingatkan rumah urut, perjudian yang diberikan lesen secara besar besaran untuk beroperasi tetapi Stall Burger Babi pun Kerajaan Selangor Halalkan demi meraih keuntungan dan menjaga puak sekutu DAP Selangor.

Gambar diatas hanya sekeping sahaja untuk pendedahan semua, namun ada berbelas belas keping lagi Gambar yang didedahkan oleh Brother Mazidul Akmal Sidek dalam blogg beliau KLIK DISINI


Psssttt... Kerana kuasa maka mereka halalkan dan benarkan apa yang menjadi halangan selama ini.....celako punya Pakatan Selangor


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Akhbar Sin Chew Bodoh


Steady Pak Long Nan

Akhbar Cina tu memang BODOH
Wartawan Yang Menulis tu pun BODOH
Puak anti LYNAS pun BODOH


Psssttt... MB Pahang memang Steady....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Betapa Sadisnya Video Mangsa Banjir Lembah Jaya IniSyabas buat Barisan Nasional Selangor yang turun padang dalam membantu mangsa mangsa banjir di Lembah Jaya Utara Parlimen Ampang negeri Selangor. Bukan hari ini bantuan dihulurkan malah sejak berlakunya banjir yang memusnahkan kediaman penduduk lagi jentera Barisan Nasional Selangor telah turun padang membantu mangsa mangsa banjir.

Gomo tidak pelik dengan bantuan yang dihulurkan kerajaan Barisan Nasional keatas mangsa mangsa banjir Lembah Jaya yang dibawah pentadbiran Kerajaan Negeri Pakatan PAS DAP PKR Selangor. Sebelum ini juga bantuan dari Barisan Nasional lah juga dihulurkan keatas mangsa tanah runtuh Bukit Antarabangsa dan juga mangsa banjir di Kajang.

Tidak cukup dengan di Selangor negeri yang ditadbir Pakatan PAS,DAP, PKR rekod Barisan Nasional dalam menjaga kebajikan rakyat dalam menangani bencana sebegini terbukti dinegeri seperti Kelantan dan juga Kedah. Pendek kata apa sahaja musibat yang melanda rakyat Malaysia ini yang akan menghulurkan bantuan pastinya dari Barisan Nasional.

Dimana jentera parti PAS, DAP, PKR Selangor dalam membantu mangsa banjir? PKR Ampang dimana? DAP Selangor mana wakil mereka? Apakah kerajaan negeri tidak melihat akan masaalah yang dihadapi mangsa banjir ini?

Gomo rasa tidak perlu mengulas panjang kerana sudah banyak yang kita dapat lihat hasil kebajikan yang Barisan Nasional bawa untuk rakyat Malaysia. Syuh saksikan video Tragis dibawah ini:


Walaupun Lembah Jaya adalah Dun dibawah selian PAS dan parlimen selian PKR dan negeri dibawah pentadbiran PAS, DAP, PKR namun itulah Barisan Nasional yang akan menghulurkan bantuan demi bantuan tampa mengira fahaman politik mangsa yang terlibat.

Semoga PRU 13 kelak rakyat Selangor mampu berfikir dalam menentukan hala tuju dan masa depan mereka......


Psssttt... Syabas jentera Barisan Nasional Selangor, Pakatan hanya pandai mengorek Pasir


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP