Video Pengakuan Zulkifli Nordin PKR Dibiayai Israel

Thursday, March 15, 2012
Pengakuan Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu, Datuk Zulkifli Noordin berkaitan penglibatan badan asing dalam pakatan pembangkang yang dah lama berlaku termasuklah pemberian dana pilihan raya, latihan untuk berkempen & kursus di luar negara untuk mengadakan demostrasi.

Jadi apa kata Rakyat? Masih mahu berpedana Menterikan Anwar Ibrahim Agen Israel? Mahu bersama Anwar Ibrahim mengadaikan Malaysia kepada Israel dan Amerika?

Kita belum terlambat, Tolak PAS, DAP, PKR pada PRU 13 ini memastikan Anwar Ibrahim tidak bergelar Perdana Menteri. Ayuh Kita Tolak Anwar Ibrahim.


Psssttt... Anwar Ibrahim sememangnya si bangsat barua Israel Amerika


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Isteri Siapa Bakal Jadi Mangsa Terbaru Kerakusan Seks Badrul Amin?KLIK IMEJ

Badrul Amin penasihat Ugama Islam MB Selangor yang ditangkap Khalwat tempoh hari di Pahang nampaknya akan menjalankan sekali lagi kegiatan kotornya yang mana kali ini bertopengkan pula Pakej Umrah.

Gomo menyatakan demikian kerana dalam kes khalwat yang lepas wanita isteri kepada seorang guru itu digoda oleh Badrul Amin sewaktu pasangan tersebut bersama beliau menunaikan Umrah. Dalam lawatan Umrah itu Badrul Amin melakukan godaan keatas isteri guru itu.Barlanjutan dari Godaan Badrul Amin maka selepas pulang dari Umrah Isteri Guru itu tidak dapat menahan gelojak nafsu yang meronta ronta bermimpikan Badrul Amin dan beberapa kai perjumpaan diantara isteri Guru itu dengan Badrul amin yang mungkin pada anggapan Badrul Amin ianya adalah satu sesi kaunseling semata mata.

Bila Badrul Amin ditangkap tempoh lalu ketika berdua duaan dengan isteri Guru itu beliau menafikan Khalwat namun tidak menafikan yang wanita isteri orang itu bersama dengan beliau didalam bilik. Isu Khalwat bukanlah satu rekaan namun ianya adalah kebenaran yang telah ditakdirkan oleh Allah SWT demi menyedarkan umat yang lain untuk berhati hati dalam pekara ini.

Banner diatas merupakan satun lagi pakej Umrah yang dikelolai oleh Badrul Amin pada 22 Mac 2012 ini. Pakej Umrah yang mana baik untuk kita pergi menunaikannya di Makkah. Namun demikian dengan dikelolai Badrul Amin serta turut bersama dalam rombongan itu adalah beliau pastinya kita akan berfikir "ISTERI SIAPA PULA YANG MENJADI MANGSA BADRUL AMIN".Gomo sebenarnya sudah JELEK dengan penampilan Badrul Amin yang berkopiah namun mempunyai Nafsu besar sama seperti Iblis. berpewatakan alim tetapi didalam hati hitam pekat dan dipenuhi noda noda besar.

Umrah dijadikan Platform Badrul Amin untuk menodai Isteri orang dan dengan hal ini Gomo minta kepada sesiapa yang sudah mendaftar untuk pergi bersama Badrul Amin dalam pakej Umrah sepertimana banner diatas untuk menilai kembali tahap kewarasan anda.

Bukan apa, takut bila balik Umrah kelak Isteri anda kelak yang akan meracau racau sehingga melarikan diri. Takut sekali lagi pekara berulang yang mana isteri anda berada bersama Badrul Amin didalam bilik hotel untuk mendapatkan sesi Kaunseling jam 2 pagi dengan si Ostaz Badrul hanya memakai tuala mandi.

Fikir fikir kanlah......


Psssttt... Badrul Amin masih lagi menjawat jawatan penasihat Ugama MB Selangor... Ntah apa bala lepas ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Raja Nong Chik Dedah Helah Pembangkang Menipu RakyatKementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar hari ini menolak cadangan Pakatan agar mengurangkan Kadar Faedah Skim Pinjaman Rumah yang dikeluarkan menerusi Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) untuk golongan yang tidak layak membuat pinjaman dengan bank komersial.

Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar Datuk Seri Raja Nong Chik menjelaskan, Kadar Faedah Skim yang berjumlah RM1.5 bilion adalah di bawah kadar sedia ada sebanyak 6.5 peratus, pinjaman bernilai RM36,100 selama 25 tahun, bayaran bulanan adalah sebanyak RM243.

"Sekiranya kadar tersebut diturunkan kepada 2.5 peratus, ia akan berkurangan RM161. Perbezaan cuma RM82. Ini hanyalah helah pembangkang," jelas beliau.

Beberapa Pemimpin Gabungan DAP, PKR dan PAS sebelum ini telah menggesa kerajaan memberikan pinjaman mudah dengan kadar faedah 2 peratus, kadar sama yang diberikan kepada keluarga Datuk Seri Shahrizat Jalil untuk RM250 juta untuk projek Pusat Fidlot Nasional.

Ia disusuli dengan desakan dari Kesatuan kakitangan awam Ceupacs yang menuntut agar Kadar Faedah Skit tersebut dikurangkan kepada 3.5 Peratus berbanding jumlah sedia ada 4 Peratus merujuk kepada "matlamat utama bukanlah untuk mendapatkan keuntungan, sebaliknya membantu golongan berpendapatan rendah ini memiliki rumah."

“Jika mereka hanya bayar RM124 sebulan, ia akan mengambil masa 50 tahun. Pada masa itu mereka mungkin sudah meninggal dunia sebelum dapat menikmati kelebihannya,” kata senator tersebut.

Sumber KL POS

GOMO: Pembangkang akan meneruskan apa sahaja Fitnah demi memastikan rakyat diperbodohkan. Agenda Fitnah mereka yang semakin keterlaluan ini haruslah ditolak rakyat dengan memberikan undi buat BN pada PRU 13 nanti.

Cukup cukup kita melihat pembohongan mereka Pakatan Haram ini. Sebelum menang pilihanraya bermacam janji ditabur. Habis pilihanraya satau apa pun depa tak buat. Lihat sahaja Lembah Pantai yang mana Nurul Izzah langsung tak menjalankan tanggungjawap sebagai ahli parlimen.


Psssttt... raja Nong Chik Cabar debat hari tu pun puak Pakatan senyap...hahaha...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Hishammuddin Hussein Akan Pastikan Pembunuh Adik Nurul Nadirah DidakwaMenteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata polis mempunyai petunjuk kukuh berhubung kes culik dan pembunuhan kejam Nurul Nadirah Abdullah, 5, yang dilaporkan hilang hampir dua minggu lalu.

Bagaimanapun Hishammuddin menjelaskan kesemua suspek yang ditahan masih belum didakwa di mahkamah.

"Saya sahkan kita sudah menahan beberapa suspek. Mereka sedang disiasat untuk memastikan tidak ada lagi suspek lain yang masih bebas.

"Kita nak pastikan agar tiada sesiapa pun di luar sana yang terlibat dalam kes ini bebas.

"Mereka belum didakwa, tapi kita mempunyai petunjuk yang kukuh,"

Sumber M StarGomo harap agar pembunuh kejam adik Nurul Nadirah dibawa kemuka pengadilan secepat yang mungkin bagi memberikan keadilan buat seluruh keluarga dan pastinya rakyat Malaysia. jangan dilewat lewatkan mengenai pekara ini.

Syabas dan tahniah juga buat PDRM yang semakin hari semakin cekap dalam menjalankan tugas yang diamanahkan. Sesungguhnya bantuan dari kita rakyat Malaysia dalam menyalurkan maklumat buat PDRM juga amat penting.


Psssttt... Teringat pembunuh Sosilawati ahli DAP Hindraf tu....emmm Angin je satu badan beb....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP